Palmira: viskas ims spręstis, jūs atgausite viltį

Puiki diena – viskas palengva ima spręstis, o jūs atgaunate viltį. Tad dažniau nusišypsokite, dažniau ką nors malonaus pasakykite artimiesiems, bendradarbiams – tai gerumo laikas, kai aplinkiniai į gerą atsako tuo pačiu. Beje, negerai pyktis, tad būkite atidūs kiekvienam savo žodžiui, nes jei „sėsite vėją, pjausite audrą“...

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2019, 5:30 AM, atnaujinta Aug 22, 2019, 8:14 AM

Šiandien svarbu vykdyti savo pareigas, taip pat paklusti, nusileisti, taikytis. Palanku tvirtinti ilgalaikius sandorius, darbo sutartį, kitus svarbius dokumentus. Nepalanku vykti į keliones, taip pat priimti dovanas, pirkti vertingų daiktų. Dera taupyti pinigus.

Patartina įvertinti senus pasiekimus, atsigręžti į praeitį ir užsiimti pertvarkymais.

Geras metas romantiškoms pažintims, meilės pasimatymams. Didesnė kurortinių, sanatorinių, taip pat tarnybinių romanų (ir novelių) tikimybė.

Netinka badauti.

Vаkar 12 val. 8 min. Venera įėjo į Mergelės ženklą ir juo judės iki rugsėjo 14 d. Ir jausmų, ir finansų srityje viskas pradedama vertinti blaiviai, logiškai, praktiškai. Tampama ekonomiškesniais visomis prasmėmis. Jausmai darosi santūresni ir labiau standartiniai, tuo pat metu prarandamas jausmo natūralumas, stichiškumas.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį ir blogai vandenį, maistą.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, parkristi, ypač į purvą.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namuose duoną ar pyragą kepti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus naujų darbų pradžiai; tiktų nešioti žydrų, sidabrinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Palanku tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Tinka pasirašyti ilgalaikius sandorius, darbo sutartis. Būkite dosnūs visomis prasmėmis – dalinkitės. Palanku ką nors praktiško (ne itin brangaus) nupirkti namams, nepamirškite apie mielą dovanėlę sutuoktiniui. Labiau pasirūpinkite antrosios pusės sveikata – gal reikalinga konsultacija pas gerą specialistą ar atėjo laikas nupirkti papildų, treniruoklį ir pan.?

Jautis (04 21–05 20). Jūs kupini entuziazmo bei ryžto. Smagus laikas – malonu bendrauti, gerai sekasi veikla. Tvarkykite skubius reikalus, susitikite su reikalingais jūsų veiklai žmonėmis. Gerės santykiai su kolegomis, pavaldiniais. Aiškinkitės šeiminius nesklandumus, nesusipratimus su mylimu žmogumi. Vakare turite progą karščiau įžiebti meilės ugnį sutuoktinio širdyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite linkę užsisklęsti, tačiau veikiai nusiraminsite, jei nuoširdžiai pabendrausite su artimaisiais, mylimu žmogumi, senu draugu. Bet kokiu atveju atsipalaiduokite – pasikliaukite likimu, ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Įsiklausykite į nuojautas, į jums pasakytus ar atsitiktinai nugirstus žodžius – galite suprasti kai ką labai svarbaus. Puiki diena konfidencialiems susitikimams.

Vėžys (06 22–07 22). Verta mėginti laimę. Tai netikėtos sėkmė metas. Galima rizikuoti, jei reikalas gerai parengtas. Šiandien pavyks įvykius pakreipti reikalinga linkme, ypač jei remsitės draugų patarimais, kreipsitės į juos pagalbos. Tinka spręsti finansines problemas, ypač jei yra nesutarimų šiuo klausimu veikloje. Verta spręsti keblius santykius su bendradarbiais, viršininku. Vakarą skirkite mylimam žmogui.

Liūtas (07 23–08 22). Galimos nenumatytos kliūtys, kurios nuo jūsų nepriklauso. Tik neišsigąskite – ne viskas iš pradžių pasirodys sklandu ir įveikiama. Mokėkite išlaukti, nusileisti. Ieškokite kompromisų – ne laikas demonstruoti ambicijas, užsispyrimą, ypač bendraujant su vyresniais ir viršesniais asmenimis, nes tuomet sulauksite ir aukštų įvertinimų, gerų pasiūlymų. Gera proga aplankyti ir savo senus draugus, kurie tapo žymūs, įtakingi, garsūs.

