Palmira: šiandien nepraraskite realybės jausmo

Nors diena aktyvi, skubėti nereikėtų. Tai kiek apgaulingas metas – viskas pasirodo geriau, nei yra iš tikrųjų, arba atvirkščiai. Na, o jei apims per didelė ramybė, tai gali reikšti, kad pervertinate savo galimybes ar neįžvelgiate slaptų pavojų. Tad šiandien nepraraskite realybės (arba atsakomybės) jausmo. Bendraudami pasistenkite neapgaudinėti nei savęs, nei kitų – likite drąsūs. Derėtų vadovautis taisykle „geriau karti tiesa nei saldus melas“.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2019, 5:30 AM, atnaujinta May 24, 2019, 10:09 AM

Kad ir kuo šiandien užsiimsite, labiau pasikliaukite intuicija bei įkvėpimu – ir nemažai nuveiksite.

Bus svarbu vykdyti savo pareigas, taip pat paklusti, nusileisti, ieškoti kompromiso, taikytis. Tiks tvarkyti finansinius reikalus, spręsti socialines problemas. Imkitės tų darbų, kurie anksčiau nepavyko. Žadėkite, įsipareigokite atsargiai. Tiks tvirtinti tik gerai parengtus dokumentus, sandorius.

Nepalanku vykti į keliones, nepatartina priimti dovanų, pirkti vertingų daiktų. Negerai pyktis. Netinka ir badauti.

Diena palanki santuokiniam ryšiui puoselėti, gera romantiškoms pažintims bei pasimatymams.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį, blogai – vandenį, maistą.

Blogas ženklas: išsitepti, paslysti, jei batas suplyštų ar bato kulnas nulūžtų – nuostoliai, nesėkmės šeimoje, jei užpultų šuo ar katė – šeiminiai nemalonumai.

Geras ženklas: atsitiktinai rasti vaikišką žaisliuką, medinį daiktą, pieną netyčia išlieti – skalsa namuose, geros permainos šeimoje.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui, kelionėms, atsakingiems susitikimams, vertingiems daiktams įsigyti, itin palankus šeštadienis iki 16 val. 30 min.

Avinas (03 21–04 20). Nieko neplanuokite – kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus bei gautus pažadus. Nenustebkite, jei nesulauksite norimo atsakymo jums svarbiu klausimu – šios dienos naujienos vargu ar bus tokios, kokių tikitės. Tiesa, kitos savaitės viduryje galėsite pataisyti dabar susidariusią situaciją. Beje, pernelyg nesitikėkite iš draugų – jus supras bei parems tik tikrieji bičiuliai.

Jautis (04 21–05 20). Tvarkykite svarbius dalykinius reikalus, tik būkite apdairūs spręsdami pinigų ir turto problemas. Tinkamas metas susitikti su įtakingais asmenimis, galinčiais paveikti jūsų karjerą. Jei tektų dėl ko nors tartis, būkite konkretūs, reikalaukite tikslumo, jeigu reikia, tai ir patvirtinimo raštu – abstraktūs pažadai, ko gero, bus pamiršti. Palanku namuose priimti garbingus svečius.

Dvyniai (05 21–06 21). Prisiminkite praeities pamokas ir rasite visai neblogą išeitį. Tik netvarkykite reikalų, susijusių su dideliu turtu, stambiais pinigais. Būkite tolerantiškesni visuomenės nuomonei. Neskubėkite pykti ant sutuoktinio – ar pakankamai suvokiate jo elgesio motyvus? Vakaras palankus viešnagei, susitikti su draugais. Svečiuose, toli nuo namų galimas ir slaptas romantiškas nuotykis.

Vėžys (06 22–07 22). Nepalanki diena – bus sunku tvardytis, save kontroliuoti. Deja, emociškai tai sunkus laikas, tad svarbu bendrauti su tais, kurie tave myli, palaiko, ir vengti pavydžių ir kerštingų asmenų. Ką galite, atidėkite kitai savaitei. Na, o šiandien tiks spręsti mokesčių, skolų problemas. Blogas laikas sandoriams. Nepirkite brangių daiktų. Būkite apdairesni dirbdami, vairuodami automobilį – galimos netikėtos traumos, darbo technikos gedimai.

