Astrologė perspėjo vieną ženklą: sėkmė bus tikra išdavikė

Gražiai prasidėjusi savaitė vėliau gali pateikti staigmenų. Astrologė Palmira pataria, kaip nuo jų apsisaugoti, kad nemalonumų būtų kuo mažiau. Ypač atsargiems reikia būti Jaučiams.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 22, 2019, 1:08 PM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienis – puikus, geriausia savaitės diena. Ypač trečiadienį bus itin svarbu palaikyti gerus santykius su mylimuoju ir vaikais. Labiau pasidomėkite, kuo jie užsiima, su kuo draugauja, – galite sužinoti dalykų, kurie nuo jūsų buvo slepiami.

Savaitgalio įvykiai išsklaidys dvejones – taps aišku, kas dėl visko kaltas. Tačiau dabar kritinis metas dėl itin nepalankios planetų padėties, tad ne laikas ką nors nuleisti nuo laiptų (išmesti per langą ar į šiukšlių konteinerį), nes gerokai stigs objektyvumo ir teisingumo jausmo (visiems).

Ypač Avinams dabar reikėtų vengti klausytis įvairių kalbų kalbelių, mat lengvai viskuo patikėsite. (Gal užsikimškite ausis, jei kas nors ką nors negero kalbės apie draugę, brolį, seserį mylimąjį ar sutuoktinį?) Jei tuo patikėsite, pavyks su visais susipykti ir nuo savęs atbaidyti. Beje, nuo šio penktadienio iki pirmadienio imtinai – puikus metas įsigyti vadinamųjų mirtinų priešų. Ar jų jums trūksta?

Jautis (04 21–05 20)

Svarbesnius susitikimus, keliones planuokite nebent ketvirtadieniui. Antradienį ir trečiadienį neužsiimkite niekuo rimtu – itin tikėtini nuostoliai, nusivylimai, transporto avarijos. Beje, šios dienos parodys silpniausias santykių su artimaisiais, mylimu asmeniu vietas.

Savaitgalį laukia ne pačios geriausios staigmenos. Sėkmė bus tikra išdavikė – niekuo nerizikuokite, nebūkite patiklūs – nei finansų, nei meilės srityje. Nors iš prigimties esate ramūs ir saikingi, dabar taip nebus. Savaitgalį bus svarbu taupyti ne tik pinigus, bet ir laiką, jėgas, saugoti gerą nuotaiką, šilumą šeimoje ir bendraujant su mylimu žmogumi.

Nepamirškite dar vieno dalyko – sveikatos. Net jei esate sveiki, saugokite save. Pirmadienis – itin konfliktiškas, gali apimti nenugalimas noras atsisakyti visko ir visų – sutuoktinio, netinkamo (arba tinkamo) darbo.

Dvyniai (05 21–06 21)

Veikloje, gyvenime jau įvyko neblogų permainų, tačiau dabar galite viską sugadinti, jei mėginsite ką nors keisti, taisyti, spręsti problemas (tarkime, meilės) nuo trečiadienio.

Savaitgalį bus svarbu likti ramiems, nepasiduoti pirmai emocijai, kai išgirsite artimų žmonių, sutuoktinio, mylimojo nuomonę, visiškai nesutampančią su jūsiške. Nugalėkite save ir nekomentuokite artimųjų sprendimų, įsitikinimų. Jei savaitgalį nepavyks išspręsti kilusių konfliktų, savaitės pradžioje galite patirti krizę, paliesiančią ne tik santykius su šeima, mylimuoju, bet ir sveikatą, darbą.

Pirmadienis žada nemenkas traumas – dvasines ir fizines, darbe ir namie. Tad negaiškite laiko veltui antradienį – tai puiki diena greitai ir sėkmingai sutvarkyti visus susikaupusius reikalus. Vėliau tam gerų progų nebeturėsite.

Vėžys (06 22–07 22)

Reikalams, ypač piniginiams ir turto, tvarkyti puikus antradienis. Nuo trečiadienio nepriimkite svarbių sprendimų, tiek susijusių su uždarbiu, investicijomis, tiek su santykiais, – tai praradimų dienos.

Bendrauti nebus lengva – trukdys susikaupusios nuoskaudos. Tačiau jei dabar sugalvosite nutraukti santykius, galite niekada jų ir nebesulipdyti. Nesigriebkite šiaudo ieškodami ko nors naujo penktadienį: vakaro pažintys gali sukelti netikrą viltį.

Prastokai jausitės savaitgalį – galite imti ir nebetikėti niekuo, net meile. Tik neskubėkite sakyti „niekada“. Ypač santykiuose su mylimu žmogumi pritrūks ne tik objektyvumo, bet ir teisingos informacijos, tad neskubėkite apsispręsti, ką daryti toliau. Šią savaitę ir kitos pradžioje nepatartina įsimylėti, jei nenorite vėliau gerti antidepresantų. Kad ir kas nutiktų, raskite daugiau laiko mamai, ypač šį savaitgalį.

