Palmira: tai bene pati nepalankiausia šio mėnesio diena

Trečiadienis – bene pati nepalankiausia šio mėnesio diena. Tai kritinis Mėnulio mėnesio pabaigos bei Metalinės Žiurkės metų laikas. Ne laikas užsiimti svarbiais ir atsakingais reikalais, imtis naujų darbų, ką nors žadėti, ilgam įsipareigoti.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2021, 5:30 AM

Derėtų baigti senus darbus bei atsiprašinėti, taikytis. Atėjo laikas ir užmiršti konfliktus, patirtas nesėkmes, išgyvenimus, nuoskaudas – santykių aiškinimasis bus beprasmiškas užsiėmimas, galintis sunaikinti ir tą gerą, kas liko. Gerai rituališkai tai sudeginti, pvz., surašyti ant popieriaus lapo savo vargus ir įmesti į ugnį per saulėlydį.

Ir nebūkite patiklūs – tikrinkite gaunamą informaciją. Net ir be pilktos valios galite būti suklaidinti. Didelė apgaulių, sukčiavimo tikimybė.

Pats laikas tvarkymuisi namuose iš esmės. Derėtų išnešti šiukšles, šlamštą. Patartini ir įvairūs ritualai, padedantys išvalyti namų energetinę erdvę (ugnis, smilkalai, būgnelių daužymas, varpelių skambinimas ir pan.). Verta šia intencija ir patiems nusiprausti (geriau po tekančiu vandeniu).

Tiktų vegetariška iškrovos dieta, vertėtų gerti daugiau gryno vandens (šilto). Netinka juokauti, pramogauti, ką nors švęsti.

Išaugs konfliktų, traumų, nuostolių (pataupyti nepavyks), įvairių avarijų, traumų (ypač dėl skubėjimo, išsiblaškymo, nevaldomų emocijų) tikimybė. Labiau pažeidžiama galva, rankos, kojos. Būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis, ginklais, su elektra bei elektros prietaisais. Venkite rizikingo vairavimo, būkite atidūs eidami, ką nors veikdami rankomis.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo reikšmingi tiems, kas kelyje, kas nenakvojo namie, taip pat aktoriams. Šios nakties sapnai atskleidžia asmenines galimybes, profesinę potenciją, taip pat intrigas veikloje. Išvystos detalės itin reikšmingos – jos padės rasti teisingą kelią dabartinėms problemoms įveikti. Gerai buvo regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, nuogam būti. Deganti žvakė, lampada – svarbus profesinis įvykis. Būti su storu pilvu – pinigai, pelnas. Blogai būti liesam – nuostoliai, vanduo – apkalbos, įvairius drabužius matuotis – vienu metu užsiimti priešingais darbais, dėl ko išseksite, veidrodį sudaužyti – žlugimas, katastrofa.

Blogas ženklas: jei į akis kas nors įkristų, bato kulniukas nulūžtų, žeme apibertų, purvu išsitepti, paukščio klyksmas virš galvos, jei šukos sulūžtų, namuose kanalizacija užsikimštų, langas, veidrodis sudužtų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, virš galvos debesys išsiskirstytų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas susikaupusių reikalų tvarkymui; patartina nešioti ryškių spalvų drabužius, vengtina – žalia.

Avinas (03 21-04 20). Trečiadienio tema pagal Merfio dėsnį: „Draugai ateina ir išeina, o priešų daugėja“ . Pasiruoškite tądien netikėtumams, kurie gali sugriauti jūsų planus, atimti viltį. Gali paaiškėti, kas nebuvo jūsų draugai, bei tekti atsisveikinti su jais. Saugokitės vagių, apgavikų, melagių. Galimas šantažas, išdavystė.

Jautis (04 21-05 20). Trečiadienį nepasiduokite pagundai susipykti su savo viršininku, namuose su tėvais, sutuoktiniu. Jei kils noras pademonstruoti savo jėgą bei nepriklausomybę – suskaičiuokite iš pradžių iki dešimt, paskui iki šimto (atbuline tvarka).

Dvyniai (05 21-06 21). Trečiadienį vertėtų priminti Merfio įspėjimą: „Jei reikalai klostosi gerai, artimiausiu metu kažkas turi nutikti“. Nepasikliaukite sėkme, tariamai palankiomis aplinkybėmis – nusivilsite. Nepasiduokite įtakingų asmenų spaudimui ir pasisaugokite finansinių apgaulių.

Vėžys (06 22-07 22). Trečiadienį saugokite sveikatą bei savo gerą vardą: dabar veiks Merfio dėsnis, pagal kurį „Iš visų nemalonumų atsitiks būtent tas, kuris labiausiai pakenks“. Būkite atidesni, jautresni artimiesiems (ypač vyresnėms moterims šeimoje). Šiomis dienomis svarbu bus išlaikyti ramybę.

Liūtas (07 23-08 22). Trečiadienį nepriiminėkite jokių atsakingų sprendimų, nes galite supainioti, kas yra kas: ne viskas, kas netikę, taisytina, šalintina, bus kenksminga, o kas priimtina – naudinga. Gali tekti susidurti ir su kritika, priešiškumu, net apkalbomis – vis dėlto „Nesukit galvos, ką pamanys žmonės. Jie per daug susirūpinę, ką jūs manote apie juos“ (Merfio dėsnis).

Mergelė (08 23-09 22). Trečiadienį vargu ar pavyks į rimtas finansines problemas atkreipti reikalingų asmenų dėmesį. Jei ir sulauksite pagalbos – tai tais klausimais, kuriuos patys pajėgūs išspręsti. Įsitikinsite, jog „Niekų klausimai sprendžiami operatyviai, svarbūs – nesprendžiami visai“ pagal Merfio dėsnį.

Svarstyklės (09 23-10 23). Trečiadienio pastangos gali atnešti priešingų rezultatų – tiek finansiniuose, tiek meilės reikaluose. Itin būkite atidūs, kad nepakenktumėte savo vaikams, žmogui, kurį mylite. Ir jokių romantiškų nuotykių – tai tikrai blogas laikas įsimylėti.

Skorpionas (10 24-11 22). Ypač trečiadienį nereikėtų nukabinti nosies: juk „Prieš pagerėdama situacija pablogėja“, kaip pastebi Merfis, tad būtų logiška neskubėti, bei svarbių reikalų netvarkyti. O visų geriausia šiandieną ramiai leisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant ne tik artimiesiems, bet ir sau.

Šaulys (11 23-12 21). Trečiadienį nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe ar giminaičiais: įtikinėjimu, ginčais galite pakenkti savo karjerai, sugadinti santykius su gimine. Prisiminkite seną tiesą pagal Merfį, kad „Visus pasiūlymus žmonės supranta kitaip, negu siūlantysis“ .

Ožiaragis (12 22-01 19). Trečiadienį dabartinių problemų išspręsti greitai ir be komplikacijų nepavyks. Gali kilti konfliktų namuose bei darbe dėl finansinių nesklandumų. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos. Ne laikas pinigus skolinti, investuoti.

Vandenis (01 20-02 18). Trečiadienis apgaudinės. Prisiminkite Merfio įspėjimą: „Jei rodosi, kad situacija gerėja, vadinasi, kažką pražiopsojote“. Tai fatališka diena, kai negalima pasiduoti pirmam impulsui ir priiminėti atsakingus sprendimus.

Žuvys (02 19-03 20). Trečiadienį nepasiduokite liūdesiui, nepiktnaudžiaukite optimizmu – jis gali ne mažiau pakenkti. Ir nebrandinkite tuščių vilčių – ko gero, jos bus susijusios su pinigais arba meile?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.