Astrologė: vieno ženklo atstovams ateina jų jėgos metas

Šią savaitę Saulė persirita į Vėžio ženklą, tad daugeliui Zodiako ženklų tai reiškia pasyvumo, ramybės ir, dar geriau, atostogų laiką. Astrologė Palmira išskiria Žuvis: šios pagaliau pajus savo jėgą, vertę ir žavesį.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 18, 2019, 10:55 AM

Avinas (03 21–04 20)

Šią savaitę viskas klostosi truputį kitaip, nei norėtumėte. Iššūkių pakaks, bet galimybių realizuoti savo sumanymus stigs. Tik labai nereikėtų su tuo kovoti – net jei ką nors ir laimėsite, naudos bus mažai. Ir ne tik tvarkant reikalus tuščia grumtis už savo principus.

Jausmų srityje irgi neverta vytis to, kas traukiasi. Antradienis, ypač trečiadienis, nepalankūs ne tik santykiams aiškintis, bet ir naujoms romantiškoms pažintims užmegzti. Šios dienos netinkamos ir dalykiniams reikalams. Trečiadienis itin nepalankus sandoriams, pinigams investuoti. Reikalams (ypač užvilkintiems) tvarkyti tinkamiausias ketvirtadienis.

Nuo penktadienio, prasidėjus Vėžio laikui, gali apimti naudingas šiam etapui poreikis nurimti, atsitraukti nuo veiklos, net kažkiek užsisklęsti savyje. Tačiau per šventes įsitrauksite į kitokių įvykių sūkurį – ims atakuoti seni ir nauji gerbėjai, gali lengvai įsižiebti efektingas romanas, įtrauksiantis į naują gyvenimo nuotykį ir lemsiantis nemenkas permainas.

Jautis (04 21–05 20)

Vis dažniau imsite nei iš šio, nei iš to keisti savo įsitikinimus, prieštarauti sutuoktiniui tais klausimais, dėl kurių anksčiau puikiai sutarėte. Visa tai vargins jus, artimuosius ir ardys šeimos gerovės pamatus.

„Ne“, pasakytas laiku ir vietoje, apsaugos nuo potencialių nemalonumų. Pasakykite sau „ne“, kai manysite, kad santykiai su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu jau griūva, kai norėsis užmegzti flirtą, kad pamokytumėte ir priverstumėte susimokėti už nuoskaudas, kai bus siūloma kas nors vertingo, brangaus, nepaprasto, – visa tai bus tik nuostolinga iliuzija.

O labiausiai apgaulingas bei pavojingas bus trečiadienis, šventinis savaitgalis bei pirmadienis. Kad ir kokios mintys tuomet kankintų, dar ne laikas ką nors keisti jėga. Patartina šį savaitgalį atsisakyti ir kelionių.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nuo savaitės pradžios laukia nevienareikšmiškos naujienos, pokyčiai. Kad ir kaip būtų sunku, pasistenkite iš karto nesureaguoti. Dabar svarbu gerai suprasti, įvertinti, patikrinti.

Antradienis, trečiadienis – itin sudėtingas laikas, kai impulso pagauti galite pasakyti tai, ko labai gailėsitės. Tai kritinis laikas bendraujant su mylimu žmogumi, nepalankus ir darbo reikalams, kai lengva sugriauti, prarasti ir mainais gauti vien nusivylimą. Visiškai netinkamas laikas svarbioms finansinėms operacijoms – gresia nemenki nuostoliai.

Palankiausias bus ketvirtadienis, kai verta gražiai, be įtampos pasišnekėti su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu, pasiaiškinti tai, kas seniai rūpėjo, slėgė. Diena tinkama ir svarbesniems dalykiniams susitikimams, trumpalaikiams darbo susitarimams. Deja, savaitgalis vėl sudėtingas, tad likite tolerantiški.

Vėžys (06 22–07 22)

Geriausia šią savaitę būtų ilsėtis. Nekoks laikas veiklai, atsakingiems sprendimams priimti. Tai bus įtemptas, prieštaringas metas, kai neverta ieškoti to, ko nesate pametę.

Nuo penktadienio Saulė bus Vėžyje – laukia gimtadienis. Prasidės atradimų metas. Daug visko užgrius – net sutriksite. Pasistenkite nusiteikti permainoms (kurių Vėžiai vengia) kaip neišvengiamam tobulėjimo etapui. Pamąstykite, kiek daug dalykų jums įgriso, kaip seniai svajojote ko nors atsikratyti, pakeisti ir pradėti gyvenimą iš naujo.

