Astrologė: vieno ženklo laukia jėgos ir sėkmės laikas

Šios savaitės pradžia nieko gera nežada – tai apgaulingas, įtemptas metas, perspėja astrologė Palmira. Tačiau antra savaitės pusė ir savaitgalis bus visiškai kitokie. Jaučio ženklo atstovams tai bus jų jėgos ir sėkmės laikas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2020, 10:30 AM, atnaujinta Jan 28, 2020, 7:55 PM

Avinas (03 21–04 20)

Nuo ketvirtadienio palankesnis metas nei savaitės pradžia. Deja, antradienis – kritinis laikas, kai svarbu atsiriboti nuo nereikalingų žmonių.

Antradienį, trečiadienį nesiimkite tvarkyti jokių svarbių reikalų, nepradėkite naujų darbų. Šiomis dienomis nesiimkite su niekuo aiškintis santykių, neįsipareigokite finansiniuose dalykuose, nesiskolinkite ir neskolinkite – tai apgaulių, iliuzijų metas. Svarbiausius darbus, atsakingus veiklos susitikimus skirkite ketvirtadieniui, penktadieniui.

Šis savaitgalis puikus tiek užsiimti buitimi, pasirūpinti savo grožiu bei sveikata, tiek bičiuliškiems susibūrimams, romantiškiems pasimatymams. Itin svarbiems reikalams tvarkyti puikus pirmadienis iki 13 val. 30 min.

Jautis (04 21–05 20)

Vargu ar pavyks pasistūmėti tvarkant reikalus šiomis dienomis: jei jūs galėsite, kiti trukdys, ir atvirkščiai... Kitaip kalbant, proveržio neplanuokite. Savaitės pradžia išdavikiška. Daug nesitikėkite ir niekuo nerizikuokite antradienį, trečiadienį – ambicingi sumanymai gali subliūkšti.

Nors ketvirtadienis, penktadienis ir suteiks nusiraminimą bei susitaikymą, savo tikslą pasiekti vargiai pavyks. Ketvirtadienį, penktadienį nieko sunkaus nesiimkite, naujų darbų nepradėkite – darykite, ką gerai išmanote, baikite pradėtus darbus.

Jūsų jėgos bei sėkmės laikas – šis savaitgalis! Pirmadienis – pati sėkmingiausia diena, palanki veiklai, svarbiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams.

Dvyniai (05 21–06 21)

Mažiau nervinkitės savaitės pradžioje. Tai įtemptas išbandymų metas. Ne laikas sau kelti aukštus reikalavimus, tuščia ir kitiems reikšti pretenzijas, ko nors tikėtis. Tai tuščio vyliaus laikas, kai pervertinamos jėgos bei galimybės ir auksinė žuvelė nutrenkia atgal prie geldos. Sveikiausia dabar būtų džiaugtis tuo, ką turite. Nes išeis atvirkščiai...

Sėkmingesnė antra savaitės pusė. Jei jums reikia pagalbos, pinigų veiklai, kreipkitės į draugus pagalbos, susitikite su potencialiu rėmėju, investuotoju ketvirtadienį, penktadienį.

Šeštadienį pagaliau atsipalaiduosite ir kitomis akimis pažvelgsite į pasaulį, į savo gyvenimą – ko gero, pasijusite viskuo patenkinti ir laimingi. Pirmadienis bus gerojo praregėjimo metas – jūsų gyvenimas ims įgyti naują prasmę.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienis apgaulingas, tai visiškai netinkamas laikas priimti atsakingus sprendimus, ypač susijusius su veiklos ar gyvenamosios vietos pakeitimu, pinigų investavimu, taip pat kelionėmis.

Daugiau aiškumo atsiras antrąją savaitės pusę. Ketvirtadienį, penktadienį skirkite savo karjerai. Tik neperlenkite lazdos bendraudami su viršininkais ar savo pavaldiniais.

Šeštadienio rytmetį arba antrą sekmadienio pusę bus galima skirti pokalbiams su antrąja puse apie permainas jūsų gyvenime. Ko tikitės iš mylimo asmens? Tam puikus ir pirmadienis, ypač šios dienos pokalbiai kai ką pakeis į gera santykiuose su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.

