Palmira: palanku ieškoti klaidų ir jas taisyti

Penktadienis tinkamas imtis atidėtų, nebaigtų darbų, palanku ieškoti klaidų ir jas taisyti. Nepraleiskite progos susitaikyti su jums svarbiu žmogumi.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2020, 5:30 AM

Dienos netinkamos pradėti naujus darbus, imtis naujos veiklos, priimti atsakingus sprendimus – tiek asmeninius, tiek dalykinius.

Nenustebkite, jei dėl šiuo metu nepalankios planetų padėties pablogės savijauta, nesinorės nieko veikti, džiaugtis gyvenimu. Nesureikšminkite galimų nesklandumų – tai praeis. Likite atidesni sveikatai – labiau tikėtinos galvos traumos, neaiškios kilmės skausmai, didesnė insultų tikimybė. Būkite atidesni ir maisto kokybei, labiau pasaugokite kepenis.

Beje, nors dienos emociškai nebus palankios, bendravimas padės – būkite nuoširdesni, ir įtampa savaime ims sklaidytis. Draugiškumas pagelbės! Kilusių sunkumų irgi nesistenkite įveikti vieni – kreipkitės pagalbos į bičiulius.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai svarbūs tik tiems, kurie kelyje ar miegojo prie atviro lango. Puiku regėti save nuogą, matyti žvaigždes, vaivorykštę, dangų.

Blogas ženklas: jei veidrodis sudužtų, ant jūsų kas nors užkristų ar byrėtų smėlis, tinkas, juodvarnis virš galvos kranksėtų, susižeisti iki kraujo, jei iš čiaupo bėgtų rudas vanduo.

Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje pašauktų.

Avinas (03 21–04 20). Nepalanku žadėti, įsipareigoti, ypač jei kas nors spirs greitai apsispręsti.

Jautis (04 21–05 20). Nieko nesiekite jėga – laikas dirbs jūsų naudai.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje. Galimos buitinės avarijos.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, nerizikuokite kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Likite toliaregiški galvodami apie ateitį – nedidelis pralaimėjimas dabar gali apsaugoti nuo didelių bėdų ateityje. Labiau stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui.

Mergelė (08 23–09 22). Mažiau planuokite – pagalba ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai pakryps nenumatyta linkme. Didesnė traumų darbe, buityje, kelyje tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite atidesni savo vaikams – stenkitės juos suprasti, venkite spausti. Galimi nesusipratimai, net santykių su mylimu žmogumi atšalimas.

Skorpionas (10 24–11 22). Gresia netikėti nusivylimai mylimu žmogumi ar senu bičiuliu. Nepatartina pirkti technikos ir įrankių tiek veiklai, tiek namams.

Šaulys (11 23–12 21). Tai nepalankus metas profesinei veiklai – galite priimti žalingą sprendimą, susipykti su vadovybe. Būkite pagarbesni tėvų valiai. Labiau pasaugokite sveikatą. Gana sudėtingas ir savaitgalis – jums bus naudingas poilsis gamtoje, toliau nuo žmonių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite sulaukti naudingo pamokymo, reikalingo patarimo, taip pat netikėtos pagalbos, užuojautos.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais, nepykite ant jų, susivaldykite, kad ir ką jie iškrėstų.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite atidesni tėvų sveikatai, saugokite jų nervus. Nesiimkite namuose remonto, neperstumdykite baldų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.