Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 26 d.

Emociškai gana sudėtingas laikas, kai verta būti atsipalaidavusiems. Aktyviai reikalų tvarkyti nereikėtų, bet geras laikas aktyviam poilsiui. Nors ir pakaks energijos bei iniciatyvos, nereikėtų skubinti įvykių eigos, netiktų pradėti naujų darbų ir už ką nors kovoti, juolab veltis į konfliktus. Stebėkite, kas vyksta šalia jūsų, gilinkitės į aplinkinių nuomonę. Stenkitės suprasti, atleisti. Pykti, kerštauti visai netiks. Labiau pasisaugokite kerštingų pavyduolių.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 26, 2019, 12:01 AM

Tinkamas metas baigti ir apibendrinti didesnį veiklos ciklą. Tiesa, ši diena nepalanki susitikimams, pasitarimams. Beje, daug vilčių nereikėtų dėti į veiklos susitarimus – vargu ar bus įvykdyti duoti pažadai. Diena žada ir ne visai malonių staigmenų finansiniuose reikaluose. Vis dėlto jei tektų šiandien aptarinėti svarbesnius reikalus (dalykinius, asmeninius), tam geriausias laikas pokalbiui tarp 15 val. 20 min. ir 17 val. 20 min.

Diena nepalanki nei meilės pasimatymams, nei romantiškoms pažintims. Netinkamas laikas ir santykiams su savo pora aiškintis – vargu ar teisingai vienas kitą suprasite.

Vengtinos tolimos kelionės.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai susiję su meile, šeimos reikalais, taip pat atspindėjo jūsų dvasingumą. Buvo palanku sapnuoti žaliuojančius augalus, medžius, pievas. Puiku, jei viskas žydėjo, jei matėte vaisius, – sėkmė, turtas, skalsa namuose, meilė, tačiau blogai buvo sapnuoti žiemą, gyvūnus – apgaulė, nesantaika, vienatvė, apkalbos, vagystės, nuostoliai. Jei ligonis sapnavo žiedus – greitai pasveiks.

Blogas ženklas: jei užkliūsite, nukrisite – galite praleisti gerą progą savo gyvenime; jei atsirastų daug smulkių kliūčių, apimtų mieguistumas – jūsų reikalai ilgam įstrigs; jei namuose nuo lubų tinkas byrėtų ar parketlentė iškristų – nesėkmės namuose, nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti žaibą, žiežirbą, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų – naujos pažintys, malonūs netikėtumai; jei paukščio plunksna ant jūsų užkristų – gera žinia.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas imtis pertvarkymų, svarbesniems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, auksinė, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Nors jūs kupini ryžto imtis veiklos, nepulkite aklomis tik įsižiebus kokiai nors naujai perspektyvai. Pavojingas laikas – galite nukentėti rizikuodami, leisdamiesi į konkurencinę kovą. Noras pasirodyti, pasižymėti jus išprovokuos žengti pavojingą žingsnį. Mokėkite išgirsti aplinkinių, ypač sutuoktinio, pretenzijas. Verta prisiminti ankstesnes pamokas ir pasitarti su artimaisiais, draugais.

Jautis (04 21–05 20). Nepasiduokite baimei, nesileiskite kitų gąsdinami ir spaudžiami. Kas nors gali mėginti jus šantažuoti – pasistenkite atsilaikyti. Beje, Jaučiams šiandien tylos metas – neverta sakyti savo tikrųjų minčių. Būtent dabar galite prieš save nuteikti žmogų, kuris anksčiau jus palaikė, įsivelti į nenaudingą ginčą su partneriu ar kokią nors nešvarią intrigą, papulti į negerą priklausomybę.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesinervinkite, jei kas nors nesiseks darbe, – vargu ar pavyks ką nors pakoreguoti. Jei jums tai nepatiks, pirmiausia nurimkite – skubėdami taisyti tik pabloginsite reikalą. Ne laikas permainoms. Stebėkite aplinką, atkreipkite dėmesio į ženklus ir suprasite, kas anksčiau buvo paslėpta, – netikėtai atsivers antra medalio pusė. Galbūt kitaip imsite vertinti savo draugus, mylimą žmogų, o gal ir veiklą.

Vėžys (06 22–07 22). Daug matote, daug suprantate. Tačiau nesiimkite ryžtingų veiksmų darbe, jei nepalaiko kolektyvas. Ramiai vykdykite savo kasdienes pareigas, kruopščiai atlikite užduotis – jūsų kompetencija gali būti patikrinta vadovybės ar specialistų. Kad ir kas įvyktų, venkite ginčų su šefu – nereikia nei gintis, nei teisintis jo akivaizdoje. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems.