Liūtas (07 23–08 22)

Šią savaitę stebinsite visus – ir save. Tai persilaužimo laikas, kai keičiasi prioritetai. Gali būti, kad priimsite teisingą sprendimą, kad ims labiau sektis ar, atvirkščiai, pradės nesisekti: tiesiog sėkmė ims šypsotis tuomet, kai nelauksite.

Vis dėlto bus ir nelengvų dienų. Galbūt jau nuo trečiadienio imsite jausti, kad jūsų įtaka namie ir darbe ima mažėti, kad ir šefas ima reikalauti iš jūsų didesnio paklusnumo. Sutuoktinis irgi sugebės nepastebėti jūsų nuopelnų. Jei tai netinka ir nenorite prarasti darbo vietos bei antrosios pusės meilės, išvykite pailsėti ir sveikatos sustiprinti kur nors toliau nuo namų.

Labiau pasisaugokite vagių, liežuvautojų savaitgalį. Atsargiau vairuokite, nesinešiokite piniginėje didelių pinigų sumų ir banko kortelių, vairuotojo pažymėjimo ir t.t. Sudėtingiausia diena – kitas pirmadienis.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitė nebus lengva, ypač trečiadienis, bet ketvirtadienį atgausite optimizmą ir pasitikėjimą savo jėgomis. Ketvirtadienis, penktadienis jums svarbios dienos – tapsite energingesni, veiklesni. Įdomiausia, kad iš karto atsiras ir krūva darbų, neplanuotų rūpesčių. Dabar svarbu kuo geriau atlikti savo užduotis darbe – turite įtikinti šefą, kad esate nepakeičiamas darbuotojas.

Savaitgalis gana komplikuotas – likite santūrūs ir pakantūs, nesiaiškinkite santykių su antrąja puse, – gana greitai teks pripažinti, kad atsidūrėte spąstuose. Bendraudami su vaikais būkite kantresni ir atlaidesni – dabartinės bausmės ir net griežtas tonas neduos norimų rezultatų. Itin pasaugokite pinigus, turtą.

Savaitgalis ir pirmadienis bus daug kuo sudėtingi – planai gali suirti, ypač susiję su romantišku pasimatymu. Mažiau norėkite – tai metas, kai norai nesipildo, nebent atvirkščiai.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis džiugus – improvizuokite, eksperimentuokite ir jums pavyks, kad ir koks sudėtingas reikalas būtų! Deja, nuo trečiadienio prasideda išbandymų metas: prislėgs nauji rūpesčiai dėl pinigų, darbo, sveikatos, tvyrančios nežinios – nesitikėkite, kad šią savaitę kas nors išsispręs.

Neužsibrėžkite daug, mažiau planuokite ir stenkitės pasinaudoti atsitiktinumu. Mat seksis tuomet, kai nieko nesitikėsite, nieko nelauksite ir pasiruošite blogiausiam. Penktadienį ir savaitgalį bus svarbu nepervertinti sveikatos, įtakos ir galimybių. Nesistenkite norėti ir valdyti to, ko neturite.

Savaitgalį geriausia atsiriboti nuo visko, kas drumsčia ramybę, ir daugiau dėmesio skirti nervų sistemai stiprinti. Neskubėkite veltis į naujas pažintis, juolab flirtą, – tai apgaulinga, neperspektyvu. Pirmadienį būkite atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22)

Išmokite nesierzinti dėl niekų. Nors netiktų taip juokauti, tačiau taupykite nervus rimtesniems išbandymams – trečiadienį, savaitgalį ir pirmadienį pakaks nenumatytų staigmenų.

Šiomis dienomis būsite linkę musę sureikšminti kaip dramblį, tad suprantama, kad svarbiausia nesiimti nieko vertinti, keisti ar įsipareigoti – nei reikaluose (ir finansiniuose), nei meilėje. Dabar pagrindinis kliuvinys laimei, norams išsipildyti gali tapti jūsų praeitis ir tai, ką slepiate nuo kitų. Galbūt teks su kai kuo nutraukti ryšius, kai ko visiškai atsisakyti savo gyvenime.

Tai bus proga atskleisti savo vidinius rezervus. Tik stenkitės likti blaivia galva, nesivadovauti emocijomis – karštakošiški sprendimai nieko gero neduos. Ypač pirmadienis pavojingas laikas įsimylėjusiems – galimas netikėtas, bet rimtas konfliktas.

