Palmira: jausitės laimingi ir darbingi, jums seksis

Puiki diena – jausitės laimingi ir darbingi, jums seksis. Galima imtis pačių sudėtingiausių darbų, išpainioti paslaptingus dalykus, nesuprantamus klausimus – jūsų intuicija bus itin gera. Palanku spręsti finansines problemas – šios dienos dalykiniai susitarimai ar į galvą šovusios naujos idėjos bus naudingos. Neatsisakykite ir naujų pasiūlymų, net jei jie iš pirmo žvilgsnio nepatiks. Tvarkykite piniginius, turtinius reikalus, pasirašinėkite sandorius, naujas darbdavystės sutartis.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2019, 5:30 AM

Tiesa, pirma dienos pusė – pasyvesnis metas, tinkamas seniems darbams tikrinti, tvarkyti, perdaryti, užbaigti, apibendrinti. Ko nors naujo ir aktyvaus patartina imtis tik po pietų (po 14 val.). Tai bus geras laikas naujiems darbams pradėti, ilgalaikėms darbo sutartims pasirašyti. Jei jums reikia talkininkų, šiandien tinkamas laikas kviestis ką nors į pagalbą.

Ši diena kupina pakilių, šventiškų nuotaikų – tai meilės aistrų metas, tobulas ir romantiškoms pažintims, ir pasimatymams. Gera diena įvairiems šventimams, dovanoms teikti.

11 val. Saulė įeis į Dvynių ženklą. Kai Saulės juda Dvynių ženklu, tampa svarbiau bendrauti, keliauti, keistis naujienomis, nuomone, būti visose srityse informuotiems. Tačiau daugėja ir paviršutiniškumo, lengvabūdiškumo, sukčiavimo, apgaulių. Šiuo metu lengvai užsimezga (arba išyra) pažintys bei flirtas.

13 val. 53 min. Merkurijus įeis į Dvynių ženklą ir judės juo iki birželio 26 d. Merkurijaus padėtis Dvynių ženkle itin stipri, nes jis – Dvynių šeimininkas. Kai Merkurijus juda Dvyniais, suaktyvėja bendravimas. Tokia Merkurijaus padėtis itin palanki tiems, kurie mokosi, dirba su informacija, rašo, važinėja, prekiauja.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti šventes – tai pagalba, turtas, ugnį – priešų nugalėjimas, žaibą – geros permainos. Tačiau blogai buvo save matyti nuogą ar regėti košmarus – nuostoliai, nusivylimai, vandenį – apkalbos.

Blogas ženklas: jei namuose kas nors suplyštų – saugokitės vagysčių, jei savaime kas nors užsidegtų – nužiūrėjimo požymis, jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš žiedo akmuo iškristų – apsaugos praradimas, apgaulės.

Geras ženklas: jei išėjus iš namų ant galvos lapas užkristų ar vėjas iš šono pūstų, jei vardu gatvėje pašauktų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus aktyviam reikalų tvarkymui; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, tamsiai raudona.

Avinas (03 21–04 20). Jūsų siekiai nemenki ir dabar gera proga imtis tai įgyvendinti. Burkite apie save pagalbininkus. Labiau pasikliaukite savo nuojauta bei jus mylinčio žmogaus, tėvų arba bendradarbių, šefo nuomone, net jei dabar ji atrodys kvaila, nepriimtina.

Jautis (04 21–05 20). Gera diena – turite nemenkų galimybių įgyti persvarą. Naudokitės šiuo metu gaunamais pasiūlymais, ypač iš užsieniečių. Tinkamas laikas apmąstyti būsimas keliones (dalykines bei asmenines) ir joms pradėti ruoštis, taip pat susitikti su žmonėmis iš toli – dalykiniais partneriais, giminaičiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmas impulsas teisingas, tačiau tvarkydami reikalus nesivadovaukite emocijomis, verčiau pataupykite jas meilės pasimatymui – jūsų aistros bus tikrai įvertintos. Tinka spręsti susikaupusias finansines problemas – galite rasti netikėtą išeitį. Nebijokite kreiptis pagalbos į draugus ar net įtakingus, žymius asmenis – tikriausiai jie sutiks jums padėti.

