Astrologė vienam ženklui: nuo dabar prasideda jūsų išskirtinis laikas

Šią savaitę Marsas įeis į Skorpiono ženklą: tai šio Zodiako ženklo atstovams žada naujų pergalių ir lyderystės metą, teigia astrologė Palmira.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2019, 11:28 AM

Avinas (03 21-04 20)

Būsite kupini nuostabių sumanymų, ryžto įveikti bet kokias kliūtis – ar tai būtų keblumai įgyvendinant ambicingus dalykinius planus, ar nelabai sklandūs santykiai su antrąja puse. Penktadienis taps ta lemtinga persilaužimo diena tvarkant meilės bei dalykinius reikalus, kai įvykiai savaime pajuda reikalinga linkme, o jūs pajuntate neregimą paramą. Pasistenkite ta diena pasinaudoti kuo labiau.

Jūsų aistros bei pasisekimo dienos – šeštadienis, sekmadienis, kai gali pasikeisti požiūris į mylimąjį ir jūsų santykius.

Savaitės pabaiga – tai riba tarp karštligiškų sumanymų, nerimo ir svajonių išsipildymo. Nepalankiausias, net kritinis, metas – pirmadienis, kai gali sugriūti svarbus reikalas, žlugti atsakingas susitikimas, kelionė, kai galite patirti finansinių nuostolių ir rimtai susipykti.

Jautis (04 21-05 20)

Antradienis žada tam tikrų apribojimų, tad neverta ko nors svarbaus planuoti. Vėl palankus laikas bus trečiadienis, ketvirtadienis – šios dienos žada netikėtų povandeninių kliūčių, tačiau bus sėkmingos: nebijokite tomis dienomis planuoti svarbesnių reikalų. Kaip ir meilės pasimatymo.

O štai sekmadienį jau tinka priimti svarbius sprendimus, taip pat artimiesiems, mylimajam, sutuoktiniui pasakyti tuos žodžius, kurie ilgai brendo viduje. Tai svarbu, nes kitos savaitės pradžia nepalanki, įtempta, būsite linkę sakyti tai, ko nereikia, dėl ko vėliau gailėsitės.

Pirmadienį nieko svarbaus nesiimkite – tai kritinis laikas, kai geriausia nuo visko atsiriboti, kitaip patirsite ne vieną nusivylimą. Netiks tądien tvarkyti piniginių ir turto reikalų, aiškintis meilės santykių bei apskritai įsimylėti.

Dvyniai (05 21-06 21)

Persilaužimo savaitė – palengva ims spręstis įsisenėjusios problemos. Tiesa, trečiadieniui, ketvirtadieniui dar neskubėkite planuoti ko nors naujo ar svarbaus. Tačiau penktadienį imsite suprasti, kad traukinys pajudėjo.

Tądien ir savaitgalį laukia žavūs susitikimai, intriguojančios pažintys, geros naujos ir net meilės prisipažinimas. Bet nemanykite, kad šiuo metu jūsų meilės santykiai klostysis sklandžiai, – galite patirti, kad antroji pusė nesuvokia tikrųjų jūsų poreikių, dabartinių problemų (iš esmės jos susijusios su jūsų partneryste, ir tai liks aktualu ilgam – visam gruodžiui).

Kitos savaitės pradžia bus permaininga. Pirmadienis nepalankus reikalams tvarkyti, taip pat kelionėms. Mažiau planuokite – situacijos nepavyks kontroliuoti.

Vėžys (06 22-07 22)

Būsite energingi – nuo antradienio atgausite jėgas ir aplinkinius nustebinsite realiomis galimybėmis. Jei reikia efektyviai sutvarkyti keblią problemą, atsakingai pasišnekėti su šefu, trečiadienis, ketvirtadienis tam puikiai tinkami.

O štai penktadienis jau nebepalankus užsiimti dalykiniais reikalais. Verta savaitgalio poilsį pradėti jau nuo rytmečio. Penktadienį, šeštadienį patartina skirti namams, šeimai ir, beje, sveikatai stiprinti. Tai puikus laikas iškrovos dietoms, organizmo valymo procedūroms.

Vėl energingi pasijusite sekmadienį – ir tai bus išskirtinės sėkmės metas, kai pildosi svajonės. Meilės irgi. Nesistenkite kuo daugiau nuveikti pirmadienį – tai nepalankus metas, jį reikia tiesiog kantriai pralaukti. Diena žada konfliktų, apgaulių.