Šaulys (11 23–12 21)

Užgriūva įvairūs įvykiai, netikėtos naujienos, nelaukti pasiūlymai, naujos pažintys, nauji jausmai. Tik neskubėkite tuo žavėtis – viskas gali išeiti atvirkščiai. Didelė meilė gali virsti tuščiu, alinančiu ryšiu, perspektyvus finansinis pasiūlymas (ypač jei bus gautas trečiadienį arba savaitgalį, pirmadienį) – nuostolinga afera.

Tad neskubėkite nei džiaugtis, nei nusivilti: blogas įvykis, netikusi žinia, pagaliau konfliktas su mylimuoju gali būti naudingas, nes padės praregėti, išsiaiškinti santykius, išspręsti seną problemą. Nereikėtų savo meilės, santuokos paslaptimis dalintis su kitais, klausti draugiškų patarimų savaitgalį – vargu būsite teisingai suprasti, galite likti ir išduoti.

Pirmadienį būkite kantresni, neliūdėkite ir neskubinkite įvykių eigos, labiau pasirūpinkite sveikata. Nepatartina šiuo metu pirkti kompiuterio, sudėtingų elektros prietaisų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienis ir ypač trečiadienis sudėtingi. Nerizikuokite pinigais, šokdindami antrąją pusę – galite lemtingai apsirikti. Šiomis dienomis reikėtų labiau pasaugoti turtą, namus, sveikatą, darbo vietą ir karjeros laimėjimus. Svarbesnius reikalus, keliones, viešnages planuokite ketvirtadieniui, penktadieniui.

Savaitgalį galimi rūpesčiai – tai išbandymų dienos, tad likite namie. Užsiimkite tvarkymusi, perstumdykite baldus, pasportuokite, paskaitykite ką nors įkvepiančio, raminančio. Nesugalvokite aiškintis santykių su artimaisiais – nei su sutuoktiniu, nei su vaikais, nei su tėvais: atsidursite aklavietėje. Išaugs ir traumų, avarijų tikimybė, tad pasistenkite niekur neskubėti, būkite atidūs, kad ir kuo užsiimsite.

Savaitės pradžioje lyg ir kažkas pagerės, tačiau likite budrūs – nelaimė tyko už kampo. Jei dirbsite, savo užduotis atlikite itin atsakingai.

Vandenis (01 20–02 18)

Nepraleiskite progos antradienį užsitikrinti jums reikalingą palaikymą, paramą. Nuo trečiadienio palengva teks susitaikyti su mintimi, kad prasidėjo rūpesčių, nesibaigiančių darbų, persitvarkymo ir sveikatos lopymo metas.

Antrą savaitės pusę dėl to gali apimti sumaištis. Būsite priversti rimtai sunerimti ir net persigalvoti dėl savo jausmų, darbo – tai išbandymų dienos. Kad ir kas nutiktų, kad ir ką išgirstumėte savaitgalį, pirmadienį, tikėkite tuo (ta), kurį (-ią) mylite. Ne laikas ultimatumams, jei norite savo porą perdaryti ar ko nors pareikalauti, – vargu ar jūsų išrinktasis (-oji) apsispręs jūsų naudai. Net jei pasirinktų jus, vėliau vis tiek nusivilsite, suprasite, kad bergždžiai gaišote laiką.

Ypač trečiadienį, savaitgalį, pirmadienį reikia vengti lemtingų pokalbių, saugotis intrigantų, vagių ir atsargiau vairuoti. Nepatartina priimti svečių ir patiems viešėti ar kur nors vykti. Neskubėkite įsimylėti – dėl atsitiktinio meilės nuotykio (kuriuo anksčiau ar vėliau nusivilsite) galite susipykti su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

Žuvys (02 19–03 20)

Nors aplinkiniai bus labiau nei bet kada suirzę, jums kiek palengvės ir bus paprasčiau atsiriboti nuo nedorų, negarbingų, erzinančių ir varginančių asmenų. Vis dėlto šių dienos išbandymai gali paliesti ir jus. Ir tai labiausiai tikėtina, jeigu imsitės veiklos plėtimo, vyksite į užsienį.

Netiks šiomis dienomis (ypač trečiadienį) pereiti į kitą darbo vietą, skolinti pinigų ar imti kredito – vargu ar lengvai grąžinsite. Tiesa, apsidrausti bus naudinga. Gyvenkite taupiai, asketiškai. Nuo savaitgalio galite susidurti su konfrontacija, apgaulėmis, melagingais kaltinimais.

Tik nesugalvokite šiuo metu, ypač kitos savaitės pradžioje, ko nors keisti – palaukite. Itin sudėtingas bus sekmadienis. Savaitės pradžioje galite imti gailėtis dėl savo karštakošiškumo ir siekti vėl viską grąžinti į savo vietas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.