Palmira: tai netikęs metas atsakingiems sprendimams

Agresyvus metas, kai be aiškios priežasties apima įtampa, nerimas. Emocijos tampa sunkiau kontroliuojamos. Stiprės fanatiškas įsitikinimas savo (asmeninių, religinių) idėjų teisumu. Gausės painiavos, apgaulių. Aktyvės intrigantai. Noras valdyti, pirmauti, nugalėti gali jus paversti manipuliatorių auka. Deja, šiandien dažniau bus vadovaujamasi principu, kad tikslas pateisina priemones. Asmeniniai siekiai, kilimas karjeros laiptais taps svarbiu atsparos tašku. Tačiau tai netikęs metas atsakingiems sprendimams, naujų darbų pradžiai. O štai naujų, nenumatytų rūpesčių gali atsirasti. Gali užgriūti ir netikėti, skubūs darbais, augti rūpesčių našta. Vis dėlto šiandien geriausia užsiimti žinomais dalykais.

Astrologė Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2019, 5:30 AM

Jei imsitės tvarkyti svarbių darbo reikalų, būkite pasiruošę, kad atsiras netikėtų kliūčių: kas nors susirgs, kai kas pamirš, pavėluos ar tiesiog užsispirs dėl kvailo principo. Nereikėtų skubinti įvykių eigos, įsipareigoti greitai atlikti darbus – vargu ar laiku spėsite. Nepalankiausias metas susitikimams, reikalams tvarkyti bus tarp 12 val. 40 min. ir 14 val. 35 min.

Būkite itin diplomatiški, jei tektų kreiptis su prašymais, pasiūlymais į vadovybę ar aukštus įtakingus asmenis, įvairius valdininkus. Beje, jei jums pavyks sudominti savo idėjomis, projektais ir gauti pritarimą, ilgam įgysite paramą, palaikymą.

Bus nemaža nelaimingų atsitikimų, traumų (ypač nugaros, kojų, galvos), automobilių avarijų tikimybė. Nerizikuokite kelyje. Būkite atsargesni su chemikalais, dujomis. Atsakingiau vartokite vaistus. Išaugs tikimybė užsikrėsti infekcinėmis ligomis. Labiau tikėtini galvos, sąnarių, stuburo skausmai, taip pat apsinuodijimai. Venkite svaigalų bei apsvaigusių (nuo alkoholio, narkotikų ar idėjų – politinių, religinių) asmenų – pastarieji gali ypač suįžūlėti.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį gerai buvo sapnuoti žemę bei žemės darbus – tai laimė, pelnas. Valgyti, ypač duoną, – turtas. Tačiau būti nuogam – nuostoliai, vienatvė, išsiskyrimas su artimu žmogumi. Žaibas, ugnis – nemalonumai, gyvenimo smūgis. Kelią matyti ar juo važiuoti – klystate dėl dabartinės savo veiklos, dalykinio sumanymo, gresia kliūtys darbe.

Blogas ženklas: jei prausiantis dingtų šaltas vanduo, jei indai dužtų, sutikti žmogų su tuščiais kibirais, susižeisti iki kraujo.

Geras ženklas: kojas sušlapti, būti netyčia apipiltam šaltu vandeniu, sulyti, jei virš galvos paukštis suklyktų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus painioms problemoms spręsti; patartina nešioti baltus, gelsvus, auksaspalvius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Neverta žavėtis kuo nors nauju ar keisti gyvenimo kursą. Labiau pasaugokite darbo vietą, turimas pareigas – šefas gali jumis nusivilti. Nepatartina ginčytis su vyresniais bei viršesniais asmenimis, pareigūnais. Geriau netvarkyti svarbių dalykinių reikalų – galite susidurti su nelauktu pasipriešinimu. Nesiimkite spręsti ir problemų šeimoje – dar labiau pasunkinsite situaciją. Reikiamo supratimo nederėtų tikėtis ir iš artimųjų.

Jautis (04 21–05 20). Pamėginkite įsiminti, ką šiandien pajusite, suvoksite, tik išvadų neskubėkite daryti. Išrankiau vertinkite gautus pasiūlymus, kritiškiau vertinkite išgirstą informaciją. Labiau pasikliaukite savo praktika bei nuojauta, prisiminkite praeities pamokas. Vis dėlto netvarkykite reikalų, susijusių su dideliu turtu, stambiais pinigais. Būkite atsargesni bendraudami su užsieniečiais. Nerizikuokite vairuodami.

Dvyniai (05 21–06 21). Sunki ir nepalanki diena. Magės pavojingi dalykai – nė nepastebėsite, kaip įsitrauksite į neaiškias problemas, svetimus konfliktus. Padėti kitiems galima, tiesa, jūsų nuotaika turi likti puiki, kad dėl emocijų nenukentėtų jūsų dalykiniai bei asmeniniai interesai. Tai blogas laikas sandoriams, investicijoms. Nepirkite brangių daiktų. Saugokite sveikatą bei turtą. Pasistenkite neįskaudinti artimųjų, nesusipykti su tais, kuriuos mylite.

