Astrologė: du ženklai šią savaitę bus likimo numylėtiniai

Astrologė Palmira žada, kad ši savaitė bus puiki – visų Zodiako ženklų laukia šis tas gero. O ypatingų likimo malonių sulauks Avino ir Liūto ženklų atstovai.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 23, 2019, 10:55 AM, atnaujinta Jul 23, 2019, 10:56 AM

Avinas (03 21–04 20)

Nuo antradienio prasideda nuostabus laikas – aplinkybės jums palankios, tad susitelkite į svarbiausius dalykus: jau kitą savaitę atsiras netikėtų ir rimtų kliūčių, o pečius užguls netikėti rūpesčiai. Pačios sėkmingiausios dienos – antradienis, trečiadienis! Dabar ryžkitės drąsiam ir atsakingam žingsniui! Šiomis dienomis planuokite pačius svarbiausius dalykinius susitikimus – tai neabejotinos pergalės dienos.

Ketvirtadienis, penktadienis tinkami piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Beje, šią savaitę galite sulaukti ir naudingų pasiūlymų, pagalbos iš įtakingo asmens ar užsieniečio. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, puoselėkite pasitikėjimą bei meilę jums brangiems žmonėms – tai leis apsidrausti ir nuo galimų problemų jau kitą savaitę.

Jau nuo pirmadienio planai gali keistis, suirti numatyta kelionė, svarbūs susitikimai, perspektyvūs karjeros pasiūlymai nutolti.

Jautis (04 21–05 20)

Siekite, kad jūsų mintys būtų skaidrios, tada ir nuotaika bus nuolat giedresnė. Neleiskite sau galvoti, kad esate labai pavargę ar nepaprastai užsiėmę, už viską atsakingi... Jei taip atsitiks – ne skųstis, o ilsėtis reikėtų! Šį savaitgalį iš tiesų derėtų skirti poilsiui – kaupkite jėgas, sveikatą bei gerą ūpą!

Reikalams tvarkyti kitą savaitę palankiausi ketvirtadienis, penktadienis. Pirmą savaitės pusę vertėtų susitelkti į nebaigtus darbus – pavyks greitai sutvarkyti užvilkintus reikalus, išspręsti ankstesnę painiavą.

Savaitgalį pasistenkite daugiau dėmesio skirti šeimai – artimiausiu metu visi bus labai jautrūs dėmesio, šilumos stygiui. Nuo pirmadienio neverta tvarkyti teisinių, finansinių, nekilnojamojo turto reikalų – tai bus tuščiai sugaištas laikas.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nuo antradienio reikalai pajudės iš mirties taško ir per dvi dienas galite padaryti tai, kas nesisekė visą mėnesį. Tiesa, ketvirtadienį, penktadienį neužsiimkite jokiais darbais, nespręskite jokių problemų, netvarkykite reikalų. Bendraukite tik su tais, kurie jus myli ir rūpinasi, saugo, globoja, ir ilsėkitės jaukioje, ramioje erdvėje.

O savaitgalį šauniai jausitės bet kokioje naujoje aplinkoje, gausioje draugijoje, tad eikite į svečius, įvairius susitikimus, ypač su įdomiais žmonėmis, apsilankykite koncerte, meno parodoje, tiesiog pramogaukite! Sulauksite daug dėmesio, tapsite žvaigžde, kad ir kur atsidursite.

Nuo pirmadienio įtampa augs, tad nesugadinkite santykių su aplinkiniais (ypač savo pora) per dideliu užsispyrimu, atkaklumu – jauskite saiką ko nors reikalaudami, venkite konfliktų darbe bei šeimoje.

Vėžys (06 22–07 22)

Atsakingiems dalykiniams susitikimams bei reikšmingam apsisprendimui dėl karjeros pats geriausias laikas bus antradienis, trečiadienis. Priimkite šiomis dienomis gautus veiklos pasiūlymus. Bus palanku pasirašyti ir naują darbo sutartį. Reikalams tvarkyti sėkmingas ir ketvirtadienis, penktadienis.

Savaitgalį viskas klostysis sklandžiau, jei mažiau iš savęs reikalausite, tad pamirškite visus rūpesčius ir neplanuokite kelionių, nebent nuspręstumėte aplankyti tėvus ar išvykti su šeima į atokią, romantišką stovyklavietę.

