Palmira: palanku susitikti su svarbiais asmenimis, priimti svečius

Sėkmingos dienos, kai galima atitaisyti ankstesnes klaidas (ypač bendravimo), kai palanku susitikti su įtakingais, svarbiais asmenimis, priimti svečius. Ypač sekmadienio nuotaikos smagios, bet kokie susitikimai laimingi, o naujienos geros – visi bus mieli, protingi ir draugiški. Nepraleiskite progos susitaikyti, dalyvauti įvairiuose susitikimuose, atnaujinti nutrūkusius ryšius – draugiškus, dalykinius ar romantiškus. Daugiau bendraukite – galite gauti vertingų patarimų, sulaukti įdomių pasiūlymų. Siekiantys užmegzti naujus naudingus ryšius ar sustiprinti savo prestižą visuomenės akyse neturėtų snausti – šios dienos puikios kuo šauniau pasirodyti, palikti gerą įspūdį.

 Astrologė Palmira Kelertienė.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Astrologė Palmira Kelertienė.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2019, 5:30 AM

Savaitgalį tinka pirkti dovanas šeimos nariams, vaikams.

Iš penktadienio į šeštadienį sapne buvo gerai skraidyti, išgirsti save vardu šaukiant, blogai – kristi, atsidurti po žeme.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis, kelius vandeniu apsipilti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, susitikti seniai matytą draugą ar sulaukti svečių iš toli.

Avinas (03 21–04 20). Savaitgalis džiugus – nepraleiskite progos surengti mažą šventę artimiesiems, mylimam asmeniui: kam laukti išskirtinės progos? Tai meilės dienos, galinčios padėti susitaikyti ir su artimaisiais, ir su mylimu žmogumi.

Jautis (04 21–05 20). Žavūs komplimentai, mielos dovanos, atkaklus dėmesys gali pastūmėti žengti drąsų žingsnį, net jei žmogų matysite tik pirmą kartą! Ir, regis, šįkart neapsiriksite! Jei užsimezgęs romanas neatvės per savaitę, jis bus ilgalaikis ir laimingas.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesiimkite jokių reikalų savaitgalį, kad kuo daugiau laiko galėtumėte skirti savo porai. Tai meilės metas, tinka teikti dovanas mylimam žmogui. Šios dienos puikios bendrauti, kelionėms. Beje, galimos išskirtinės draugiškos pažintys.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį atsiskleis jūsų išskirtinis žavesys. Žmonėms, kurie jus matys pirmą kartą, paliksite neišdildomą įspūdį – ko gero, sužeisite ne vieną širdį.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis – pasyvus metas. Ilsėkitės, patinginiaukite.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienio netikėtumai maloniai nuteiks – netikėta pagalba, seniai matyto draugo vizitas! Šeštadienio vakaras – meilės provokacijų metas: kaip niekada greitai susižavėsite ir pasiduosite pagundoms, ypač slaptoms. Jei ieškote poros, nesėdėkite namuose: svetur laukia lemtingas susitikimas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį tiktų spręsti profesines problemas neoficialioje aplinkoje – galite sulaukti vertingų patarimų, pelnyti įtakingų žmonių simpatijas bei paramą. Tačiau tokiu lyrišku metu geriausia pamiršti dalykinius rūpesčius: raskite laiko mylimam žmogui, sutuoktiniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Daugiau dėmesio skirkite atviriems pokalbiams su mylimu žmogumi šeštadienį, tiesa, būtų geriau mažiau žodžių, daugiau jausmo. Šeštadienio vakarą, sekmadienį gerai aplankyti tėvus.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienio pirmą pusę derėtų prisiminti senus įsipareigojimus artimiesiems – pats laikas ne tik jiems pasitarnauti, bet ir atlikti tai, ką esate žadėję. Jei esate vieniši, neužsisėdėkite šeštadienio vakarą bei sekmadienį namuose, susitikite su draugais – gal ir meilė netikėtai aplankys?

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgalis džiugus – jausitės laimingi! Tik šeštadienį venkite kritikuoti sutuoktinį – tai gali būti ir jūsų pačių ydos. Ypač moterų laukia pasisekimas: paslaptingai trauksite, intriguosite aplinkinius.

Vandenis (01 20–02 18). Savaitgalio užduotis – atleisti savo artimiesiems: vaikams, sutuoktiniui. Beje, tai ir meilės metas, palanku išpažinti savo jausmus.

Žuvys (02 19–03 20). Dėl meilės atidėkite visus reikalus ir rūpesčius – būkite su tais, kuriuos mylite! Puiku sekmadienį su šeima ar tik su vaikais, mylimu žmogumi išvykti kur nors paviešėti. Beje, vienišiems nederėtų atsisakyti kvietimo į svečius, pasilinksminimą šeštadienį – toli nuo namų laukia pasisekimas meilėje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.