Astrologė: klaidos, klaidos, klaidos, bet vienam ženklui – išimtis

Ši savaitė visiems Zodiako ženklams bus nelengva, stigs objektyvumo, persekios klaidos, perspėja astrologė Palmira. Tačiau Ožiaragiai turėtų pajusti, kad šiuo metu yra jų sėkmės metas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 25, 2020, 11:36 AM

Avinas (03 21–04 20)

Šią savaitę bus sunku likti objektyviems – būsite nepatenkinti savimi, savo laimėjimais, atrodys, kad aplinkiniai jūsų nevertina, negerbia jūsų nuomonės. Situacija klostysis prieštaringai: jums atrodys, kad visiems nusileidžiate, tačiau artimieji manys, kad pasidarėte despotiški, nepaprastai reiklūs.

Instinktyviai dėl savo nesėkmių galite imti kaltinti kitus: netikusį darbą, vadovybę, tėvus. Vis dėlto Juodasis Mėnulis, verčiantis mokėti karmines skolas, dabar jūsų ženkle, tad kaltųjų paieškas teks pradėti nuo savęs.

Per visą šią nepalankią savaitę jums negalima skubėti, rizikuoti ir veltis į konfliktus – tai stipriai pakenks jūsų geram vardui, prestižui. Nepalankus metas ir komandiruotėms ar pereiti į naują darbovietę.

Jautis (04 21–05 20)

Būsite linkę pasiduoti iliuzijoms, tad šią savaitę ne laikas priimti atsakingus sprendimus, susijusius su veiklos pakeitimu ar plėtimu, nepalankūs ir susitikimai su užsieniečiais. Nepatartina vykti į tolimas keliones, eiti į pobūvius – galimos nelaimės, nesėkmės ir nenumatyti nuostoliai.

Itin sudėtingas gali būti ketvirtadienis – mokėkite pasakyti „ne“, kad ir ką išgirstumėte. Tai tas laikas, kai bus lengva suklaidinti, nes būsite gana patiklūs ir įtaigūs. Nors tai mėnulio jaunaties metas, skirkite šią savaitę seniems darbams užbaigti, užvilkintiems reikalams.

Savaitgalis (ypač šeštadienis) gali būti ne mažiau įtemptas nei prabėgusios dienos. Nepasiduokite maištingoms nuotaikoms – tai bus klaida. Beje, šiuo metu nepatartina veltis į svetimus reikalus (ypač finansinius) – nepatarinėkite, nesiūlykite pagalbos, nes viskas išeis atvirkščiai.

Dvyniai (05 21–06 21)

Kol kas nieko nekeiskite savo gyvenime, atsakingų sprendimų irgi nepriimkite. Tai bus įtempta, nervinga savaitė. Net jei šiuo metu viskas klostysis sklandžiai, nepaaiškinama nuojauta vers manyti kitaip. Kažkas viduje baugins, gąsdins, kels nerimą, bet konkrečios priežasties negalėsite rasti.

Jei išties turite priešų ar draugų apsimetėlių, šiuo metu galite sulaukti jų smūgio. Geriausia apsauga – į viską ir į save žvelgti su meile, žinoti, kad už debesų visada šviečia saulė, ir tiesiog palaukti, kol išsigiedrys. Galbūt tai bus jau greitai – pirmadienio rytmetį (net nereikės laukti mėnesio vidurio).

Nepalankiausios dienos – penktadienis, šeštadienis. Pirmą savaitės pusę labiau pasaugokite pinigus – ne laikas jais rizikuoti. Itin venkite konfliktų. Taip pat būkite apdairūs su kompiuteriu bei elektros prietaisais.

Vėžys (06 22–07 22)

Į dabartinę situaciją turite pažvelgti iš didesnio atstumo. Kilusių nesklandumų darbe neskubėkite spręsti dabar. Verta delsti, nes palankiau reikalai susiklostys tik kitos savaitės viduryje. Ir nepasiduokite galimam tėvų spaudimui dėl sutuoktinio ar mylimo asmens. Atsakingą sprendimą turite priimti vieni ir ne dabar.

Itin sudėtingas veiklai bus trečiadienis, ketvirtadienis – nervinsitės dėl visko, galite be reikalo susipykti su žmonėmis, kurie jums buvo brangūs, kuriuos gerbėte. Nesugalvokite tomis dienomis reikalauti savo teisių namuose ar darbe, nesiaiškinkite santykių su antrąja puse, nekelkite jokių ultimatumų – tik skandalą sukelsite ir nieko nepešite.

