Astrologė keliems ženklams: ši savaitė žada romantišką pažintį

Ši savaitė daugeliui ženklų palanki ne tik įvarių dalykinių reikalų tvarkymui, bet ir romantiškų pažinčių užmezgimui ar ateities su mylimu žmogumi planavimui. Daug žadančias pažintis, pasak astrologės Palmiros, užmegzti gali Avinas, Jautis, Dvyniai, Liūtas, Svarstyklės.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Astrologė Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Astrologė Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-08-20 11:32

Avinas (03 21–04 20)

Antradienį užsiimkite savimi – tai gerojo egoizmo metas. Trečiadienį pajudės senokai įstrigęs reikalas, lydės sėkmė sprendžiant finansines problemas. Tiesa, jei tektų aiškintis santykius su mylimu asmeniu, nebūkite užsispyrę ir kategoriški. O sėkme džiaugsitės dar ne kartą – ji lydės dar kelias savaites! Kitaip kalbant, kokie santykiai – ne tik darbiniai, bet ir romantiški – nusistovės šią savaitę, tokie ir bus ilgam. Antrai savaitės pusei nieko naujo neplanuokite, nebent darbų užbaigimą. Lemtingas santykiams su antrąja puse bus savaitgalis – jūsų jausmai gali vėl atgyti. Šeštadienio vakaras, sekmadienis žada ir naują romantišką pažintį, kuri bus perspektyvi. Pirmadienis nebus tinkamas reikalams tvarkyti, geriau daugiau laiko skirkite namams – tai bus naudinga ir jūsų ramybei, ir santykiams šeimoje.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienis – pasyvus metas, atidėkite visus reikalus į šalį ir leiskite sau tiesiog ramiai atsipalaiduoti. Trečiadienis, ketvirtadienis, penktadienis tinkami svarbiems reikalams tvarkyti. Beje, savaitės pradžioje senas draugas ar draugė gali pasiūlyti naudingą užsakymą, rekomenduoti klientą ar padėti gauti tinkamą darbo vietą. Nors penktadienį nelabai norėsis kur nors vykti, neatsisakykite kvietimų pasisvečiuoti ar dalyvauti kokiame nors renginyje – galimas laimingas jūsų reikalui, veiklai susitikimas ar romantiška pažintis. Savaitgalis atneš ir rūpesčių, ir džiaugsmų – teks nerimauti dėl vaikų, aiškintis santykius, ginčytis su sutuoktiniu. Tik nepersistenkite šeštadienį įrodinėdami savo tiesą – gal tai tušti principai? Sekmadienis, pirmadienis – netikėto džiaugsmo metas, kai viskas pasisuka į gera. Tai laimingų susitikimų, nepaprastų pažinčių bei išganingų pasiūlymų dienos!

Dvyniai (05 21–06 21)

Šią savaitę gali stigti jėgų, tad geriausia būtų ilsėtis. Vis dėlto jei dirbate, pasistenkite gerai išsimiegoti ir neapsiimti papildomų rūpesčių, kitaip ne tik greitai išseksite, bet ir jūsų darbų kokybė gali sulaukti kritikos. Trečiadienio pažadais galite tikėti, tad prasminga su viršininkais ar įtakingais žmonėmis pasišnekėti apie galimybes plėsti veiklą ar pereiti į kitą veiklos barą. Tai puiki diena menininkams – pats laikas pristatyti savo darbus mecenatams. O jei reikia su antrąja puse pakalbėti apie šeimos gausinimą, o gal naujų namų, baldų ar dar kokio nors brangaus daikto pirkimą arba mylimo asmens paklausti, kada jūsų santykiai taps oficialūs, sekmadienį, pirmadienį jums pavyks pasiekti savo tikslą. Šiomis dienomis galimos ir laimingos meilės pažintys – užsimezgęs romanas bus sėkmingas.

