Ramunės horoskopas 2021-iesiems: vieno ženklo laukia dieviškai nuostabūs metai

Praėję metai, ko gero, niekam nebuvo lengvi. Astrologė Ramunė žada, kad naujieji leis atsikvėpti. Daugelis galės pasidžiaugti, o bene labiausiai – Ožiaragiai, kuriems astrologė pranašauja dieviškai nuostabius metus.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2021, 2:15 PM

AVINAS (03 21-04 19)

Pamirškite dramas ir leiskite jus mylėti bei patys mylėkite kitus. Tuomet naujieji 2021-ieji jums bus puikūs. Pasauliui pradėjus gydytis 2020-ųjų sukeltas žaizdas jums taip pat teks keistis – turėsite pamiršti ne pačius geriausius įpročius, kurie susiformavo jums izoliuojantis namuose.

Jūsų laukia daug pokyčių ir įdomių galimybių. Pasinaudokite jomis protingai, o svarbiausia – nesugriaukite to, ką jums pavyks sukurti ir iš naujo pastatyti savo sudėtingu charakteriu ir pykčio priepuoliais. Jums teks priimti ne vieną svarbų sprendimą.

Gerai pasverkite visus už ir prieš, tačiau kartais, o ypač, kai kalbame apie meilės reikalus, leiskite sau pasielgti spontaniškai. Jeigu esate vieniši, tikėtina, kad metų viduryje sutiksite savo antrąją pusę. Tiek meilei, tiek kitiems reikalams sėkmingiausias laikas – pavasaris.

JAUTIS (04 20-05 20)

2020-aisiais turėjote daug laiko viską apmąstyti. Tad 2021-aisiais bus laikas imtis konkrečių veiksmų, kad pasiektumėte tai, ko trokštate.

Patikėkite, jūs viso to nusipelnėte. Neleiskite sau tuo nė akimirką suabejoti. Daugiau laiko skirkite sau – savo pomėgiams, poilsiui, savęs palepinimui.

Profesiniame gyvenime, panašu, šiemet būsite aktyviausi. Pečius užgrius dar daugiau darbų ir atsakomybės. Tikėtina, kad antroje metų pusėje nustebinsite net ir patys save, kai iš pirmo žvilgsnio gerą šiltą darbo vietą pakeisite kažkuo nauju, kas jums teiks dvasinio pasitenkinimo.

Tikėtina, kad tai bus susiję su asmeniniu verslu. Nebijokite rizikuoti. Tai padės jums tarsi iš naujo atrasti save ir tai suteiks daug džiaugsmo bei dovanos vidinę harmoniją. Meilės fronte, panašu, nebus didelių pokyčių. Bet tame nėra nieko bloga.

DVYNIAI (05 21-06 20)

Jei tikitės lengvų 2021-ųjų, gali tekti nusivilti. Jie nebus niekam lengvi. Tačiau tokio chaoso, kurį patyrėte 2020-aisiais, jums tikrai pavyks išvengti. Žymiai pagerės finansinė situacija, taip pat turėsite progą pakilti karjeros laiptais.

Prie karjeros pokyčių stipriai prisidės ir jūsų vidinis žavesys. Taip pat įtakos turės ir jūsų pažintys bei draugystė su tam tikrais žmonėmis.

Raskite laiko pasidžiaugti tuo, kad naujaisiais metais visas vargas, pastangos, kurias įdėjote praėjusiais metais, pradės duoti saldžius vaisius.

Tačiau neskubėkite jais visais gardžiuotis iš karto. Pataupykite – jų jums prireiks ir ateityje.

Šiemet ne kartą sulauksite netikėtų žinių, kurios gali priversti pakeisti savo planus. Nesibaiminkite to. Drąsiai pasinaudokite visomis galimybėmis, kurias jums atneš naujieji metai.

VĖŽYS (06 21-07 22)

Kai visas pasaulis ėjo iš proto dėl viruso ir jo sukeltos pandemijos, jūs tam tiesiog neturėjote laiko. 2020-ieji buvo neįtikėtinai užimti. Sukotės it voverė rate ir nė nepastebėjote, kaip prabėgo dar vieni metai. Naujausiais metais situacija turi keistis.

Praėjusieji metai įrodė, kad puikiai gebate pasirūpinti kitais. Tačiau 2021-aisiais turite leisti kitiems pasirūpinti jumis.

Taip, jums ši užduotis gali pasirodyti labai sunki – nesate pratę kitiems pasirodyti silpni ir pažeidžiami. Visgi, jeigu norite būti laimingi ir sveiki, turite išmokti rūpintis savimi ir leisti tą daryti kitiems.

Šie metai bus ypač sėkmingi kūrybinių profesijų atstovams. Kitų sričių specialistams reikės įdėti daugiau pastangų, siekiant gerų rezultatų.

