Astrologė: šią savaitę laukia kelios neeilinės dienos

Šią savaitę daugeliui Zodiako ženklų nusišypsos sėkmė, žada astrologė Palmira. Ypač atkreipkite dėmesį į kai kurias dienas, kad nepaleistumėte savo laimės paukštės.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 12, 2019, 11:13 AM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienį vertėtų užsiimti svarbiais dalykiniais reikalais, spręsti finansines problemas. Vėliau reikalai ims strigti, be to, gali tekti atsakyti už ankstesnes klaidas, jas taisyti. Nors laikas bus itin romantiškas, nepatartina veltis į naujus santykius.

Savaitgalį nebijokite labiau pasigilinti į savo vidų, pasiaiškinti slaptų, neatskleistų poreikių, tad venkite nereikalingo bendravimo ir nebūtinų darbų penktadienio vakarą, savaitgalį.

Pirmadienis itin džiugus – į jūsų gyvenimą, santykius su antrąja puse įsiverš šviesos spindulys. Tai netikėtos sėkmės jausmų srityje laikas, gera proga nuoširdžiam ir atviram pokalbiui skausmingomis temomis, korektiškam santykių analizavimui.

Jautis (04 21–05 20)

Pasistenkite antradienį susitikti su reikalingais veiklai žmonėmis ir užsitikrinti paramą, bendradarbiavimą. Tiesa, žiūrėkite, kad viskas vyktų sąžiningai finansiniuose dalykuose.

Nuo trečiadienio iki savaitgalio jau bus netinkamas laikas piniginiams įsipareigojimams – tai apgaulingos dienos, kai išorinis nepriekaištingas vaizdas slėps klastą. Savaitgalis bus daug kuo naudingas – palankus tiek susitikimams su veiklai reikalingais žmonėmis, tiek giminaičiams lankyti, pramogauti su bičiuliais.

Beje, šiuo metu turite labiau rūpintis savo sveikata, tad per poilsio dienas raskite laiko įvairioms sveikatingumo procedūroms. Pirmadienį tiks spręsti problemas dėl gyvenamosios vietos pakeitimo, remontų.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradieniui nieko svarbaus neplanuokite – jums sėkmingas laikas prasidės nuo trečiadienio, kai tapsite energingi ir darbingi. Pasinaudokite šiuo pakilimu (jausite iki savaitės pabaigos) užvilkintiems, įstrigusiems reikalams tvarkyti, imkitės darbų, kuriems seniai rengėtės. Tai, beje, ir gera proga iš esmės susitvarkyti namie, tikrintis sveikatą.

Nepaprastas pirmadienis – jus gali užklupti seniai matyti draugai, gali užsimegzti ir naujos, žavios pažintys, laukia intriguojantys pasiūlymai – ir dalykiniai, ir asmeniniai.

Jei sprendžiate santuokinio gyvenimo problemas, taip pat verta pirmadienį dviese atvirai pasikalbėti, o gal ir nueiti į konsultaciją pas šeimos santykių specialistą ar pasitarti su išmintinga šeimos drauge, giminaite.

Vėžys (06 22–07 22)

Sėkmingos dienos penktadienis bei šeštadienis – verta tuomet pakovoti už savo interesus: laimėsite ir apginsite savo pozicijas. Sekmadienis geras paišlaidauti – nupirkite ką nors naudinga buičiai. Tai puiki diena įsigyti modernią techniką. Beje, jei turite finansinių sunkumų, sekmadienį pavyks rasti žmogų, galintį paskolinti pinigų ar finansuoti svarbų reikalą, jūsų verslą.

Tiesa, nepalanki antra pirmadienio pusė, taip pat antradienis. Jei reikės tvirtinti svarbų dokumentą, priimti lemtingą sprendimą ar rimtai pasikalbėti su šefu, savo vaiku, o gal mylimu žmogumi, rinkitės trečiadienį, ketvirtadienį.

Savaitės pradžioje galimi rūpesčiai meilės srityje – santykiai gali kiek atšalti. Jei ketinate skirtis su antrąja puse, dar palaukite, nepasiduokite – jau šis ketvirtadienis bus kupinas aistros ir pamiršite visas nuoskaudas. Jei norite keisti darbą, irgi neskubėkite.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis išjudins veiklai ir per savaitę pavyks nemažai spėti. Tiesa, savaitės viduryje turite būti atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Nebūkite patiklūs – šiomis dienomis pakaks iškalbingai, įtaigiai šnekančių sukčių, žadančių aukso kalnus, tik nepatikslinančių, kad šie kalnai bus supilti sukčiaus kieme jūsų rankomis.

