Palmira: labiausiai nesiseks užsispyrėliams

Itin nepalankus metas dirbantiems vadovaujamą darbą, kariškiams, sportininkams, vyrams apskritai.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 12, 2020, 5:30 AM

O labiausiai nesiseks užsispyrėliams, fanatiškai įsitikinusiems savo teisumu. Geriausia, ką galima šiomis dienomis padaryti, – pasigalynėti su kliuviniais: naikinkite nesėkmes savo veikloje, gyvenime. Reikėtų labiau įsigilinti į savo vidines problemas ir mažiau dėmesio kreipti į svetimus trūkumus.

Jokiu būdu nesiaiškinkite santykių, niekam nieko nepriekaištaukite, nemėginkite kitų auklėti, keisti ir nesikiškite į svetimus reikalus neprašomi. Nesistenkite nieko daryti laimingų prieš jų pačių valią!

Išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, traumų tikimybė. Labiau tikėtinos ir galvos traumos (insultai). Gresia galvos skausmai be aiškios priežasties. Itin reikėtų vengti nukraujavimo. Diena nepalanki dantims taisyti, nebent situacija ekstrinė. Netinkamas laikas ir įvairioms tatuiruotėms ant veido, pradurti ausis.

Neskubėkite, nepykite, stenkitės dažniau šypsotis, atsipalaiduoti.

Atsargiau elkitės su ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ginklais.

Iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik tie sapnai, kuriuose matyti vaizdai realūs. Jie pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų pinigai, raktai, sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nuostoliai, apgaulės, nesėkmės; itin blogai raktus pamesti – galima artimo žmogaus netektis.

Geras ženklas: gauti pinigų – ilgalaikė finansinė sėkmė, sutikti žmogų su pilnais kibirais – greitu laiku ims gerėti jūsų materialinė padėtis.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas svarbiems reikalams; palankios spalvos – melsva, žydra, auksinė, vengtina žalia, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Gali užgriūti ekstriniai reikalai ir nebus lengva rasti teisingą sprendimą – kam nors vis tiek neįtiksite, kas nors vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos.

Jautis (04 21–05 20). Svarbu labiau nuo kitų atsiriboti, nesusitapatinti su svetimomis problemomis, neišgyventi dėl dalykų, kurių negalite pakeisti. Nepiktnaudžiaukite savo bei savo šeimos, partnerių jėga, valdžia, įtaka. Išaugs konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Nemanykite, kad prarandate savo jėgą, įtaką, kieno nors meilę, pagarbą. Niekas nepasikeis, jei labiau pasitikėsite tais, kuriuos seniai pažįstate, kuriuos mylite. Tad nesiaiškinkite santykių, ant nieko nepykite. Pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti paprasčiau. Pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasikliaukite laime, atsitiktinumu, svetimais pažadais. Imkitės tik to, dėl ko galite būti tikri. Galimas netikėtas planų suirimas, tad būtų geriau mažiau planuoti ir viltis.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite atsargūs tvarkydami piniginius, turto reikalus, nerizikuokite vairuodami. Išeitis gali atsirasti netikėtai ir būti kitokia, nei tikėjotės, tad stenkitės būti lankstesni.

Mergelė (08 23–09 22). Būtų gerai prisiminti senąsias gyvenimo pamokas ir nepasikliauti tais, kurie kartą jau išdavė. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite, kad nepristigtų šaltakraujiškumo ir humoro jausmo. Visur būkite atsargesni, apdairesni ir stenkitės nereaguoti į galimas provokacijas.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasistenkite nesierzinti dėl niekų – nusivylimui nereikės rimto pagrindo, būsite linkę viską perdėti. Galite labai kritiškai imti reaguoti į partnerius (ir sutuoktinį), vadovus ir kai kuriuos draugus, tad būkite atidūs, kad neišprovokuotumėte santykių atšalimo.

Šaulys (11 23–12 21). Būkite atidūs, kad jūsų pačių darbo kokybė būtų nepriekaištinga, mat atsiras kas tai panaudos prieš jus. Likite atsargūs ir apdairūs, kad neįsiveltumėte į ginčus su artimais, mylimais žmonėmis, – dabar svarbu laiku sau pasakyti „ne“.

Ožiaragis (12 22–01 19). Labiau pasaugokite vaikus. Deja, tai tik pradžia itin sudėtingo laiko, kuris tęsis iki rugpjūčio 24 d. Per šį laiką saugokite savo sveikatą ir sveikus santykius šeimoje, taip pat darbo vietą.

Vandenis (01 20–02 18). Pasistenkite savo viršininkams nesudrumsti ramybės – gailėsitės. Geriausia būtų laiką leisti namuose su šeima. Verta atidžiau įsiklausyti į artimųjų poreikius. Būkite atsargesni darbuodamiesi su buitine technika namuose.

Žuvys (02 19–03 20). Netikėkite tais, kurie mėgins jums atverti akis, pranešti ką nors sensacingo. Netinkamas laikas žadėti, įsipareigoti. Nepalanku pirkti vertingų įrankių, technikos. Itin apdairiai vairuokite automobilį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.