Galbūt verta pagalvoti apie naują profesiją? Idealu, jeigu ji bus susijusi su jūsų talentais ir meniniais gebėjimais. Antroje metų pusėje galite tikėtis džiugių žinių apie šeimos pagausėjimą.

LIŪTAS (07 23-08 22)

Jūs negalite gyventi be žmonių, kompanijos, jums kaip oro reikia dėmesio ir liaupsių. Kadangi 2020-aisiais viso to trūko, praėjusieji metai jums nebuvo lengvi.

Visgi jie atskleidė vieną neįtikėtiną jūsų savybę – kūrybingumą. Nepamirškite jos ir 2021-aisiais, kai gyvenimas pamažėl pradės grįžti į savo įprastas vėžes.

Jis jums padės nepamesti lengvai galvos dėl vienadienių džiaugsmų ir išeičių. Šiais naujaisiais metais jūsų tikslas ir užduotis turėtų būti viena – išsiugdyti kantrybę. Jei jums tai pavyks, būsite įžvalgesni ir labiau pasiruošę naujiems gyvenimo iššūkiams.

Venkite nereikalingų konfliktų darbe. Jeigu jums pasiseks, galėsite džiaugtis aukštesnėmis pareigomis ir, žinoma, didesniu atlyginimu bei pripažinimu.

Nepamirškite fizinės veiklos. Ji padės jums ne tik gerai atrodyti, bet ir gerai jaustis.

MERGELĖ (08 23-09 22)

2020-ieji buvo veiklos kupini metai. Rūpinotės kitais ir stengėtės bent per atstumą daug laiko skirti šeimai ir draugams. Tačiau panašu, kad besirūpindami kitų gerove pamiršote save. 2021-uosius paskirkite sau – savo tobulėjimui, augimui, gerovei.

Sportas, ilgi pasivaikščiojimai gamtoje jums padės jaustis ramiau, atrasti dvasinę pusiausvyrą. Atminkite, kad tik tuomet, kai pamilsite save, būsite pasiruošę į savo širdį įsileisti ir tikrą, nuoširdžią, o ne pareigos kurstomą meilę kitiems.

Naujaisiais metais jums teks priimti ne vieną svarbų sprendimą, susijusį su profesine veikla ir gyvenimo gerove. Priimdami juos, kliaukitės savo išmintimi ir patirtimi.

Mažiau dairykitės į šalis ir nesikliaukite vien kitų nuomone. O kartais išmokite dalykus priimti tokius, kokie yra ir nesistenkite jų pakeisti.

SVARSTYKLĖS (09 23-10 22)

Pamirškite chaotiškus 2020-uosius. Jūsų laukia maloniai įdomūs, kupini gerų naujienų, teigiamų pasikeitimų ir vilties 2021-ieji. Tad plačiai atmerkite akis ir savo širdį naujiems potyriams ir jausmams. Naujieji metai jums žada atnešti meilę – ilgalaikę, stabilią ir sveiką.

Būsite įsukti į darbų verpetą. Ypač užimti bus pavasario ir vasaros mėnesiai. Tačiau, panašu, jūsų tai negąsdins.

Naujos pažintys, galimybė mokytis ir galbūt net pakeliauti atpirks vargus. Šiais metais jums sunkiai seksis taupyti – būsite linkę švaistyti pinigus daiktams, kurių jums iš tikrųjų nė nereikia.

Tai laikas, kai turėtumėte pasimokyti peržvelgti savo pasiekimus ir kritiškai įvertinti kai kuriuos savo santykius – tiek daro, tiek asmeninius. Pasimokę iš praeities būsite labiau pasirengę naujiems ateities iššūkiams.

SKORPIONAS (10 23-11 21)

2020-ųjų sunkumai atvėrė jūsų slapčiausias kerteles ir ne visos jos buvo šviesios ir gražios. Panašu, kad buvote linkę pernelyg dažnai pykti ir pyktis su pačiais artimiausiais jums žmonėmis.

Šiais, 2021-aisiais, skirkite laiko atsiprašyti, ištaisyti savo klaidas.

Pagaliau išmokite ramiau reaguoti į tam tikrus netikėtumus ir situacijas. Šaltas protas ir ramybė padės jums puoselėjant bet kokius santykius – tiek asmeninius, tiek darbinius.

Skirkite daugiau laiko šeimos nariams. Įsiklausykite į jų norus, poreikius, svajones. Tai jums padės geriau vienas kitą suprasti.

Metų viduryje jūsų laukia ne viena puiki karjeros galimybė. Galėsite rinktis net iš kelių variantų, kuriuo keliu sukti. Tačiau bet kuriuo atveju jums teks susitaikyti su tuo, kad reikės dirbti komandoje, o tai jums ne visuomet lengva. Šie naujieji metai palankūs mokytis.