Tačiau nuo penktadienio vakaro jus užklups kitokios nuotaikos, kai norėsis pamiršti visus darbus ir leisti laiką atsipalaidavus svajose. Savaitgalis bus kupinas ilgesio, slaptų, bet netuščių vilčių, jos gali iš tiesų gana greitai išsipildyti. Beje, jei šiomis dienomis be reikalo nusiminsite, tai bus ženklas, kad per daug iš savęs reikalaujate, kad per mažai save pagiriate, palepinate.

Sekmadienį, o dar geriau pirmadienį, patarčiau bent truputį įsimylėti, kad nuotaiką pataisytumėte – jei naujas susižavėjimas ir nevirs rimtu romanu, turėsite puikų draugą (-ę). Pirmadienį daug kas pasikeis jūsų naudai – būsite dėmesio centre, sulauksite nuoširdžios pagalbos iš draugų, taip pat įdomių dalykinių pasiūlymų.

Mergelė (08 23–09 22)

Nuo antradienio pradės šypsotis sėkmė – pagaliau pavyks sutvarkyti užvilkintą svarbų reikalą, susitikti su reikalingais žmonėmis, susitarti jums palankiomis sąlygomis. Net jei reikalai nepajudės taip sparčiai, kaip norėtųsi, pačios kliūtys taps naudingos: jumis turėtų pasirūpinti slaptas gerbėjas (-a) ar tiesiog draugiškai nusiteikęs įtakingas asmuo, šiaip koks nuoširdus bičiulis.

Tiesa, nuo trečiadienio iki penktadienio imtinai nereikėtų tvarkyti finansinių reikalų, pasirašyti sandorių. Palankiausias metas pakovoti už jums svarbius dalykus, už savo principus bus antradienis, tad darykite viską, kas lemia pergalę.

Bendrauti su draugais, pobūviui rengti, kelionėms bus puikus savaitgalis. Pirmadienis žada sėkmę per draugus, giminaičius. Bendraukite, kalbėkitės, klausykitės – kai ką vertinga ir lemtinga galite išgirsti. Gautus patarimus atsiminkite, pasiūlymus priimkite.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Šią pilnaties savaitę reikalai pajudės sparčiau, tad verta imtis iniciatyvos. Daug kas priklausys nuo sugebėjimo organizuoti savo bei jums pavaldžių žmonių veiklą.

Penktadienį ir savaitgalį nepraraskite kantrybės – gali išaugti rūpesčių ir atsakomybės našta. Šiomis dienomis būsite linkę pernelyg griežtai vertinti save ir savo aplinką, galite pasidaryti nesukalbami, kategoriški.

Tačiau jau pirmadienį pajusite, jog sutuoktinis, vaikai, draugai jumis rūpinasi, stengsis padėti. Na, o pirmadienis bus išskirtinis: jis žada gerų permainų jausmų srityje bei veikloje. Tai geras laikas darbo, taip pat finansiniams susitarimams, sandoriams, kredito reikalams tvarkyti, pinigams skolinti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienis sėkmingas įvairiems partneriškiems susitikimams, deryboms. Nereikėtų įsipareigoti, taip pat rizikuoti pinigais trečiadienį, ketvirtadienį, penktadienį – tai apribojimų, kliūčių, apgaulių metas. Ir jos galimos ne tik reikaluose, bet ir meilėje, tad nemeskite kelio dėl takelio...

Penktadienio vakaras bei savaitgalis – sėkmės dienos, puikios svečiams priimti, kelionėms, viešnagėms.

Pirmadienis gali būti labai svarbus tiek jūsų veiklai, tiek asmeniniam gyvenimui – tądien verta su įtakingais draugais pasikalbėti apie dalykinius reikalus, o su antrąja puse (mylimu asmeniu) – pasiaiškinti, kas jūsų netenkina santykiuose. Tądien galite gauti palankių dalykinių pasiūlymų – sutikite, ypač jei jie bus susiję su pareigų paaukštinimu ar perėjimu į kitą darbovietę.

