Astrologė vienam ženklui: dabar jūs – Zodiako nugalėtojai!

Ši savaitė atneš nemažai gerų dalykų, žada astrologė Palmira. Džiaugsis Avinai, Jaučiai, bet tikrieji Zodiako nugalėtojai bus Ožiaragiai.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2020-02-18 11:09

Avinas (03 21–04 20)

Ši savaitė – gerų permainų, neabejotinos sėkmės metas, jos nereikėtų pražiopsoti. Deja, šiemet neturėsite daug gerų progų kaip nors naudingai pakoreguoti savo gyvenimą.

Tad negaiškite laiko ir nuo antradienio kibkite į darbus, spręskite svarbias darbo problemas. Gautus dalykinius pasiūlymus antradienį arba penktadienį tikrai verta priimti. Tai bus ir puikios dienos svarbiems ilgalaikiams susitarimams.

Sekmadienis, pirmadienis ilgesingi – prisiminsite seną meilę, galbūt buvusį sutuoktinį. Tiesa, nutrūkusio ryšio atnaujinti nepatartina.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitė puiki, ne kartą įsitikinsite, kad viskas, kas vyksta, – į gera! Tai perspektyvus laikas, kai tampate itin vertinami ir paklausūs, kai atsiveria platūs keliai, ima sektis visose gyvenimo srityse – tiek dalykiniuose reikaluose, tiek romantiškuose.

Šiuo metu galite sutikti svajonių partnerį (-ę) – naujas romanas žada gerų permainų, bus perspektyvus. Savaitgalį pasistenkite praleisti sveikai, gerai pailsėti – švęsti, audringoms pramogoms, kelionėms, viešnagėms ne pats geriausias laikas.

Pirmadienis irgi nepalankus tolimoms kelionėms, reikalams su užsieniečiais tvarkyti.

Dvyniai (05 21–06 21)

Teks susitelkti. Ir tai padarykite jau antradienį. Beje, tai bus vienintelė iš tiesų palanki diena šią savaitę. Svarbiausius darbus, atsakingus susitikimus planuokite antradieniui (geriau pirmąją dienos pusę).

Itin sunkios dienos – trečiadienis, ketvirtadienis. Netikėtai laimingas gali būti penktadienis. Tai bus gera proga atsigriebti. Tądien verta susitikti su tais, kurie jus palaiko, remia, vertina, – kreipkitės patarimo, pagalbos. Sulauksite.

Šeštadienį, pirmadienį būsite pernelyg reiklūs ir nepatenkinti. Itin nepatartina šiuo metu aiškintis santykių – ne tik romantiškų, bet ir dalykinių.

Vėžys (06 22–07 22)

Palengva ims spręstis susikaupusios problemos, atsiras netikėta išeitis. Nuo trečiadienio viskas ims rimti ir keistis jums palankia linkme. Tai bus svarbių susitikimų, pažinčių metas, kai likimas ima ir pakeičia ateities planus.

Beje, šią savaitę galimi ne tik naudingi dalykiniai pasiūlymai, bet ir asmeniniai. Užsimezgę jausmai bus ilgalaikiai, galite net ir sukurti šeimą. Nors penktadienis neramus, jis bus palankus finansinėms problemoms spręsti, paskolai imti.

Savaitgalis bei pirmadienis gana neramūs – geriau vengti viešnagių, bendravimo su nepažįstamais žmonėmis (ypač iš toli atvykusiais).

Liūtas (07 23–08 22)

Prasideda įtemptas darbymetis. Turėsite daug suspėti. Nors finansiškai tai pasiteisins, kilusi įtampa privers nervintis labiau nei paprastai. Dabar svarbu atsijoti svarbias ir antraeiles užduotis (nors aplinkybės vers, persidirbti tikrai nereikėtų), pamąstyti apie sveiką gyvenimo būdą ir pakoreguoti savo dienotvarkę.

Jei nesilaikysite griežto darbo ir poilsio režimo, tiesiog persitempsite, tada patys ir artimieji kentėsite nuo jūsų emocinių iškrovų, neišlaikę įtampos net galite susirgti (galbūt net šį savaitgalį).

Pasistenkite bent jau penktadienį prisiminti savo pažadus vaikams, sutuoktiniui – jie labai apsidžiaugs, o tai savo ruožtu nuteiks džiugiam savaitgalio poilsiui.

Mergelė (08 23–09 22)

Pradedate atsigauti. Viskas ims spręstis savaime, be specialių pastangų. Norai pildysis. Penktadienį būsite linkę įsivelti į nedidelį romaną. Iš tiesų tai romantiškas metas, kai iš tiesų galima sutikti ir savo tikrąją laimę.

Savaitė padės rasti gerą kompromisą tarp norų ir galybių, tarp savo ir artimųjų poreikių, tarp savęs ir sutuoktinio. Tai tas stebuklingas laikas, kai galima rasti saugiausią kompromisą – išsaugoti avį ir pasotinti vilką.

Darbo klausimus geriausia spręsti antradienį arba penktadienį – šios dienos puikios ir dalykiniams susitarimams. Taip pat geras laikas pakovoti už savo teises (ne tik darbe, bet ir namie).

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienio nuotaikos itin romantiškos – jausite, kad artėja kažkas šviesaus, nuostabaus. Tai bus iš tiesų palaiminga diena, kai galima ilgam užsitikrinti aplinkinių palaikymą, asmeninių santykių stabilumą.

