Palmira: trečiadienis – kupinas aistros

Trečiadienis – kupinas aistros, bet ir palankus aktyviai tvarkyti reikalus. Diena sėkminga vyrams, asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą, taip pat kariškiams, sportininkams.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2020, 5:30 AM

Tinka keistis informacija, aiškintis teisybę, pradėti bylinėjimąsi, tvirtinti svarbius susitarimus.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų, geri sapnai reiškia gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti.

Geras ženklas: rasti aštrių, smailių metalinių daikčiukų, monetų prie savo namų – sėkmė tvarkant reikalus ir meilėje.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis daug kuo palankus, tačiau netinkamas svarbiems susitarimams, atsakingiems dokumentams tvirtinti; patartina nešioti tamsių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą, kaupkite jėgas – šios dienos bus sėkmingos ir be jūsų pastangų. Patartina daugiau dėmesio skirti šeimai, namams.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį verta kreiptis konfidencialios paramos.

Dvyniai (05 21–06 21). Šiomis dienomis daugiau bendraukite, susitikite su asmenimis, jau patyrusiais panašių sunkumų, – išgirsite vertingų patarimų, sulauksite draugiškos pagalbos.

Vėžys (06 22–07 22). Likite sąžiningi sau, artimiesiems, draugams, dalykiniams partneriams – tai sustiprins pasitikėjimą jumis ir padės įgyti jų paramą.

Liūtas (07 23–08 22). Tvarkykite svarbius dalykinius reikalus, tinka pasirašyti ir ilgalaikius susitarimus. Galimos malonios staigmenos iš artimo žmogaus ar draugų.

Mergelė (08 23–09 22). Palankus metas blaiviai mąstantiems, neišpuikusiems, turintiems gerų draugų bei partnerių – jūsų laukia naudingos permainos. Pavyks suvokti svarbių dalykų bendraujant su bičiuliu ar mylimu žmogumi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šios dienos palankios įtikinti šefą jūsų sumanymo pranašumu ir apginti pažeistą garbę, jei anksčiau buvote apšmeižti.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiomis dienomis, beje, tinkama proga be prievartos priversti savo vaikus padaryti tai, kas nepavyko ilgą laiką.

Šaulys (11 23–12 21). Dienos puikios pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Stenkitės į kitų kalbas įsiklausyti – išgirsite netiesiogiai jums pasakytą gerą patarimą, naudingos informacijos apie slaptus, subtilius, bet reikšmingus dalykus.

Vandenis (01 20–02 18). Paieškokite energingo bičiulio, neturinčio ką veikti, jam bus smagu pagelbėti dėl jūsų tolesnio progreso ir sveikatos išsaugojimo. Galima romantiška intriga darbe.

Žuvys (02 19–03 20). Pakaks sėkmingų progų, optimizmo. Laukia geri postūmiai jums svarbiu klausimu. Tinkamas metas susitikimams su įtakingais asmenimis, galinčiais padaryti įtaką jūsų karjerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.