Palmira: tikėtini įdomūs susitikimai

Šiomis dienomis saugiausia būtų nepriimti jokių svarbių sprendimų. Tiesa, jos tinkamos keistis informacija, pradėti mokytis naujų dalykų. Tikėtini įdomūs susitikimai.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2020, 5:30 AM

Bendraujant bus svarbu mokėjimas įvertinti svetimą nuomonę, suvokti, kad galimas daugiau nei vienas sprendimas, kad pasaulis įvairus. Na, ir svarbiausia – kad lazda turi du galus.

Kita vertus, tolerancija kitaip mąstantiems dar nereiškia, kad turite imti ir radikaliai keisti savo nuomonę. Neskubėkite pasiduoti svetimai įtakai. Pasisaugokite manipuliatorių, sukčių, apgavikų. Suaktyvės vagys.

Nepalanku pirkti mobiliuosius telefonus, transporto priemones, kompiuterinę techniką, vaizdo, garso aparatūrą. Išaugs ir automobilių gedimo ir autoavarijų tikimybė.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; palankūs pasteliniai tonai, vengtinos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį tinkamas laikas pasakyti „ne“ jums atsibodusiam asmeniui, atsisakyti nereikalingo reikalo ar pareigų. Tai laikas, kai naudinga kai ką paaukoti ir iš savęs daugiau pareikalauti. O artimiesiems, mylimam žmogui, atvirkščiai, reikia skirti kuo daugiau dėmesio ir šilumos.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį neatsisakykite padėti patarimu ar veiksmu tiems, kurie į jus kreipsis. Netikėtai užsimezgę ryšiai (tiek meilės, tiek draugiški) taip pat netikėtai iširs. Venkite ginčų, ypač ideologinėmis, politinėmis temomis.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį galite jausti įtampą, nerimą – ją nugalėti nebus paprasta. Nepasiduokite azartui ginčydamiesi, aiškindamiesi santykius, vairuodami ar ką nors pirkdami.

Vėžys (06 22–07 22). Jei trečiadienį pamėginsite į situaciją pažvelgti iš priešingos pusės, netyčia galite rasti tiesą, išeitį. Stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu. Neskubėkite nusivilti tais, kuriuos seniai pažįstate, ir žavėtis nauju pažįstamu.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį būkite atidūs ir atsargūs dirbdami, vairuodami, ką nors pirkdami ar pramogaudami. Nerizikuokite žadėdami, įsipareigodami – bus sunku tesėti žodį. Likite švelnūs bei atlaidūs artimiesiems. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą ir darbo vietą.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį dalykiniuose reikaluose nereikėtų pasikliauti sėkme. Labiau pasaugokite vaikus, būkite atidesni, su kuo jie bendrauja, ką žaidžia.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis – ne pats geriausias metas veiklai, reikalams tvarkyti. Nesivelkite į šeiminius barnius ir nespręskite sudėtingų problemų. Patartina vengti nepažįstamų asmenų. Labiau pasaugokite turtą, pinigus. Kelionėms nepalankus metas.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį nereikėtų tikėti viskuo, ką išgirsite, – sąmoningai ar per kvailumą, neapdairumą jus gali suklaidinti tiek kolega, tiek draugas ar artimas žmogus. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų, nesivelkite į ginčus, konfliktus, konkurencinę kovą. Nerizikuokite kelyje. Pasisaugokite vagių.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį jūsų ramybę ir gerą nuotaiką gali sutrikdyti neplanuoti rūpesčiai, netikėti nuostoliai. Vertėtų bet kokias problemas atidėti kitai dienai. Ypač venkite ginčų su žmonėmis, už save vyresniais, viršesniais. Pasisaugokite šefo nemalonės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį būsite energingi ir savimi pasitikintys – kalnus norėsite versti, tiesa, ne visada kur reikia ir kada reikia. Bendraudami nepraraskite diplomatiškumo, tolerancijos. Ir dėl nieko nebūkite tikri – blogas naujiena gali netikėtai jums kuo nors pagelbėti, o gera žinia sutrikdyti planus. Nerizikuokite vairuodami.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį nepasiduokite liūdesiui – būsite linkę prisigalvoti kvailysčių. Nieko sunkaus ir nemalonaus nesiimkite, nieko naujo nepradėkite ir nebendraukite su tais, kurių nemėgstate.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį mokėkite pasinaudoti atsitiktinėmis palankiomis aplinkybėmis, draugų pagalba. Griežtai neplanuokite darbų eigos – netikėtai viskas gali keistis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.