Nuo trečiadienio pradės vyrauti kitokios nuotaikos – verta grįžti į realybę ir užsiimti susikaupusiais anksčiau atidėtais, nebaigtais, užvilkintais darbais. Teks susidurti ir su tam tikru spaudimu darbe iš viršaus, iš šalies. Pasistenkite neprisiimti naujų įsipareigojimų – jėgų ims vis labiau stigti, turėsite rasti daugiau laiko poilsiui. Taps svarbu stiprinti sveikatą.

Gana sėkmingas penktadienis – būsite kupini žavesio, įkvėpimo, o galvoje suksis nauji sumanymai. Gali užsimegzti ir perspektyvus romanas. Šią savaitę pasitikrinkite sveikatą, apsilankykite pas dietologą, kosmetologą. Dienos bus geros ir iškrovos dietai pradėti, imkite vartoti maisto papildus organizmui valyti, stiprinti. Jei seniai svajojate apie augintinį, penktadienį gerai įsigyti šunį, katę, gal paukščiukų, žuvyčių.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienis kupinas netikėtumų, po kurių ateina laimingos permainos. Beje, šios savaitės labai neplanuokite – viskas įvyks savaime ir kitaip, nei manote: ten, kur tikėsitės, gali nepasisekti, o reikalas ar žmogus, apie kurį nė nepagalvojote, atneš laimę.

Galite sulaukti ir netikėtos dovanos, paramos. Konkrečių veiksmų, ypač darbe, imkitės nuo trečiadienio – jie pelnys profesinę šlovę, aplinkinių susižavėjimą, šefo simpatijas. Penktadienį gali nusišypsoti laimė lošimuose.

Šią savaitę pasistenkite daugiau laiko skirti pokalbiams su vaikais. Tiesa, savaitgalį venkite griežtos didaktikos – jūsų nuostatos bus atmestos.

Šaulys (11 23–12 21)

Prasideda geras metas aktyviai spręsti finansines problemas. Ypač antradienį ir penktadienį bus gera proga pasikalbėti su įtakingais žmonėmis dėl jūsų reikalų: galimos geros naujienos, geri pasiūlymai, susiję su karjera, paaukštinimu darbe, nauju uždarbiu, pelnu.

Jei ieškote darbo, šios dienos puikios pirmam susitikimui su darbdaviu – padarysite malonaus žmogaus ir gero profesionalo įspūdį. Gautus pasiūlymus verta priimti, tiks pasirašyti darbo, taip pat bendradarbiavimo sutartis.

Šią savaitę gali tekti apsispręsti ir dėl meilės romano – tęsti santykius ar nutraukti (tam tiks ketvirtadienis, penktadienis).

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nors antradienį būsite energingi, neskubėkite apsispręsti ir veikti – tądien laimi paskutiniai. Nekreipkite dėmesio, jei jūsų sprendimas bus ne visiems priimtinas. Dabar jūs – Zodiako nugalėtojai! O nugalėtojai juk neteisiami?

Visa savaitė (iki šeštadienio) bus sėkminga norint efektingai pasirodyti žmonėse, susitikti su įtakingais ar garsiais asmenimis, užsieniečiais. Romantiškiems pasimatymams, ypač išvykoms su mylimu asmeniu ar draugais, palankesnis penktadienis.

Nepatartina to planuoti savaitgaliui, kai galimos ne tik nesėkmės kelionių metu, bet ir rimti nesusipratimai bendraujant. Tikėtinos ir nelaimės, traumos. Pirmadienis – irgi apgaulingas, nerizikuokite pinigais ir nesupainiokite draugiškų ir tarnybinių santykių. Savaitgalį ir pirmadienį būkite atsargesni kelyje ir venkite mažai pažįstamų asmenų, juolab iš toli atvykusių.

Vandenis (01 20–02 18)

Prasideda pasyvus metas, kai nuo jūsų karštų norų bei aktyvių pastangų ne kažin kas priklausys, ne ką tepešite. Vien vandens drumstimas ir nesibaigiančios audros arbatos stiklinėje. Teks veikti apgraibomis, labiau įsiklausant į nuojautą. Nesiafišuojant. Patyliukais. Kukliai.

Vis dėlto bus ir retų išimčių – jūsų lauks bent dvi išskirtinės dienos: kad ir antradienis bei penktadienis, kai viskas seksis ir nuotaikos bus puikios. Tai palanki proga tiek svarbiam dalykiniam reikalui sutvarkyti, su reikalingu žmogumi susitikti, su geru draugu pasišnekėti, tiek į romantišką pasimatymą nueiti.

Netikėtai šiomis dienomis galite gauti, laimėti ar užsidirbti pinigų, tačiau neskubėkite jų leisti. Labiau pasisaugokite vagių bei apgavikų (ypač savaitgalį ir pirmadienį). Deja, savaitgalis ir pirmadienis – neramios dienos, reikia labiau pasaugoti ramybę namuose, darnius santykius su pora.

Žuvys (02 19–03 20)

Tai laikas, kai verta susimąstyti: ar ir toliau norisi tokio gyvenimo, tokio darbo, tokios meilės? Tai tinkamas metas įvertinti karjeros laimėjimus, kaip ir jausmus, atsižvelgiant į praeities pamokas, ir kam nors ryžtis.

Antrą savaitės pusę jums pasiseks susitaikyti su esama padėtimi, o jei nepavyks – neliūdėkite, šiais metais daug kas keisis jūsų gyvenime, dar daug turėsite gerų progų. Dalykiniai, finansiniai, taip pat kūrybiniai pasiūlymai, gauti antradienį, ketvirtadienį, bus perspektyvūs.

Savaitgalį bei pirmadienį būkite atsargūs, apdairūs – gali žlugti jūsų planai, tiesa, net ir tai duos naudos. Šios dienos nepalankios gimtadieniui švęsti, geriau jam skirti penktadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.