Astrologė: tris ženklus sėkmė lydės ne tik meilės fronte

Ši savaitė daug geresnė už prieš tai buvusią. Daugumai Zodiako ženklų astrologė Palmira žada sėkmę meilės fronte, o Avinui, Jaučiui, Liūtui, Šauliui seksis dar ir visi dalykiniai reikalai.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-05-14 10:49

Avinas (03 21–04 20)

Ši savaitė kuo puikiausiai tinkama veiklai, kelionėms, įvairiems profesiniams konkursams laimėti, ypač jei esate anksčiau dalyvavę ir nieko nepešėte. Aktyvios pastangos nebus tuščios – gerų permainų vėjai kai ką naudinga pakeis jūsų gyvenime.

Beje, savaitės pradžia, nors ir neromantiška, žada perspektyvas su asmeniu iš toli ar iš aukštesnio socialinio sluoksnio ir gali virsti audringu romanu, kuris baigsis santuoka ir net emigracija. Penktadienis, šeštadienis gana nervingi, tačiau geri imtis sunkių ir nemalonių darbų – jums pakaks užsispyrimo bei kovinio įniršio.

Tiesa, tokios aršios nuotaikos geros susiremti su problemomis, bet visai netinkamos susiremti su mylimu asmeniu, sutuoktiniu. Šiomis dienomis labiau pasisaugokite apgavikų, sukčių. Nuo pirmadienio viskas pasikeis į gera.

Jautis (04 21–05 20)

Nuo antradienio – puikus laikas: gauti dalykiniai, finansiniai, taip pat kūrybiniai pasiūlymai bus perspektyvūs. Laukia malonūs netikėtumai, geros naujienos ir meilės fronte. Tai bus optimalus metas suvokti ir įvertinti savo bei partnerio jausmus atsižvelgiant į praeities pamokas ir kam nors ryžtis...

Atrodo, kad lemtingą „taip“ pasakyti pavyks šeštadienį. Tiesa, jei nesusipyksite penktadienį, kuris provokuos paieškoti dėmių saulėje (bet ar reikia tai daryti, jei joje šildotės?). Vis dėlto šeštadienį imsite blaiviau vertinti tiek naują gerbėją, tiek dabartinį, taip pat buvusius jūsų nesutarimus ir sugebėsite priimti teisingą sprendimą.

Siekite susitaikyti tądien, o jei nepavyks, neskubėkite paguodos ieškoti naujuose santykiuose – savaitgalį gali užvirti aistros, užsimegzti nauji jausmai. Tai bus gegužės meilės įkarščio metas, kai daug nereikės, kad išsijungtų stabdžiai ir meilė be išlygų užvaldytų širdį... Gerai, jei būsite iš tiesų laisvi, jei ne – ilgam prarasite ramybę...

Dvyniai (05 21–06 21)

Šia savaitę tvarkykite tarnybos reikalus, ieškokite tinkamesnės darbovietės ir dažniau kreipkitės pagalbos į draugus, giminaičius. Antradienis gana pasyvus, tad susikaupusias problemas imkitės aktyviau spręsti nuo trečiadienio. Savaitės vidurys atneš sėkmę avantiūrose.

Trečiadienis, ketvirtadienis – jūsų meilės dienos, palankios tiek romantiškiems pasimatymams, tiek jau esamam meilės ryšiui, santykiams su sutuoktiniu puoselėti. Trečiadienis geras skolintis pinigus. Penktadienis apgaulingas, netinkamas ilgalaikiams susitarimams, romantiškoms pažintims užmegzti.

Sekmadienį venkite ginčų bei santykių aiškinimosi su antrąja puse – stigs objektyvumo, būsite pernelyg įtarūs. Na, o pirmadienis ypatingas – gali išsipildyti senas noras. Tądien tinka kreiptis seniai žadėtos pagalbos į vyresnės kartos atstovus, taip pat į savo viršininką. Pagalbos iš viršesnių ar vyresnių už save, iš tėvų, senelių sulauksite ir ketvirtadienį.

