Horoskopas gruodžio mėnesiui: šių Zodiako ženklų laukia rimti pokyčiai

Paskutinis metų mėnuo bus kaip reta romantiškas. Net keliems Zodiako ženklams astrologė Ramunė žada didelius ir gerus pokyčius.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2020, 11:28 AM

Avinas (03 21–04 19)

Paskutinis metų mėnuo jums turėtų būti lengvas, gražus ir kupinas meilės. Jeigu pastaruoju metu santykiai su antrąja puse nebuvo tokie, apie kokius svajojate, gruodį situacija pasikeis – išsisklaidys monotonija, jausitės lyg vėl įsimylėję.

Vienišiems Avinams šis laikotarpis taip pat bus romantiškas. Tiesa, tikėtina, kad bent jau kol kas santykiai bus mezgami per atstumą. Bet kuriuo atveju pasiruoškite, kad dramos išvengti nepavyks. Ji kils dėl pavydo ir savininkiškumo jausmo, tad išlaikykite racionalų protą.

Profesinėje srityje laukia teigiami pokyčiai. Jums bus suteikta galimybė patobulinti profesinius įgūdžius ir praplėsti savo srities lauką. Nauji projektai, į kuriuos galite būti įtraukti, ateityje jums duos didelės naudos. Vis dėlto būkite atsargūs dalydami nepamatuojamus pažadus.

Jautis (04 20–05 20)

Jūsų laukia džiugus šventinis, permainų kupinas mėnuo. Nestigs romantikos, dovanų, malonių staigmenų. Tai gali būti ir sužadėtuvių ar vestuvių mėnuo.

Pasiruoškite dideliems gyvenimo pokyčiams. Mėnesio pradžioje galite sulaukti netikėtų svečių. Su jais grįš ir sentimentalūs prisiminimai.

Gruodis palankus gyvenamajai vietai keisti, tačiau tik su sąlyga, jeigu liksite Lietuvoje. Bet kokių, net ir trumpalaikių, išvykų į užsienį dabar verčiau atsisakyti. Šeima ir artimiausi draugai bus dėmesingi ir paslaugūs. Jeigu reikės pagalbos, drąsiai kreipkitės – sulauksite visokeriopos paramos.

Mėnesio antroje pusėje kils klausimų, ar einate tuo profesiniu keliu, kuris garantuos jums sėkmę. Kils minčių keisti savo darbo kryptį iš esmės.

Dvyniai (05 21–06 20)

Laukia dideli pokyčiai. Pasiruoškite – nuo šiol laisvo laiko vien sau bus gerokai mažiau. Taip, jums atrodo, kad nieko nėra neįmanoma ir iššūkiai jus tik motyvuoja, tačiau pasistenkite neapkrauti savo pečių našta, kurios pakelti neįmanoma net ir tokiems stipriems žmonėms kaip jūs.

Gruodžio mėnesį turėsite ne vieną progą susipažinti su aukštas pareigas einančiais žmonėmis. Santykiai su antrąja puse įgaus kitokį atspalvį nei iki šiol.

Pasigesite laisvės, norėsis jaustis mažiau priklausomiems nuo kito žmogaus. To net nesistengsite slėpti nuo savo antrosios pusės ir tai gali tapti ne vieno ginčo priežastimi. Tad atidžiau rinkite žodžius. Būsite linkę kitus įskaudinti savo neapgalvotais žodžiais.

Apdairiau elkitės ir tvarkydami piniginius reikalus.

Vėžys (06 21–07 22)

Darbas ir pastangos atsiperka – šį mėnesį įsitikinsite šia tiesa šimtu procentų. Net jei retkarčiais sunku patikėti savimi, šiomis dienomis patikėsite, kad jūsų pastangos nenuėjo veltui ir jūs nusipelnėte aplodismentų.

Jau kurį laiką nusistovėjusi rutina jus veikia raminamai. Jaučiate stabilų pagrindą po kojomis, todėl profesinis pasiūlymas, kurio galite sulaukti mėnesio viduryje, gali šiek tiek išmušti iš vėžių.

Neskubėkite sakyti nei „taip“, nei „ne“, gerai viską apgalvokite. Nors pasiūlymas viliojantis, nebijokite pasiderėti.

