Astrologė vienam ženklui: pasiruoškite įdomiam, intriguojančiam gyvenimui

Šią savaitę stojusi Mėnulio pilnatis kai kuriems Zodiako ženklams įneš nesmagumų, bet neilgam. Astrologė Palmira ypatingą, intriguojantį gyvenimą žada Šauliams.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 10, 2019, 10:38 AM

Avinas (03 21–04 20)

Jei imsite tvarkyti reikalus pirmą antradienio pusę, galite daug ką laimėti. Vis dėlto antradienis nuo pavakarės bei trečiadienis iki vakaro – gana nesmagus laikas, netinkamas ne tik atsakingiems reikalams tvarkyti (ypač piniginiams ir turto), bet ir galintis atnešti nusivylimų meilėje.

Bus svarbu tuo metu nesiaiškinti meilės santykių nei su mylimu asmeniu, nei su sutuoktiniu – nepriekaištaukite ir nereikalaukite ilgų pokalbių, daug dėmesio bei meilės įrodymų.

Nenusiminkite – ketvirtadienio vakare išgirsite tai, ko taip seniai troškote. Tik tuomet pasikalbėkite apie jūsų jausmus – dabar galite pakreipti santykius norima linkme. Prasidės meilės maratonas – iki pat savaitės pabaigos laimingų aistrų metas! Pirmadienis iki pietų sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienis iki 15 val. – tai tas laikas, kai valdote situaciją ir galite bet ką paveikti savo asmenybės jėga bei žavesiu. Deja, vėlesnis metas, taip pat trečiadienis iki pavakarės – kritinis laikas, žadantis nuostolius, nusivylimus.

Tai metas, kai netinka priimti atsakingų finansinių sprendimų, nepalanku pinigus skolinti, investuoti. Šiukštu netiks reikšti pretenzijas ir savo porai. Net jei būsite supykę, įsižeidę, susitvardykite ir užsiimkite kokiais nors darbais: skuboti sprendimai mylimo asmens atžvilgiu bus klaidingi.

Beje, emociškai išsikrauti vaikštant po parduotuves minėtu laiku irgi bus netikęs sumanymas – vėliau nesidžiaugsite įsigytais daiktais. Netiks tuo metu pirkti ir šventinių dovanų – atidėkite tai penktadieniui, šeštadieniui ar sekmadieniui.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nesistenkite visą laiką būti teisūs, nekaupkite nuoskaudų, nepasitenkinimo. Peržvelkite ir suskaičiuokite, kiek smagių ir malonių dalykų teko patirti. Antradienio pavakarę, trečiadienį iki pavakarės būsite kiek neobjektyvūs ir net nedidelė nesėkmė gali priversti krimstis, pykti ant pasaulio, sutuoktinio (mylimo žmogaus). Susitikite su senais draugais – jų ramybė bei optimizmas įtikins, kad gyvenimas puikus ir kiekviena jo akimirka vertinga!

Sėkmingas ketvirtadienis – tai jūsų jėgos metas, kai reikia spręsti sudėtingas problemas, ypač jei jos susijusios su taikymusi, santykių – tiek dalykinių, tiek asmeninių – atkūrimu.

Penktadienis – naudos metas, puikus piniginiams ir turto reikalams, vertingam daiktui įsigyti, kalėdinėms dovanoms pirkti.

Vėžys (06 22–07 22)

Nuo antradienio itin stipriai pajusite Mėnulio pilnaties įtaką. Nurimkite, nesikarščiuokite, neskaudinkite nei savęs, nei mylimo asmens, artimųjų antradienio vakarą, pirmą trečiadienio pusę: kvailas principingumas, smulkmeniškos nuoskaudos dėl niekų (kurių vėliau nė neprisiminsite) gali priversti atsisakyti net rimto jausmo, suabejoti savo santuoka.

Tiesa, penktadienį viskas bus kitaip – nuo ryto pasaulis nušvis kitomis spalvomis. Vėl viskas ims sektis, vėl atsiversite pasauliui, o širdis bus pilna meilės.