Vėžys (06 22–07 22)

Ruoškitės įtemptai savaitei: ji bus naudinga, bet sunki, net alinanti. Sulauksite pagalbos, dėmesio, aukštų įvertinimų bei vertingų pasiūlymų bendradarbiauti jau savaitės pradžioje. Romantiškąjį antradienį galite išgirsti ir intriguojantį pasiūlymą iš žmogaus, su kuriuo sieja veikla.

Įvairiems susitarimams, deryboms neblogas ketvirtadienis. Nuo šios dienos palengva ims vis labiau sektis, nuotaikos giedrėti, jėgų gausėti. Dabar gali ir netikėtai užsimegzti intriguojanti pažintis – naujas romanas bus intensyvus, aistringas, bet vargu ar perspektyvus, ir nebūtinai baigsis žiedų sumainymu... Tad jei jau ryšitės romantiškam pavasariniam nesusipratimui, bent jau neskubėkite prisirišti, nepulkite kurti didelių naujų planų.

Sekmadienis, beje, nekoks – tai įtemptas pilnaties metas, kai viskas nervins, kai galite netgi kiek maištauti. Dėl niekų užsiplieksite ir nuspręsite, kad taip toliau gyventi negalima: reikia ką nors keisti. Žodžiu, sekmadienį galite visai be reikalo imti pykti ant kitų ar be aiškios priežasties sunegaluoti. Šį sekmadienį stiprinkite savo sveikatą, nervus.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis – pelnytos sėkmės bei laimingos meilės metas: pasiseks apgalvota avantiūra, teigiamai išsispręs santykiai su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu. Svarbiais darbo reikalais užsiimkite antradienį, trečiadienį – pasiekti rezultatai pranoks lūkesčius. Beje, antradienį maloniai gali nustebinti sutuoktinis arba mylimas žmogus, pareiškęs apie rimtus ketinimus jūsų atžvilgiu.

Na, o ketvirtadienis, penktadienis – tas laikas, kai geriau likti santūriems bendraujant su kolegomis, klientais (namiškiais irgi) ir labiau pasaugoti sveikatą. Penktadienį, šeštadienį niekuo nerizikuokite, nieko nekeiskite, nieko nauja nesiimkite. Ir tai pasakytina tiek apie tarnybos reikalus, tiek apie santykius šeimoje, ryšį su mylimu žmogumi. Šiuo klausimu pavojingesnis penktadienis, kai galite sureaguoti į įvairias provokacijas neadekvačiai – nelogiškumo, nesaikingumo ir neatsargumo gali pakakti.

Siekite penktadienį bei savaitgalį praleisti ramiai su šeima, su vaikais. Užsiimkite tomis dienomis namų rūpesčiais ir niekur nevykite. Įsimylėti irgi nepatartina, nebent sekmadienio vakarą ar pirmadienį.

Mergelė (08 23–09 22)

Aktyviam reikalų tvarkymui sėkmingas antradienis, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti puikus trečiadienis, ketvirtadienis. Šios dienos palankios ir romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Na, o jei tas, kuris jums patinka, vis dėlto neparodys jausmų – tiesiog užmirškite.

Dalykiniams reikalams tvarkyti labiausiai tiks trečiadienis, ketvirtadienis. Penktadienį svarbių reikalų neplanuokite. Tai gana pavojingas laikas bendrauti – galite per daug pasakyti ar ką nors netikusio padaryti. Šeštadienis smagesnis, verta organizuoti talkas – kviestis į pagalbą artimuosius, draugus, giminaičius: drauge daug nuveiksite.