Gali tekti rizikuoti, bet nebijokite suklysti – Vėžiai savo tikslą retai pasiekia eidami tiesiai, jiems reikia vingių, atbulinio žingsniavimo, apsisukimų ir pan. Tiesa, jausmų srityje būkite atsargesni (ypač trečiadienį ir šį savaitgalį, pirmadienį) – esate prieraišūs, tad neskubėkite įsimylėti pirmo sutiktojo, rinkitės, nes bus iš ko.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienį, trečiadienį jus domins tai, kas nesusiję su namais, šeima. Meilė darbui ir galbūt profesinės ambicijos išplėš iš įprasto bendravimo rato ir pakeis gyvenimo tempą. Tiesa, mokėkite saugotis pavyduliaujančių gerbėjų. Deryboms, susitarimui, o gal ir taikytis puikus ketvirtadienis.

Nuo penktadienio verta pradėti ilsėtis – prasideda pasyvusis Vėžio metas, kai tenka pavirsti romantikais, atsipalaiduoti, pasiduoti jausmams. Jei ieškote geriausio laiko meilės pasimatymui, tai bus ketvirtadienis.

Na, o Joninės? Geriau naujų pažinčių neužmegzti ir vengti bet kokių rimtų pokalbių su savo pora. Savaitgalis bei pirmadienis – įtemptos, sudėtingos dienos. Likite nuoširdūs, pasitikėkite savo išrinktuoju (-ąja) – jus išgirs ir supras. Tikėkite laime – tai sušildys, suartins.

Mergelė (08 23–09 22)

Veiklūs ir energingi būsite antradienį: jei mokėsite išlikti ramūs, kad ir ko imsitės, viskas pavyks. Tačiau trečiadieniui nieko svarbaus neplanuokite – situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Nerizikuokite tądien pinigais, neskirkite ir romantiškų pasimatymų – tai tuščių vilčių metas.

Darbo susitarimams tinkamas ketvirtadienis. Galite sulaukti ir naudingų pasiūlymų. Jei jie bus susiję su darbo pakeitimu, kelionėmis, užsieniu, verta kiek atidėti šiuos sumanymus. Beje, ketvirtadienis, penktadienis – geras laikas sveikatai tikrinti.

Savaitgalį galite pasijusti pavargę nuo susikaupusio nerimo, streso. Tai bus gana nervingas metas, tad saugokitės, kad nesiimtumėte priekaištauti (dažniausiai tuščiai) sutuoktiniui, kad nepradėtumėte skųstis, dejuoti, – deja, šiomis šventinėmis dienomis kompromisą šeimoje rasti bus sunku.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis, trečiadienis – sudėtingos apribojimų dienos, tinkamos nebent poilsiui, nepalankios nei reikalams, nei kelionėms, net ir romantiškiems pasimatymams.

Vis dėlto ketvirtadienis smagus – tai metas, kai reikia džiaugtis meile, bendravimu su artimaisiais, savo pora. Kitaip kalbant, jei manėte, kad jūsų santykiai nepakenčiami, pasistenkite tądien suvokti, jog jie yra puikūs! Kitaip šventinės dienos nebus džiugios, ir prasidės tai, kas išties tampa nepakenčiama.

Beje, puiku, kad esate linkę dvejoti, viskuo abejoti ir nepriimsite už gryną pinigą šio savaitgalio bei pirmadienio naujienų, gautų pasiūlymų – tiek dalykinių, tiek širdies.

Skorpionas (10 24–11 22)

Įtempta ir prieštaringa savaitė, kai verta atsitraukti, labiau stebėti, o ne veikti. Savaitgalį reikėtų gerai pailsėti. Jei jūsų santykiai su sutuoktiniu kebloki, pasvarstykite apie galimybę pabūti atskirai (nors tai ir Joninės), jei geri – venkite visko, kas susiję su piniginės ploninimu.

Neišlaidaukite, atsisakykite vertingų, nors ir reikalingų, pirkinių – vis vien vėliau gailėsitės dėl įsigyto daikto, dėl sutuoktinio reakcijos. Jūs lengvai galite susipykti dėl skirtingo požiūrio į pinigus ir pirkinius, pagaliau dėl transporto ar kelių policijos.

Jei sugalvosite savo namuose priimti svečių, kvieskite tik jums išties malonius žmones, kitaip Joninių vakarėlis apkars. Tad per šias šventes labai sveika įsidėmėti, kad sutuoktinis – jūsų geriausias draugas (o priešu pavirsta tik jūsų galvoje)!