Savaitgalį malonūs šventiniai rūpesčiai, jaukūs namai nuramins ir įkvėps tikėjimo, kad viskas tik į gera, kad santykiai su mylimu žmogumi išties puikūs. Veiklai, svarbiems susitikimams palankus penktadienis bei pirmadienis.

Liūtas (07 23–08 22)

Savaitė bus daug kuo naudinga – ims rūpėti kelionės, susitikimai su naujais žmonėmis, bendravimas su užsieniečiais, dėl to net gali keistis pažiūros, įsitikinimai.

Veiklai, karjeros problemoms spręsti naudingas antradienis iki 15 val., trečiadienis nuo pavakarės, ketvirtadienis, taip pat kitas pirmadienis. Be galo įdomus ketvirtadienio vakaras – tai netikėtų aistrų metas, kai galite lemtingai (ir net laimingai!) įsimylėti.

O penktadienį, šeštadienį bus svarbu save palepinti poilsiu, ramybe – būkite jautrūs, atidūs savo poreikiams, jausmams, kitaip neliks jūsų nei sau, nei sutuoktiniui (mylimam asmeniui), nei vaikams, nei pasauliui. Sekmadienį pajusite, ką reiškia gerai išsimiegoti ir nieko neveikti!

Mergelė (08 23–09 22)

Permainos paprastai nujaučiamos ar prognozuojamos, ir dabar jos užklumpa, kai to ne visai norisi, – tik nelaikykite jėga to, kas tolsta. Ypač antradienio vakaras bus įtemptas, neramus, kai iš liūdesio velsitės į konfliktus. Gal verta dažniau užsidegti žvakę ir ilgiau pasėdėti prie židinio – tegu ugnis praryja sielvartą, liūdnas mintis.

Vis dėlto trečiadienio vakaras vėl bus giedras. Ir ketvirtadienis, penktadienis bei savaitgalis žada tikrai gerų pokyčių – jums svarbūs reikalai susitvarkys taip, kaip reikia, o santykiai su brangiu asmeniu taps dar artimesni.

Jei turite skubių ar svarbių dalykinių reikalų, tvarkyti juos tiktų antradienį iki pavakarės, ketvirtadienį. Pirmadieniui nieko specialiai neplanuokite – tai pasyvus metas, kai savaime viskas susitvarko geriau, nei patys viską suorganizuotumėte.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžia nebus lengva – neplanuokite atsakingų ar sunkių, rizikingų darbų. Tai bus sudėtingas pilnaties metas, kai ima atrodyti, jog viskas, kas buvo, yra negerai, neteisinga, kad klydote pasirinkdami darbą, gyvenamąją vietą, ir šiaip – ne ta plaukų spalva, ne tas virtuvės komplektas, sutuoktinis ne tokio išsilavinimo, kokio norėtųsi, dar ir šuo šeriasi, katinas kniaukia.

Pusiausvyra įsivyraus jau trečiadienio vakarą. Ketvirtadienio, penktadienio veiksmai gali duoti nemenkos naudos veiklai, tad į šios dienos dalykinius susitikimus, gautus pasiūlymus žiūrėkite rimtai.

Susitikite sekmadienį su senais draugais – jie padės objektyviau įvertinti jūsų pasiekimus.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradieniui, trečiadieniui nieko svarbaus neplanuokite – viskas išeis atvirkščiai. Tai nuostolingas metas, kai vertėtų pasaugoti pinigus – ne laikas rizikingoms finansinėms operacijoms. Ketvirtadienį pagalvokite, kaip geriau pertvarkyti buitį namuose, aplinką darbe, kad ji geriau atitiktų asmenybės poreikius, kaip tikslinti savo dienotvarkę, kad liktų laiko poilsiui bei dalykams, kuriuos mėgstate.

Penktadienis – pakilimo, jėgų antplūdžio metas, seksis viskas, ko imsitės, sulauksite aplinkinių pripažinimo, palaikymo. Tvarkykite svarbius reikalus, spręskite savo finansines problemas, rūpinkitės karjera.

Sekmadienis palankus svarbioms veiklos problemoms spręsti neoficialioje aplinkoje. Daugiau bendraukite – galite sutikti tikrų bendraminčių, kurie palaikys jūsų idėjas ir padės įgyvendinti seniai puoselėtą sumanymą.