Sunkoka savaitės pradžia – dėl niekų greitai imsite panikuoti, maištauti. Ir žinokite, kad šiuo metu, po Mėnulio užtemimo (didžiausias jo poveikis baigsis šio mėnesio pabaigoje), nuo jūsų mažai kas priklauso, tad neimkite savęs kaltinti dėl neišvengiamų nesklandumų, kurių pagausės nuo pirmadienio.

Liūtas (07 23–08 22)

Atsipalaiduokite. Nustokite save plakti perfekcionizmo rimbu! Labiau pasitikėkite savimi bei likimu. Bet kuriuo atveju ši savaitė bus nuostabi ir jūs suprasite, kad esate likimo numylėtiniai. Šios dienos atneš nemažą sėkmę veikloje.

Tiks ką nors keisti, užsiimti veiklos plėtra, su vadovybe pasikalbėti apie jūsų augimo perspektyvas ar susitikti su nauju darbdaviu. Priimkite gautus karjeros pasiūlymus. Tai puikus laikas ir ieškantiems perspektyvaus darbo užsienyje. Savaitgalį skirkite tikram atsipalaidavimui – užsiimkite tuo, ko seniai nedarėte, susitikite su draugais, kurių seniai nematėte!

Kitos savaitės pradžioje derėtų atsiminti, kad iki gimtadienio niekas nėra stiprus, tad verta labiau pasisaugoti, kad nebūtų primestos svetimos žaidimo taisyklės. Juolab kad dabar nebus lengva suderinti savus principus, įsitikinimus su peršamais, privalomais.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžioje galite pasijusti nesmagiai, jei panorėsite kakta pramušti sieną (o jos, kaip tyčia, ims supti iš visų pusių). Tiesa, jei nepristigsite mergeliškos kantrybės ir palauksite bent iki ketvirtadienio, sezamas atsivers savaime: antra savaitės pusė suteiks progą išspręsti neįveikiamas problemas palankiomis sąlygomis.

Tik neatidėliokite kitai savaitei nieko svarbaus – tai bus sunkus, konfliktiškas laikas, o ketvirtadienio, penktadienio sprendimais ilgai džiaugsitės. Savaitgalis bus kupinas įvairių dalykinių, buitinių rūpesčių, beje, jis iš tiesų bus labiau tinkamas užsiimti darbais nei romantiškai pramogauti.

Pasistenkite savaitgalį daugiau dėmesio (bei triūso) skirti tėvams. Pirmadienį tikėtinos staigmenos, kurios gali pakeisti jūsų planus, bet tai bus naudinga.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Prasideda gerosios permainos tiek asmeniniame gyvenime, tiek reikaluose. Antradienį, trečiadienį galimos intriguojančios romantiškos pažintys. Tai bus ir geros dienos įvairioms deryboms, dalykiniams susitarimams, teisiniams reikalams tvarkyti.

Ketvirtadienis, penktadienis – palankios dienos susitikti su reikalingu žmogumi, galinčiu padėti spręsti darbo problemas, ypač jei tai susiję su darbo vietos pakeitimu, veikla užsienyje ar jūsų darbų plėtra.

Smagių netikėtumų, nepaprastų pažinčių pažers ir savaitgalis, ypač jei kur nors išvyksite, tad neužsisėdėkite namuose! Po sėkmingo pirmadienio pasiruoškite įtemptai savaitės pradžiai – šios dienos bus gana pavojingos karjerai: pasistenkite nesusivaidyti su šefu – nepamirškite, kad pakanka laukiančių jūsų darbo vietos.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nors susikaupė daug rūpesčių bei neįvykdytų pareigų, jums pakaks energijos, optimizmo, kad suderintumėte reikalus su poilsiu, darbą su malonumu! Ši savaitė – geras laikas ir pasigalynėti su problemomis darbe, ir dideliam tvarkymuisi namuose, ir remonto darbų pradžiai...

Antradienis, trečiadienis palankus imti kreditą veiklai ar remontams. Ketvirtadienis, penktadienis – sėkmingas laikas santuokinio ryšio stiprumui puoselėti. Verta spręsti ir namų dekoro klausimą, pirkti buitinę techniką. Tam palankus bus ir savaitgalis.

Daugiau dėmesio per laisvas dienas skirkite ir sveikatai stiprinti. Kita savaitė nebus lengva – rūpesčiai dėl vaikų, taip pat dėl ankstesnių nevykusių investicijų, dėl darbo (gali tekti ieškoti ir naujos vietos).