Sekmadienis, deja, sudėtingas. Tai metas, kai geriau apriboti bendravimo ratą, nevykti į keliones. Ir pasistenkite nesureikšminti galimų nesklandumų. Tad sekmadieniui neplanuokite viešnagių, nepriimkite svečių – dėl to, beje, galimi ir nesusipratimai šeimoje. Pirmadienio nuotaikos giedros, tačiau diena netinkama reikalams tvarkyti. Tai puiki proga taikytis šeimoje.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Jūsų nuotaikos visą savaitę bus pakiliai romantiškos, ir tam bus rimtas pagrindas – seksis veikloje, o namuose vyraus ramybė, meilė, pagarba. Antradienis geras svarbiam pirkiniui namuose, nedidelei šventinei vakarienei, garbingiems svečiams, taip pat seniai nematytiems draugams, giminaičiams iš toli priimti. Tai romantiškos meilės metas, kai palanku susitikti su mylimu žmogumi, kai verta pasikalbėti apie jūsų slaptas svajones.

Trečiadieniui, o ypač ketvirtadieniui tiktų planuoti keliones bei atsakingus dalykinius susitikimus. Ketvirtadienį tiktų spręsti finansines problemas. Penktadienis žada netikėtų išlaidų, net baudų ar kitokių nuostolių. Bent jau ši diena netinkama piniginiams ir turto reikalams tvarkyti.

Būkite išrankesni ką nors pirkdami ir rinkdamiesi draugiją ne tik penktadienį bei sekmadienį. Tai sudėtingos pilnaties dienos, kai žmonės ima ir pasielgia ne visai įprastai, kai susiduriama su neadekvačia reakcija bei įvairiais netikėtumais. Neįsivelkite į meilės nuotykį sekmadienį. O štai pirmadienį tam galite ryžtis.

Skorpionas (10 24–11 22)

Beveik visa savaitė bus sėkminga veiklai, verslui, gali nusišypsoti didelė laimė širdies reikaluose. Galite išgirsti ilgai lauktą meilės prisipažinimą ar pasiūlymą sumainyti žiedus. Savaitės pradžia puiki vykti į nedideles komandiruotes, palanki sandoriams, sudėtingoms komercinėms operacijoms, pinigams investuoti, brangiems daiktams, baldams įsigyti, tiks ir ieškoti investuotojų, rėmėjų.

Tik penktadieniui neplanuokite finansinių reikalų tvarkymo, atsakingų dokumentų pasirašymo. Tądien niekuo nerizikuokite, nedemonstruokite drąsos – už iniciatyvą būsite nubausti... Pasistenkite tądien ne tik išvengti bet kokių konfliktų, bet ir apskritai niekam nekristi į akis.

Šeštadienis jau smagus – galite gauti puikų dalykinį pasiūlymą, sulaukti gero užsakymo, turtingų klientų – tai padės ne tik pataisyti finansinius reikalus, bet ir atgauti pasitikėjimą savo jėgomis. Sekmadienį būkite santūresni išlaidaudami – galite įsigyti nereikalingų prabangos daiktų. Atidėkite svarbius pirkinius pirmadieniui.

Šaulys (11 23–12 21)

Sėkmingas antradienis, trečiadienis. Tuomet būsite kupini jėgų bei žavesio, galvoje suksis neįtikėtini profesiniai ir kūrybiniai sumanymai. Imkitės svarbių reikalų, didelių darbų, pirkte sau dovanas, papuošalus, šventinius drabužius. Tai ir ypatingų pažinčių bei pasiūlymų metas – galite sutikti sau skirtą asmenį ar net sulaukti piršlio. Nebijokite šiomis dienomis ryžtis lemtingam žingsniui mylimo žmogaus link.

Tiesa, ketvirtadieniui nieko svarbaus neplanuokite, ypač finansiniu klausimu. Tai ta diena, kai nepatartina skolintis ar skolinti. Jūsų nuotaikos penktadienį, šeštadienį subtilios, kupinos nostalgijos, romantiškų vilčių. Deja, penktadienis sudėtingas – viskas dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių išeina atvirkščiai, nei tikitės. Žodžiu, kuo labiau sieksite norimo dalyko, tuo labiau jis tols... Tad neprisiriškite prie savo vilčių – leiskite joms ramiai bręsti, kol ateis laikas įsikūnyti.