ŠAULYS (11 22-12 21)

Praėjusieji 2020-ieji buvo sudėtingi visiems. Bet jums juos išgyventi buvo ypatingai sunku. Dievinate linksmybes, vakarėlius, tad kai jie visi buvo atšaukti, pajutote didžiulę tuštumą. Jums sunkiai sekėsi rasti visa ko prasmę ir dažnai jautėtės tiesiog beviltiškai.

Laimė, 2021-aisiais situacija pasikeis. Jūs vėl atrasite gyvenimo džiaugsmą ir išsikelsite naujus tikslus. Šiais metais skirkite daugiau dėmesio savo sveikatai – tiek fizinei, tiek dvasinei.

Išmokite įsiklausyti į save ir savo tikruosius poreikius, tai padės jums jaustis kur kas geriau, nesvarbu, kas nutiktų.

Metų pabaigoje laukia nauji darbai ir dar daugiau atsakomybės. Bet su naujais iššūkiais jums pavyks susidoroti puikiai. Jausite didžiulį palaikymą iš artimiausių žmonių.

2021-ieji palankūs asmeninių santykių stiprinimui. Vienišiems Šauliams šie metai gali dovanoti didelę meilę.

OŽIARAGIS (12 22-01 19)

Po pragariškų 2020-ųjų jūsų laukia dieviškai nuostabūs 2021 metai. Jie bus kupini malonių nuotykių ir įdomios veiklos. Jums puikiai klostysis karjera, jeigu turite verslo planų, juos taip pat seksis sėkmingai įgyvendinti. Ypač tuo atveju, jeigu ši veikla jums teikia didžiulį pasitenkinimą ir džiaugsmą.

Finansinė situacija taip pat nekels rūpesčių – jau pirmaisiais šių metų mėnesiais piniginės problemos, jeigu jų turėjote, išsispręs. Svarbiausia, drąsiai ir ryžtingai imkitės naujų darbų ir projektų, nebijokite rizikuoti.

Pasitikėjimas savimi – jūsų raktas į sėkmę. Šiais metais nusimato net kelios išvykos.

Asmeniniame gyvenime nestigs romantiškų akimirkų. Tačiau būkite atsargūs – jeigu jau esate įsipareigoję, neįkliūkite į trumpalaikio susižavėjimo žabangus ir nesugriaukite to, ką jau turite.

Tam, kad būtumėte sveiki ir energingi, raskite laiko sportui. Svarbi ir tinkama mityba.

VANDENIS (01 20-02 18)

Jums rūpi jūsų aplinka ir artimųjų gerovė. 2020-aisiais turėjote ne vieną progą padėti tiems, kam to labiausiai reikia. Ir tai jums padėjo išgyventi sudėtingą laikotarpį. Panašu, kad situacija nesikeis ir 2021-aisiais. Skubėsite padėti kitiems ir darysite viską, kad tik būtumėte užimti.

Visgi jums vertėtų labiau pasirūpinti savimi – nepamirškite savo poreikių, pailsėkite ir kartkartėmis tiesiog nieko neveikite. Bent retkarčiais leiskite ir kitiems jumis pasirūpinti.

Šiais metais jūsų pagrindinis tikslas turi būti aiškus – jūs pats. Drąsiai ženkite į priekį tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenime.

Pats laikas išlįsti iš užsklandos ir pasirodyti scenoje. Jūs nusipelnėte dėmesio ir aplodismentų. Aiškiai išsakykite kitiems savo poreikius ir nenusileiskite, kai kiti jums bandys įrodyti, kad tai nesvarbu.

Šiemet laukia daug progų sustiprinti savo padėtį visuomenėje ir pagerinti savo finansinę situaciją. Drąsiai priimkite iššūkius ir nebijokite pokyčių. Jie bus į naudą.

ŽUVYS (02 19-03 20)

2020-ieji buvo sudėtingi net jums, nors jūs ir puikiai mokate tvarkytis su užgriuvusiomis problemomis ir rūpesčiais. Laimė, šie metai bus kitokie.

Jausitės geriau, grįš noras bendrauti su žmonėmis, atnaujinti prigesusius ryšius. Jūs netgi prisiminsite savo humoro jausmą – taip, jūs jį tikrai turite.

2021-aisiais, panašu, jus aplankys didelė meilė. Tikėtina, kad tas žmogus jau yra jūsų gyvenime, tačiau iki šiol į jį žiūrėjote tik kaip į kolegą ar bičiulį.

Darbe pokyčių nenusimato, tačiau jūsų veikla jums teiks pasitenkinimą. Jausitės įvertinti.

Šiais metais galite sulaukti prašymo padėti finansiškai. Neskubėkite sakyti nei taip, nei ne. Įvertinkite tai, kokius nesutarimus ši pagalba gali sukelti ateityje.

Šie metai jums palankūs investuoti į nekilnojamąjį turtą. Sėkmė turėtų šypsotis ir loterijose. Visgi jeigu planuojate atžalą, šie metai tam nėra itin palankūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.