Horoskopas sausiui: net 6 ženklų laukia didžiulė sėkmė

Sausio mėnuo daugelį nuteiks optimistiškai, žada astrologė Ramunė. Ypatinga sėkmė lydės Jaučius, Dvynius, Mergeles, Svarstykles, Šaulius ir Vandenius.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-12-31 14:02

Avinas

Panašu, kad metų pradžia prasidės pokyčiais. Jums pavyks išspręsti prieš kurį laiką iškilusias problemas, kurių negalėjote įveikti būdami namie.

Sausio mėnuo – tinkamas metas įveikti senas baimes. Viskas, ko jums reikia, – susikaupimo ir laiko. Įdėję pastangų ir padirbėję su savimi tikrai sugebėsite atsikratyti nepagrįstų baimių. Šiuo laikotarpiu kils noras mokytis. Tai sveikintina, tačiau turėkite omenyje, kad jūsų ambicijos gali trukdyti įgyvendinti turimus įsipareigojimus namams ir šeimai.

Atraskite pusiausvyrą tarp savo ir artimųjų poreikių. Ir prisiminkite – pirma darbas ir įsipareigojimai, tik tuomet linksmybės. Darbe venkite kišti nosį ten, kur jums nepriklauso. Tai tik sukels konfliktus. Šis laikas tinkamas prašyti naujų pareigų ar padidinti algą.

Jautis

Laukia žavesio kupinas mėnuo. Pirmiausia dėl to, kad būsite labiau patenkinti savimi. Jausitės žavingi, linksmi, tokie, kuriems sunku atsispirti. Ir išties aplinkinių komplimentai, kurių sulauksite daugiau nei įprastai, tai patvirtins.

Šis laikas tinkamas imtis naujų darbų. Tikėtina, kad sulauksite ne vieno viliojančio pasiūlymo. Bet atsargiai vertinkite pažadus. Jeigu kalbama apie ką nors itin svarbaus, pasirūpinkite, kad pažadai nugultų teisinėje sutartyje.

Šiomis dienomis būsite linkę pasilepinti skanėstais. Jausitės nusipelnę. Bėda ta, kad saldainis po saldainio, ir jūsų liemens apimtis jau po mėnesio gali būti kur kas didesnė, nei galėjote tikėtis.

Apskritai šiuo laikotarpiu labiau saugokite savo sveikatą. Ilsėkitės, nepamirškite vitaminų ir sveikos gyvensenos.

Dvyniai

Jūsų laukia įdomi ir sėkminga metų pradžia. Šis metas palankus investuoti pinigus ir savo laiką. Raskite būdų, kaip įdarbinti savo pinigus.

Sausio mėnuo bus palankus ir studijoms. Nauji mokslai atvers jums naujų galimybių.

Šiuo laikotarpiu jūsų nuojauta bus itin stipri. Galite drąsiai ja kliautis priimdami sprendimus.

Antroje sausio pusėje jums gali tekti bendrauti su teisininkais dėl testamento, paveldėjimo ar kitų panašaus pobūdžio svarbių reikalų.

Paskutinėmis mėnesio dienomis jus tarsi aplankys nušvitimas. Nauja idėja ar net kelios jų jums gali garantuoti didžiulę sėkmę ateityje.

Nudžiugins ir grąžinta skola, kurią jau seniai pamiršote.

Vėžys

Šiomis dienomis jūsų namuose gali atsirasti naujas augintinis. Tikėtina, kad jis pats atklys pas jus. Gyvūnėlio meilumas ir švelnumas padės įveikti laukiančius iššūkius. O jų artimiausiu metu gali būti nemažai.

Pokyčiai laukia darbe – keisis kolegos, darbo atmosfera. Su kai kuriais pokyčiais jūs greičiausiai nesutiksite, todėl dėl sulaužytos darbo sutarties gali tekti kreiptis į teisininkus. Pasitarkite su artimaisiais, bičiuliais.

Šiomis dienomis sušvelninkite savo poziciją bendraudami su žmonėmis. Venkite kategoriškų pareiškimų, būkite lankstesni. Sveikata šiomis dienomis taip pat gali kelti daugiau susirūpinimo.