Šaulys (11 23–12 21)

Pasinaudokite antradienio sėkme, kad sutvarkytumėte jums svarbų reikalą, deja, vėliau jau mažai kas nuo jūsų priklausys, nors ir būsite kupini vilčių, noro ką nors nuveikti, pakeisti, ką nors naujo sugalvoti, sukurti. Ko gero, jausitės ne itin smagiai – vargins nepasitenkinimas, įtampa. Tik nesugalvokite išsilieti ant mylimo žmogaus, sutuoktinio.

Savaitgalį jums tiesiog privalus geras poilsis. Vėl laimingi pasijusite pirmadienį. Tai bus nepaprastas laikas – atgausite pasitikėjimą savimi. Ir jums pavyks pakreipti įvykius, taip pat santykius su mylimu žmogumi reikalinga linkme.

Tai puiki diena ir svarbiam dalykiniam susitikimui, komandiruotei, romantiškai kelionei bei meilės pasimatymui (geriau toli nuo namų, pvz., užmiestyje ar kitame mieste).

Ožiaragis (12 22–01 19)

Spinduliuosite optimizmu antradienį, ir jūsų iš tiesų lauks sėkmė. Jei turite svarbių reikalų su biurokratais ar užsieniečiais, tvarkykite juos tądien. Antradienis bus tinkamas ir susitikimams su įtakingais asmenimis, svarbioms naujoms pažintims užmegzti, romantiškam pasimatymui.

Nuo trečiadienio geriau kuriam laikui sudėti ginklus ir nesistengti nieko keisti jėga, ko nors iš kitų reikalauti. Tai painiavos dienos, kai nereikia rodyti iniciatyvos ir verta vengti aktyvių gražbyliautojų. Nesiduokite įtraukiami į svetimus reikalus (penktadienį ypač).

Savaitgalis padės susitaikyti, išspręsti nesklandumus šeimoje. Beje, jei ryšys su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu silpsta, pamėginkite šiomis dienomis rasti priežastis ir galbūt pirmadienį apie tai pasikalbėti (ne vėliau kaip 19 val.).

Vandenis (01 20–02 18)

Ši savaitė nepaprasta – galimos netikėtos romantiškos pažintys, meilė iš pirmo žvilgsnio. Antradienis nebus tinkamas aktyviai imtis reikalų, tiesa, geras ieškoti tinkamesnės gyvenimo vietos. Susitikimams sėkmingi trečiadienis, ketvirtadienis, penktadienis – tai gerų naujienų, perspektyvių pasiūlymų laikas.

Tiesa, nereikėtų įsipareigoti, tvarkyti piniginių ir turto reikalų, įsipareigoti. Atidėkite tai mėnesio pabaigai. Penktadienio vakarą, savaitgalį kils tam tikrų nesklandumų, jei prarasite diplomatiškumą, jei būsite smulkmeniški.

Tačiau pirmadienį atgausite pusiausvyrą ir santykiuose su mylimu žmogumi (sutuoktiniu) bei su artimaisiais įsivyraus taika. Diena bus itin palanki svarbiems dalykiniams susitarimas, veiklos problemoms spręsti. Priimkite naujus darbo pasiūlymus.

Žuvys (02 19–03 20)

Jei mylimo žmogaus jausmai netikri, iliuzijos išsisklaidys savaitės viduryje – tiesiog pajusite, kad šis asmuo jus apgaudinėja. Tiesa, to nereikėtų painioti su laikinu atsiribojimu, kuris tikėtinas ketvirtadienį, penktadienį, – neskirkite šiomis dienomis pasimatymų.

Beje, tuo metu jausmams nereikėtų pasiduoti ir tvarkant piniginius, turto reikalus – avantiūros jūsų neišgelbės, tik sukels naujų finansinių problemų. Geriau pasijusite nuo penktadienio vakaro – jūsų padangėje vėl išsigiedrys... Meilės angelai vėl ims jus globoti. Savaitgalis bus palankus nesklandumams su antrąja puse, artimaisiais spręsti – susitaikysite, rasite naują, racionalią išeitį, apie kurią anksčiau nė nepagalvodavote.

Beje, jei nepamiršite šeštadienį, sekmadienį surengti šventės tiems, kuriuos mylite, ypač savo vaikams, tai labai palengvins santykių gerinimo užduotį. Na, o pirmadienis bus palankesnis itin svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti, taip pat tikrintis sveikatą, pradėti gydymąsi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.