Vėžys (06 22–07 22)

Nuo savaitės pradžios nuojautos taps išskirtinės – galimi mistiški susitikimai, per juos kai ką pajusite, sužinosite apie savo ateitį. Trečiadienį, ketvirtadienį gauti pasiūlymai, įvykę susitikimai bus naudingi. Didelių vilčių nereikėtų sieti su penktadienio, šeštadienio pasiūlymais bei pažadais. Tiesa, šios dienos gana naudingos grįžti prie senų reikalų, kad juos atnaujintumėte, kai ką perdarytumėte. Palankios dienos ir susitikimams su seniai matytais žmonėmis – per juos kai kas pasikeis į gera. Sekmadienis, pirmadienis žada dovanų, pinigų ar bent jau naudingą susitikimą (gal pažintį) su turtingu asmeniu, kuris (arba kuri) padės. Pirmadienis puikiai tinkamas kelionėms, dalykiniams susitarimams – pavyks rasti naujų uždarbio galimybių.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis nors ir sėkmingas, nepalankus susitarimams, įsipareigojimams, naujoms pažintims. Beje, diena bus gera kelionėms. Reikalus imkite tvarkyti nuo antradienio – tai bus geras metas per draugus spręsti karjeros problemas. Gautus naujus veiklos pasiūlymus priimkite. Atsakingiems susitarimams palankiausias metas – trečiadienis, ketvirtadienis iki pietų arba penktadienis po pietų. Savaitgalį jausitės pakylėti, būsite kupini energijos, džiaugsitės jus supančiais žmonėmis – draugai, aplinkiniai vertins jūsų nuomonę, stebėsis erudicija, sąmojingumu, įžvalgumu. Ir tai padės pirmadienį sprendžiant sudėtingas praktines problemas. Antrą savaitės pusę teks rimčiau pagalvoti apie santykius, bendravimo stilių su mylimu asmeniu, sutuoktiniu. Beje, sekmadienis šiuo klausimu ypatingas – vienas pokalbis gali nulemti viską. Tai ir lemtingų pažinčių laikas – tikėkite savo nuojautomis.

Mergelė (08 23–09 22)

Ši savaitė – gera proga pasvajoti, kiek galima viską racionaliai planuoti ir tikėtis tik tikėtinų dalykų? O kur romantika? Atsipalaiduokite svajonėse – esate per griežti sau. Beje, ši savaitė ir kitos pradžia žada ir malonių netikėtumų – gal nelauktą dovaną ar netikėtų pinigų. Jau nuo trečiadienio pajusite, kad turite puikių draugų, jie stengsis jums padėti iš visų jėgų. Beje, jei reikalinga talka kokiems nors sunkiems darbams atlikti, visa savaitė, ypač savaitgalis, tam puikiai tinkamas laikas. O jei reikia nuoširdžiai išsikalbėti su draugu (-e) ir paprašyti išmintingo patarimo ar išganingos nuorodos imtis permainų, padarykite tai trečiadienį arba pirmadienį.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienį atsiribokite nuo bendravimo. Nepasiduokite spaudimui iš šalies – ne laikas kompromisams. Nuo trečiadienio įtampa augs. Tik nepanikuokite – ne viskas klostysis taip, kaip norisi. Tačiau ne toks velnias baisus, kaip jį piešia! Net nustebsite, kaip lengvai ir paprastai išsispręs kilusios problemos. Fortūna bus jūsų pusėje, tad galite drąsiai rizikuoti susidūrę su sunkumais! Penktadienis, savaitgalis ir pirmadienis nepaprastas metas – gali išsipildyti sena svajonė. Tai lengvos ir netikėtos sėkmės dienos, kai galima su viršininku aptarinėti atlyginimo perspektyvas ar su mylimu asmeniu susitarti dėl jūsų bendros ateities. Tiesa, daug ką lems atsitiktinumas – specialiai nieko neplanuokite, tiesiog mokėkite pasinaudoti atsitiktiniu susitikimu, netyčia ištartu žodžiu. Šiomis dienomis laukia ir laimingos pažintys – būkite tarp žmonių, neatsisakykite kvietimų į svečius.

Skorpionas (10 24–11 22)

Svarbus metas, tinkamas priimti atsakingus sprendimus. Pats laikas aiškintis, ką darote ne taip, kuo jumis viršininkas nepatenkintas arba ko apkritai iš jūsų nori, kaip suderinti darbus su šeiminiais rūpesčiais, sutuoktinio pageidavimais ir poreikiais. Trečiadienis, ketvirtadienis, taip pat pirmadienis tam puikios dienos, kai jums pavyks neskausmingai aptarti su vadovybe (ir sutuoktiniu) jūsų perspektyvas, potencialą, nesėkmių priežastis, be to, įtikinti šefą, kad tai daugiau nepasikartos. O jei ilsitės, minėtos dienos puikios bendrauti su įtakingais žmonėmis, galinčiais padėti karjeroje, – pats laikas senų bičiulių paprašyti, kad jus supažindintų su bendrais įtakingais pažįstamais.