Kasdien skubėdami nudirbti darbus ir stengdamiesi pasirūpinti aplinkiniais nepamirškite ir savęs. Atminkite – sveikata didžiausias turtas. Todėl skirkite laiko kokybiškam poilsiui, fizinei veiklai ir malonumams.

Liūtas (07 23–08 22)

Gruodis jums nebus gražiausias ir laimingiausias mėnuo, prireiks nemažai kantrybės. Laukia ne vienas įvykis, kuris sukels įtampos ir streso. Išvesti jus iš pusiausvyros bus ypač lengva. Todėl pasistenkite laiką leisti su itin kantriais ir jums tik gero linkinčiais žmonėmis.

Pirmomis gruodžio dienomis darbe gali kilti nesusipratimų ir net barnių su kolegomis. Kad išeitumėte kaip nugalėtojas, pasitelkite kūrybiškumą ir aštrų protą, nors būtų geriausia šiuo laikotarpiu vengti konfliktų ir jų neprovokuoti.

Įtampa artėjant šventėms išsisklaidys. Puikiai suvoksite savo jausmus, aiškiai žinosite, ko norite iš santykių, ir nebepuoselėsite tuščių vilčių. Žinoma, tai gali reikšti ir santykių pabaigą. Tačiau jums tvirtai apsisprendus pakeisti jūsų nuomonę bus ypač sunku.

Mergelė (08 23–09 22)

Garsiai nusijuokite. Taip, geras humoro jausmas šį mėnesį itin pravers. Su darbu, santykiais su antrąja puse ir kitais šeimos nariais susijusias problemas bus lengviau pakelti, jeigu gebėsite iš susidariusios situacijos ir savęs pasijuokti.

Atidžiai rinkitės, ką ir kam sakote, ypač darbe. Jūsų žodžiai gali būti neteisingai suprasti ir panaudoti netinkamame kontekste. Elkitės apdairiai ir apgalvotai. Impulsyvūs sprendimai šiuo metu neduos jokios naudos. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų būdami pikti ar norėdami kitus pamokyti, jiems atkeršyti.

Gruodžio mėnesį neplanuokite jokių išvykų, net ir trumpų. Palaukite Naujųjų metų. Šventes sutikite ramiai, artimiausių žmonių kompanijoje ir nebijokite drąsiai svajoti – ateinančiais metais žvaigždės žada jums būti itin palankios.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Su kiekviena diena artėjant šventėms jūsų nuotaika taisysis. Nuobodulys sklaidysis. Būsite kupini energijos, sveikatos, džiaugsmo ir nuotykių bei meilės troškulio. Šiuo laikotarpiu sulauksite ypač daug dėmesio iš jumis rimtai susidomėjusio žmogaus. Sulauksite ne vieno kvietimo susitikti ir romantiškai pasivaikščioti ar pavakarieniauti žvakių šviesoje.

Jei ir jums šis žmogus atrodo įdomus, raskite jam laiko. Nesitikėkite, kad jis bus toks pat atkaklus visą laiką, kol tvarkysite kitus reikalus.

Artėjant šventėms prisiminkite tuos, su kuriais seniai nebendravote, nors žinote, kad jie laukia jūsų skambučio. Atminkite, kad vieną dieną jums jų gali reikėti ne mažiau nei jiems jūsų dabar.

Mėnesio viduryje galite sulaukti pasiūlymo įsitraukti į įdomų projektą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Paskutinį šių metų mėnesį pagaliau pajusite, kad sėkmė jums vis dėlto šypsosi. Šie metai buvo išties nelengvi, bet pagaliau pradėsite matyti šviesą tunelio gale. Ir pirmiausia ji pasimatys srityse, susijusiose su profesine veikla ir finansais.

Šiuo laikotarpiu jums teks priimti svarbius sprendimus. Nebijokite suklysti. Klausykitės vidinio balso. Jūsų nuojauta bus itin stipri, todėl net ir rizikinguose reikaluose galite ja kliautis, tačiau tai nereiškia, kad galite elgtis neapgalvotai. Toli gražu.

Mėnesio viduryje jūsų širdyje tarsi įvyks perversmas. Pamiršite nuoskaudas, patirtus skaudulius ir vėl būsite pasiruošę mylėti be išlygų.

