Palmiros horoskopas antradieniui, liepos 16 d.

Kritinis metas dėl Mėnulio užtemimo Ožiaragio ženkle, kuris bus vidurnaktį (maksimali fazė 21 val. 32 min. pagal Grinvičą ir 0 val. 32 min. Vilniaus laiku ). Diena daug kuo nepalanki, konfliktiška, tad būkite pagarbesni bendraudami ir atidesni skaičiuodami, rašydami, dirbdami su informacija, dokumentais. Ypač vakaras nepalankus, kai reikia atsiriboti nuo reikalų bei nemalonių žmonių, tad tausokite savo emocijas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2019, 12:01 AM

Tai daug kuo komplikuotas metas – reikalų daug, tačiau noro veikti mažoka (argi ne vasara?). Stenkitės viską vertinti ramiai, pozityviai, dažniau nusišypsoti ir kitą atjausti. Kita vertus, nederėtų nieko tvarkyti užsidegus nauja idėja ar iš pykčio – tai bus jūsų klaida. Nepatartina tvarkyti reikalų, susijusių su biurokratais, spręsti veiklos, taip pat šeimos problemas. Blogas laikas pinigams investuoti, vertingiems daiktams pirkti. Netinka kreiptis su prašymais į svarbius asmenis – ko gero, juos suerzinsite, o naudos nepatirsite.

Deja, gali būti sunku kontroliuoti emocijas bei mintis. Sudėtinga susikaupti, suprasti ar laiku suspėti. Sunku nepykti, nesiginčyti ar nusileisti. Ši diena konfliktiška, nepalanki deryboms, svarbiems susitarimams, reikšmingiems dokumentams pasirašyti. Netinkama diena ir santykiams aiškintis bei meilės pasimatymui. Teks atsakyti už ankstesnes klaidas, neįvykdytus įsipareigojimus, ieškoti būdų, kaip išvengti pasikartojančių problemų.

Nepalanki diena ir širdies reikalams – neįtarinėkite, nepriekaištaukite ir nesiaiškinkite meilės santykių (vis vien nieko nepaaiškės). Ir neįkyrėkite dėmesiu jums patinkančiam asmeniui – galite likti atstumti. Nepalankus metas švęsti, pramogauti, romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Kad ir kuo šiandien užsiimsite, svarbiausia neskubėti, būti atidiems.

Didesnė konfliktų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Būkite atsargesni dirbdami aukštyje, atidesni su aštriais įrankiais, ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Labiau pažeidžiama bus nugara, galva, keliai. Labiau save pasaugoti derėtų ir tiems, kurių širdis silpnesnė.

Diena bus sudėtingesnė asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą, kariškiams, sportininkams, vyrams apskritai, taip pat senjorams, vaikams, moterims. Pasistenkite nusiteikti ramiems apmąstymams, nesigilinkite į reikalus ir griežtai venkite konfliktų – mokėkite nereaguoti į provokacijas.

Ši diena tinkama kovoti su žalingais įpročiais (garsiai pasakykite kelis kartus: „Niekada daugiau“), netikusiems ryšiams nutraukti bei magiškai valyti namus įkaitinta druska, smilkalais, ugnimi, vandeniu. Visa tai geriausia padaryti saulei leidžiantis arba vėlai vakare prieš vidurnaktį.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nėra svarbūs. Vis dėlto gerai buvo regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę. Būti sapne nuogam – sėkmė, išsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas etapas gyvenime, išvysti savo vaikystės namus – skolų grąžinimas. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos, kur nors kristi – nesėkmė, būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: jei vėjas langą sudaužytų – sunkios permainos, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas, jei ant jūsų užbyrėtų tinko, žemių, dulkių, plunksnų ir pan. – laukia sunkūs išbandymai, jei virš galvos, o ypač ant palangės, paukštis suklyktų, taip pat namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis, jei bėgtų kraujas iš nosies, dantenų – nužiūrėjimo požymis, jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jį išjungtų – gresia nuostoliai, skausmas, jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – esate saugomi aukštesnių jėgų, rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis kritinis – tęsis sudėtingas vakarykštis laikas; patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtina žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Apgaulingas laikas, nors ir pakaks įkvėpimo, energijos, būsite darbingi, tačiau viskas gali atsigręžti prieš jus. Tiesa, derėtų atidžiau tikrinti dokumentus prieš juos pasirašant, laiku skaičiuoti pinigus. Gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Kol kas neskubėkite sutikti – delsimas padės išsiaiškinti povandenines sroves.

Jautis (04 21–05 20). Neskubinkite įvykių – dabar didelis pavojus per patiklumą ar lengvabūdiškumą įsivelti į avantiūrą. Bendraudami su vaikais nebūkite labai kategoriški arba visiškai atlaidūs – ir viena, ir kita susilpnins jūsų pozicijas, įtaką atžaloms. Galimi nenumatyti rūpesčiai namuose, tad geriau niekur nevykti. Būkite dėmesingesni tėvams.