Šaulys (11 23–12 21)

Nuo antradienio tapsite mažiau romantiški, priekabesni – imsite labiau pastebėti mylimo asmens (sutuoktinio) trūkumus. Tik neskubėkite nusivilti, nuliūsti – dabar būsite jautrūs savo partnerio trūkumams kaip koks ligonis. Tad gal verta ir pasigydyti?

Teks intensyviau pasitelkti gerą nuotaiką, humorą. Žodžiu, ugdykite optimistinį požiūrį į meilę, į antrąją pusę ir jums neteks sirgti (galbūt ir tiesiogine prasme) dėl kito žmogaus netobulumo. Pasistenkite apskritai ant nieko nepykti, nieko nemokyti, nemoralizuoti. Savaitės pabaigoje bei pirmadienį tikėtinos traumos, nelaimingi atsitikimai prie vandens. Labiau tikėtini ir apsinuodijimai.

Savaitgalis bus kontrastingas – viltis ir nusivylimas kartu! Per Jonines svarbu neprarasti pusiausvyros, net jei nutiks ir kai kas ne visai standartiško. Tiesiog pasiruoškite visokiems ne itin maloniems netikėtumams, ir šventės praeis puikiai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Sudėtingas metas tęsiasi. Kol kas likite atsargūs, santūriau vertinkite savo galimybes. Skubius reikalus mėginkite tvarkyti antradienį (tik ne trečiadienį). Ketvirtadienis, penktadienis žada galimybę gražiuoju susitarti jums svarbiu klausimu – ir asmeniniu, ir dalykiniu.

Savaitgalį verta nepamiršti, kad tai Joninės, tad visus rūpesčius reikia atidėti, nespręsti jokių problemų, nesiaiškinti jokių santykių. Šiomis dienomis reikėtų labiau pasaugoti savo turtą bei sveikatą. Ir nepiktnaudžiaukite saule, atsargiau maudykitės. Nors per šventes jums nestigs optimizmo, leisite sau net pasinerti į romantiškas svajas, dabartinis metas jums visiškai netinkamas naujiems santykiams užmegzti.

Nuo penktadienio vakaro prasidėjęs Vėžio metas jus įspėtų, kad baigėsi intensyvios veiklos laikas. Beje, gal jau derėtų pradėti atostogauti?

Vandenis (01 20–02 18)

Nekoks antradienis, trečiadienis – tapsite priekabesni, o gal ir liūdnesni. Tačiau jei mokate niekur neskubėti ir pasitenkinti tuo, ką turite (šiuo metu tai vienintelė teisinga pozicija), viskas klostysis sklandžiau.

Taps svarbu nerodyti pirmiems iniciatyvos, nepriimti jokių svarbių sprendimų. Šios dienos tinka vien ramiai atsipalaiduoti vienatvėje. Daugiau laiko pabūkite toliau nuo žmonių. Jums itin naudinga ilgiau parymoti prie tekančio vandens, pasivaikščioti ūksmingais parkais. Nereikėtų šiomis dienomis vertinti esamų meilės santykių, kaip ir įsižiūrėti ką nors naujo. Tai klaidų metas, kai galima ilgam sau pakenkti.

O štai ketvirtadienis netikėtai šaunus – vėl pasijusite mylimi ir reikalingi. Per šventes jausitės visai smagiai. Šėlkite, tik nepamirškite tam tikrų ribų – kraštutinumai pakenks. Ir neįsimylėkite, nes vėliau nežinosite, kaip atsikratyti naujo gerbėjo (-os).

Žuvys (02 19–03 20)

Esate stiprūs (mat Žuvys – paskutinis Zodiako ženklas, jame telpa visų ženklų jėga), ir dabar pats laikas tuo patikėti: nuo penktadienio vakaro Saulė Vėžyje – jūsų sėkmės ir meilės ženkle, tad savo vertę bei žavesį tikrai pajusite.

Neieškokite kitų pagalbos – gilinkitės tik į save, savo bei savo šeimos praeitį, tik taip pavyks išspręsti jus kankinantį klausimą. Šią savaitę būkite atsargūs, jei teks tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus (ypač trečiadienį), – tai geriau atidėti kitai savaitei. Taip pat nerizikuokite skolindami pinigus ar juos investuodami (ypač trečiadienį, savaitgalį, pirmadienį).

Dėl jūsų ramybės bei sveikatos svarbu išvengti konfliktų su artimaisiais, mama (ypač savaitgalį, pirmadienį). Būkite pasiruošę prisipažinti, kad esate neteisūs, ir pasisaugokite galinčių jus suvilioti gražiais pažadais – tiek tvarkant dalykinius, finansinius, tiek širdies reikalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.