Tai bus puikus metas užmegzti tvirtus ilgalaikius santykius, jeigu šiuo metu esate vieniši.

Šaulys (11 22–12 21)

Jūsų laukia staigmenų kupinas mėnuo. Kai kurios jų sukels nemažai rūpesčių, bet jums kuo puikiausiai pavyks su jais susidoroti. Nors kai kurių malonumų gali tekti ir atsisakyti. Dėl to neišgyvenkite – netolimoje ateityje galėsite džiaugtis gyvenimu iš visos širdies.

Gruodis – tobulas laikas prašyti didesnio atlyginimo, laukti premijos. Jeigu šiuo laikotarpiu dalyvausite varžytuvėse, tikėtina, kad jas laimėsite. Būkite atidūs, kai kiti, ypač vyresni žmonės, duos patarimų. Į juos verta įsiklausyti, net jeigu jie ir neatrodo svarbūs ar vertingi.

Santykiai su antrąja puse bus audringi. Barnių, rodos, kils iš nieko. Dažnai jausitės taip, tarsi kalbate skirtingomis kalbomis ir vienas kito visiškai nesuprantate. Paskutinėmis mėnesio dienomis į jūsų namus grįš harmonija ir taika.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Turbūt natūralu, kad artėjant metų pabaigai jausite nuovargį. Jums šie metai buvo įtempti ir permainingi. Todėl prisiversti imtis svarbių darbų bus sunku. Tad jei galite, pasistenkite išvengti naujų projektų, su jais susijusios atsakomybės. Jei tai neįmanoma, susikaupkite ir darbus atlikite kaip galima geriau. Venkite nesusipratimų su kolegomis ir vadovybe.

Šventes šiuo metu taip pat norėsite pamiršti. Svajosite apie ramybę, norėsis pabėgti nuo bet kokio šurmulio ir Kalėdas bei Naujuosius sutikti vieniems.

Bet jūsų norui kažin ar bus lemta išsipildyti, tad pasinaudokite jums pasitaikiusia proga bent kelioms dienoms pakeisti aplinką ir nuo visko pabėgti.

Vieniši Ožiaragiai mėnesio viduryje gali įsimylėti. Su šiuo žmogumi jus sies pomėgiai, svajonės, humoro jausmas.

Vandenis (01 20–02 18)

Paskutinis metų mėnuo bus bene geriausias jums įvairiausių išbandymų atnešusių metų mėnuo. Tačiau per daug džiaugtis irgi nėra ko.

Gruodis nebus lengvas. Būsite linkę greitai susierzinti, o mintis apie privalomus sveikinimus, susitikimus su giminėmis ar darbinius šventinius vakarėlius (net jeigu jie ir bus švenčiami per internetą) jus purtys.

Dažnai pasireikš jūsų impulsyvumas, tad galite ką nors leptelėti ar pasielgti ne taip, kaip iš jūsų tikimasi. Tai, be abejo, neliks nepastebėta ir neaptarta kitų.

Laimė, šiuo laikotarpiu neteks jaudintis dėl dovanų – jūsų finansai leidžia palepinti save ir savo artimuosius. Tačiau nepersistenkite. Didžiausia dovana – buvimas kartu. Tad šventes praleiskite mylimiausių žmonių draugijoje.

Žuvys (02 19–03 20)

Jūsų laukia lėtas ir ramus gruodis, todėl tai bus puikus metas suplanuoti ateinančius metus. Skirkite tam laiko – pagalvokite, kur norite būti kitąmet, ir atidžiai paieškokite būdų, kaip galėtumėte tai pasiekti. Prisiversti tai padaryti gali būti sunku, tačiau tikrai būtina.

Gruodis bus tinkamas metas įvertinti ir savo santykius su kitais. Galbūt pagalvoję suprasite, kad kai kurie bičiuliai tiesiog vagia jūsų laiką ir energiją. Pasistenkite išvengti į draugus besiperšančiųjų kompanijos bent jau per šventes. Pirmenybę turėtumėte teikti šeimai.

Profesinėje srityje šiuo laikotarpiu akivaizdžiai pasireikš jūsų stipriosios lyderio savybės. Vienintelis akmuo, ant kurio galite parklupti, – retkarčiais išlendantis jūsų pasipuikavimas savimi. Pasistenkite nuo to apsisaugoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.