Liūtas (07 23–08 22)

Savaitės pradžioje teks susitelkti. Antradienį, trečiadienį tikėtini įvairūs nesklandumai, įtampa. Dienos nebus palankios kelionėms, permainoms, atsakingiems susitikimams, piniginiams reikalams tvarkyti.

Venkite aiškintis santykius, būkite atsargesni kelyje ar ką nors dirbdami su aštriais įrankiais – išaugs konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų, nuostolių tikimybė. Vis dėlto tai tik trumpas sudėtingas etapas – nuo ketvirtadienio viskas pasisuks į gera ir per kelias dienas spėsite sėkmingai sutvarkyti visus reikalus, susitaikyti su tais, su kuriais teko pasiginčyti.

Šiomis dienomis tiks spręsti užvilkintas problemas su užsieniečiais, tvarkyti tolimų kelionių, taip pat kraustymosi į naują gyvenamąją vietą (taip pat į užsienį) reikalus. Savaitgalis nebus itin romantiškas ir tinkamas aktyviam poilsiui. Veiklai itin svarbus ir palankus pirmadienis iki pietų.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitė žada išbandymus. Gali tekti susidurti su aplinkinių pasipriešinimu, įžūlia konkurencija. Svarbiausia nesivelti į intrigas, su niekuo nesiaiškinti santykių, neįrodinėti savo tiesų ir nemėginti sužinoti teisybės. Ypač bendraujant su antrąja puse svarbu nemėginti aiškintis santykių. Ne laikas ir nutraukti ryšius.

Savaitgalis jau palankesnis – tai, kas buvo negero nutikę, dabar galima atitaisyti. Pirma šeštadienio ir antra sekmadienio pusė svarbios santykiams gerinti. Dabar galimi pokyčiai suvokiant meilę, santykiuose su mylimu asmeniu, taip pat vaikais. Dabartinius santykius galite arba sutvirtinti, arba nutraukti. O gal kils poreikis atgaivinti seną romaną, prisiminti pirmą meilę ar nusileisti ilgamečio gerbėjo (-os) prašymams?

Itin sėkmingas bei naudingas (ypač veiklai) pirmadienis iki 13 val. 30 min., tai tinkamas laikas svarbiems darbo susitikimams bei susitarimams.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Jei būsite atidesni antradienį, trečiadienį, išvysite, kas negerai šalia jūsų vyksta darbe, ko reikėtų vengti, saugotis. Šios dienos netinkamos darbo susitarimams. Būkite itin atidūs ir kasdienybėje, buityje. Pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei. Nerizikuokite kelyje.

Įtampa išsisklaidys antrą savaitės pusę. Ketvirtadienio, penktadienio sėkmė priklausys jau nuo partnerių – reikalus tvarkykite per juos. Tai puikios dienos įvairiems susitarimams, bendradarbiavimui užmegzti, stiprinti. Beje, dabar aptarkite su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu jūsų santykius, bendrą ateitį.

Savaitgalį mokėkite pasidžiaugti artimųjų gerumu, atsidavimu ir likimo palankumu, nesugadinkite taip gerai besiklostančios situacijos priekaištais. Būkite optimistai, pasitelkite humoro jausmą ir jūsų niekas nesuerzins.

Skorpionas (10 24–11 22)

Neskubinkite įvykių, neskubėkite patikėti tuo, ką matote ir girdite. Savaitės pradžioje galite susidurti su gražiai pateiktu melu. Nebūkite lengvatikiai, ypač jei kas nors mėgins jus informuoti apie mylimą asmenį arba siūlys kokį nors efektyvų būdą praturtėti. Ir labiau pasaugokite vaikus, būkite atidesni jų skundams.

Racionaliau situaciją imsite vertinti antrą savaitės pusę. Tad svarbius pokalbius atidėkite ketvirtadieniui, penktadieniui – šios dienos geros ne tik dalykiniams reikalams tvarkyti. Savaitgalį pasistenkite kuo daugiau šilto dėmesio skirti savo porai – sutuoktinio interesai turi būti pirmoje vietoje. Tai palanki proga ir įteikti susitaikymo dovaną mylimam asmeniui, antrajai pusei.