Šaulys (11 23–12 21)

Nors antradienį jausitės puikiai, svarbius susitikimus atidėkite kitoms dienoms. Trečiadienis – viena sėkmingiausių dienų rugpjūtį reikalams tvarkyti, jūsų laukia sėkmė, tad galite drąsiai susitikti su būsimu darbdaviu ar pradėti naują veiklą, užmegzti santykius su įtakingais žmonėmis. Meilei puikus penktadienio vakaras bei savaitgalis – susitikite su mylimu žmogumi, pasikalbėkite apie jūsų lūkesčius. Sekmadienį galite net ir savotišką ultimatumą kelti. Jei tądien užsimegztų naujas romanas, jis būtų laimingas ir truktų ilgai. Pirmadienį galite netikėtai sužinoti apie slaptus jausmus – kažkas iš aplinkinių yra jums aistringai atsidavęs. Diena tinkama ieškoti alternatyvinių pajamų šaltinio, palanki tvarkyti skolų, mokesčių reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienis netinkamas nei aktyviai veiklai, nei bendrauti, nei kelionėms. Geriausia jį skirti poilsiui namuose. Nuo trečiadienio atkusite – pajusite gerųjų permainų dvelksmą. Tiesa, ši diena dar žada tam tikrų nenumatytų kliuvinių, bet turite aiškiai žinoti, kad sėkmė jau visai šalia! Ir jos bus tiek daug, kad nė negalėsite patikėti savo laime. Beje, jau seniai esate nusipelnę paišlaidauti – juk esate griežti ir valingi, niekuomet neleidžiate sau daugiau pafantazuoti, ypač kai tai susiję su pirkiniais. Bent dabar atsipalaiduokite ir išsiruoškite įsigyti to, apie ką svajojote, bet nelaikėte praktišku pirkiniu, pvz., prabangių rėmų jūsų vestuvinei nuotraukai, gražaus gulto šuniui (namelio katei), aukščiausios kokybės veido kremo ar nepigių kvepalų, o gal vertingų dažų tapybai (juk kadaise, dar vaikystėje, tapėte ir vis sapnuose užuodžiate dažų kvapą?).

Vandenis (01 20–02 18)

Jei rūpi santuokos tvirtumas, būkite savo antrajai pusei atidesni, švelnesni, ir jūsų santykiai ilgam įeis į ramias vėžes. Nors jums dabar nėra lengva, jaučiate spaudimą, apribojimus ir sutuoktinis (-ė), ko gero, pernelyg kišasi į jūsų reikalus bei gyvenimą (koks Vandenis tai gali pakęsti?), savaitgalį pasistenkite būti taikesni, pernelyg neginkite savo interesų ir nepriklausomybės. Ypač šeštadienį, mat tai įtempta, konfliktinė diena. Būkite atidūs, kad neatsargiu žodžiu, nepagarbiu veiksmu prieš save nenuteiktumėte sutuoktinio ir aplinkinių. Jums pavyks rasti išeitį iš keblios padėties sekmadienį, kai vėl būsite optimistai ir sugebėsite į situaciją pažvelgti iš aukščiau. Pirmadienis itin sėkmingas darbo reikalams tvarkyti, sveikatai tikrinti. Na, o visa ši savaitė tinkama vien poilsiui.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis netinkamas jokiems įsipareigojimams, tačiau nuo trečiadienio geras laikas svarbiems dalykiniams reikalams: galite drąsiai ieškoti užtarėjų, rėmėjų, patarėjų, kitokių pagalbininkų. Jei trečiadienį arba kitą pirmadienį gausite darbo pasiūlymą iš užsienio firmos, vertėtų sutikti. Savaitės vidurys geras susitarti su dalykiniais partneriais, sutuoktiniu, kaip paskirstyti darbus. Savaitgalis – puikus metas pradėti remontą namuose. Tiesa, šeštadienis žada ne visai smagių staigmenų – nepasiduokite provokacijoms, nes susipyksite su artimaisiais. Mėginkite išnarplioti konfliktinę situaciją pirmadienį – ši diena tinkama taisyti anksčiau padarytas klaidas. Diena žada neabejotiną viskeriopą sėkmę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.