Astrologė: vienam ženklui prasidėjo sėkmės metas, pasitikėkite likimu

Paskutinė pavasario savaitė daliai Zodiako ženklų tiks atsipalaiduoti, pastiprinti sveikatai, o kitiems, priešingai, reikia skubėti kuo daugiau nuveikti. Astrologė Palmira puikų laiką žada Vandeniui – kas benutiktų, viskas bus tik į gera.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 26, 2020, 11:19 AM

Avinas (03 21–04 20)

Nėra lengva, bet kol Juodasis Mėnulis Avine (iki spalio 21 d.), reikia išmokti be pasipiktinimo priimti gyvenimo iššūkius ir labiau taikytis prie keliamų reikalavimų, prie besimainančių aplinkybių. Pirmiausia pasistenkite labiau įsiklausyti į neišsakytus mylimo žmogaus ar sutuoktinio norus, mintis.

Pagal prigimtį esate lyderiai. Tačiau dabartinis etapas reikalauja iš jūsų kiek kitokių savybių, nei žvaigždės yra apdovanojusios. Jei reikia išsišnekėti, nesibarkite ant sutuoktinio, susitikite su senu draugu (-e), gal pasipasakokite mamai, močiutei? Savaitė puiki užsiimti namais, jų pertvarkymu, remontais.

Jautis (04 21–05 20)

Labiau pasikliaukite savo nuojautomis, vidinėmis jėgomis, įtaka šeimai, ypač sutuoktiniui. Šiuo metu esate itin vertinami, tik būtų kvaila sureikšminti pastabas, kritiką labiau nei jums skirtą pagarbą, meilę.

Iki savaitės vidurio nieko rimto neplanuokite, daugiau laiko pasistenkite praleisti namuose. Na, o svarbiam dalykiniam reikalui sutvarkyti puikus penktadienis. Diena itin palanki ką nors vertingo ar tiesiog gražaus nupirkti namams, taip pat save papuošti, pradžiuginti.

Būkite santūresni savaitgalį, jei tektų pramogauti. Nepatartina veltis į naujus romantiškus santykius antrą šeštadienio pusę bei pirmą sekmadienio.

Dvyniai (05 21–06 21)

Po gimtadienio tapsite ryžtingesni – neabejosite, kad tikslas pateisina priemones. Taip, ši savaitė – labai produktyvus metas, kai be skrupulų atsikratote jus varžančios praeities (jums juk daug kas atsibodo), kai susitelkiate į svarbiausius tikslus ir nugalite kliūtis. Tokia pergalinga diena gali tapti penktadienis.

Asmeniniam gyvenimui stigs laiko, nors jus lydės sėkmė – romantiško dėmesio tikrai nepritrūksite.

Savaitgaliui bei pirmadieniui geriau neplanuoti išvykų, viešnagių, susitikimų su žmonėmis iš toli. Pirmadienis daug kuo sėkmingas, tinkamas kebliems reikalams tvarkyti.

Vėžys (06 22–07 22)

Nors jums atrodo, kad viską galite, mažinkite darbų tempą ir atsiribokite nuo nereikalingų darbų, atsitiktinių žmonių (ypač pirmą savaitės pusę). Iki penktadienio neverta imtis jokių permainų. Bus sunkiau tinkamai sudėlioti mintis, susivokti jausmuose (savo, artimųjų, mylimo asmens).

Klaidingai galite tikėtis kur kas daugiau iš mylimo žmogaus, nei jis pasirengęs skirti... Jei būtina apie tai pasišnekėti, pamėginkite savo laimę penktadienio vakarą. Nuo šios dienos jūsų gyvenime (namuose irgi) – džiugios permainos. Savaitgalį bei pirmadienį daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, šeimos draugams.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienio nuotaikos nekokios – ko gero, jau nesitikite, kad kada nors gali baigtis vargai, išsisklaidyti rūpesčiai? Bet jau trečiadienį pajusite, kad šis metas atėjo! Jūsų reikalai ims sparčiau, lengviau tvarkytis. Svarbus jūsų sėkmei penktadienis, jei ko nors reikšmingo tądien imsitės, paskatinsite geras permainas savo gyvenime.

Savaitgalį daug laimėsite, jei padovanosite sau šiek tiek atostogų. Pamirškite ne tik darbus, bet ir buitį, skirkite šias dienas sveikatingumo procedūroms, bendrauti su draugais. Jėgas atgauti bus svarbu, nes kitos savaitės pradžia sudėtinga. Tiesa, pirmadienis dar palankus ir tinkamas skubiam reikalui sutvarkyti.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienį suskubkite atlikti kuo daugiau svarbių reikalų – atidėti jie įstrigs savaitei. Prasidės reikalų vilkinimas ir nuo jūsų norų bei pastangų beveik niekas nesikeis...

Vargu ar iki penktadienio pavakarės pavyks ką nors išjudinti, pakeisti, tačiau vakarop ateis palengvėjimas. Šiomis dienomis labiau pasirūpinkite savo sveikata bei ramybe, taip pat namų aplinka. Vertėtų pasisaugoti ne tik lengvabūdiškų, smalsių draugų, galimos ir vagystės, apgaulės.

Savaitgalis bei pirmadienis – netikėtos sėkmės, puikių idėjų, žavių pasiūlymų bei lemtingų pažinčių laikas! Tiesa, turite likti santūrūs ir atsargūs antrą šeštadienio bei pirmą sekmadienio pusę.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Pagaliau atsiras sąlygų bent kiek atsipalaiduoti – baigėsi įtampos, atkaklių kovų metas (nors darbymetis tęsiasi). Tiesa, reikalai savaime ims palankiai rutuliotis ir atsiras daugiau laisvo laiko užsiimti savimi, sau įdomiais dalykais. Savaitė atneš gerų permainų ir bus puiki svarbiems sumanymams įgyvendinti.

Palankiausia diena – penktadienis. Jums pavyks viskas, kad ir kuo užsiimsite, – būsite įvertinti, pagerbti, gausite tai, ko norite. Tai ir puikus laikas svarbiam pokalbiui su darbdaviu, veiklos partneriais siekiant permainų, plėtros, ieškant naujų perspektyvų. Laimė šypsosis ir širdies reikaluose – sužavėsite jums patinkantį asmenį, o sutuoktinį priversite dar kartą jus įsimylėti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Netikėtas susitikimas, seno (-os) draugo (-ės) skambutis ir kai kas viduje suspurda... Žavios pasakos ilgesys? Jums pasiseks, jei ji truks trumpai. Būtų gerai, jei penktadienį pamėgintumėte susiimti – laikas griežtai nuspręsti, kas praeitis, kas ne jūsų, kas svetima, ir atsiriboti. Sentimentalumas kenks. Žiūrėkite į priekį. Ir tai svarbu ne tik širdies reikalams. Jei velsitės į senus žaidimus, gali kilti keblumų su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų veikla.

Problemų reikėtų laukti jau kitą savaitę. Gana įtemptas šeštadienis – nebendraukite su tais, kurių nemėgstate, ir nesiaiškinkite santykių su tais, kuriuos mėgstate.

Šaulys (11 23–12 21)

Nors esate nurimę, niekur nesiveržiate ir neskubate, nuo trečiadienio įvykiai apie jus ims suktis greičiau. Užplūs entuziazmas. Įkvėps mylimas asmuo, bendravimas su įdomiais žmonėmis, kurie padės priimti išmintingus sprendimus. Dabar turėsite puikią progą įgyti patikimų sąjungininkų – jau dabar jie gerbėjų gretose ir tik laukia jūsų sutikimo būti naudingi.

Na, o bendraudami su savo antrąja puse nepamirškite pasidžiaugti jūsų partnerio (-ės) privalumais ir neverskite pripažinti dalykų, su kuriais jis (ji) nesutinka.

Jei dar ieškote sau skirtojo – galite netikėtai su juo susidurti šiomis dienomis... Ir jei tai nutiks penktadienį, jūsų santykiai bus ne tik žavūs, bet ir pastovūs.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Energijos nestinga, esate darbingi, kupini įvairiausių sumanymų. Vis dėlto pasistenkite daugiau dėmesio skirti sveikatai stiprinti, gerinkite santykius su kolegomis darbe ir jie mielai padės reikalui esant.

Ruoškitės gana sudėtingam etapui, kuris prasidės po savaitės. Netikėtas įvykis, atsitiktinis susitikimas penktadienį gali pakeisti jūsų planus bei įvykių eigą palankesne linkme.

Pasistenkite gerai pailsėti per šį savaitgalį, daugiau laiko praleiskite su mylimu žmogumi – jūsų laukia įtemptas metas, kai vieninteliu laisvalaikiu tampa nakties miegas... Pirmadienis palankus svarbiems darbo reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 20–02 18)

Jums jau geriau, nors vis dar sugebate rasti priežasčių jaustis nepatogiai. Iš tiesų prasidėjo jūsų sėkmės metas, kai verta pasikliauti savieiga. Pasitikėkite likimu – tai bus geriausia elgesio taktika.

Dabar viskas tik į gera, na, o sėkmingiausia diena – penktadienis. Tą dieną galima skirti tiek svarbiam darbo susitarimui, tiek romantiškam pasimatymui ar santykių aptarimui su savo pora. Analizuokite, kalbėkite apie jums nemalonius, nepatogius dalykus. Būsite išgirsti, suprasti. Jūsų santykiai gali pereiti į aukštesnį lygmenį.

Tik nieko nesugadinkite įtemptą šeštadienį, sekmadienį. Pirmadienis palankus svarbiems susitikimams.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžia svajinga – užvaldo prisiminimai... Pakaks mažo preteksto, kad pagaliau atsilieptumėte į seno gerbėjo asistavimą. Esate kupini romantiškų jausmų, tačiau nauji pavasariniai susižavėjimai dar nereiškia nieko tikro. Truputį palaukite, neskubėkite iš karto prisirišti...

Daug darbų neplanuokite. Bent jau nieko naujo nesiimkite – verčiau tobulinkite tai, kas pasiekta. Beje, ankstesni darbo ketinimai savaime gali tapti nebereikšmingi ir savo noru galite atsisakyti senų planų. Nemėginkite ko nors siekti jėga – įstrigsite.

O jei savaitgalį mėginsite priversti sutuoktinį paisyti jūsų nuomonės, kai ką svarbaus pralaimėsite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.