Palmira: pasiteisins diplomatinė bendravimo taktika

Sekmadienis keblesnis, daugės nesusipratimų, iliuzijų. Būkite atidesni ir pakantesni vyresnio amžiaus asmenims. Daug nereikalaukite ir iš savo vaikų. Pasiteisins diplomatinė bendravimo taktika – griežtumas bei užsispyrimas bus nerezultatyvūs. Nors diena ir bus palanki bendrauti, švęsti, keliauti, dabar taps svarbi atida – nebūkite patiklūs, neapsigaukite, vis savęs paklauskite, ar tai, ką matote, taip ir yra. Gal regite tik tai, ką norite matyti?

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-05-26 05:30

Ir būkite dosnūs, kai teks išreikšti savo jausmus artimiesiems, mylimam žmogui ar padėti prašančiam, bei santūrūs, kai norėsis supykti, užsigauti, įsižeisti. Bendraujant nemenkos reikšmės gali turėti pinigų ar meilės deficitas šeimoje: vieniems gali tekti išgirsti pretenzijų dėl per didelio atsidavimo veiklai ir per mažo šeimai, tinginiams – dėl materialinių problemų namų ūkyje, ir beveik visiems gali kliūti dėl netinkamai panaudojamų pinigų bei per didelių išlaidų. Patartina dėl šeimos ramybės sekmadienį vengti išlaidauti.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jei šalia jūsų namo medis nulūžtų ar sulūžtų jūsų lazda, skėtis, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių, gėlę vazone.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis – nostalgiškas, kai verta užsimiršti, pasvajoti tyloje, ramybėje. Taigi, nors tiek daug norinčių su jumis pabendrauti, nors spaudžia darbai, raskite laiko tądien pabūti vieni. Galimas slaptas meilės nuotykis.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį leiskite laiką su tikrais draugais bei mylimu žmogumi.

Dvyniai (05 21–06 21). Nebūkite labai kategoriški, griežti partnerių, sutuoktinio atžvilgiu sekmadienį, pirmadienį – tai atsigręš prieš jus.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis smagus, puikus iškyloms, viešnagėms, susitikimams su svarbiais asmenimis.

Liūtas (07 23–08 22). Gana nesmagus sekmadienis, tad neįsitempkite – atsisakykite visko, kas gali sukelti nerimą, įtampą. Beje, didesnė technikos gedimų, automobilių avarijų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį nepraleiskite progos atsiprašyti antrosios pusės ir išpildyti senus pažadus (gal tai galima padaryti dviese?).

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį pasistenkite atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius. Tai gera diena sveikatos, grožio procedūroms.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį tapsite žvalesni – tai puikus laikas pramogauti. Dabar vėl jausitės laimingi. Tai puikios dienos spręsti meilės bei šeiminio bendravimo problemas.

Šaulys (11 23–12 21). Nuo sekmadienio ims daugėti kliūčių siekiant užsibrėžto tikslo – nebus lengva kontroliuoti situaciją, ne viskas priklausys nuo jūsų valios.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienis palankus įvairiems susitikimams, viešnagėms, nedidelėms išvykoms.

Vandenis (01 20–02 18). Aplinkybės keičiasi jūsų naudai – vėl daug dėmesio bei šiltų jausmų, jaučiatės mylimi ir visiems reikalingi, jus daug kas džiugina ir net įkvepia. Netikėtai rasite išeitį iš varginančios padėties. Palankus aktyvus poilsis, daugiau laiko leiskite su mylimu žmogumi ar artimais draugais.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį aplinkybės keisis jūsų naudai – vėl viskas ims tenkinti ir dėliotis taip, kaip jums reikia (tiesa, jei negimėte ženklo pirmosiomis dienomis).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.