Penktadienis bei savaitgalis gali parodyti, kas tikrieji draugai, kuo galite pasikliauti. Beje, venkite šiomis dienomis aptarinėti savo jausmus su plepiais draugais, nes per paskalas bus atskleista paslaptis.

Liūtas (07 23–08 22)

Savaitės pradžioje patirti įspūdžiai vers rimtai susimąstyti, pakeisti nuomonę apie gerai pažįstamą žmogų, apie santykių su mylimu asmeniu perspektyvas. Tiesa, ši savaitė nebus palanki žengti atsakingą žingsnį – per daug emocijų, neteisingo smerkimo ar tuščių vilčių.

Nors aiškiai suprasite, kas negerai, ir norėsite radikaliai keisti, likimo remonto darbams dabar visiškai netinkamas metas. Ne laikas ir suvedinėti sąskaitas. Saugokite sveikatą, savo darbo vietą. Savaitė nepalanki ir komandiruotėms, tolimoms kelionėms, darbui keisti.

Penktadienio vakarui geriau neskirti meilės pasimatymų – ne viskas bus sklandu, ne viską galėsite pakeisti į gerą pusę. Panašus ir savaitgalis. Galbūt verta per poilsio dienas vieniems kur nors išvykti? Tai apsaugos nuo konfliktų su artimaisiais.

Mergelė (08 23–09 22)

Likimas ims koreguoti jūsų klaidingus įsitikinimus, žalingus poreikius bei įpročius. Nenoriai, bet gali tekti atverti akis. Neišsigąskite, jei kai ką sukrečiančio išvysite žmoguje, kurį gerbėte, mylėjote, ar savo vaikuose.

Jei šios dienos priverstų suabejoti sena draugyste, sutuoktinio padorumu, neskubėkite teisti, smerkti – gal tai visai ne išdavystė, o nelaimingai susiklosčiusių aplinkybių rezultatas? Kad ir ką sužinotumėte, nepriimkite jokių radikalių sprendimų. Ir būkite atidūs, kad nepristigtumėte kilnumo, objektyvumo.

Nepraraskite savitvardos, būkite atsargesni savaitės viduryje – išaugs traumų, konfliktų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Jei ketinate kur nors išvykti ar pasikviesti svečių, tam palankesnis savaitgalis. O penktadienio pobūviai, viešnagės bei kelionės gali suirti dėl nenumatytų priežasčių.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Lėtinkite tempą. Susitelkite. Tai nesmagių klaidų savaitė, o priežastis – nesugebėjimas atsiriboti nuo nereikalingos, blaškančios aplinkos įtakos. Remkitės tik į save. Iš nieko nesitikėkite pagalbos, bet ir neleiskite kištis į jūsų reikalus. Suklaidinti dabar gali net artimi žmonės.

Ši sudėtinga savaitė išryškins trūkumus darbe, santykiuose su antrąja puse. Tiesa, dabar esate saugomi Baltojo Mėnulio, tad net ir neigiami dalykai turės privalumų, pvz., suprasite, kiek jums dabartinis darbas naudingas, ar galite pasitikėti savo vyru, dalykiniais partneriais. Paaiškės tikroji sveikatos būklė.

Tam tikri stresai ir savaitgalį neišvengiami, tad geriau nieko rimto, svarbaus neplanuoti: jokių kelionių, dalykinių susitikimų, svarbių finansinių reikalų – sudarykite sau tinkamas sąlygas pailsėti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Atsipalaiduokite, nes esate labai įsitempę ir dėl to neobjektyvūs. Gali apnikti netikusios mintys, savo problemomis varginti draugai, giminaičiai. Mokėkite nepastebėti negatyvo, negirdėti, kas ką sako, patys irgi mažiau reikškite savo mintis.

Dabar verta prisiminti trijų japoniškų beždžionėlių filosofiją: „Nesakau nieko blogo, nematau nieko blogo, negirdžiu nieko blogo.“ Deja, priešingu atveju galima ir susirgti. Saugokite ne tik savo sveikatą, bet ir darbo vietą, taip pat gerus santykius su pora. Šis patarimas taps svarbus penktadienį ir savaitgalį. Užmirškite nuoskaudas, ne laikas „pasišnekėti apie ateitį“, skelbti nekalbadienius.