Pirmadienis naudingas ilgalaikiams partneriškiems susitarimams, palankus ir reikšmingiems daiktams, skirtiems namams, įsigyti.

Šaulys (11 23–12 21)

Geriausia antradienį, trečiadienį skirti poilsiui, praleisti namuose. Dienos netinkamos reikalams tvarkyti, atsakingiems dalykiniams susitikimams, kelionėms, komandiruotėms. Būkite atidesni sveikatai. Labiau pasaugokite ir turtą. Didesnė apgaulių, vagysčių tikimybė.

Atsigausite nuo ketvirtadienio. Antra savaitės pusė visapusiškai palanki ir sėkminga. Ateis įkvėpimas, rasite kompromisą – jūsų norai bei poreikiai susidėlios tolygiai. Užsimezgusios romantiškos pažintys irgi turi tapti laimingos ir lemtingos.

Šeštadienis puikus namams tvarkyti ir gražinti – artimiesiems tai patiks. Savaitgalis geras ir bendrauti su naminiais gyvūnėliais – juk jiems taip mažai randate laiko. Pirmadienis tinkamas darbo reikalams, sveikatai tikrinti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nebūkite patiklūs savaitės pradžioje. Juk sakoma, kad kaltas ne tas, kuris pasakė, o tas, kuris patikėjo. Neskubėkite nieko kaltinti, kaip ir pritarti. Staigios išvados, kaip ir pirmas įspūdis, nepasiteisins. Pasisaugokite manipuliuotojų, sukčių, intrigantų, apgavikų, vagių. Būkite atidesni kelyje.

Ketvirtadienis, penktadienis jau ramesnės ir mažiau problemiškos dienos, tačiau neapsiriksite, jei ne tik nesiimsite reikalų tvarkymo, bet ir liksite namie. Savaitgalis vėl smagus. Skirkite jį tiems, kuriuos mylite: savo vaikams, sutuoktiniui ar mylimam asmeniui.

Tiesa, neturite veltis į rizikingas pramogas antrą šeštadienio pusę. Šeštadienio rytmetys bei antra sekmadienio pusė puikus laikas rimtam pirkiniui namams, vaikams. Jei ilgai taupėte pinigus, išleiskite dabar geram daiktui.

Vandenis (01 20–02 18)

Pirma savaitės pusė vers nerimauti dėl pinigų stygiaus, dėl santykių su savo pora. Kad ir kaip norėsis sudėlioti visus taškus, nesiaiškinkite dabar santykių nei su mylimu asmeniu, nei su sutuoktiniu, nes dar labiau susipainiosite ir net nepastebėsite, kaip sudeginsite visus tiltus. Tad tylėjimas – auksas.

Blaiviau mąstyti ir įvertinti situaciją pavyks antrą savaitės pusę. Ketvirtadienis, penktadienis tinkami atitaisyti tai, ką ankstesnėmis dienomis sugadinote per karštakošiškumą.

Savaitgalį galėsite atsipalaiduoti ir pasidžiaugti savo šeima, vaikais, namais, skirkite šias dienas artimiesiems – taip numalšinsite bendravimo su jais alkį. Veiklai, susitarimams, vertingam daiktui įsigyti tinkamas pirmadienis (ypač iki 13 val. 30 min.).

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžioje nesiveržkite ką nors keisti, nesiimkite audringos veiklos, nesivelkite į avantiūras. Antradienį, trečiadienį, kad nesukomplikuotumėte situacijos, verta kiek atsiriboti nuo išorinio pasaulio. Tai pavojingų provokacijų dienos, kai geriau niekam neužkliūti. Šiomis dienomis itin išaugs konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Ketvirtadienis, penktadienis – kiek ramesnės dienos, tinkamos įstrigusiems reikalams tvarkyti. O sekmadienio bei pirmadienio susitikimai, pokalbiai naudingi visomis prasmėmis – gauti pasiūlymai, užmegztos pažintys ateityje suteiks daug gero.

Tai puikios dienos aplankyti draugus, giminaičius, kam nors įteikti dovaną. Kita vertus, neapsiriksite, jei nupirksite ką nors vertingo namams (ypač pirmadienio pirmą pusę).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.