Liūtas (07 23–08 22). Taps svarbu įveikti aplinkinių nepasitikėjimą, nepasitenkinimą, taip pat sutvirtinti gerus santykius su partneriais, kolegomis, draugais, šeimos nariais, kad ilgam laikui turėtumėte patikimų sąjungininkų, galinčių jus paremti. Tai puiki diena taikytis sutuoktiniams ir labiau atskleisti savo jausmus. Tad bus svarbu labiau atsižvelgti į sutuoktinio reikalavimus. Neskubėkite įsipareigoti tvarkydami dalykinius reikalus – jums bus sunku įvykdyti šios dienos pažadus.

Mergelė (08 23–09 22). Darbais labai neapsikraukite, o tai, ką turite, atlikite neskubėdami, ramiai nusiteikę. Nepraraskite atidos skaičiuodami pinigus, pasirašydami dokumentus, vairuodami automobilį. Pasistenkite kantriai išklausyti artimųjų bei kolegų, šefo pastabas dėl atlikto darbo (pagaminto maisto, nupirkto daikto) kokybės. Likite dėkingi už gautus įvertinimus bei patarimus – pats laikas atitaisyti savo klaidas, ypač santykiuose su artimaisiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kūrybingas metas – būsite apimti įkvėpimo. Labiau seksis emocingiems, intuityviems asmenims – pamirškite logikos dėsnius, jie gali išduoti. Skirkite šią dieną tiems, kuriuos mylite. Ir nepraleiskite progos atitaisyti bendravimo su vaikais, sutuoktiniu klaidų. Jei sulauksite ugningų meilės prisipažinimų ir kitokių rimtų pasiūlymų, nepameskite galvos, neskubėkite nei sutikti, nei atstumti.

Skorpionas (10 24–11 22). Ne viskas klostysis taip, kaip norėsis: jūsų iniciatyvai darbe pasireikšti nebus lengva – liksite neišgirsti, nesuprasti. Nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčytis su vadovybe ar savo tėvais. Labiau susitelkite į namus, šeimą. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Aplankykite tėvus, susitikite su vaikystės draugais.

Šaulys (11 23–12 21). Neskubėkite apsispręsti – kai kas dar gali pasikeisti jau kitą savaitę. Aplinkiniai gali suklaidinti ir be piktos valios. Kita vertus, bendrauti, tartis, užmegzti naujas pažintis vertėtų – dabar galite įgyti naujų sąjungininkų (nors jais gali tapti ir jūsų vaikai, mylimas asmuo). Būkite apdairesni prie vairo, nepažeiskite taisyklių. Labiau pasisaugokite sukčių, vagių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kai kas nežinant savaime išsispręs jūsų naudai. Tai keistas metas, kai reikia pasikliauti savieiga, – aktyvios pastangos vargu ar pasiteisins. Na, o jei kas nors ir nepavyks, ką nors sugadinsite ar pamesite, nenuliūskite – tai padės išvengti galimų problemų ateityje. Būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiajam. Ir venkite ginčų su savo viršininkais, taip pat sutuoktiniu.

Vandenis (01 20–02 18). Neleiskite sau pykti – tuomet visa diena nueis tuščiai, pvz., be reikalo su kuo nors aiškinsitės santykius ar kaltinsite aplinkinius, sutuoktinį, tuščiai įrodinėsite savo teisumą. Bet jei liepsite sau nusišypsoti net po patirtos nesėkmės, greitai atsigausite ir rasite naują išeitį, puikų kompromisą. Ir labiau pamąstykite apie įspūdį, kurį paliekate žmonėms, – netikusiu žodžiu nemenkai galite savo įvaizdžiui pakenkti.

Žuvys (02 19–03 20). Jaučiatės pavargę? Pradėkite savaitgalio poilsį šiandien. Geriausia atsiriboti nuo pasaulio, likti namie atidedant dalykinių reikalų tvarkymą (ir svarbių dokumentų pasirašymą) kitai savaitei ir ramiai ilsėtis. Nieko rimta neveikite, nieko nespręskite. Diena gera romantiškoms pažintims, meilės pasimatymams. Būkite atidesni kelyje. Pasisaugokite vagių, sukčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.