Vėžys (06 22–07 22). Puiki proga siekti bendradarbiavimo, stiprinti partneriškus santykius (dalykinius, santuokinius) – kitos savaitės pradžioje jų tvirtumui iškils pavojus. Patartina ieškoti ir naujų sąjungininkų, rėmėjų – šiuo metu jumis daug kas žavėsis, laikys sektinu pavyzdžiu ir sutiks kartu imtis ko nors svarbaus. Diena palanki prisipažinti meilę, pirštis. Daugiau šilto dėmesio skirkite savo sutuoktiniui.

Liūtas (07 23–08 22). Darbui ši diena sėkmingiausia šią savaitę – gautus naujus dalykinius pasiūlymus priimkite. Būsite veiklūs ir energingi, tad susitelkite į sunkiausius, svarbiausius reikalus. Tik nepiktnaudžiaukite kolegų kantrybe ar šefo „išsiblaškymu“ (kitą savaitę paaiškės, kad jis viską mato ir žino), kaip ir savo sveikata. Galite sulaukti ir netikėtos pagalbos, nuoširdžios atjautos dėl savo vargų, liūdesio. Palanku pradėti sveikatos stiprinimo ar gydymosi kursą.

Mergelė (08 23–09 22). Sėkmės metas tęsiasi – aplinkiniai bus jūsų pusėje. Tai padės tvarkant bet kokius reikalus. Tik raskite laiko ir meilės pasimatymui. O jei norite sustiprinti santykius su antrąja puse, verta paskirti sutuoktiniui meilės pasimatymą romantiškoje vietoje. Beje, šiandien užsimezgę romantiški santykiai perspektyvūs – galite tikėtis laimingo tęsinio.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neskubėkite – jums reikia išgirsti savo vidinį balsą. Darykite taip, kaip jaučiate, ir tikrai neapsiriksite. Spręskite šeiminio bendravimo problemas – jums pavyks sutaikyti artimuosius. Beje, tai puikus laikas ir santuokiniam ryšiui puoselėti – reikškite savo jausmus, parodykite savo porai, kaip jums svarbu būti kartu. Svarbiems reikalams tvarkyti diena nėra tinkama.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirma dienos pusė ramesnė, labiau tinkama įvairiems susitikimams, susitarimams. Deja, vėliau, nors pagrindo nerimui neturėsite, vis dėlto įsitempsite, lengvai sudirgsite, supyksite. Venkite paviršutiniškumo vertindami situaciją, išgirstas naujienas – galite praleisti gerą pasiūlymą, neįvertinti žmogaus, norinčio su jumis bendrauti, jums padėti ar net mylėti.

Šaulys (11 23–12 21). Nurimstate, atgaunate jėgas – jos net dvigubėja. Intuicija sustiprės meilės, finansų srityse. Tai proga ir rasti naują pajamų šaltinį, ir išspręsti nesantaiką su mylimu žmogumi (jums padės dovanėlė). Pirma dienos pusė labiau palanki aktyviai tvarkyti reikalus, antra – itin romantiška, tad skirkite ją savo antrajai pusei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Dabar viskas priklauso nuo jūsų valios – tik tarkite žodį (ir geriau tai padaryti pirmą dienos pusę). Tad paieškokite reikiamo žmogaus bei tinkamo žodžio, ir jūsų problemos gali imti stebuklingai spręstis. Puiki proga sužavėti jums patinkantį asmenį – pats laikas užmegzti flirtą. Tai karštų bei laimingų įsimylėjimų metas. Beje, antrą dienos pusę labiau tikėtinas tarnybinis romanas.

Vandenis (01 20–02 18). Rytmetys gana pasyvus, tinkamas nebent atidėtiems reikalams tvarkyti. Aktyvesnė ir palankesnė antra dienos pusė po 14 val. Vis dėlto diena netinkama aktyviai reikštis. Neskubėkite, pasistenkite ne tik girdėti kitų nuomonę, bet ir savo neprarasti. Mažiau klausykite draugų, aplinkinių įkalbinėjimų – vadovaukitės tik savo vidiniu balsu. Gera proga slaptam romantiškam pasimatymui.

Žuvys (02 19–03 20). Šaunių pasiūlymų bei draugiškos pagalbos metas, tad naudokitės proga. Draugiška pažintis gali virsti romantišku ryšiu. Kita vertus, mylimas žmogus dar gali tapti ir jūsų tikru draugu, bendraminčiu. Tiesa, palankesnis aktyviam reikalų tvarkymui bus tik rytmetys, tad kuo anksčiau kibkite į darbus. Antrą dienos pusę daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, ypač savo tėvams, seneliams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.