Geruoju nesibaigs ir naujos romantiškos pažintys. Šią savaitę išaugs apgaulių, vagysčių, autoavarijų tikimybė. Labiau pasaugokite asmeninę informaciją. Nepatartina pirkti telefonų, transporto priemonių.

Šaulys (11 23–12 21)

Išbandymai tęsiasi. Kritinis laikas jums – iki trečiadienio imtinai. Tiesa, ir antrą savaitės pusę bus lengva sužlugdyti gerą reikalą, sunaikinti santykius su mylimu asmeniu. Jei kas nors nepatinka šiuose santykiuose, neskubėkite to įvardyti garsiai – galite iš esmės suklysti.

Dabar geriau nepastebėti, juolab neanalizuoti kito trūkumų, nesigilinti į kitokias gyvenimo smulkmenas. Ir mažiau paisykite kieno nors nuomonės, vertinimų. Neva tai akivaizdūs dalykai, bet gali būti tik „techninė klaida“.

Tai kvailų skyrybų su mylimaisiais, tuščio pinigų praradimo metas. Viskuo turite įsitikinti patys – tai naudinga prisiminti ne tik priimant sprendimus jausmų srityje, bet ir tvarkant piniginius reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Dabar jūsų sėkmės metas, ir ši savaitė gali tapti to įrodymu. Būtų puiku, jei galėtumėte pabėgti nuo visų reikalų, rūpesčių. Deja, aplinkybės taip klostysis, kad galite būti priversti užsiimti tuo, ko visai nesinori.

Savaitė netinkama imtis ko nors naujo, svarbaus. Skubesnius reikalus planuokite antradieniui. Itin sudėtingas trečiadienis, ketvirtadienis, kai aplinkybės gali sustabdyti siekiant užsibrėžto tikslo, kai dėl menko kliuvinio nusvyra rankos, pristinga ūpo.

Šiomis dienomis verta daugiau laiko praleisti namuose, atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo – uždarumas geras dalykas, kai reikia tausoti jėgas. Geriau pasijusite penktadienį, savaitgalį, tačiau neskubėkite priimti jokių lemtingų sprendimų.

Vandenis (01 20–02 18)

Venkite negerų prisiminimų, pamirškite, kas buvo ne taip. Deja, sukauptos nuoskaudos paskatins aiškintis santykius piktuoju ir net skirtis. Bloga atmintis – gerų santykių (bent jau šią savaitę, ypač penktadienį) su mylimu asmeniu garantas. Ir nebūkite patiklūs, ypač autoritetų atžvilgiu, visur turėkite savo nuomonę.

Kita vertus, būtų gerai, jei savaitės vidury galėtumėte pabendrauti su sveikai mąstančiu, optimistiškai nusiteikusiu bičiuliu. Penktadienį ir savaitgalį geriau neplanuoti kelionių, leisti laiką tik su tais, kurie jus myli, vertina. Aktyviai veiklai, kelionėms, finansiniams reikalams savaitė nebus palanki.

Pirmadienį sutvirtėsite, ir tai bus proga greituoju būdu išspręsti seną varginantį klausimą. Tiesa, jei esate pasiruošę aukai, tik kai ko atsisakius pavyks išeiti iš užburto rato.

Žuvys (02 19–03 20)

Nesistenkite šiuo metu išspręsti finansinių problemų. Vienintelė išeitis – labiau taupyti ir nesitikėti stebuklų. Jei bus pasiūlytas neva pelningas darbas, nepuoselėkite tuščių vilčių, kad jūsų sąskaitoje priaugs nulių.

Nepasikliaukite neva teisingais skaičiavimais, geromis prognozėmis, kitokiais įrodymais, neskubėkite investuoti pinigų – viskas gali išeiti kiek kitaip, nei tikėsitės. Net jei jausitės puikiai, ši savaitė netinkama svarbiems susitikimams, susitarimams.

Nekurkite planų, neįsipareigokite draugams, mažiau tikėkite jų pažadais. Savaitgalio bendravimas smagesnis, ypač jei susitiksite su seniai matytais draugais, – seni prisiminimai padės atgauti pusiausvyrą, tikėjimą, kad viskas bus gerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.