Tikėtina, kad svajos ims pildytis nuo pirmadienio. Sekmadienį jausitės geriau, tačiau pakili nuotaika gana apgaulinga – būsite linkę į neapgalvotą riziką, be reikalo velsitės į ginčus.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienį, trečiadienį aiškiai įvertinsite savo galimybes, perspektyvas, suvoksite, kas jums naudinga, reikalinga. Šios dienos ir jomis pradėti darbai jums pelnys gerą šlovę, aplinkinių pagarbą, šefo simpatijas. Gali nusišypsoti laimė avantiūrose, pasisekti lošimuose. Savaitės pradžioje tikėtinas susitikimas su senu gerbėju, su žmogumi, kurį kadaise mylėjote, – jausmai gali vėl atgyti. Būsite linkę įsivelti ir į mažą tarnybinį romaną.

Ketvirtadienis puikiai tinkamas svarbiems dalykiniams reikalams. Penktadienis pavojingas – nieko tądien nekeiskite, ir nieko bloga nenutiks. Šeštadienis – kitoks. Tai laimingų netikėtumų metas, po kurių daug kas keičiasi į gera. Tačiau nebūtina laukti nukrintant laimingos žvaigždės – mėginkite ir patys kai ką svarbaus suvokti ir pakeisti savo gyvenime.

Sekmadienį skirkite ramiam poilsiui. Pirmadieniui nieko svarbaus neplanuokite, nepriimkite atsakingų sprendimų, nors galite išgirsti vertingų pasiūlymų, tuomet atidėkite tai kitoms dienoms.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienis kiek įtemptas, nervingas. Tai beje, meilės diena, kuri gali būti problemiška, jei tenka apsispręsti dėl slapto meilės romano. Net jei tokio ryšio ir neturite, diena provokuos tokį užmegzti... O štai trečiadienis, ketvirtadienis puikūs – tai naujų sumanymų, naudingų pasiūlymų bei gerų permainų metas, kai atsiveria naujos perspektyvos.

Penktadienį būkite itin atidūs darbe – galite susikompromituoti. Tai profesinių klaidų metas. Itin atidūs turi būti tie, kurie dirba su pinigais, maistu, nekilnojamuoju turtu. Kitas tos dienos pavojus kils bendraujant su kolektyvu. Jei esate kuo nors nepatenkinti, žinokite, jog ne laikas apie tai diskutuoti.

Šeštadienis bus tinkamas neoficialioje aplinkoje spręsti karjeros klausimą. Jei ieškote darbo, tai puiki proga susitikti su žmonėmis, kurie gali padėti šiuo klausimu, nors galite tai atidėti ir kitai savaitei. Sekmadienis nervingas, geriau mažiau tą dieną bendrauti. Nebent rasite laiko susitikti su gera drauge (-u). Pirmadienis bus naudingas prisiminti tai, ką kadaise nutraukėte, – kils naujų gerų sumanymų.

Žuvys (02 19–03 20)

Puiki savaitės pradžia: galite gauti naudingų dalykinių pasiūlymų – neatsisakykite jų. Antradienį, taip pat ketvirtadienį gali pasiekti laiminga žinia iš draugų ar įvykti nepaprastas susitikimas, laiminga pažintis, pakeisianti jūsų planus ir net gyvenimą.

Svarbius reikalus suskubkite sutvarkyti iki penktadienio, mat ši diena nėra gera – ji gali nepastebimai pakenkti, sukomplikuoti santykius su aplinkiniais, padaryti jus priklausomus nuo jums priešiškų jėgų. Tai bus tuščių vilčių metas. Mažiau tikėkite tos dienos pasiūlymais bei pažadais ir patys mažiau žadėkite. O štai šeštadienis geras kelionėms, susitikimams su įtakingais ar garsiais žmonėmis, užsieniečiais.

Sekmadienis nekoks – tai kritinis Mėnulio pilnaties metas, kai emocijos tampa sunkiai valdomos. Jei matysite, kad kantrybė trūksta, atsisakykite bendravimo – išvykite į gamtą: miškas, upelis, ežeras padės nurimti, susikoncentruoti. Pirmadienis palankus užvilkintiems darbo reikalams tvarkyti, konfidencialiems karjeros susitikimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.