Mergelė (08 23–09 22). Jūsų autoritetas bei populiarumas lems šios dienos sėkmę. Verta užmegzti ryšius, kreiptis pagalbos į aukštus, įtakingus ar tiesiog sumanius asmenis. Palanku pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus. Palankūs dalykiniai susitikimai su užsieniečiais, gautus pasiūlymus verta priimti. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais ar įtakingais asmenimis. Pasinaudokite puikia proga sustiprinti šeiminius ryšius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Lemtingų atsitiktinumų diena, tai gali naudingai pakreips net ir keblią situaciją, tad nenusiminkite, jei susidursite su tam tikrais nesklandumais: šiandien viskas baigsis gerai. Tinkamas metas skolintis pinigų arba priminti apie skolos grąžinimą senam draugui, giminaičiui. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. Tinka tvarkyti keblius piniginius, turto reikalus. Tiesa, reikėtų atsargiau pinigus skolintis ar investuoti į verslą.

Skorpionas (10 24–11 22). Dabartiniai pokyčiai bus susiję su partneriais – viskas priklausys nuo to, kaip seksis ir ką nuspręs jūsų sutuoktinis (ar asmuo, su kuriuo siejate savo likimą), taip pat dalykiniai partneriai. Šios dienos sprendimai, susitarimai, pradėti darbai neduos greitų rezultatų, tačiau jais liksite patenkinti. Palanki diena deryboms, susitarimams, dalyvauti visuomeniniuose renginiuose. Daugiau dėmesio skirkite sutuoktiniui – tai santuokinės meilės metas.

Šaulys (11 23–12 21). Nebūkite smulkmeniški, labiau vadovaukitės nuojauta, o ne logika ir daug spėsite nuveikti, gausite naudos iš šios dienos susitikimų, susitarimų. Spręstinos dalykinės problemos – dabar aiškiai išvysite, kas negerai, ir rasite optimalią išeitį. Geras laikas ne tik veiklai reorganizuoti, planams koreguoti, bet ir sutvarkyti darbo vietą. Šios dienos susitikimai, pokalbiai gali naudingai pakeisti požiūrį į darbą, įkvėpti naujiems sumanymams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Vėl lanko sėkmė. Būsite veiklūs, kūrybingi, tik labiau susikaupkite, nesiblaškykite. Jei jums stinga įkvėpimo, įprastus dalykus pamėginkite pažinti, įvertinti iš naujo ir rasite aibę įdomių, anksčiau nepastebėtų aspektų. Nebloga proga pamėginti ištaisyti bendravimo su vaikais klaidas, susitaikyti su mylimu žmogumi. Tad pasistenkite pamiršti visus rūpesčius, problemas ir džiaugtis tais, kuriuos mylite. Beje, šiandien užsimezgęs meilės ryšys bus ilgalaikis

Vandenis (01 20–02 18). Nieko sunkaus darbe nesiimkite – greičiau pavargsite. Siekite įtvirtinti turimus pasiekimus, labiau apsaugoti savo turtą. Tinkama laikas tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus. Beje, kuo daugiau laiko namuose praleisite, tuo geriau jausitės. Neplanuokite kelionių, nebent į tėviškę. Diena puiki atsiprašyti, taikytis su artimaisiais. Palanku teikti dovanas tiems, kuriuos mylite, kurie jus palaiko.

Žuvys (02 19–03 20). Net jei jaučiatės kiek prislėgti, neramūs, imkitės tvarkyti svarbius reikalus. Gerai bendrauti su įtakingais asmenimis – ieškokite naujų perspektyvų, galimybių. Šios dienos naujienos, užmegztos pažintys suteiks viltį, o gauti pasiūlymai bus naudingi. Vakarą puikiai praleisite, jei susitiksite su draugais ir išvyksite kartu papramogauti. Beje, galimi netikėtumai iš seno bičiulio – paaiškės, kad jis jus myli.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.