Šaulys (11 23–12 21)

Jūs vis labiau intriguojate savo grožiu bei asmenybės žavesiu, bet stengiatės to nepastebėti arba nurašyti tai į draugiškumo grafą. Būkite atsargūs, jei esate nelaisvi, – koks nors senas (-a) draugas (-ė) gali netikėtai suliepsnoti aistra ir nepalikti jums teisės rinktis.

Jūsų santuokos tvirtumui iškils nemenkas pavojus. Kad ir kokie būtumėte tikri dėl naujojo (ar „atsibodusio“ senojo) gerbėjo atsidavimo, dabar, po Mėnulio užtemimo, stigs blaivumo vertinant, kils per didelis noras ką nors keisti, skirtis ir galite iš esmės apsirikti.

Kitos savaitės pradžia – gana pavojingas laikas, kai gali nutikti kas tik nori: ir kone mirtinas ginčas su antrąja puse, ir netikėta trauma darbe ar namie, automobilio avarija. Labiau pasisaugokite vagių, apgavikų bei „gerų“ draugų, paskalų nešiotojų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Viltys bręsta, ir romantiškos svajos neduoda ramybės. Vis dėlto patarčiau susilaikyti nuo ypatingų vilčių. Tad venkite rimtai įsimylėti, kurti romantiškus planus dėl bendros ateities. Tiesiog gyvenkite ir būkite dėkingi likimui, jei jis jūsų neskriaudžia...

Nesiimkite rimtos veiklos antradienį, trečiadienį – tai geras laikas pabūti namuose su savimi (savo daiktais, augalais ir augintiniais). Atgausite jėgas, sugrįš entuziazmas nuo ketvirtadienio. Laimė tuomet nusišypsos toli nuo namų – tai bus geras laikas kelionėms, viešnagėms, susitikimams su žmonėmis iš toli.

Savaitgalis geras įvairiems tvarkymosi darbams, remontams. Beje, tai bus palankios dienos ir organizmui valyti, iškrovos dietoms. Nuo savaitės pradžios būkite pasiruošę naujiems rūpesčiams, net nelaimėms (gresia konfliktai, avarijos).

Vandenis (01 20–02 18)

Jūsų nuoširdumas, rūpestingumas, rodomas bičiuliams, sugrįžta – sulaukiate tikro dėmesio bei paramos. Tuo tikrai įsitikinsite jau antradienį, trečiadienį, kai draugų padedami galite išspręsti ne vieną sudėtingą klausimą. Ketvirtadienis, penktadienis bus palankūs spręsti problemas, susijusias su naujos gyvenamosios vietos įsigijimu.

Mėgaukitės savaitgaliu – tai jūsų meilės metas, kai viskas klostysis taip, kaip jums reikia. Tik panorėkite! Būsite kupini jėgų bei žavesio, tad nesistebėkite, jei negalėsite atsiginti draugų, juolab gerbėjų dėmesio.

Tiesa, nestigs ir maištingų svajonių, tik nepradėkite tikėtis, kad nauja meilės intriga gali tapti išsigelbėjimu. Jei esate susituokę ir neketinate savo partnerio keisti, rizika nepasiteisins... Būkite atidesni vaikams pirmadienį, nes per juos galimi nauji rūpesčiai, netikėtas planų suirimas.

Žuvys (02 19–03 20)

Nuo antradienio būsite darbingi – galite planuoti šią savaitę sudėtingus bei atsakingus uždavinius. Jei turite dalykinių reikalų su užsieniečiais, pats laikas su jais aptarti jums svarbius klausimus. Sklandžiai praeis įvairūs dalykiniai bei asmeniniai susitikimai ketvirtadienį, penktadienį. Jausitės visai šauniai, jei savaitgalį atsitrauksite nuo darbinių reikalų ir apsiribosite vien namų, šeimos interesais.

Namai bus jūsų energijos šaltinis – ne tik ramiau, stipriau jausitės, bet atrodysite žavesni, patrauklesni. Pirmadienio nuotaikos bus itin pakylėtos, galite įsivelti ir į naują romaną.

Tačiau nieko gero nesitikėkite iš kitos savaitės pradžios – prasidės pavojingas metas, kai reikės saugoti sveikatą, kai galimos traumos dirbant (sode bei darbe) ar tvarkantis namuose, sportuojant.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.