Paskutinės mėnesio dienos bus itin džiuginančios. Naujiena, kurią išgirsite, norėsite dalintis su visu pasauliu.

Liūtas

Kad naujamečiai pažadai neliktų vien kelių dienų pasižadėjimais, turėsite sukaupti visą valią. Pagundų patinginiauti ant sofos, suvalgius torto gabalėlį ar visą šokolado plytelę vienu kartu, užuot darius mankštą, bus daugybė.

Pabaikite pastaruoju metu įstrigusius darbus – iš karto palengvės. Be to, galėsite ramia sąžine imtis naujų. Naujas kolega ar verslo partneris tarsi iš naujo užkurs jumyse ugnelę. Labiau pasitikėsite savimi, būsite iniciatyvūs ir kūrybingi.

Mėnesio viduryje leiskite sau atsipūsti. Pasiimkite bent keletą laisvų dienų ir pailsinkite tiek kūną, tiek protą. Jei galite, pakeiskite aplinką.

Patikėkite, pailsėjus darbai judės kur kas sparčiau. Nerizikuokite kelyje, vairuokite itin atidžiai.

Mergelė

Prasideda puikus metas. Jausitės tarsi iš naujo gimę – kupini energijos, sveikatos, geros nuotaikos ir kūrybiškumo. Jūra atrodys iki kelių, todėl drąsiai imsitės naujų projektų. Jums lengvai seksis parduoti savo idėjas kitiems.

Vis dėlto stačia galva puolę į naujus darbus nepamirškite, kad jūsų dėmesio reikia ir šeimos nariams, ypač mažiesiems. Jie šiuo laikotarpiu teiks ypač daug džiaugsmo.

Jeigu šeimos neturite, šis laikas tinkamas apsispręsti ir pagaliau ryžtingai žengti šį svarbų žingsnį. Vienišoms Mergelėms šiuo laikotarpiu lengvai seksis užmegzti naujus santykius.

Sausis palankus investicijoms. Tikėtina, kad paskutinėmis mėnesio dienomis pakeisite gyvenamąją vietą. Didelė tikimybė, kad būsite maloniai nustebinti.

Svarstyklės

Metų pradžia – grožio metas jums. Puikiai jausitės, gražiai atrodysite, pasitikėsite savimi. Šis laikas tinkamas naujoms pradžioms – džiaukitės, švęskite su žmonėmis, prisidėjusiais prie jūsų pergalių.

Šis metas palankus namų aplinkai gerinti. Susikurkite tokius namus, apie kokius visada svajojote. Norus įgyvendinti padės artimieji ir net kaimynai. Svarbiausia – nebijokite prašyti pagalbos.

Jeigu jums iki šiol sunkiai sekėsi dirbti nuotoliniu būdu, panašu, kad pagaliau su tuo susigyvensite, pavyks surasti pusiausvyrą tarp darbo ir šeimos.

Jeigu įmanoma, paskutinę sausio savaitę pailsėkite. Laikas, praleistas su antrąja puse, padės atrasti vienam kitą tarsi iš naujo. Vienišos Svarstyklės tamsiais žiemos vakarais gali susipažinti su savo antrąja puse.

Skorpionas

Teks pasukti galvą dėl finansų. Būkite kūrybingi ir praktiški ieškodami, kaip galėtumėte pagerinti finansinę situaciją. Šiuo laikotarpiu nekart pasijusite įspausti į kampą. Tokiose situacijose kaip ginklą naudokite savo humoro jausmą, tačiau nepersistenkite, išlaikykite subtilumą.

Kai užgrius krūva darbų, kad nekiltų panikos, aiškiai susidėliokite, kas svarbiau. O kad nepatirtumėte nuobodulio, neapsiribokite tik viena veikla ar projektu.

Be to, tai padės išlaikyti proto aštrumą ir pelnyti taip trokštamą įvertinimą bei pripažinimą. Teisūs tie, kurie sako, kad komplimentai jums – tarsi duona. Jums itin svarbios bus paskutinės mėnesio dienos. Įvykiai, kurie nutiks šiomis dienomis, turės milžiniškos įtakos ateičiai – karjerai ir asmeniniam gyvenimui.

