Palmira: jūs vėl kupini gyvenimo džiaugsmo

Permainos tęsiasi. Savo ar ne savo noru tenka įvertinti nueitą kelią, buvusius pasiekimus, padarytas klaidas. Su kai kuo teks atsisveikinti. Uždaryti duris į praeitį žinant, kad ten jau nebegrįšime. Ateis suvokimas, ko jau nebeįmanoma išsaugoti. Tačiau šiomis dienomis formuosis ir būsimi įvykiai. Aiškės, kuo teks intensyviai užsiimti iki kitų metų rudens.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-26 05:30

Jūs vėl kupini gyvenimo džiaugsmo, noro bendrauti, mylėti. Drąsiai imkitės netikėčiausių sumanymų, kurkite, improvizuokite, bet ir analizuokite ankstesnes klaidas, ieškokite naujų sprendimų. Daugiau bendraukite – drauge aptariant jums svarbius klausimus kils naujų sumanymų ir vėl įsižiebs viltis.

Penktadienis tinkamas kelionėms, taip pat ir tolimoms, bendrauti su žmonėmis iš toli.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, žiedą, siūlus.

Blogas ženklas: be priežasties šalti, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar kas nors pelenų užbertų, jei namuose kas nors savaime suliepsnotų, gaisrą, juodus dūmus išvysti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti – esate patikimai saugomi aukštesnių jėgų.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankus įvairiems tvarkymosi, remonto darbams namuose, seniems darbams užbaigti, sekmadienis itin aktyvus, nepatartinos rizikingos pramogos.

Avinas (03 21–04 20). Kvieskitės svečių – senų draugų ar gerbiamų žmonių, ypač iš toli atvykusiųjų vizitas taps džiugiu ir naudingu šeimos gyvenimo įvykiu.

Jautis (04 21–05 20). Laukia džiugios permainos, sėkmė ir reikaluose, ir meilėje, malonios staigmenos iš vaikų. Pasiteisins apgalvotos avantiūros. Aplinkiniai jums simpatizuos, reikš pagarbų dėmesį.

Dvyniai (05 21–06 21). Reikalai, kuriuos dabar tvarkote, neduos greitų vaisų, tačiau pasiekimai bus ilgalaikiai. Gerai priimti įtakingus žmones savo namuose.

Vėžys (06 22–07 22). Atsitiktinumas bus laimingas – tai gali būti netikėtas susitikimas, pažintis, nelauktas skambutis ar žinia. Tad būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite, – jūsų gyvenimas gali pakrypti naudinga linkme.

Liūtas (07 23–08 22). Šių dienų susitikimai, pokalbiai bei veiksmai naudingi, o įgyta patirtis ilgai bus vertinga. Palanku spręsti finansines problemas ir tvarkyti svarbius verslo reikalus, pasirašyti sandorius. Puiki proga pirkti dovanas ir jas teikti draugams, artimiesiems, mylimam žmogui.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis tinkamas susitikti su užsieniečiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai itin romantiškų susitikimų bei subtilių pokalbių, nepaprastų pojūčių dienos. Jums reikia poilsio ir ramybės, kad galėtumėte pasvajoti, atsipalaiduoti, – kils puikių idėjų, atsiras pilnatvės pajauta. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus, ypač susijusius su pinigais, verslu. Gali išsipildyti sena svajonė.

Skorpionas (10 24–11 22). Daug džiaugsmo gali suteikti ne tik geros naujienos, vertingi pasiūlymai, susitikimas ar atsitiktinis pokalbis su senu draugu, tad neužsisklęskite.

Šaulys (11 23–12 21). Tai geras laikas rimtam pokalbiui su šefu. Na, o jei ilsitės, užsiimkite sveikatos stiprinimu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepraleiskite progos pasikalbėti su žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų ateitis, pripažinimas, pinigai.

Vandenis (01 20–02 18). Labiau pasitikėkite žmogumi, kurį mylite. Tinka apgalvotai rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus. Galima netikėta dovana, nelaukta pagalba.

Žuvys (02 19–03 20). Jūsų gerumui bei dosnumui nėra ribų – būkite tikri, jog kai kas pamėgins tuo pasinaudoti. Jei nuo agresyvios, savanaudiškos aplinkos reikėtų atsiriboti, su artimaisiais, ypač antrąja puse, turite likti nuoširdūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.