Liūtas (07 23-08 22)

Kad ir su kuo susidursite, kad ir kokias problemas spręsite, venkite rodyti iniciatyvą. Jau nuo antradienio teks susitaikyti, kad ne visi keliai tiesūs ir atviri. Teks prisiminti aplinkkelius. Nors ir keista, tik ratais (ar net atbulomis) eidami rasite teisingiausią sprendimą – dabar „nebijokite ieškoti savo tikslo ir pasiklysti“.

Penktadienį padvelks naujais vėjais. Tai gera proga svarbiems susitikimams bei susitarimams. Nepaprastas savaitgalis, ypač tiems, kurie gimė paskutinėmis ženklo dienomis – suprasite, kad esate tikri Liūtai karaliai!

Pirmadieniui nieko atsakingo neplanuokite, ypač naujų darbų bei svarbių dalykinių susitikimų ar romantiškų pasimatymų – diena atneš nusivylimų.

Mergelė (08 23-09 22)

Antradienis netinkamas kažkuo nauju ar svarbiu užsiimti. Puikusis laikas prasidės nuo trečiadienio. Na, o permainos, kurios ateis savaitės viduryje bei savaitgalį, bus lemtingos ilgam – tikėkite savo ateitimi.

Svarbius reikalus tvarkykite trečiadienį, ketvirtadienį – tai palankus metas bet kokiems rimtiems darbams, energingai veiklai ir kovai už savo principus. Nuo penktadienio imsite rimti – prasidės ramaus atsipalaidavimo metas. šeštadienis, sekmadienis žada netikėtumų ir gerų naujienų. Tai bus nuostabios dienos bendrauti.

Neatsisakykite kvietimų pas draugus – svečiuose tarp naujų pažįstamų sutiksite naujų gerų draugų ir galbūt net gyvenimo draugą. Deja, pirmadienis gana nesmagus ir netinkamas svarbiems reikalams, susitarimams, kelionėms.

Svarstyklės (09 23-10 23)

Nesistenkite trečiadienį, ketvirtadienį groti pirmuoju smuiku tiek darbe, tiek santykiuose su mylimu asmeniu – palaukite iki penktadienio ar šeštadienio, kai bus jūsų lyderystės metas.

Beje, šeštadienis, sekmadienis – rizikingų sumanymų dienos, kai būsite pasiruošę patirti ką nors nepaprasta – įprasta, jus tenkinanti kasdienybė, ramūs, bet vienodi santykiai su antrąja puse jus gali netikėtai prislėgti. Dabar norėsis kur nors išsiveržti, pabėgti, ką nors naujo patirti. Ir iš tiesų galimos nepaprastos pažintys, susitikimai su išskirtiniais žmonėmis.

Po euforiško savaitgalio ateis liūdnokas pirmadienis, kai galima lengvai apsigauti ir priimti itin žalingų sprendimų – tiek santykiuose su antrąja puse, tiek piniginiuose, turto reikaluose, veikloje.

Skorpionas (10 24-11 22)

Nuo antradienio prasideda išskirtinis laikas – Marsas, jūsų ženklo naktinis šeimininkas, įeis į Skorpioną ir jus globos, saugos iki pat kitų metų sausio pradžios. Marsas atneš naujų pergalių – dabar tapsite tikraisiais lyderiais ir gausite tai, ką norėsite.

Ramiai nepasėdėsite – Marsas kaitins kraują. Prasidės kovos. Ir jas laimėsite! šią savaitę tvarkyti reikalus, vykti į keliones palanku iki ketvirtadienio imtinai. Penktadienį, šeštadienį skirkite poilsiui, atsipalaiduoti.

Tiesa, romantiškam susitikimui, viešnagei pas draugus puikus visas savaitgalis. Tai pasisekimo visuomenėje metas, kai išgirsite ne tik stulbinančių komplimentų, bet ir gausite naudingos informacijos, vertingų pasiūlymų. Tik nieko nesugadinkite pirmadienį – tai negeras Mėnulio mėnesio pabaigos metas, kai padarytos klaidos palieka gilų antspaudą.

Šaulys (11 23-12 21)

Savaitės pradžia įtempta – galite susidurti su rimtais iššūkiais darbe. Dabar derėtų saugoti sveikatą – tai laikas iki gimtadienio, jei susirgsite, sunkokai teks kapstytis. Galimi netikėtumai darbe iš vadovybės, taip pat per partnerius arba konkurentus trečiadienį, ketvirtadienį – ko gero, tai nepatiks, tačiau nesutrikite: iš tiesų esate nelabai stiprūs ir sugebėsite viską pakreipti savo naudai.

