Palmiros horoskopas šeštadieniui, sausio 9 d.

Savaitgalis įtemptas, konfliktiškas, tad daug ką lems savitvarda, mokėjimas likti tolerantiškiems ir optimistiškiems. Nors baigiasi Mėnulio mėnuo, energijos per akis. Tinkamas laikas aktyviam poilsiui, tvarkytis namie, sportuoti. Tiesa, mažiau planuokite – aplinkybės klostysis kitaip, nei tikitės, ir žmogus turės ne vieną progą Dievą prajuokinti.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-01-09 00:01

Vis dėlto bus ir naudingų dalykų. Tai geras laikas kritiškai įvertinti bendravimo ratą bei planus, mat netikėtai išvyste, kur klystate planuodami ateitį, praregėsite, kokiais žmonėmis negalima remtis, pasitikėti. Tiktų keisti baldų išdėstymą – dabar itin klius tai, kas trukdo laisvai judėti, patogiai dirbti ar bendrauti su artimaisiais, draugais.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški, jei buvo tikroviški. Juos reikėtų suprasti tiesiogiai, jie gali pildytis per ilgą laiką.

Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – visa tai susiję su galimais nuostoliais; jei durys neatsirakintų – jūsų paslaptis gali paaiškėti; raktus pamesti – prarasti artimą žmogų; jei ryte kas nors ant galvos užkristų – tuščiai diena prabėgs; išėjus iš namų sutikti žmogų su tuščiais kibirais – artimiausiu laiku susidursite su kliūtimis, išbandymais.

Geras ženklas: rasti žiedą, ypač su akmeniu, – įgysite naudingų veiklos partnerių; išėjus iš namų sutikti žmogų su pilnais kibirais ar nešuliais – skalsa namuose, reikalų pagerėjimas darbe; išvysti laužą – apsaugos įgijimas; netikėtai gauti (ar rasti) pinigų – visą mėnesį sėkmė reikaluose, pelnas.

Avinas (03 21–04 20). Labiau nepalankus šeštadienis, ypač pirma jo pusė, ypač gali pristigti kantrybės.

Jautis (04 21–05 20). Nepasiduokite aplinkinių nerimui, nepasitenkinimui. Galite būti neteisūs antrosios pusės atžvilgiu – pasistenkite nusileisti pirmi. Itin pasaugokite save, savo ramybę, pinigus ir turtą.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį skirkite sau, savo sveikatai, tvarkai namuose ir mažiau kreipkite dėmesio į kitų trūkumus. Galimos įvairiausios avarijos – tiek buityje, tiek ką nors dirbant, keliaujant.

Vėžys (06 22–07 22). Painus metas, kai situacija pasirodo geresnė, nei yra iš tiesų. Labiau pasaugokite gerus santykius su vaikais, antrąja puse.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienio pirma pusė gali tapti slegiančiu, nemaloniu ir dažnai pavojingu laiku. Tądien namų rūpesčiai, draugų, giminaičių problemos kliudys ne tik džiaugtis gyvenimu, bet ir tvarkyti savo reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Nepasiduokite pirmam impulsui – ką tik išgirsta naujiena gali suklaidinti, išprovokuoti pavojingam žingsniui. Niekur neskubėkite, ypač vairuodami, skolindami pinigus ar prisipažindami meilę, mažiau pasikliaukite kitų pažadais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Stenkitės pagerinti (bent jau nepabloginti) santykius su sutuoktiniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Sėkmingiausia pirma šeštadienio pusė. Tiesa, įtampa bus nemenka, tad nesivadovaukite emocijomis.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis nepalankus, ypač pirma dienos pusė, tad vertėtų atsisakyti kelionių ir neprivalomo bendravimo. Labiau pasaugokite savo paslaptis, pinigus, turtą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Viską lems mokėjimas greitai persiorientuoti. Visur būkite atsargesni. Mažiau paisykite, ką kiti kalba apie jūsų sutuoktinį, šeimą. Stiprinkite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

Vandenis (01 20–02 18). Nepalankios, permainingos dienos, kai per akimirką gali subyrėti tai, kas buvo tikra, stabilu, balta virsti juoda, kai keičiasi planai ir nuostatos: tai, dėl ko anksčiau buvote tikri, gali pasirodyti tuščia, netikra, nereikalinga, ir atvirkščiai.

Žuvys (02 19–03 20). Sėkmingesnis ir džiugesnis bus šeštadienis iki pietų. Vėliau būtinas atsargumas ir taktas, ypač jei sugalvosite kam nors pavadovauti, pamokyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.