Astrologė: vienas ženklas gaus viską, ko siekė – tai bus ilgam

Šią savaitę daugelį Zodiako ženklų lydės sėkmė, žada astrologė Palmira. Ypač svarbus laikas Avinams – jie tikrai gaus viską, ko siekė, ir tokio puikaus laiko nebus dar ilgai.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-12-01 11:39, atnaujinta 2020-12-01 14:00

Avinas (03 21–04 20)

Šaulys – jūsų laikas ir viskas sprendžiasi jums palankiausiu būdu. Nuo antradienio iki šeštadienio ankstaus ryto gausite tai, ko sunkiai siekėte! Tai, kas anksčiau strigo, dabar pavyks! Tai geriausias metas ne tik gruodį – tokio nebus visą pirmąjį kitų metų pusmetį. Negaiškite: ką dabar iškovosite, turėsite ilgai!

Romantiškiems santykiams puoselėti ar naujoms meilės pažintims antradienis išskirtinis – lems ilgalaikę sėkmę. Šeštadienis irgi palankus romantiškiems susitikimams.

O štai sekmadienį visiškai netinka aiškintis meilės santykių, nepalanki diena naujoms pažintims.

Jautis (04 21–05 20)

Ši darbo savaitė (ypač antradienis) – palankus metas: vėl pasijusite reikalingi, dalykiniai reikalai pajudės norima linkme. Antradienis – sėkmingiausia savaitės diena: verta spręsti finansines problemas, aplankys laimė ir romantiškuose santykiuose.

Savaitgalį reikėtų atsitraukti nuo sunkių darbų, aktyvios veiklos. Ramios dienos – stenkitės pabūti vien su artimaisiais ar antrąja puse.

Tiesa, sekmadienis apgaulingas, be reikalo kils pretenzijų mylimam asmeniui... Net jei būsite įsižeidę, susitvardykite: skuboti sprendimai klaidingi. Išsikrauti vaikštant po krautuves – pavojingas sumanymas. Beje, dovanas šventėms geriausia rinkti antradienį.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nesistenkite visuomet būti teisūs, nekaupkite nuoskaudų. Peržvelkite, kiek smagių dalykų teko patirti.

Tai fatališkas laikas po Mėnulio užtemimo jūsų ženkle: svarbu teigiamos nuostatos. Ir jums nebus sunku, nes tai laiminga savaitė, savotiška kompensacija už patirtus išgyvenimus – atkuriamas teisingumas, pildosi senos svajonės, sprendžiamos problemos šeimoje, gerėja santykiai su antrąja puse.

Sėkmingas antradienis, turite progą pakeisti jums svarbią situaciją. Per savaitgalį pasikalbėkite su senais bičiuliais – jų optimizmas įtikins, jog gyvenimas puikus.

Vėžys (06 22–07 22)

Įvykių neskubinkite, ramiai laukite... Antradienį pajusite neregimą kažkieno pagalbą, užtarimą – savaime gali išsispręsti svarbus klausimas. Patiems nereikėtų rodyti iniciatyvos – tam puikūs trečiadienis, ketvirtadienis.

Šią darbo savaitę gautais dalykiniais pasiūlymais bei patarimais pasinaudokite iškart – jie padės ateityje užbėgti už akių galimiems konkurentams ir išvengti nemalonumų darbe.

Nuo trečiadienio gyvenimo tempas ims greitėti, darbų krūvis augti, tad stenkitės nepatrūkti. Tik šeštadienį pavyks atsipalaiduoti. Tiesa, sekmadienį būkite atidesni savo žodžiams bendraudami su artimaisiais, vaikais, mylimu asmeniu – pamirškite smulkmeniškas nuoskaudas.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienį pasijusite svarbūs ir reikalingi. Tai tinkamiausia savaitės diena atsakingiems reikalams tvarkyti. Nuo trečiadienio labiau pasikliaukite savieiga – darykite tai, kas savaime išeina, o stringančius reikalus atidėkite. Namie šią savaitę jausitės puikiai – nuotolinis darbas bus produktyvus. Palankūs kontaktai per tarpininkus, tad ieškokite užtarėjų, rėmėjų.

Intriguojantis šeštadienis – aistrų metas, galima spontaniškai įsimylėti. Tiesa, Amūro strėlėmis galite būti apšaudyti ir antradienį... Šios dienos bus smagios mažoms šeimos šventėms. Sekmadienį atsiribokite nuo buities problemų, neaptarinėkite su antrąja puse nei savo jausmų, nei šeimos išteklių – geruoju nesibaigs.

Mergelė (08 23–09 22)

Permainos dažnai nujaučiamos ar prognozuojamos, o dabar jos užklumpa netikėtai, – tik nelaikykite jėga to, kas tolsta. Nesielvartaukite dėl bėgančio laiko, dėl to, ko nespėjote nuveikti, patirti. Ši savaitė padės atsigriebti už prarastas progas. Tai pakilimo laikas, juo pasinaudokite maksimaliai – jau kitą savaitę bus sunku ką nors išjudinti.