Šaulys

Metų pradžia bus intensyvi ir jums tai patiks. Būsite kupini energijos ir ryžto įgyvendinti visus sau duotus naujametinius pažadus.

Įgyvendinami naujus projektus sulauksite didžiulio draugų palaikymo.

Šis laikas ypač tinkamas kūrybinių profesijų atstovams. Tikėtina, kad už savo darbą sulaukite įvertinimo ar garbingo apdovanojimo. Finansinės problemos, jei tokių buvo pastaruoju metu, šiuo laikotarpiu taip pat turėtų išsispręsti.

Namuose gali kilti nemalonumų. Laimė, jie nebus rimti ir bus lengvai ištaisomi. Vis dėlto jeigu norite jų išvengti, stenkitės valdyti savo ūmias reakcijas.

Būkite pakantesni ir labiau linkę derėtis, ypač kai kalba sukasi apie bendravimą su atžalomis. Savo energiją ir pyktį išliekite sportuodami.

Ožiaragis

Tai laikas, kai būtina rasti pusiausvyrą tarp profesinio ir asmeninio gyvenimo, antraip nesijausite gerai nei jūs, nei jūsų artimieji. Nepamirškite draugų. Jiems taip pat reikia jūsų dėmesio.

Daug teigiamos įtakos jums turės šį mėnesį sutikti žmonės. Jie padės lengviau įgyvendinti užsibrėžtus tikslus. Gali būti, kad kai kuriuos šių žmonių buvote sutikę anksčiau, bet artimesnės pažinties nebuvote užmezgę. Šiuo laikotarpiu užmegztos profesinės ir romantinės partnerystės bus sėkmingos ir ilgalaikės.

Pasistenkite būti pozityvesni. Atminkite, kad dovanodami gerą nuotaiką kitiems jūs laimėsite dvigubai. Šiuo laikotarpiu jūsų parama bus reikalinga broliams ar seserims.

Prieš pasirašydami dokumentus bent du kartus juos perskaitykite.

Vandenis

Laukia sėkminga metų pradžia – tarsi feniksas pakilsite iš pelenų po sunkių praėjusių metų. Atsargiai svajokite, nes panašu, kad šiuo laikotarpiu jūsų svajonės labai lengvai pildysis.

Sulauksite ne vieno netikėto pasiūlymo, tai jums padės gerokai pagerinti savo finansinę situaciją. Profesinėje veikloje būsite kaip niekad kūrybingi.

Sugalvosite naujų įdomių projektų. Skubėkite užsirašyti – minčių bus tiek daug, kad galite geras idėjas pamiršti. Jūsų sveikata bus kaip niekada puiki – jausitės energingesni, gyvybingesni ir dings anksčiau kamavę skausmai.

Asmeniniuose santykiuose prisiminkite šią taisyklę – su savo antrąja puse elkitės lyg su karaliumi ar karaliene. Jei jums tai pavyks, galėsite džiaugtis darniais ir gražiais santykiais.

Žuvys

Pirmosios sausio dienos bus gana įtemptos, tad norėdami atsikratyti streso skirkite laiko fizinei veiklai – sportui, pasivaikščiojimams gryname lauke. Tokia veikla padės ne tik fizinei, bet ir dvasinei sveikatai.

Pasistenkite išlikti optimistai net tomis akimirkomis, kai gali būti labai sunku. Šiuo gana įtemptu laikotarpiu jus bus lengva išmušti iš vėžių. Norėdami išvengti konfliktų pasistenkite būti su kitais kantresni ir ne tokie užsispyrę. Kiekvienas turi teisę turėti savo nuomonę.

Susirūpinimo gali kelti artimųjų sveikata. Tikėtina, kad jums taip pat gali tekti apsilankyti gydymo įstaigoje. Paskutinę mėnesio savaitę skirkite poilsiui ir naujų tikslų išsikėlimui. Gerai pagalvokite, ko norite iš gyvenimo. Tik tai žinodami galėsite judėti į priekį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.