Palmira: bus svarbu atida

Šiomis dienomis didesnė traumų (ypač dėl kritimo iš aukščio ar užkritus svoriui), autoavarijų, įvairios technikos gedimo tikimybė. Bus svarbu atida, nes dėl išsiblaškymo, neatidumo, neatsargumo gresia nelaimės. Tai sudėtingas metas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Turėtų būti atidesni tie, kurie dirba aukštyje arba po žeme. Nepalankūs ir gausūs susibūrimai – likite atsargesni minioje, spūstyje. Labiau pažeidžiama bus nugara, keliai, kojos, rankos.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-05-01 05:30

Į sapnus iš antradienio į trečiadienį galima nekreipti dėmesio, nebent regėjote giminaičius, artimus žmones. Tuomet sapną reikėtų aiškintis tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai, katė apdraskytų – katastrofa, taip pat agresyvus gyvūnų elgesys gali byloti apie slaptą artimo žmogaus neapykantą.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, gera žinia, rasti veidrodžio šukę – painios situacijos išsisprendimas, rasti monetą herbu į viršų – pavyks sėkmingai išspręsti dabartines problemas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus svarbiems susitikimams bei susitarimams, svarbiems dokumentams tvarkyti, kelionėms, dirbti su informacija; palankios spalvos – balta, raudona, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Itin venkite skubių, impulsyvių sprendimų, nesivelkite į konfliktus, ypač buitinėmis ar darbo temomis. Labiau pasaugokite sveikatą. Išaugs traumų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį (ypač antrą dienos pusę) atminkite, kad ne visais galima pasikliauti, tikėti. Venkite tuo metu ir stiprių svaigalų bei apsvaigusių asmenų. Labiau tikėtini apsinuodijimai. Trečiadienį patartina eiti anksčiau ilsėtis, gerai išsimiegoti.

Dvyniai (05 21–06 21). Tai netinkamas metas pakovoti už savo pripažinimą ne tik darbe, bet ir namie. Dienos gana konfliktinės – pasistenkite vengti ginčų, santykių aiškinimosi. Tikėtinos buitinės avarijos bei technikos gedimas namuose, traumos.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite atsargesni kelionių metų, taip pat bendraudami su žmonėmis iš toli. Nepalanku užmegzti naujų pažinčių. Gauti pasiūlymai – tiek veiklos, tiek asmeniniai – vargu ar pateisins jūsų lūkesčius.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis po pietų palankesnis, tiesa, būkite atsargesni su pinigais, labiau pasaugokite vertingus daiktus – galimos vagystės, apgaulės, ypač kelionių, viešnagių metu. Nepatartina užmegzti naujų pažinčių kelyje, būkite atsargesni bendraudami su menkai pažįstamais asmenimis.

Mergelė (08 23–09 22). Bus svarbu trečiadienį (labiausiai antrąją dienos pusę) nereaguoti į provokacijas gatvėje, viešojoje vietoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį (ypač antrąją dienos pusę) venkite ginčų su sutuoktiniu – tai atneš naujų nusivylimų. Šiomis dienomis būkite atidesni kelyje, atsargiau eikite gatve, nerizikuokite vairuodami ir pasisaugokite vagių, liežuvautojų, apgavikų.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiomis dienomis būkite atidesni mylimam žmogui, nemėginkite priekaištauti, aiškintis santykius. Galimi rūpesčiai dėl vaikų. Labiau pasaugokite sveikatą trečiadienį (ypač antrąją dienos pusę).

Šaulys (11 23–12 21). Nebūkite lengvabūdiški užmegzdami romantiškas pažintis. Labiau gerbkite tėvų valią, būkite atidesni jų sveikatai, savijautai. Labiau pasaugokite vaikus – galimos netikėtos traumos. Tai netinkama diena ir juos už ką nors barti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis nekoks – geriau likti namie, vengti neprivalomo bendravimo. Galimi ir netikėti svečiai, per juos, deja, galite patirti ir rūpesčių. Trečiadienio antrąją pusę geriau skirti ramiam poilsiui. Palankiai nuteiks bendravimas su gamta, pasivaikščiojimas miške. Išaugs avarijų, traumų, vagysčių, apgaulių tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Ypač trečiadienį neturite leistis į ginčus su savo šeimos vyresniaisiais, taip pat vaikais, paaugliais. Atsargiau vairuokite, nerizikuokite eidami gatve. Venkite naujų pažinčių. Saugokitės vagių bei paskalų nešiotojų.

Žuvys (02 19–03 20). Venkite auklėti artimuosius, ypač sutuoktinį, mat net nuoširdžiausi bei geriausi jūsų patarimai bus sutikti priešiškai. Ypač venkite aiškintis asmeninius santykius viešosiose vietose, svečiuose. Labiau pasaugokite pinigus, turtą (ypač trečiadienį). Nepatartina tądien pirkti vertingų daiktų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.