Savaitgalis – ramybės metas, būkite atidūs savo poreikiams, jausmams, kitaip neliks jūsų nei sau patiems, nei mylimam žmogui, vaikams, pasauliui.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Šios savaitės (ypač antradienio) veiksmai gali duoti nemenkos naudos karjerai, tad dalykinius susitikimus, gautus pasiūlymus vertinkite rimtai. Beje, antradienis bus svarbus ne tik veiklai – metas spręsti širdies reikalus. Būtent dabar gali pavykti susitaikyti su mylimuoju, laimėti jums patinkančio asmens palankumą.

Tiesa, sekmadienį gali pasirodyti, jog klydote, pasielgėte neteisingai, tačiau tai tik laikinos svarstykliškos abejonės, kurioms pasiduoti nėra reikalo. Pasišnekėkite savaitgalį su senais draugais: jie padės objektyviau įvertinti situaciją.

Skorpionas (10 24–11 22)

Pakilimo, jėgų antplūdžio savaitė, sekasi viskas, ko griebiatės, sulaukiate aplinkinių pripažinimo. Darbų krūvis ir tempas didėja. Imkitės aktyvios veiklos, spręskite finansinius reikalus (idealus antradienis), rūpinkitės karjera (nuo trečiadienio iki penktadienio). Antradienį puiku kreiptis finansinės pagalbos, pirkti gražius daiktus sau ir namams (to nedarykite sekmadienį).

Ši darbo savaitė palanki aktyviam dalykiniam bendravimui, veiklai – galite sutikti bendraminčių, kurie įvertins jūsų idėjas, padės įgyvendinti seniai puoselėtą sumanymą. O štai sekmadieniui nieko svarbaus neplanuokite – viskas išeis atvirkščiai.

Šaulys (11 23–12 21)

Buvo itin kontrastinga ir nerimastinga savaitė ir dabar jaučiatės pavargę? Jei apmaudu dėl svajonės, kurios vis nepavyksta įgyvendinti, nenuliūskite – jau šį antradienį viskas sėkmingai susidėlios.

Šią savaitę sėkmė nuo jūsų jau nebeatstos! Nors nuo trečiadienio jums pasirodys, kad ne viskas taip paprasta. Tam tikra įtampa bus neišvengiama, pasiruoškite intriguojantiems posūkiams. Tiesa, viskas baigsis gerai. Šiuo metu tarp dviejų užtemimų (Mėnulio lapkričio 30 d. ir Saulės gruodžio 14 d.) verta apgalvoti šiemet patirtas pamokas.

Ožiaragis (12 22–0119)

Nors Mėnulio užtemimai dažnai emociškai įaudrina, jums šįkart tai santarvės atgavimo metas – randate reikalingą žodį, o kiti jį išgirsta. Tad nepraleiskite progos nuoširdžiai pasikalbėti su jums svarbiu asmeniu ar artimuoju, su kuriuo esate susipykę, tam ypač tinkami trečiadienis, ketvirtadienis – išvengsite galimų nesusipratimų sekmadienį, kai jūsų žodžiai gali būti įvertinti kritiškai. Savaitgalis – gana nervingas, imsite be pagrindo pykti ant mylimo asmens, artimųjų, ypač tėvų. Pirmadienį jau pavyks taikiai išspręsti savaitgalio nesklandumus.

Darbo reikalams tvarkyti, atsakingiems susitarimams, jūsų užmokesčiui aptarti su vadovybe tinkamiausias antradienis. Diena palanki pradėti stiprinti organizmą.

Vandenis (01 20–02 18)

Šią savaitę (ypač antradienį) tvarkykite darbo reikalus, pasirašinėkite svarbius susitarimus. Būsite itin energingi, kupini naujų idėjų, jums seksis. Antradienis tinkamas rizikingiems finansiniams planams įgyvendinti. Jei jūsų darbas kūrybinis, įvairiems įsipareigojimams vykdyti antradienis irgi sėkmingas. Diena įkvėps imtis romantiškų svajonių įgyvendinimo.

Šeštadienis puikus santykiams su antrąja puse gerinti. Tiesa, sekmadienį, jei turite pretenzijų sutuoktiniui, geriau praleiskite atskirai. Pirmadienis neramus, verta pamiršti priekaištus antrajai pusei ir susitelkti į veiklą – gali išryškėti paslėpti trūkumai.

Žuvys (02 19–03 20)

Ši savaitė – gerųjų permainų metas, tad galima kreiptis su svarbiu prašymu į šefą, tinka pasikalbėti su mylimu žmogumi dėl jūsų ateities, galite tikėti tuo, ką išgirsite. Tiesa, antradienį dar reikėtų palaukti, diena gera panirti į šeimos rūpesčius. Aktyvesni būsite nuo trečiadienio ir jums seksis viskas, kad ir kuo užsiimsite. Tai įkvėpimo metas. Šios savaitės pokalbiai bei gauti pasiūlymai gali pakeisti jūsų planus – ir ne tik dalykinius.

Šeštadienį verta skirti įvairiems ikišventinio persitvarkymo darbams namuose. Deja, sekmadienį, jei būsite itin kategoriški, galite perlenkti lazdą bendraudami ir sugadinti tai, ką per savaitę laimėjote. Nesiaiškinkite su niekuo santykių, būkite atidesni sveikatai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.