Astrologė: vienas ženklas šią savaitę priimtais sprendimais džiaugsis ilgai

Šią savaitę astrologė Palmira žada ir naudingų susitikimų, ir audringų santykių aiškinimųsi. Svarstyklių ženklo atstovams astrologė siūlo nieko svarbaus neatidėti kitai savaitei: iki penktadienio priimtais sprendimais džiaugsitės ilgai.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 13, 2019, 11:19 AM, atnaujinta Aug 13, 2019, 11:22 AM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžia leis patirti, kad nuoširdumas, rūpinimasis bičiuliais sugrįžta – sulauksite ir jų draugiško dėmesio bei paramos. Tiesa, esate kupini maištingų svajonių, imate tikėtis, kad nauja meilės intriga gali tapti išsigelbėjimu.

Jei pažintis įvyks pirmą savaitės pusę, jūsų laukia iš tiesų šilti, nuoširdūs santykiai. Deja, antrą savaitės pusę neverta rizikuoti ir veltis į naujas pažintis – šie santykiai sukels jums nemažai streso.

Penktadienį ir savaitgalį turite būti atidesni bendraudami – ne laikas atvirauti, labiau pasaugokite savo paslaptis, pasistenkite nesukelti pavyduolių keršto. Stenkitės nereaguoti į konkurentų provokacijas. Veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti itin palankūs ketvirtadienis ir pirmadienis.

Jautis (04 21–05 20)

Iki ketvirtadienio palankios dienos susitikti su reikalingu žmogumi, galinčiu padėti spręsti finansines ir darbo problemas. Gautus pasiūlymus verta priimti, nors greitų rezultatų tikėtis neverta.

Po sėkmingos savaitės pradžios nieko nesugadinkite penktadienį – ši diena gana pavojinga karjerai: pasistenkite nesusivaidyti su šefu, nepamirškite, kad pakanka laukiančių jūsų darbo vietos... Jei taip nutiktų, kad neišvengtumėte susikirtimų darbe, labai neišgyvenkite – jau nuo kito pirmadienio įtampa slūgs, palengva aplinkybės ims keistis jūsų naudai.

Kad ir kas nutiktų, labiau tikėkite meile ir mylimu asmeniu – geri santykiai lyg magiškas kilimas praskraidins virš besikaupiančių audros debesų. Savaitgalį skirkite vien atsipalaidavimui – užsiimkite tuo, ko seniai nedarėte, susitikite su seniai nematytais draugais.

Dvyniai (05 21–06 21)

Pirma savaitės pusė – nuostabus metas. Aplinkybės jums palankios, tad susitelkite į svarbiausius dalykus, suskubkite svarbiausius reikalus sutvarkyti iki penktadienio.

Tai bus keista diena, kai reikia būti itin atsargiems ir nevaikštinėti peilio ašmenimis, – sėkmė akimirksniu gali nusigręžti ir to, kas jau buvo jūsų, galite netekti, o tai, ką jau laikėte išspręsta problema, vėl netikėtai atsinaujinti. Probleminis bus ir sekmadienis.

Penktadienį bei savaitgalį gali keistis jūsų planai, suirti numatyta kelionė, svarbūs susitikimai ir net perspektyvūs pasiūlymai dėl karjeros atitolti. Tad nepamirškite, kad savaitės pradžia jums padės apsidrausti nuo galimų problemų ir užbėgti rūpesčiams už akių. Šiomis dienomis galite sulaukti ir netikėtos pagalbos iš įtakingo asmens ar užsieniečio.

Vėžys (06 22–07 22)

Šią savaitę gali paaiškėti, kad jūsų kantrybė irgi turi ribas. Jei ištversite, laukia malonūs netikėtumai kitą savaitę – tai bus savotiškas atpildas už kantrybę.

Jei spėjote nusivilti tais, ką anksčiau vertinote, gerbėte, kuo žavėjotės, ką mylėjote, ir esate kupini ketinimų atsikratyti praeities, nepamirškite, kad kritiškas požiūris, ypač į savo partnerius bei sutuoktinį, kol kas nėra jūsų tikroji reakcija – tai liepos mėnesio užtemimų pasekmė, kuri ir provokuoja skyrybas.