Dvyniai (05 21–06 21). Aktyviai veiklai, dalykiniams reikalams tvarkyti nepalankus metas. Labiau gilinkitės į šeimos problemas, spręskite buitinius klausimus. Visiškai netinka aiškintis santykių (ko nors reikalauti iš sutuoktinio ar mylimo asmens). Venkite bet kokių ginčų. Pasisaugokite vagių, labiau pasaugokite telefonus, taip pat dokumentus. Didelė traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Keblumai dėl Mėnulio užtemimo tiesiog privalomi, ypač per išsiblaškymą. Dažniau prisiminkite, kur jūs paprastai klystate, dėl ko nervinatės, imate ginčytis, – tai padės išvengti nemalonių situacijų. Tikrinkite informaciją, skaičiuokite pinigus kol nevėlu. Ir žiūrėkite, kur važiuojate, kad nenuvažiuotumėte, kur žiūrite (tai aktualiausia tiems, kurių gimtadienis šiomis dienomis).

Liūtas (07 23–08 22). Kritinis laikas, ypač vyrams. Netikėtos finansinės kliūtys gali suardyti dabartinius planus. Šiandien gauti pasiūlymai vargu ar bus naudingi – verta palaukti kai kurių pasikeitimų, permainų. Ginčai su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu gali baigtis santykių nutraukimu. Svarbiausia bus neskubėti, nesivelti į konfliktus, atsargiai važinėti. Svarbi atida dirbant su karštais daiktais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, aštriais įrankiais, ginklais.

Mergelė (08 23–09 22). Galite būti pernelyg įsitempę, ambicingi, agresyvūs. Mokėkite nepasiduoti įniršiui, nesileiskite užvaldomi nuoskaudos. Nereaguokite į provokacijas, jei nenorite, kad jumis būtų lengva manipuliuoti. Itin svarbu bus siekti ramybės šeimoje, saugoti darnius santykius su mylimu asmeniu. Ne laikas santykiams aiškintis, ultimatumams. Nereikėtų dabar ir trenkti durimis – jos gali daugiau nebeatsidaryti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Verta nuo visko atsiriboti – nesiduokite įtraukiami į ginčus, konfliktus, intrigas. Ne laikas priimti kraunamą naują atsakomybę, ypač darbe. Būkite atsargesni su darbo technika, atidžiau tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Ne laikas priimti atsakingus sprendimus dėl gyvenamosios vietos pakeitimo. Daugiau dėmesio skirkite namams, šeimai. Labiau pasirūpinkite tėvais, seneliais.

Skorpionas (10 24–11 22). Pavojinga diena, kai netikėtai gali sugriūti tai, ką ilgai statėte, kai galite netekti to, kas daug metų jums tarnavo, buvo svarbu. Deja, tai ir netikėtų praregėjimų laikas, kai staiga atsiskleidžia nesąžiningas bendradarbis, nepatikimas bičiulis – juk draugą pažinsi nelaimėje. Netinkamas laikas (rytoj taip pat) pirkti vertingą buitinę techniką ar rizikuoti pinigais.

Šaulys (11 23–12 21). Nepalankus metas – nieko atsakingo (nei pavojingų kelionių, nei reikšmingų susitikimų) neplanuokite. Ir nebūkite formalistai – mokėkite nusiraminti, juk iš esmės, ko gero, viskas gerai. Greičiausiai jus erzina tik kažkokie daliniai nesklandumai, trūkumai. Per daug nenorėkite, nepraraskite saiko. Ir saugokite darnius santykius su sutuoktiniu. Ne laikas spręsti nesutarimus skyrybų būdu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kilusios problemos jus gali prislėgti labiau nei kitus, nes šiąnakt juk bus Mėnulio užtemimas jūsų ženkle. Nors esate labai savarankiški ir nepriklausomi, šiuo metu geriau pasinaudoti aplinkinių pagalba, patarimais, išklausyti bent jau svetimą nuomonę. Ir nesistenkite kuo daugiau nuveikti – ne laikas svarbiems susitarimams dėl karjeros. Į gautus pasiūlymus keisti darbo vietą, šalį neverta rimtai reaguoti. Didesnė traumų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Stigs atidos, blaivios nuovokos. Likite lankstūs, atsargūs – ne laikas kategoriškiems sprendimams. Svarbu bus ir diplomatija – jūsų priešai bus suaktyvėję. Būkite itin apdairūs, atsargūs ką nors žadėdami, įsipareigodami, nepažeidinėkite įstatymų. Galimi netikėti konfliktai ar tiesiog nesusipratimai darbe, įvairios technikos gedimai. Nevažinėkite techniškai netvarkingu automobiliu.

Žuvys (02 19–03 20). Nepalankus, konfliktiškas metas – atsipalaiduokite, nusiraminkite. Stenkitės vengti ginčų, santykių aiškinimosi su kolegomis, vadovybe, darbo partneriais, klientais – tai pablogins bendrą situaciją, susilpnins jūsų dabartines pozicijas veikloje. Būkite itin apdairūs bei atsargūs tvarkydami piniginius reikalus. Didesnė traumų tikimybė darbe bei kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.