Vėžys (06 22–07 22). Kai kam ši diena sukels abejonių: kad viskas atvirkščiai, nei manote, kad einate ne ta kryptimi, ne tuo keliu ar ne su tuo partneriu, kad kai kas apgavo, suklaidino. Gali tekti suprasti, kad teisus kas nors kitas, bet ne jūs, pavyzdžiui, antroji pusė, psichologas, draugai, visuomeninė nuomonė... Vis dėlto tai yra metas, kai netinka skelbti karo, ypač artimiesiems, sutuoktiniui, taip pat veiklos partneriams. Kita vertus, tai netinkama proga tartis, derėtis, ko nors prašyti.

Liūtas (07 23–08 22). Šios dienos klaidos apmaudžios, brangiai kainuojančios. Būkite atidūs skaičiuodami, rašydami, vairuodami automobilį ar pirkdami vertingą daiktą. Būkite dėkingi už gaunamas pastabas, patarimus. Reikėtų vengti svetimų žmonių, nereikalingo bendravimo. Saugokitės apgavikų, šarlatanų, fanatikų. Namuose pasistenkite pakančiau reaguoti į sutuoktinio priekaištus. Labiau pasaugokite sveikatą. Didesnė apsinuodijimų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Likite ištikimi tiems, kuriuos mylite. Labiau pasaugokite vaikus. Atidžiau tikrinkite dalykinę informaciją – galima nemenka painiava. Deja, dėl šios dienos klaidų gali kilti grėsmė jūsų karjerai. Beje, jums daug kas simpatizuoja, ir tai padės sušvelninti šiandien galimus nesklandumus. Galite sulaukti intriguojančių meilės prisipažinimų ar rimtų pasiūlymų dėl ateities, tačiau nereikėtų skubėti sutikti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne viskas klostysis taip, kaip norėsis, – jūsų iniciatyva bus vienaip ar kitaip apribota. Verta daugiau dėmesio skirti namams, šeimai. Tad nepiktnaudžiaukite artimųjų kantrybe ir savo laiką bei meilę skirkite vien šeimai, pamirškite dalykinius rūpesčius (ypač tai aktualu vyrams). Jei tektų šiuo metu dirbti, nesiimkite nieko sudėtingo ar to, ką menkai išmanote, – padarytos klaidos gali ilgam pakenti jūsų profesinei reputacijai. Būkite atidesni maisto kokybei.

Skorpionas (10 24–11 22). Abejonių daugės dėl menkiausio niekniekio, ir tai geriau nei per didelis patiklumas. Patartina vengti bendrauti su smalsiais, įkyriais asmenimis. Niekam nieko nežadėkite, nepasakokite. Nauja pažintis gali tapti lemtinga, ji bus ilgalaikė. Neskubėkite apsispręsti – po kurio laiko keisis aplinkybės, be to, ir jūs tapsite geriau informuoti. Priešai ar konkurentai gali jus suklaidinti. Nesivelkite į ginčus, nerizikuokite vairuodami. Pasisaugokite vagių.

Šaulys (11 23–12 21). Nuo pat ryto sunkus metas – darbų krūvis aiškiai išaugs. Nekurkite finansinių planų, nepirkite vertingų daiktų. Stenkitės pasitenkinti tuo, ką turite, nesivelkite į avantiūras dėl pinigų. Mokėkite įvertinti, ką gero gavote iš artimųjų, ypač sutuoktinio, kuo padėjo ir dalykiniai partneriai. Jei esate susituokę, venkite flirto – dabar tai gali išskirti. Beje, pavojinga aiškintis santykius su sutuoktiniu. Ne laikas grasinimams, ultimatumams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kliaukitės tik savimi, savo galimybėmis. Nieko atsakingo ar svarbaus kitiems nepatikėkite. Beje, bus itin svarbi savitvarda – galite nukentėti, jei nesugebėsite kontroliuoti emocijų, jei esate įtaigūs ir impulsyvūs. Diena nebus tinkama atsakingiems karjeros sprendimams priimti, taip pat santykiams aiškintis – tik dar labiau viskas susipainios. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite – didesnė klaidų, broko, traumų, avarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Slegiantis metas. Būsite linkę ieškoti problemų ten, kur jų nėra. Greitai užsigausite, nuliūsite. Geriausia atsiriboti nuo visų bei visko ir ramiai ilsėtis. Nereaguokite į provokacijas, kad ir kokios nemalonios jos būtų. Tiesa, likite budrūs – atida dabar itin reikalinga. Nesiimkite atsakingų, sudėtingų ar pavojingų darbų. Galite nepastebėti pavojaus, ypač susijusio su jūsų sveikata. Geriau šiandien nevažinėti automobiliu. Atsargiau elkitės su ugnimi, dujomis. Venkite svaigalų.

Žuvys (02 19–03 20). Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos. Galite nukentėti ir per kvailus draugus pagalbininkus, ir dėl per didelio pasitikėjimo savo žiniomis. Nebūkite tikri, kad žinote tai, kas šiuo metu reikalinga, kad viskas suprantama ir aišku. Nuojauta pasikliaukite, tačiau tvarkydami reikalus stenkitės mažiau rizikuoti. Problemos gresia dėl teisingos informacijos stokos. Vis dėl to bendravimas su bičiuliais padės atgauti pusiausvyrą, aišku, jei mokėsite deramai juos pasirinkti. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.