Saugokite savo darbo vietą, nesipykite su vadovybe. Veiklai, finansiniams reikalams tvarkyti bene palankiausias metas – pirmadienis. Savaitgaliui verta pakeisti aplinką ir išvykti kur nors toliau nuo namų.

Liūtas (07 23–08 22)

Dabar – sėkmės metas, esate apsupti gerbėjų dėmesio. Pirma savaitės pusė gali padovanoti lemtingą romantišką pažintį ir ji bus laiminga. Jei jau esate susituokę, pasistenkite šiuo metu daugiau dėmesio skirti sutuoktiniui. Išvykite kur nors dviese – jūsų santykiuose galimos svarbios permainos.

Tiesa, kiek sudėtingas penktadienis bei savaitgalis, kai gali apimti nerimas, pyktis be tikros priežasties. Tik susilaikykite nuo noro antrąją pusę paerzinti ir pamokyti. Deja, keršto trūkumas yra tas, kad jis suteikia tik trumpalaikį pasitenkinimą. Tad venkite konfliktų, ir ne tik namie, bet ir darbe, net jei susilaikyti nuo „teisingos“ nuomonės išsakymo bus sunku.

Dabar geriausia taktika: „Tyla – gera byla.“ Šiomis dienomis reikės pasisaugoti ir „stebukladarių“, galinčių jus padaryti ne tik turtingus, bet ir laimingus. Reikalams tvarkyti palankiausios dienos – ketvirtadienis bei pirmadienis.

Mergelė (08 23–09 22)

Pirma savaitės pusė gera greitai įveikti užvilkintus darbus, paskubinti remontus. Tinkamas laikas ir sveikatai tikrintis. Sunkokas penktadienis bei savaitgalis – dėl niekų imsite panikuoti, maištauti.

Labiau pasitikėkite savimi bei likimu. Ir žinokite, kad šiuo metu prieš gimtadienį nuo jūsų mažai kas priklauso, tad nesiimkite savęs kaltinti dėl neišvengiamų nesklandumų.

Iki gimtadienio niekas nėra labai stiprus, tad reikia labiau pasisaugoti, kad nebūtų primestos svetimos žaidimo taisyklės. Juolab kad dabar nebus lengva suderinti savus principus, įsitikinimus su peršamais, privalomais. Kai kas į gera ims keistis nuo pirmadienio. Pamėginkite įveikti bent vieną negerą savo įprotį.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžia suteiks progą išspręsti esamas problemas jums palankiomis sąlygomis. Neatidėliokite kitai savaitei nieko svarbaus bei skubaus, kai jūsų reikalai ims palengva strigti. Iki penktadienio priimtais sprendimais ilgai džiaugsitės.

Penktadienis bei savaitgalis bus kupini įvairių dalykinių, buitinių rūpesčių, beje, šis laikas iš tiesų bus labiau tinkamas užsiimti darbais nei romantiškai pramogauti. Tiesa, atsigriebsite kitos savaitės pradžioje, kai galimas laimingas romantiškas susitikimas, nauja pažintis.

Penktadienį bei savaitgalį metas įtemptas, kupinas rūpesčių darbe ar namuose, jei ką nors remontuojate. Tikėtinos problemos ir per nesąžiningus dalykinius partnerius. Ne laikas būtų aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Skorpionas (10 24–11 22)

Jausitės visai šauniai, jei nuo savaitės pradžios atsitrauksite nuo darbinių reikalų ir apsiribosite namų, šeimos interesais. Namai bus jūsų energijos šaltinis – ne tik ramiau, stipriau jausitės, bet ir atrodysite žavesni, patrauklesni.

Būtent namų aplinkoje jūsų žavesys bei išskirtinumas taps ryškiau pastebimi. Iki penktadienio bus palankus metas ir ieškantiems sau būsto – pavyks rasti tai, kas jums iš tiesų tinka. Aplinkybės ims šiek tiek keistis nuo penktadienio. Nors jūsų nuotaikos ir bus pakylėtos, laukia nenumatyti rūpesčiai. Beje, jų galite ir patys susikurti, jei būsite patiklūs bendraudami su mažai pažįstamais asmenimis, jei skubėsite įsivelti į naujus romantiškus santykius.

