Palmira: jums seksis užsiimti tuo, kas patinka

Penktadienis pasyvesnis, netinkamas naujiems darbams pradėti. Tai pakilus pilnaties metas, skatinantis įkvėpimą. Jums seksis užsiimti tuo, kas patinka, – labiau įsiklausykite į savo vidų. Siekite pagarbių santykių su antrąja puse, ir jūsų bendravimas mėnesį bus kupinas džiaugsmo.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 10, 2020, 5:30 AM

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję ne su jumis, o su aplinkiniais, visuomene.

Blogas ženklas: užuosti nemalonius kvapus, jei atsirastų sloga.

Geras ženklas: jei visą dieną jus lydėtų gardūs aromatai.

Žvilgsnis į priekį: nepalankus šeštadienis nuo 13 val. 40 min. ir sekmadienis iki 14 val., gana sudėtingas pirmadienis – labiau pasaugokite sveikatą.

Avinas (03 21–04 20). Dienos tinkamos tvarkyti mokesčių, draudimo, kredito reikalus. Penktadienį galimas ir netikėtas romantiškas nuotykis.

Jautis (04 21–05 20). Nevarginkite savęs sunkiais darbais – juos verta su kuo nors dalintis. Raskite daugiau laiko pasidžiaugti sutuoktinio draugija – tai puikios dienos taikytis ir labiau atskleisti savo jausmus.

Dvyniai (05 21–06 21). Vertėtų dažniau tartis, ieškoti įvairesnių sprendimų. Siekite labiau pagelbėti artimiesiems. Patartina grąžinti skolas draugams ir giminaičiams. Geras laikas ir sveikatai pasitikrinti.

Vėžys (06 22–07 22). Ypač penktadienis palankus laisvųjų, kūrybinių profesijų atstovams – gali pavykti rasti naujų galimybių pasireikšti. Skirkite šią dieną tiems, kuriuos mylite. Nepraleiskite progos atitaisyti bendravimo klaidų su vaikais, sutuoktiniu.

Liūtas (07 23–08 22). Aktyviai veiklai ne pats geriausias laikas. Tai metas, kai geriausiai jaučiamės namie su artimaisiais. Šios dienos padės labiau įvertinti namų džiaugsmus, geriau suprasti vaikus, sutuoktinį, tėvus. Nuoširdus jūsų rūpinimasis artimaisiais juos sustiprins, nuramins. Šios dienos geros atviram pokalbiui su antrąja puse.

Mergelė (08 23–09 22). Venkite lengvabūdiškų pažadų, neapgalvotų susitarimų – gali būti nelengva juos įvykdyti. Šios dienos tinkamos ir su antrąja puse pasikalbėti apie dalykus, kurie jus slegia, dėl kurių baiminatės. Jei tik galite, pasivaikščiokite pušyne.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tvarkydami piniginius ir turto reikalus, vertindami savo ir partnerių finansines galimybes nepraraskite saiko. Galimas ir netikėtas pamirštos skolos grąžinimas. Palanku užsiimti buitinių problemų sprendimu. Jei reikia dėl šeimos ką nors paaukoti, nedvejodami tai padarykite.

Skorpionas (10 24–11 22). Labiau seksis emocingiems, intuityviems asmenims – pamirškite logikos dėsnius, jie gali nepasiteisinti. Dabar būsite kupini jėgų ir aplinkiniai daug iš jūsų tikėsis. Vis dėlto raskite laiko ir savo porai – nenuvilkite bent jau penktadienį, meilės dieną.

Šaulys (11 23–12 21). Būsite linkę labiau pasiduoti įtaigai, tad neklausykite blogų šnekų apie artimuosius ir mylimą asmenį. Jums reikia gerai atsipalaiduoti, pailsėti – savaitgalis bus itin intensyvus. Galimas slaptas romantiškas nuotykis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gerų permainų metas – aplinkybės klostysis palankiai, be to, ir draugai padės. Tik neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai. Prieš apsispręsdami dar kartą viską apgalvokite, atidžiai pasverkite.

Vandenis (01 20–02 18). Išklausykite patarimus, pasiūlymus – gali kilti gerų idėjų dalykiniams sumanymams įgyvendinti. Būkite švelnesni su tais, kurie jus myli, daugiau laiko raskite šeimai.

Žuvys (02 19–03 20). Nuotaika giedrėja, jaučiatės tvirčiau. Tik neskubinkite įvykių – jei pakaks kantrybės, viskas pavyks. Tinkamas laikas tvarkyti reikalus, bendrauti su įtakingais asmenimis, vykti į trumpas dalykines keliones. Jei tektų dėl ko nors tartis, būkite konkretūs, reikalaukite tikslumo – abstraktūs pažadai gali būti pamiršti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.