Šaulys (11 23–12 21)

Prabėgusi savaitė buvo itin kontrastinga bei nerimastinga, ir dabar jaučiatės, ko gero, ne tik laimingi, bet ir pavargę, net sutrikę. Jei apmaudu dėl svajonės, kurios nepavyko įgyvendinti, nenuliūskite – Merkurijus jau jūsų ženkle, tad reikalai spėriai pajudės reikiama linkme.

Pasiruoškite įdomiam, intriguojančiam gyvenimui, kurį jums šią savaitę žada mėnulio pilnatis. Tiesa, antradienio vakaras bei pirma trečiadienio pusė gana sudėtingi – bent jau nesiimkite tvarkyti finansinių reikalų ir nesiaiškinkite meilės santykių.

Smagus ketvirtadienis – jums bus atviros visos durys. Penktadienis geras spręsti skolų, mokesčių problemas, tvarkyti draudimo reikalus. Išskirtinę sėkmę žada sekmadienis, pirmadienis iki 14 val. – jūsų troškimai pildysis, ambicijos bus tikrai patenkintos.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžia sudėtinga, tad nederėtų rizikuoti karjeros pasiekimais, verta labiau pasaugoti savo darbo vietą, taip pat sveikatą ir gerus santykius su kolegomis, vadovybe.

Tačiau jau trečiadienio vakare imsite atsigauti. Ketvirtadienis puikus darbo reikalams tvarkyti – diena itin palanki dirbantiems kūrybinį darbą, laisvųjų profesijų atstovams.

Beje, ketvirtadienis, penktadienis bus itin romantiškos dienos – gresia tarnybinis romanas. Jei esate laisvi, galite nebijoti į jį veltis – tai laimingų meilės santykių pradžios metas. Ir nepamirškite, kad nuo penktadienio – santarvės atgavimo metas, kai randate reikalingą žodį, kai jus išgirsta ir teisingai supranta. Sekmadienis, pirmadienis iki pietų – palankus laikas spręsti finansines problemas.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitės pradžia netinkama rizikingiems finansiniams planams įgyvendinti. Deja, situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų, tad iki penktadienio pavakarės – jokių finansinių įsipareigojimų. Iki to laiko nederėtų aiškintis meilės santykių, apskritai net skirti romantiškų pasimatymų (jei esate linkę ginčytis, jei turite pretenzijų sutuoktiniui, irgi geriau antradienio vakarą praleisti atskirai).

Tik trečiadienio vakare bei ketvirtadienį į viską pažvelgsite paprasčiau ir lengviau, jums nebus sunku pasakyti tai, ko anksčiau niekaip negalėjote ištarti, – tiek mylimam žmogui, tiek savo vaikui, tiek jus nervinančiam kaimynui ar atšiauriam vadovui.

Veiklai palankus ir penktadienis. Šeštadienis geras sveikatai stiprinti. Džiugus, atnešantis nusiraminimą sekmadienis – vėl tapsite tolerantiški bei supratingi, nesunkiai išsiaiškinsite buvusius nesusipratimus.

Žuvys (02 19–03 20)

Venkite kategoriškų sprendimų, maksimalizmo – tai gal ir pritrauks naujų žmonių, bet atstums tuos, kurie seniai šalia jūsų. Deja, savaitės pradžia – įtemptas pilnaties metas, kai galite nejučiomis perlenkti lazdą bendraudami ir sugadinti tai, ką anksčiau laimėjote.

Ir būkite atidesni sveikatai – galite sunegaluoti. Ketvirtadienis – santarvės šeimoje atgavimo laikas. Itin romantiškas vakaras – skirkite jį savo antrajai pusei. Penktadienis – ypatingos sėkmės, gerųjų permainų metas, kai galite kreiptis su svarbiu prašymu į šefą, kai tinka pasikalbėti su juo dėl jūsų ateities, kai galite tikėti tuo, ką išgirsite.

Džiugus, žadantis išskirtinę sėkmę šeštadienis. Sekmadienio ir pirmadienio iki 14 val. susitikimai bei gauti pasiūlymai gali naudingai pakeisti jūsų dalykinius planus. Gautus pasiūlymus verta priimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.