Ypač iš sekmadienio nieko gero nesitikėkite – tai metas, kai reikės pasaugoti ne tik gerus santykius su mylimu asmeniu, bet ir sveikatą, – galimos traumos.

Šaulys (11 23–12 21)

Šiuo metu sulaukiate kaip niekada daug gerbėjų dėmesio ir galite patirti nemažai smagių akimirkų dėl jų atkaklaus asistavimo. Ir šiuo metu iš tiesų tinkamas laikas bus ką nors rinktis – naujai užsimezgusios pažintys (iki penktadienio) bus laimingos, perspektyvios.

Pasikliaukite nuojautomis – jos neapgaus! Dabar iš tikrųjų pajusite, su kuo bus gera po vienu stogu. Kita vertus, jei esate susituokę ir nemanote skirtis – koketuodami neperženkite ribos, po kurios jūsų gerbėjas (-a) ims manyti, kad turi į jus teisių.

Ypač savaitgalį būsite linkę įsivelti į lengvabūdišką flirtą ar patikėti pagyrūniškais pažadais. Ketvirtadienis bei pirmadienis bus geri svarbiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nuo antradienio iki ketvirtadienio imtinai – naudos metas. Tiesa, net ir tokiu sėkmingu laiku jums nederėtų rizikuoti tvarkant finansinius reikalus. Penktadienį bus pavojinga žadėti, įsipareigoti – galite tapti sukčių ar nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių auka.

Savaitgaliui planuokite ramų poilsį, venkite ir naujų pažinčių, pasisaugokite vagių ir nerizikuokite kelyje. Taip pat venkite vaidų su antrąja puse – prisišauksite skyrybas! Kad ir kokių sudėtingų dalykinių, finansinių problemų būtumėte prislėgti, nesutapatinkite jų su savo šeiminiu gyvenimu, meilės santykiais.

Savaitgalis bus keistas laikas: nors jausitės išsekinti rūpesčių, nebus paprasta nuo to atsiriboti, užsimiršti. Atsigausite jau kitą savaitę.

Vandenis (01 20–02 18)

Vis labiau intriguojate savo gerbėjus (-as), bet stengiatės to nepastebėti arba „nurašyti“ į draugiškumo grafą. Būkite atsargūs – koks nors senas (-a) draugas (-ė) gali netikėtai suliepsnoti aistra jums ir nepalikti teisės rinktis. Jūsų santuokos tvirtumui iškils nemenkas pavojus.

Ši savaitė bus puiki, tad iki penktadienio verta imtis pačių svarbiausių reikalų – tai jūsų sėkmės laikas, kai be didelių pastangų galite tikėtis gerų rezultatų.

Deja, penktadienio vakaras bei savaitgalis – gana nesmagus laikas, kai gali nutikti kas tik nori: ir „mirtinas“ ginčas su antrąja puse, ir netikėta trauma darbe ar namie, eismo įvykis. Labiau pasisaugokite ir vagių, apgavikų bei paskalų nešiotojų.

Žuvys (02 19–03 20)

Viltys bręsta, ir romantiškos svajos neduoda ramybės. Vis dėlto šiemet (kol Juodasis Mėnulis jūsų ženkle) geriau susilaikyti nuo ypatingų vilčių. Tad venkite prisirišti, rimtai įsimylėti, venkite kurti romantiškus planus dėl bendros ateities.

Tai iliuzijų metas, ir tai, kas jums dabar atrodo amžina aistra, begalinė laimė, aukso grynuolis, jau kitąmet gali pasirodyti menkaverčiu radiniu, pigia bižuterija. O kiek dėl to buvo prakaito išlieta, kiek ašarų nubraukta?

Tiesiog gyvenkite ir būkite dėkingi likimui, net jei jis jus kiek ir skriaudžia (dabar kitaip neįmanoma). Svarbesniems reikalams tvarkyti palankesnis pirmadienis. Kitas dienas verta paaukoti poilsiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.