Šiomis dienomis laukia staigmenos ir iš antrosios pusės – tik venkite ginčų: netikėtai paaiškės, kad turite „esminių nesuderinamumų“... Nors taip ir nėra, šis įtemptas laikas gali aptemdyti akis.

Penktadienį pradėsite atsigauti, imsite kitaip vertinti situaciją darbe bei santykius šeimoje. Džiugus ir romantiškas bus savaitgalis – skirkite šias dienas bendrauti su artimaisiais, su antrąja puse. Pirmadienis daug kuo nepalankus, jį geriausia praleisti namuose.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Antradienis gana sudėtingas, tad svarbių reikalų tvarkymą atidėkite – nuo trečiadienio prasidės palankus permainų metas, verta gilintis į nepavykusius, senus darbus: dabar pavyks perdaryti, ištaisyti, pagerinti.

Dienos bus palankios susitikimams su aukštais, įtakingais (ar tiesiog išmintingais, patyrusiais) asmenimis, reikalingais jūsų veiklos sėkmei. Tai ir palankus metas komandiruotėms bei tolimoms kelionėms apskritai. šventei, meilei – puikus savaitgalis.

Tiesa, būkite atsargesni ir išrankesni bendraudami su gerbėjais savaitgalį – jūsų koketavimas gali būti neteisingai suprastas ir išprovokuoti visiškai jums neįdomaus partnerio (-ės) aistras arba nereikalingą pavyduliavimą jūsų sutuoktiniui (mylimam asmeniui). Kam jums intrigos, priešai? O štai pirmadienis parodys, kokių žmonių jums reikia vengti, kas nėra jūsų tikrasis draugas.

Vandenis (01 20-02 18)

Antradienis geras taikytis, atsiprašyti – tai derybų metas. Trečiadienis, ketvirtadienis – itin aktyvūs. Tik neperlenkite lazdos – turite progą ir kai ką sugriauti (pvz., gerus santykius su vadovybe, partneriais, sutuoktiniu), prarasti ir kai ką naujo sužinoti (nebūtinai smagaus). Pakentėkite iki penktadienio, o dar geriau šeštadienio, kai imsite blaiviau vertinti situaciją ir sugebėsite rasti priimtiną kompromisą.

Penktadienis bei savaitgalis itin tinkami kelionėms, susitikimams, susitarimams. Dabar galite gauti ir vertingų pasiūlymų – jūsų protas, sumanymai bus įvertinti, rasite atgarsį, sulauksi pritarimo, pagalbos, paramos. Pats laikas kreiptis į aukštus, įtakingus asmenis su pasiūlymu ar prašymu. šeštadienis geras ir romantiškiems pasimatymams. Galima nauja pažintis.

Sunki savaitės pradžia – pirmadienio nuotaikos gana konfliktiškos. Tądien bus svarbu nurimti ir mažiau galvoti – padarykite minčių iškrovos dietą, juk geriau tuščia galva nei kvailos, destruktyvios mintys.

Žuvys (02 19-03 20)

Nors jums nelengva, esate kupini ryžto bei vilčių. Ir tam turėsite rimtą pagrindą – Marsas nuo antradienio jau Skorpione, tad jūsų gyvenime sumažės ne tik intrigų, kliūčių, nuostolių, konfliktų bei kitokių problemų, bet net ateis sėkmė. Jos labiau tikėtis gali tie, kurie daug keliauja, kurių veikla susijusi su užsieniu. O jei taip nėra, tai kas jums trukdo, bent trumpam kur nors išvykti ir pailsėti nuo susikaupusių rūpesčių?

Antradieniui ko nors svarbaus neplanuokite – baikite darbus, tikrinkitės sveikatą. Trečiadienis, ketvirtadienis – geros dienos aiškintis teisybę, pakovoti už savo įtaką. Geras laikas ir deryboms – bus jūsų viršūs. Savaitgalis gali atnešti malonių staigmenų meilėje srityje.

Svečiuose, toli nuo namų, kelyje galima intriguojanti romantiška pažintis. Tik neskubėkite labai įsimylėti, prisirišti – po kiek laiko jūsų pozicija naujo asmens atžvilgiu gali pasikeisti. Galbūt jau pirmadienį suprasite, kad „ne viskas, kas žiba, – auksas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.