Palmira: veiks taisyklė „Ko paklausi – to negausi“

Tai sudėtingas laikas po Mėnulio užtemimo, ypač nepalankus metas iki 20 val., kai vyraus įtampa, agresyvios nuotaikos. Būsime labiau įsijautrinę ir galime užsiplieksti dėl kiekvieno nieko. Geriausia šią dieną būtų skirti poilsiui. Reikalams, ypač svarbiems, naujų darbų pradžiai ji visiškai netinkama.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2019, 5:30 AM

Šiandien veiks taisyklė: „Ko paklausi – to negausi.“ Tad svarbiausia būtų nuleisti kartelę – mažiau norėkite ir tikėkitės. Ne laikas kam nors aiškinti apie savo rūpesčius (ypač finansinius), ieškoti pagalbos, paramos. Nelabai ką pešite ir mėgindami ką nors sugraudinti savo „nelaimingo“ gyvenimo istorija. Nesitikėkite ir atsako iš jums patinkančio asmens – ne laikas reikšti savo jausmus. Ko gero, jums bus pranešta, kad yra daug reikalų, ir romantika šiuo metu – rimtas kliuvinys. Palaukite bent kelias dienas, ir tuomet jūsų romantiškos pastangos jau nebebus bergždžios.

Kad ir kuo užsiimsite, stigs atidos, susikaupimo, blaivios nuovokos, atsargumo. Likite kantrūs, santūrūs, saugokite sveikatą – galite greitai sunegaluoti dėl įtampos, per didelio darbų krūvio, netinkamo maisto. Venkite sudėtingų darbų, atsakingos veiklos – šios dienos klaidos anksčiau ar vėliau paaiškės ir pakenks jūsų profesinei reputacijai, karjerai bei atlyginimui. Venkite bet kokių avantiūrų finansų srityje – galite būti įtraukti į pavojingą, nuostolingą veiklą, kuri ilgam išsekins ir sukompromituos.

Diena nepalanki meilės pasimatymams, aiškintis santykius su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu, tiesa, vakaras po 22 val. ramesnis, tad turėsite progą susitaikyti. Bet kad tai pavyktų, pirmiausia pasistenkite atsipalaiduoti, nusiraminti ir nedarykite to anksčiau nei 20 val., kitaip atgailavimo procedūra gali virsti tuščiu (ir piktu, kerštingu) santykių aiškinimusi.

Išlieka didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, gaisrų, sprogimų bei konfliktų namuose, darbe tikimybė. Būkite atsargesni su aštriais instrumentais, ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Labiau pasaugokite galvą (galimi galvos skausmai be aiškios priežasties), nugarą, kelius, kojas. Likite atidesni lipdami ar dirbdami aukštyje.

Diena nepalanki vadovams, kariškiams, sportininkams, vyrams apskritai, finansininkams, asmenims, dirbantiems maitinimo įstaigose.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapne skraidyti, jei kas nors jus vardu pašauktų. Svarbūs tik sapnai, regėti saulei tekant. Itin nepalanku sapne buvo kristi, atsidurti po žemėmis – gresia sunki liga. Medžius kirsti – artimo žmogaus mirtis, valtimi plaukti – jūsų gyvybei gresia pavojus.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar saga ištrūktų – apsaugos praradimas, nuostoliai, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nužiūrėjimo požymis, nagą nusilaužti – gresia muštynės, katastrofa, vandens ant kelių netyčia užlieti – apkalbos, šmeižtas, šantažas.

Geras ženklas: ryte keliskart nusičiaudėti – sėkminga diena, jei kelis kartus vardu gatvėje pašauktų – sulauksite pagalbos, išvengsite klaidų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas taikytis, tvarkyti kasdienius reikalus; palankios visos spalvos, išskyrus labai tamsias ir juodą.

Avinas (03 21–04 20). Kritinis metas – dėl šios dienos klaidų, rizikingų veiksmų galite netekti šefo pasitikėjimo ar net prarasti pareigas. Užduotis atlikite kuo atidžiau. Darbe mokėkite laiku nusileisti, nieko nereikalauti, pasistenkite išvengti konflikto su vadovybe bei kolektyvu. Būkite dėmesingesni artimiesiems, dažniau su jais sutikite. Ir nepykite, jei išgirsite, kad esate neteisūs – šiandien tai iš tiesų tikėtina. Šios dienos ketinimai, nauji sumanymai bus tušti. Ne laikas maištui (ir šeimoje).

Jautis (04 21–05 20). Gresia problemos dėl per didelio nervingumo, ambicingumo, nesiskaitymo su šeimos, savo vadovybės bei valdininkų, taip pat kelių policijos nuomone. Gali paaiškėti slapti trūkumai jūsų veikloje, dėl anksčiau nepastebėto defekto gali sugesti automobilis. Tik nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galimas netikėtas ir tikriausiai nepagrįstas nusivylimas mylimu žmogumi. Bloga diena tvarkyti piniginius ir turto reikalus.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite pasirengę susidurti su nesmagumais, net moraline prievarta. Tai sunkus laikas – gali tekti nusivilti partneriais, sutuoktiniu. Tačiau tai laikinos blogos nuotaikos, dėl kurių neverta gadinti artimiesiems ryto. Pirmą dienos pusę netinka tvarkyti jokių reikalų. Nedėkite daug vilčių, kad jums bus padėta finansiškai, tad neverta į ką nors kreiptis su prašymu. Išaugs ir traumų, nesėkmių tikimybė. Tiesa, antra dienos pusė smagesnė, o vėlus vakaras net žada ypatingą susitikimą.

