Palmiros horoskopas antradieniui, rugpjūčio 20 d.

Namuose ir sienos padeda – skirkite savo laiką šeimai, namams, ir diena praeis naudingai. Nepatartina kur nors toli nuo namų išvykti.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2019, 12:01 AM

Diena nesukels rūpesčių, jei vengsite bendravimo su svetimais žmonėmis bei tais, kurie mėgina paveikti jūsų nuomonę, apsisprendimą: būkite atidūs – šiandien papulti į priklausomybę pavojinga. Rekomenduojamas uždaresnis, oficialesnis bendravimas. Nepatartina dėl ko nors tartis, ko nors žadėti. Nors bendraujant derėtų likti principingiems, pasistenkite nieko neįžeisti.

Patartina imtis tų darbų, kuriuos galite atlikti vieni. Palanku dirbti su informacija (skaityti reikalingą literatūrą, bendrauti su žinančiais asmenimis, kuriais jau seniai pasitikite) – galite sužinoti svarbių, reikšmingų dalykų. Bet tai ne pats geriausias metas naujoms pažintims užmegzti. Puiki diena susitikimams su dalykiniais partneriais. Tiesa, visur turėkite savo nuomonę. Gautus naujus pasiūlymus vertinkite atsargiai – geriau atidėti apsisprendimą rytdienai. Kad ir kuo užsiimsite, stenkitės susikaupti – negaiškite laiko.

Šiandien netinka skolintis ir skolinti pinigų. Gerai pradėti taupyti ir kitaip kaupti pinigus. Negerai išlaidauti.

Palanku užsiimti šeimos reikalais, spręsti buities problemas. Verta užsiimti tvarkymusi iš esmės, palanku išnešti iš namų šlamštą. Tinka pradėti remontus, namo statybą.

Namuose dažniau uždekite žvakę, lauke pasėdėkite prie laužo.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapne matyti save keliaujantį, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys, plaukai veltųsi, siūlai trūktų.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus bendrauti, svarbiems susitikimams, susitarimams, kelionėms; patartina nešioti raudonų, rausvų tonų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 20). Jūsų nerimas palengvėle sklaidosi, gerėja savijauta. Ir vėl esate kupini naujų sumanymų, kuriuos netrukus galėsite įgyvendinti. Verta priimti gautus dalykinius pasiūlymus, tiesa, ši diena nėra palanki susitarimams, sandoriams tvirtinti. Diena taps gana sėkminga, jei nebūsite kategoriški ir vieni visko netvarkysite – nieko iš kitų nelaukite, neprašykite, nesitikėkite, ypač jei tai jūsų šefas ar mylimas asmuo.

Jautis (04 21–05 20). Nors gali kilti puikių minčių, tai pasyvus metas ir ko nors konkretaus imtis nepatartina. Skirkite šią dieną apmąstymams vienatvėje – tai netikęs laikas nei dalykiniams reikalams tvarkyti, nei bendrauti. Nebūkite patiklūs imdamiesi piniginių ir turto reikalų – šiandien jus bus lengviau sužavėti ir įtikinti neperspektyviais dalykais.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors draugai bus pasiruošę jums padėti, vis dėlto šiandien geriau apsieiti be kitų pagalbos. Svarbų apsisprendimą irgi priimkite savarankiškai – nesistenkite perkelti atsakomybės kitiems ant pečių. Svarbius reikalus, atsakingus susitikimus (finansinius ypač) vertėtų atidėti rytdienai. Šiandien išgirstus dalykus įsidėmėkite – ateityje jie bus svarbūs.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams ir tai padės apsispręsti, ką teisingiausia šiuo metu rinktis. Itin svarbius dalykinius susitikimus atidėkite rytdienai. Na, o šiandien svarbu nepasiduoti spaudimui iš viršaus – kad ir ką manys jūsų viršininkai, kad ir ko iš jūsų reikalaus, kol kas nieko nekeiskite, atidėkite savo atsakymą.

Liūtas (07 23–08 22). Pasitikėjimas savimi – geras dalykas, venkite tų, kurie jūsų nevertina. Ir nebūkite patiklūs, nepasikliaukite pirmuoju įspūdžiu – kai reikia, blogiui nesunku prisidengti malonia kauke. Vis dėlto tai palankus metas – jus rems ir palaikys įtakingi asmenys. Kita vertus, šiandien nebus gerai priimti pagalbą – galite įsivelti į priklausomybės pančius.

Mergelė (08 23–09 22). Nemaloni diena, bet susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis dėl niekų, o apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite. Tinkamas laikas užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais, bet netikęs ką nors nauja pradėti. Rytdienai atidėkite itin svarbius dalykinius susitikimus bei susitarimus. Labiau pasaugokite sveikatą bei gerą nuotaiką – prieš gimtadienį reikia dažniau ir labiau save palepinti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Daug nenorėkite, būkite kuklesni – verčiau susimąstykite, ko reikia jūsų artimiesiems. Nepatartina aiškintis teisybės, su kuo nors dėl ko nors tartis. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, nereikšti savo nuomonės, nesmerkti. Neblogas laikas įveikti dvejones – būsite gana objektyvūs aplinkiniams ir griežti sau. Patartina ginčytinu klausimu nusileisti antrajai pusei.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai sėkminga proga sudėlioti visus taškus dalykiniuose reikaluose, taip pat draugiškuose santykiuose. Tik venkite daryti skubotas išvadas. Beje, šiandien verta pasikliauti vien savo triūsu – nieko neprašykite jums padėti, už jus ką nors padaryti, būkite savarankiški. Beje, jei kas nors mėgins užkrauti jums savo rūpesčius ir darbus, neapsiimkite – užsimegs žalingi santykiai.

Šaulys (11 23–12 21). Gera diena – džiugios naujienos, optimistiški pokyčiai. Tai ganėtinai palankus metas, tinka imtis reikalų, kuriuos tvarkant nereikia daug bendrauti, įsipareigoti. Puiki diena ir kūrybiniam darbui. Tiesa, neturėtumėte daug vilčių dėti į šiandien gautus dalykinius pasiūlymus ar užsimezgusias romantiškas pažintis – tai gali būti spąstai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sugrįžta geri dalykai iš praeities, tačiau neskubėkite tuo pasinaudoti. Šiandien geriau atsitraukti nuo intensyvių darbų, daugiau laiko praleisti namuose. Jei darbe iš karto reikalas nepajudės, palikite jį ramybėje, atidėkite rytdienai. Vakaras palankus svečiams priimti.

Vandenis (01 20–02 18). Galite sulaukti netikėtos pagalbos, įdomaus pasiūlymo, bet jų neskubėkite priimti – dabar svarbu daugiau informacijos surinkti ir ją patikrinti. Itin venkite žmonių, kurie piršis jums į draugus. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, nereikšti savo nuomonės, nesmerkti. Ne laikas susitarimams, pažadams – tai supančios.

Žuvys (02 19–03 20). Nepatartina kitiems pasakoti apie savo rūpesčius ar prašyti pagalbos. Neverta daug kalbėti, su kuo nors dėl ko nors tartis. Galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų priimti – ieškokite trūkumų. Galite sugalvoti tinkamą išeitį esamoms materialinėms problemoms išspręsti. Ne laikas finansiniams įsipareigojimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.