Palmira: tai intuityvių žmonių sėkmės metas

Tai bene palankiausia šią savaitę diena veiklai, tiesa, visiškai netinkama ko nors naujo imtis, bet puiki susikaupusiems reikalams tvarkyti. Nors tai aktyvus pilnaties laikas ir energijos nestigs, skubėti, juolab skubinti įvykių nereikėtų. Atsipalaiduokite, leiskite sau elgtis ekspromtu, priimti sprendimus pagal įkvėpimą...

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2019, 5:30 AM, atnaujinta Jun 20, 2019, 8:10 AM

Be abejo, tai intuityvių žmonių sėkmės metas. Net jei tokiais savęs nelaikote, neverta imtis nuobodžių, rutininių darbų. Reikalas tas, kad ši pilnaties diena susijusi su laisve ir atsipalaidavimu, gyvenimo džiaugsmu, meile, kūryba. Gerokai daugiau nuveiksite ir geriau jausitės, jei imsitės to, kas malonu ir teikia džiaugsmą, kas įdomu, kur galima pasinaudoti kūrybiniu įkvėpimu!

Diena geresnė praktinei veiklai nei teoriniam problemų sprendimui, tad imkitės įgyvendinti tik konkrečius sumanymus. Bus palanku tvarkyti užvilkintus, nebaigtus reikalus (ypač piniginius, turto), spręsti socialinius klausimus. Tinkamas laikas užsiimti įvairiais pertvarkymais namuose. Geras laikas kosmetinių remontų pradžiai.

Ši džiaugsminga diena palanki dovanai įteikti, šventei surengti, susitikti su mylimu žmogumi ar net įsimylėti. Tai geras metas pramogauti, kai tinka sočiau pavalgyti, gardžiuotis vynu (ypač raudonu).

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti šventes, mažus vaikus, ugnį, žaibą, blogai regėti vandenį, save nuogą, taip pat košmarus.

Blogas ženklas: jei savaime kas nors namuose užsidegtų, plyštų užuolaidos, staltiesės, jei raktas sulūžtų, spyna sugestų, rasti kieno nors pamestus pinigus ir juos pasisavinti.

Geras ženklas: jei išėjus iš namų vėjas pūstų iš šono ar ant galvos medžio lapas užkristų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus kelionėms, svarbiems susitikimams, susitarimams; patartina nešioti tamsiai raudonus, mėlynus drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Palengvėle, draugų padedami sutvarkysite seną, įstrigusį reikalą. Tačiau niekur nepersistenkite ir nedarykite to, ko nesinori. Neapribokite savo laisvės. Galimos santykių su mylimu žmogumi permainos.

Jautis (04 21–05 20). Būsite reiklūs ir griežti, bet vis dėlto šiandien nedera demonstruoti kategoriškumo. Svarbius klausimus prasminga spręsti prie vaišių stalo, o ne kabinete. Gali megztis tarnybinis romanas. Būkite atidesni jus mylinčio asmens poreikiams.

Dvyniai (05 21–06 21). Šios dienos veiksmai duos apčiuopiamos naudos. Tai geras laikas užmegzti partneriškus (tiek asmeninius, tiek dalykinius) ryšius, ypač su užsieniečiais. Nepraleiskite progos nudžiuginti kad ir maža dovanėle savo antrąją pusę.

Vėžys (06 22–07 22). Tai šventinis pilnaties metas, ypač reikšmingas Vėžiams, tad atsipalaiduokite, nusiraminkite. Šiuo metu esate pernelyg įsitempę, net sutrikę ir linkę pastebėti problemas, trūkumus ir nematyti to, kas džiugu, ką gero esate patyrę, įgiję. Ši diena gera skolintis, ieškoti alternatyvių uždarbių. Nepavyduliaukite.

Liūtas (07 23–08 22). Jus supras ir parems, tad ieškokite sąjungininkų. Nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę. Pasistenkite daugiau laiko praleisti su savo pora. Šiuo metu gali užsimegzti ilgalaikis romantiškas ryšys. Neatsisakykite kvietimų į svečius – toli nuo namų laukia smagi pažintis.

Mergelė (08 23–09 22). Naudingų darbų metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į šefą su prašymais. Jei norite, kad jūsų santykiai su kolega pagerėtų, šiandien labai palanku pakviesti kavos ar pietų. Beje, diena netinkama dietų pradžiai – šį sumanymą atidėkite rytdienai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkmės diena, kai sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu. Naujos romantiškos pažintys (ypač su žmogumi iš toli) perspektyvios. Palankus metas viešnagėms, susitikimams su užsieniečiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Neskubėkite, dažniau nusileiskite ginčuose ir nepersidirbkite. Geriausia užsiimti namais, šeima ir nesikrimskite, jei teks truputį paaukoti profesinius interesus – bet kuriuo atveju dalykinei veiklai ši diena nepalanki. Galimas netikėtas skolos grąžinimas.

Šaulys (11 23–12 21). Aktyviai veiklai puikus laikas – daug nedelsdami sugebėsite rasti reikalingą žmogų, gauti naudingą informaciją bei sutikimą. Tvirtinkite svarbius dokumentus (pirma dienos pusę) ir pasinaudokite šios dienos pasiūlymais, tiek dalykiniais, tiek asmeniniais. Atsitiktinė pažintis gali virsti romantišku jausmu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Spręskite aktualias problemas – rasite puikių kompromisų. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, paskleisti jūsų idėjas, paviešinti veiklą. Tinka pasirašinėti trumpalaikes darbo sutartis. Gera proga taikytis sutuoktiniams – vėl karštai įsižiebs jausmai.

Vandenis (01 20–02 18). Susitelkite – turite progą išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, jūsų veiksmai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Palanku spręsti veiklos finansavimo klausimus. Geras laikas pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą. Palankūs romantiški pasimatymai – padarysite įspūdį jums patinkančiam asmeniui.

Žuvys (02 19–03 20). Diena kupina romantikos, nostalgijos. Niekur neskubėkite, ką galite, atidėkite net rytdienai. Svarbų sprendimą priimkite tik įsiklausę į nuojautas. Šiandien svarbiausia daugiau dėmesio skirti savo jausmams. Tai tas metas, kai mezgasi kurortiniai ar tarnybiniai romanai. Gali atsinaujinti ir senas romantiškas ryšys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.