Palmira: nusiraminimo, santarvės atgavimo laikas

Šeštadienis – nusiraminimo, santarvės atgavimo laikas, tad nepraleiskite progos taikytis. Nors jausitės stiprūs, šiandien netinka aiškintis santykių. Ne laikas ieškoti teisybės – venkite konfliktuoti su viršesniais ir vyresniais už jus asmenimis. Šeštadienį vertėtų iš esmės tvarkyti namus, išnešti šlamštą. Diena introvertiška, netinkama aktyviai bendrauti, bet itin palanki susikaupti, prisiminti mirusiuosius. Palanku lankyti kapus.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 17, 2019, 5:30 AM

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai dažniausiai apgaulingi ir į juos nereikėtų kreipti dėmesio. Tiesa, jei matėte ką nors labai grėsmingo ir įsimenančio, patartina artimiausiomis dienomis atsisakyti kelionės, nepirkti nieko vertingo ir nepriimti lemtingų sprendimų – tai gali jums pakenkti.

Blogas ženklas: jei nukristų ar sudužtų laikrodis, veidrodis, indai, stiklas, jei akmuo iš apsodo iškristų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, jei drabužis suplyštų ar saga ištrūktų – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; jei laikrodis sustotų – pasibaigs negeras jūsų gyvenimo laikotarpis.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį geriau patylėti, atsisakyti neprivalomo bendravimo, kelionių. Ir pasistenkite išgirsti, ką jums sako artimieji. Nerizikuokite kelyje ir nepraraskite saiko ką nors pirkdami, žadėdami ar bardami.

Jautis (04 21–05 20). Gali nesinorėti įvertinti artimųjų rūpinimosi jumis, tačiau pasistenkite parodyti, kaip branginate tai, ką esate gero gavę iš sutuoktinio. Neverta pirkti vertingų daiktų, drabužių, papuošalų – jūs ir šeima liksite nepatenkinti pasirinkimu bei išlaidomis.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį ryžkitės sunkiems namų ūkio darbams, tik venkite ginčų, barnių su artimaisiais ir draugais (vėliau bus gėda).

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgaliui neplanuokite viešnagių, nesikvieskite svečių – jums reikia ramaus poilsio vienumoje. Tik tai padės atsipalaiduoti, sustiprėti – kelionių, bendravimo su svetimais venkite.

Liūtas (07 23–08 22). Bendravimas su senais bičiuliais padės neprarasti pusiausvyros, suvokti daromas klaidas ir teisingai įvertinti savo perspektyvas. Nekerštaukite pavyduliaudami.

Mergelė (08 23–09 22). Nebūkite kategoriški su artimaisiais, ypač tėvais, sutuoktiniu. Kol kas tenkinančio kompromiso nematysite, bet greitai išeitis savaime atsiras.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite atidūs, kad neprarastumėte takto bendraudami su svečiais, artimaisiais, mylimu žmogumi, savo vaikais.

Skorpionas (10 24–11 22). Skirkite šį savaitgalį sau asmeniškai – tai padės save geriau suprasti ir labiau pamilti.

Šaulys (11 23–12 21). Geriausia savaitgalį praleisti su savais namuose ar kur nors toliau nuo svetimų žmonių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis ramesnis, tiesa, kuklumas, paslaugumas ir tądien bus itin reikalingi.

Vandenis (01 20–02 18). Savaitgalis romantiškas – užmirškite, kas buvo bloga jūsų santuokoje, atverkite vienas kitam savo jausmus.

Žuvys (02 19–03 20). Sunkiai sau vietą rasite, jausite nepasitenkinimą ir kiekviena smulkmena, ir visu pasauliu apskritai. Naudinga nebent darbo terapija savo namuose ar poilsis SPA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.