Liūtas (07 23–08 22). Saugokite autoritetą – neatsargus pokalbis konfidencialia tema gali tapti žinomas aplinkiniams, ypač vadovybei ar tėvams, ir tai sugriaus jūsų planus, pakirs vadovybės pasitikėjimą jumis. Mažiau planuokite ir būkite atidesni nuojautoms – taip greičiau pasieksite savo tikslą. Beje, nerizikuokite tvarkydami piniginius reikalus. Vakare galite sužinoti apie slaptą gerbėją.

Mergelė (08 23–09 22). Sudėtingas laikas. Pasistenkite dažniau nusišypsoti ir nemąstyti apie liūdnus reikalus. Svarbius susitikimus ir reikalus, taip pat keliones atidėkite rytdienai (pavakarei). Šiandien neleiskite sau veltis į ginčus, stenkitės nereaguoti į konkurentų provokacijas. Galite nukentėti dėl negrąžintos skolos ar netesėto pažado. Didesnė traumų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Mažiau piktinkitės ir stebėkitės, verčiau taikykitės prie situacijos. Galite sužinoti ne pačių smagiausių dalykų iš sutuoktinio ar dalykinių partnerių praeities, tačiau prieš aiškindamiesi santykius gerai apgalvokite pasekmes. Netinkamas laikas aptarinėti reikalus su dalykiniais partneriais – vargu ar sutarsite svarbiu klausimu, o jei ir sutarsite, vargu ar taip viskas ir bus įvykdyta.

Skorpionas (10 24–11 22). Gilinkitės į reikalo esmę, neskubėkite daryti išvadų – jums trūks objektyvumo ir atsargumo. Tad venkite ginčų su kolegomis, šefu ir pavaldiniais. Nepiktnaudžiaukite jums rodomu šefo ar sutuoktinio, tėvų pasitikėjimu. Darbe galite labiau klysti – vertėtų dažniau tikrinti atliekamus darbus. Nerizikuokite vairuodami. Gali greičiau gesti darbo technika, tikėtinos ir gamybinės traumos.

Šaulys (11 23–12 21). Nors jaučiatės puikiai, venkite greitų, lengvabūdiškų sprendimų. Būkite atidesni, ar jus teisingai supranta kolegos, partneriai, klientai. Galite patirti problemų dėl informacinės painiavos ne tik dalykiniuose reikaluose, bet ir bendraudami su vaikais, mylimu asmeniu. Tik neskubėkite daryti išvadų – perlenksite lazdą. Stenkitės pernelyg emocingai nereaguoti į neatsargiai pasakytą artimo žmogaus žodį, vaiko išdaigą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepersidirbkite. Ne laikas viršvalandžiams. Šiandien itin svarbu poilsis, geras miegas, ramybė. Nepriimkite svarbių darbo sprendimų – klystate, jei manote, kad pagaliau viskas aišku ir jūs žinote išeitį. Neleiskite kitiems kištis į jūsų asmeninius ir šeiminius reikalus. Venkite smalsių žmonių. Labiau pasaugokite sveikatą. Vakaras praeis puikiai, jei pasikviesite į svečius senų draugų, – bendravimas su jais padės atgauti dvasinę pusiausvyrą ir optimizmą.

Vandenis (01 20–02 18). Įtampa gali sustiprėti, sunkiai visur spėsite, tad mažiau planuokite ir viskam skirkite daugiau laiko. Greitas tempas nepadės – tai tas laikas, kai vėžlys į finišą atšliaužia pirmas. Svarbius, pavojingus darbus dirbkite susikaupę. Nesiginčykite su bendradarbiais – jūs galite išties puikiai sutarti: juk tyla – gera byla? Tad ne laikas demonstruoti savo poziciją, ką nors kritikuoti. Nereikėtų šiandien rizikuoti (ypač dirbant ką nors rankomis, vairuojant), nervintis ir pykti.

Žuvys (02 19–03 20). Nepraraskite blaivumo tvarkydami finansinius reikalus ar aiškindamiesi meilės santykius – ne laikas priekaištams, pretenzijoms. Nesigriebkite konkrečių veiksmų, venkite žadėti ir įsipareigoti, ypač dėl piniginių ir turto reikalų. Būkite taupesni – galite išlaidauti be rimto pagrindo. Santykių aiškinimasis su antrąja puse gali baigtis skyrybomis, tiesa, tarp 15 val. 20 min. ir 17 val. 20 min. turite gerą progą taikytis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.