Palmiros horoskopas trečiadieniui, liepos 24 d.

Puikus laikas valingiems – tai jų sėkmės ir pripažinimo laikas. Net jei savęs tokiais nelaikote, susitelkite ir imkitės ryžtingai tvarkyti reikalus. Sėkmę lems asmeninė iniciatyva, mokėjimas padaryti įspūdį įtakingiems asmenims, savo vadovams.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-07-24 00:01

Šiandien būsite veiklūs, kupini jėgų, naujų sumanymų. Tai naudingas laikas dalykiniams susitikimams, ypač su užsieniečiais, naujos veiklos pradžiai, atsakingiems veiklos dokumentams pasirašyti, taip pat gerai spręsti darbo, socialines problemas, tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Palanku kreiptis į savo šefą, valdininkus, visuomenines organizacijas su prašymais ir pasiūlymais. Gera diena įsipareigojimams prisiimti ir įvairiems susitarimams pasirašyti.

Palankus laikas bendrauti, pažintims užmegzti – ieškokite savo sielai artimų žmonių, stiprinkite jau esamus artimus ryšius. Palanku taikytis su artimaisiais, giminaičiais, mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Negalima pyktis, nutraukti santykių.

Tinka ko nors mokytis, dirbti su nauja, sudėtinga profesine informacija – šiandien sužinoti dalykai bus naudingi, o užsimezgę dalykiniai ryšiai perspektyvūs. Ir atsiminkite, kad šiomis dienomis pirmas įspūdis bus lemtingas, tad eidami į svarbų susitikimą (dalykinį ar romantišką) turite sušvytėti kaip pirmojo ryškumo žvaigždė.

Patartina gerti šaltinio vandenį, praustis šaltu vandeniu. Verta daugiau laiko praleisti prie tekančio vandens, į jį ilgiau žiūrėti. Tinka įrengti namuose vandens valymo aparatus, statyti įvairius vandens filtrus.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai nebuvo labai svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote žemę, žemės gėrybes, duoną, pieną, buvote prabangiai apsirengę. Blogai save regėti nuogą, matyti žaibą, ugnį. Kur nors važiuoti, kelią sapnuoti – kliūtys tvarkant reikalus.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei namuose dingtų vanduo, ypač jums prausiantis, indus daužyti.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, kojas sušlapti.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį tiks nešioti geltonus, baltus, auksaspalvius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pats laikas pakovoti su neišvengiamybe reikaluose ir meilės fronte. Pakaks jėgų ir sėkmės svarbiam sumanymui įgyvendinti. Plėskite savo galimybių ir įtakos ribas. Geras metas ir svarbiam pokalbiui su biurokratu, konkurentu ar giminaičiu, kaimynu, kurio nemėgstate ar kuris nenori jūsų suprasti, įvertinti, taip pat jei siekiate jums patinkančio asmens dėmesio, palankumo. Labiau pasirūpinkite mylimu žmogumi, sutuoktiniu, artimaisiais – jiems gali pristigti jūsų dėmesio.

Jautis (04 21–05 20). Keblumai, problemos palengvėle sprendžiasi – nepraraskite kantrybės. Labiau seksis tiems, kurie remiasi intuicija. Tad būkite atidūs nuojautai, nedarykite to, ko nesinori. Dabar svarbu nepersidirbti, nepervargti, nebendrauti su tais, su kuriais nesinori. Kita vertus, pajusite, kas jums iš tiesų gali padėti, kuo galite tikėti, pasikliauti. Būkite atidesni sutuoktinio žodžiams, nuomonei, patarimams. Gera diena susitikti su partneriais, kuriais pasitikite, ir svarbioms sutartims, kurios tinkamai parengtos, pasirašyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Puiki diena. Galite įgyti įtakingo asmens pagarbą, sulaukti paramos iš vadovybės – drąsiai siūlykite savo projektus, reikškite savo nuomonę. Gera diena ieškoti bendraminčių ir su jais planuoti būsimus darbus. Verta kreiptis pagalbos ir į draugus, giminaičius – jie gali naudingai padėti tvarkant finansinius ar nekilnojamojo turto reikalus. Palanku priimti svarbius sprendimus dėl darbo keitimo, santykių su savo pora. Tinka pasirašyti svarbius susitarimus, pirkti transporto priemones, telefonus.

Vėžys (06 22–07 22). Pats laikas kreiptis į vadovybę su reikalavimais, prašymais, ypač dėl algos padidinimo ar aukštesnių pareigų, darbo sąlygų pagerinimo. Nors tai puikus metas užsiimti dalykiniais reikalais, paklauskite savęs, ar nesate skolingi savo šeimai (ypač vaikams), ar artimieji neturi jums priekaištų? Puiki diena ir ryžtingam pokalbiui su mylimu žmogumi, nenorinčiu suprasti jūsų norų, svajonių, nesutinkančiu su jūsų planais, – pavyks įtikinti, kad jūsų nuomonė teisinga.