Vėžys (06 22–07 22). Sutuoktinis, partneriai, net draugai nejučiomis vis užlips ant nuospaudos, tad jei nenorite išskirtinio dėmesio savo trūkumams, klaidoms, nesiveržkite bendrauti, neieškokite bendraminčių ir nenorėkite, kad jus suprastų, įvertintų. Ir nepykite: dabar daug kam (kaip ir jums) stigs optimizmo bei objektyvumo. Svarbu patiems nieko nekritikuoti, neteisti. Beje, galite tapti svetimo žioplumo auka, tad geriau niekuo nepasitikėti ir viską daryti patiems.

Liūtas (07 23–08 22). Nesmagi diena. Dėl smulkmenoms, kokio nors atsitiktinumo gali sugriūti svarbus reikalas, pablogėti nuotaika, sveikata, net jei tam nebus aiškios priežasties. Vis dėlto teks tvardytis: pasistenkite užsiimti jums maloniais dalykais ir nebendrauti su piktais, kerštingais žmonėmis. Būkite atidesni dirbdami kasdienius darbus. Darykite tik tai, ką puikiai išmanote, neskubėkite, keliskart viską tikrinkite. Likite korektiški kolegų atžvilgiu. Išaugs nelaimingų atsitikimų tikimybė ką nors dirbant, meistraujant.

Mergelė (08 23–09 22). Nors jausitės geriau nei kiti, nesiimkite atsakingų darbų. Ne laikas demonstruoti drąsą, savo šaunumą ir rizikuoti turtu, gyvybe ar prestižu. Ir nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis bei sutuoktinio draugais – tai pavojingų provokacijų diena. Pasisaugokite, kad nebūtumėte prieš savo valią įtraukti į kompromituojančius santykius. Gresia nesusipratimai tarp sutuoktinių – nesiaiškinkite santykių, nenorėkite sužinoti to, kas jums nesakoma, ir nesakykite to, ko kitas nenori girdėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali tekti išgirsti priekaištų, kurie nebus teisingi, tačiau dabar protestuoti tuščia (ir darbe, ir namuose). Aplinkiniai bus neobjektyvūs – nematys jūsų nuopelnų, įrodinės priešingus dalykus. Būkite atidūs, kas vyksta aplinkui, – gali pavykti suvokti priešų, konkurentų slaptus sumanymus prieš jus. Reikalams tvarkyti, kelionėms ši diena visai netinkama. Tiesa, namie irgi galite jaustis nekaip – bus nelengva rasti sau vietą, nusiraminti. Beje, antra dienos pusė kiek smagesnė, o vėlus vakaras net žada kai ką neįtikėtinai džiugaus.

Skorpionas (10 24–11 22). Galite gauti visai įdomių dalykinių pasiūlymų, tačiau neskubėkite labai džiaugtis, nepulkite tuoj pat imtis naujo dalyko. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais ar visai nepažįstamais asmenimis, ypač transporte, viešosiose vietose. Saugokite dokumentus ir naujų sumanymų idėjas, santuokines paslaptis. Bus didesnė autoavarijų, vagysčių, apgaulių tikimybė. Venkite ginčų, nieko nežadėkite nepagalvoję. Ramiau vairuokite automobilį ir nesinešiokite su savimi didelių pinigų sumų ar svarbių dokumentų.

Šaulys (11 23–12 21). Neverta pasiduoti fatališkoms nuotaikoms, tačiau nepamirškite, kad šiuo metu optimizmui pagrindo irgi neturite. Būkite atidūs, kad neapgalvotais veiksmais nepablogintumėte savo padėties. Tai, kas jus šiuo metu jaudina, ko dabar norisi, gali būti netikra. Tai iliuzijų, klaidingų vertybių metas, netinkamas svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams, – nereikėtų šiandien be reikalo rizikuoti savo gerove. Nepriekaištaukite sutuoktiniui, nesiaiškinkite šeimos biudžeto.

Ožiaragis (12 22–01 19). Viskas bus gerai, kol nepasiduosite provokacijoms, nesileisite užvaldomi įniršio. Venkite karštakošiškų sprendimų, bet kokių rizikingų situacijų. Galimos netikėtos fizinės ar moralinės traumos. Nepasiduokite provokacijoms – tai gali užkirsti kelią sėkmingai karjerai. Nesunaikinkite to, ką jau esate pasiekę, – impulsyvumas (juolab agresyvumas) bus pragaištingas, beje, ne tik darbe, bet ir namie. Skubėkite nebent taikytis ar suteikti pagalbą, tiesa, jei jūsų paprašys.

Vandenis (01 20–02 18). Ypač iki pietų nesmagus metas: dėl įvairių aplinkybių jūsų planai gali suirti, gali tekti užsiimti visai kitais (ko gero, sutuoktinio) reikalais. Nors antrą dienos pusę pasijusite geriau, reikia vengti bet kokių konfliktų, nepriimti svarbių sprendimų. Derėtų saugoti savo turtą bei sveikatą. Labiau stebėkite jus supančius žmones, draugus – mėginkite suvokti, su kuo jums ne pakeliui. Tiesa, santykių aiškintis nederėtų. Stiprinkite ryšius su tais, kurie jus remia, palaiko.

Žuvys (02 19–03 20). Daug kas keisis, ir ta linkme, apie kurią tikrai nenutuokėte... Tad mažiau planuokite – pagalba (kaip ir nesėkmė) ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai gali pakrypti nenumatyta kryptimi. Nepervertinkite savo sugebėjimų, nedemonstruokite savarankiškumo, protingumo – geriau paklausykite išgirstų patarimų, įspėjimų. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms darbe. Jei sužinosite apie savo sutuoktinio simpatijas kitam ar kitai, neskubėkite panikuoti: kad ir kas tai būtų, šiandien negalima priimti jokių sprendimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų