Astrologė perspėja: ši savaitė itin pavojinga

Ši savaitė bus itin sunki ir sudėtinga dėl Mėnulio užtemimo Šaulio ženkle birželio 5 d., perspėja astrologė Palmira. Sunku bus ne tik Šauliams: Avinams teks saugoti savo galvą ir tiesiogine, ir perkeltine prasme.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 2, 2020, 11:32 AM

Avinas (03 21–04 20)

Dėl Mėnulio užtemimo Šaulyje birželio 5 d. ši savaitė gali virsti nemenku asmens brandumo egzaminu.

Pasiruoškite nesutrikti, jei tektų susidurti su antrosios pusės kaprizais, planų suirimu ar svajonių žlugimu, nuostoliais. Šis užtemimas sukrės ir privers pakeisti svarbias vidines nuostatas.

Savaitė nepalanki kelionėms, reikalams su užsieniečiais tvarkyti. Išaugs ne tik konfliktų, bet ir nelaimingų atsitikimų, avarijų, traumų tikimybė. Saugokite gerus santykius su mylimu žmogumi ir savo galvą (visomis prasmėmis). Ne laikas nutraukti santykius, keisti darbą, kraustytis į naują vietą ar investuoti pinigus.

Jautis (04 21–05 20)

Dėl Mėnulio užtemimo gali apimti fatališkos nuotaikos. Taps negera dėl ne visai aiškių priežasčių – bus sunku suprasti save. Jausite didelę įtampą, gali apimti pyktis dėl menkos priežasties.

Dabar ne laikas save dėl ko nors kaltinti, kelti sau kokius nors ypatingus reikalavimus.

Bus svarbu susikurti malonesnę aplinką namuose ir darbe. Ir jokių konfliktų bei santykių aiškinimosi, ypač su sutuoktiniu, mylimu asmeniu. Jei jaučiate, kad galite prarasti pusiausvyrą, pradėkite gerti raminamąsias arbatas, raskite laiko meditacijai, veiksmingi bus jogos, kvėpavimo pratimai.

Svarbiausia, atidėkite svarbius dalykinius reikalus, keliones bent savaitei – šiuo metu labiau tikėtinos nesėkmės, nuostoliai.

Dvyniai (05 21–06 21)

Užgrius netikėti rūpesčiai, nenumatyti darbai, tad neplanuokite nieko svarbaus veikloje, nepalankios bus ir kelionės. Gali tekti vieniems spręsti kilusias problemas – vargu ar iš sutuoktinio bus didelė nauda. Jei jūsų gimtadienis išpuola šią savaitę (ypač 4–6 d.), geriau jį atšvęsti kukliai ir pasiruošti sudėtingiems metams.

Savaitės viduryje būkite atidesni sveikatai – labiau tikėtini apsinuodijimai, traumos. Šią savaitę bus nemažai nerimo ne tik dėl sutuoktinio, bet ir dėl darbo, pinigų.

Tai pavojingas laikas svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams, skolintis pinigų. Beje, šiuo metu būsite labai patiklūs, tad, kad ir ką išgirstumėte iš autoritetų, ypač iš užsienio, nekeiskite ankstesnių įsitikinimų.

Vėžys (06 22–07 22)

Stenkitės likti ramūs, filosofiškai reaguoti į įvairius netikėtumus, naujienas.

Jei apims nusivylimo nuotaikos, nepameskite galvos – analizuokite, tikrinkite, sverkite, skaičiuokite. Tegu tai ne pats romantiškiausias užsiėmimas, bet užtai nepadarysite lemtingų klaidų.

Kita vertus, ši savaitė objektyviai sudėtinga, kai atgyja senos nuoskaudos ir atsiranda priežasčių naujoms. Iš esmės tai krizinis laikas, kai geriau nesiimti rimtų projektų veikloje, remonto namuose.

Būkite atidesni sveikatai, nepamirškite, kad geros savijautos pagrindas – ne tik meilė, poezija, bet ir sveikas gyvenimo būdas. Nesipykite su savo pora, net jei tam bus rimtas pagrindas.

Liūtas (07 23–08 22)

Vėl matote, kad dabartiniai santykiai su mylimu asmeniu ir net reikalai darbe neatitinka jūsų poreikių, prieštarauja įsitikinimams ir įgytai patirčiai. Gresia skausmingas persilaužimas. Laikykitės.

Šią savaitę geriau atsisakyti kelionių ir svarbaus, brangaus daikto pirkimo, svarbiausia, santykių aiškinimosi – nerizikuokite mylimo žmogaus jausmais. Būkite itin taktiški bendraudami su artimaisiais, ypač vaikais. Tai pavojinga savaitė, kai gali atsitikti kas tik nori, kai nukenčiama.

Saugiausia būtų nieko nekeisti – nei prioritetų meilėje, nei veikloje. Ne laikas keisti gyvenamąją vietą, darbovietę.

Mergelė (08 23–09 22)

Šią kritinę savaitę derėtų vengti finansinių avantiūrų – nerizikuokite, kad ir kokį didelį pelną siūlytų, nepriimkite naujų sprendimų dėl gyvenamosios vietos ir verslo.

Nepalankus metas svarstyti ir naujus karjeros pasiūlymus – vargu ar išeis kas nors gero, net jei bus siūlomas paaukštinimas.

Saugokite pinigus ir namus – gresia apgaulės, vagystės. Svarbu puoselėti darną šeimoje, taurinti santykius su kolegomis – labiau tikėtina įtampa, spontaniški konfliktai. Pasirūpinkite tėvais – gali pablogėti jų savijauta, sveikata.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Nepiktnaudžiaukite savo šaunumu – galite sukelti aplinkinių ir mylimo asmens pavydą. Jei svarbu su antrąja puse išsaugoti darnius santykius, žinokite, kad šios dienos provokuos aistras, pavydą, konfliktišką bendravimą, tad venkite visko, kas gali supriešinti. Būkite pakantesni savo porai – būtent dabar esate pasiruošę tiek daug prikišti.

Nieko rimto neplanuokite, juolab nerizikuokite darbe – dabar atsiras norinčių pakišti koją kelyje į sėkmę ir pripažinimą. Pavojingas bus perdėtas patiklumas, dėmesingumas apkalboms ir komplimentams.

Išaugs vagysčių, autoavarijų tikimybė. Saugokite raktus, dokumentus, rankines, pinigines, telefonus, taip pat šeimos paslaptis.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienis iš tiesų sunkus, vėliau irgi nebus lengva, tiesa, jau turėsite jėgų įveikti tai, kas staiga užgrius. O nutikti gali bet kas, ir tuomet geriausias veiksmas bus neskubėti reaguoti. Gal jums padės trijų išmintingųjų beždžionėlių taktika, siūlanti kategoriškai atsiriboti nuo negatyvo, ateinančio iš pasaulio, ir patiems nedalyvauti jo sklaidoje (pamenate: nematau, negirdžiu ir nesakau nieko blogo).

Kitiems toks absoliutas netinka – vis dėlto norisi žinoti, veikti. Tuomet stenkitės tiesiog išlaukti, nepasiduoti pirmam impulsui ką nors išvydus ar sužinojus. Provokacijų, ypač savaitės viduryje, pasitaikys – išgelbės tik savitvarda.

Nesiimkite tvarkyti piniginių, turto reikalų, nepasirašinėkite sandorių, neskolinkite didelių pinigų sumų – galite rimtai nukentėti. Būkite jautresni, supratingesni antrosios pusės atžvilgiu.

Šaulys (11 23–12 21)

Laukia gana fatališka savaitė. Jei gimėte trečią ženklo dekadą (ypač gruodžio 6–8 d.), užtemimas jus itin paveiks.

Savaitės vidurys ypač sudėtingas ir painus, kai sunku tvardytis ir nesiimti atsakomųjų priemonių. Kad ir kas nutiktų, neturite sau leisti prabangos naikinti save, savo meilę, savo pasaulį. Tad neleiskite kauptis baimei, apmaudui, pykčiui. Ir nenustebėkite, kad planai grius, o ankstesnis pasaulis versis aukštyn kojomis.

Vyks negrįžtami pokyčiai, kad ir kaip priešinsitės, – dabar persilaužimai neišvengiami. O gal seniai svajojote iš esmės pakeisti savo gyvenimą? Tuomet dabar jausitės laisviau, ir pokyčiai vyks tarsi savaime. Vis dėlto tai pavojingas metas, tad nerizikuokite, jei to nereikalauja aplinkybės, o kovą keiskite į diplomatišką santarvę.

Saugokite sveikatą. Bus pavojingos ne tik infekcinės ligos – tikėtinos traumos dirbant, sportuojant.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jei esate užsiėmę aktyvia dalykine veikla, derėtų saugotis problemų dėl konkurentų ar pavydžių kolegų intrigų, gali tekti ginti savo orumą ir įrodinėti profesinę kompetenciją.

Geriausia šią savaitę ne tik būti kuo toliau nuo darbo, bet ir atsisakyti bet kokių reikalų tvarkymo. Prasminga pailsėti, užsiimti sveikatos stiprinimu. Gerinkite miego kokybę, subalansuokite maistą.

Tinkama proga pradėti organizmo valymą. Venkite mažai pažįstamų asmenų dėmesio ir romantiško asistavimo, taip pat stiprių svaigalų ir apsvaigusių asmenų. Pasisaugokite melagių ir sukčių.

Vandenis (01 20–02 18)

Sudėtinga bus visa savaitė ir net visas likęs mėnuo. Vyks rimti pokyčiai – kai kurios gyvenimo tiesos taps nebeaktualios, atrasite naujų. Tiesa, užtemimas bus itin nesmagus tiems, kurie augina vaikus ar yra iki ausų įsimylėję. Bent jau neskubėkite jam (jai) sakyti „niekada“!

Kita vertus, jei esate subrendę permainoms, nebus sunku žengti tą lemtingą žingsnį (tik žinokite, kad kelio atgal nebebus).

Jokiu būdu netiks priimti sprendimų iš pykčio, nuoskaudos, noro atsigriebti, pamokyti, atkeršyti. Ir tai bus pagrindinis kriterijus, kai norėsite žengti lemtingą žingsnį.

Žuvys (02 19–03 20)

Jei keliami reikalavimai sau, partneriui itin aukšti, nebus paprasta išvengti streso, tad maksimalizmo pagundai atsispirkite kategoriškai. Siekite aukso vidurio, ne laikas veltis į kovą, mokėkite nusileisti, ypač artimiesiems.

Nesivadovaukite nuostata, kad tikslas pateisina priemones. Gana pavojingas ir apgaulingas savaitės vidurys, kai lengva pervertinti savo jėgas ir patikėti, jog išplauksite, kad ir kas nutiktų.

Tad jokių sandorių ar šiaip rimtesnių įsipareigojimų. Atsisakykite ir kelionių. Nekeiskite gyvenamosios vietos, saugokite esamą darbo vietą. Naujus darbo pasiūlymus vertinkite atsargiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.