Liūtas (07 23–08 22). Tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi! Net jei nenorėsite žinoti, jums bus paaiškinta, kad esate patys pačiausi... Drąsiai naudokitės atsiveriančiomis plačiomis galimybėmis. Pasitelkite visas savo žinias ir jėgas, kad dar labiau išplėstumėte savo įtaką, ir ne tik profesiniuose santykiuose, bet ir asmeniniuose. Tai puikus laikas ir dalykinėms kelionėms, susitikimams su užsieniečiais (geriau savo namuose ar jūsų darbo vietoje), svarbiems susitarimams, sandoriams tvirtinti.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandien verta rizikuoti reikaluose, spręsti sunkiai įveikiamas (ar suvokiamas) tiek veiklos, tiek asmeninio bendravimo problemas. Tiesa, labiau įsiklausykite į intuiciją, pasiduokite pirmam impulsui. Beje, laimėsite, jei kam nors skolą atleisite, jei duosite prašančiam. Nebūkite šykštūs nei svetimiems, nei saviems. Palanku tvarkyti draudimo, paveldėjimo reikalus, tinka ieškoti investuotojų, ypač užsieniečių. Jei dabar kas nors nepavyks, galite drąsiai atidėti rytdienai, penktadieniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pats laikas susiimti ir padaryti tai, ką buvote pažadėję partneriams, sutuoktiniui, draugams, artimiesiems, atlikti vilkinamus darbus, imtis tų, kurių žadėjote. Palankus metas užmegzti partneriškus santykius su įtakingais asmenimis, užsieniečiais ar turtingais draugais. Gera diena pasirodyti visuomenėje, reikšmingiems susitikimams, susitarimams. Tiesa, bendraujant vertėtų daugiau dėmesio skirti tam įspūdžiui, kurį palieka jūsų kalba, manieros, išvaizda.

Skorpionas (10 24–11 22). Viskas, kas šiandien įvyks, bus naudinga jūsų veiklai. Tad nebūkite pasyvūs – labiau pakovokite už save. Verta tvarkyti skubius, svarbius ir atsakingus dalykinius reikalus. Palanku kreiptis į vadovybę su svarbiu pageidavimu ar pasiūlymu. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti. Beje, teisingais šios dienos veiksmais galima užbėgti už akių galimiems nemalonumams, net užblokuoti kelią galimoms intrigoms prieš jus veikloje. Palanku tikrintis sveikatą, pradėti gydymosi kursą.

Šaulys (11 23–12 21). Tai sėkmės diena. Drąsiai tvarkykite jums svarbius reikalus – viskas pavyks! Itin palankus metas vadovams, taip pat kūrybinių, laisvųjų profesijų žmonėms. Tai romantiška diena, kai gali apimti džiaugsmas, ateiti suvokimas, kokie laimingi esate su tais, kuriuos mylite. Pasistenkite padaryti dėl jų viską, ką galite. Jei šiandien užsimegztų romantiška pažintis, tai reikštų, kad susitikote žmogų iš ankstesnių gyvenimų, su kuriuo jau buvote susieti meile. Tinkamas laikas vertingoms dovanoms savo vaikams, taip pat mylimam žmogui teikti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Esate mylimi ir vertinami, tačiau linkę pastebėti (ir sureikšminti) ne nuoširdų žavėjimąsi, o pastabas, priekaištus. Tikėkite savimi, nepasiduokite abejonėms – viskas pasiseks, tiktai vertėtų pasinaudoti jums siūloma pagalba, ypač tėvų, šeimos draugų. Tiesa, savęs prievartauti nereikėtų – neužsiimkite sunkiais ir nemaloniais darbais. Šią dieną patartina skirti savo pomėgiams ar užsiimti gerai žinomais dalykais. Daugiau laiko praleiskite su šeima.

Vandenis (01 20–02 18). Suskubkite kuo daugiau nuveikti – rytoj nė pusės to neatliksite. Gera proga pakovoti ir už teisybę. Jums pavyks pakeisti savo vadovo, visuomenės, partnerių nuomonę apie save ir santykius jums palankesne linkme. Tad daugiau bendraukite, aiškinkite savo poziciją, įsitikinimus. Palanku su darbdaviu aptarti jūsų atlyginimo perspektyvas. Tinka priminti apie žadėtas naujas pareigas, paaukštinimą. Su artimaisiais, giminaičiais, draugais daugiau kalbėkitės apie jums svarbius rūpesčius, spręskite emocines problemas.

Žuvys (02 19–03 20). Gera proga piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, ieškoti pagalbos, paramos. Palanku kreiptis į socialines ir labdaros organizacijas, aukštus, įtakingus asmenis. Šios dienos veiksmai padės įgyti stabilumo, įtvirtinti jau laimėtus dalykus, tad pagalvokite, kaip geriau apdrausti sukauptą turtą. Išvyka į gamtą, užmiestį bus palanki norintiems kuo geriau pasirodyti draugų, mylimo žmogaus, o gal tėvų, kolegų, viršininko akyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.