Astrologė: šiam ženklui likimas atsiųs slaptą ginklą

Šią savaitę žvaigždės keletui Zodiako ženklų atneš gerąjį persilaužimą, žada astrologė Palmira. Seksis Jaučiams, Dvyniams, Vėžiams, o Žuvims likimas atsiųs slaptą ginklą.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 17, 2021, 2:37 PM, atnaujinta Feb 17, 2021, 3:07 PM

Avinas (03 21–04 20)

Jei kaupiasi klausimai svarbia tema, neatidėliokite ir pasišnekėkite su jums svarbiu žmogumi trečiadienį.

Tai diena, kai reikia išsiaiškinti įtarimus, nuoskaudas – galbūt jie be pagrindo? Net jei nepavyks sklandžiai išanalizuoti santykių, bus atliktas vienas geras darbas – pagaliau taps aiški jūsų pozicija.

Panašus pokalbis (ir dėl santykių darbe) penktadienį, šeštadienį gali būti pražūtingas.

Savaitgalį turėsite progą pasireikšti (iškrauti visą savaitę kauptą įtampą) organizuodami esminį perversmą namie.

Sekmadienio pokalbiai, išgirstos naujienos nuramins, padės rasti būdą problemoms išspręsti. Tiesa, pirmadienis dar netinkamas kovoti su likimo iššūkiais.

Jautis (04 21–05 20)

Jūsų jėgos dienos – trečiadienis, ketvirtadienis, tad reikia tvarkyti svarbiausius darbo reikalus, spręsti kilimo karjeros laiptais klausimą.

Penktadienį galite apsigauti finansų srityje – nieko nekeiskite, nepriimkite naujų sprendimų. Meškos paslaugą penktadienį, šeštadienį gali padaryti ir draugai, pareiškę kritišką nuomonę jums svarbiu klausimu.

Klausykite tik savęs, nepasiduokite svetimai įtaigai: jei jums gerai, jei nieko blogo nejaučiate, nepaisykite, ką kiti šneka. Nereikėtų veltis ir į flirtą – dabar užsimezgę santykiai suteiks nemažai skausmo.

Savaitgalis geras bendrauti su artimaisiais, giminaičiais – iš jų semsitės jėgų, optimizmo. Pirmadienis iki pietų tinkamas skubiems reikalams tvarkyti.

Dvyniai (05 21–06 21)

Dabartinė planetų padėtis jus vis labiau stiprina, tad puikiai galite remtis savimi. Tai, kas anksčiau buvo neįveikiama, dabar eisis lengvai.

Trečiadienis, ketvirtadienis gali atnešti gerų pokyčių be ypatingų jūsų pastangų ir galbūt jums nelabai suprantamu būdu. Tiesiog savaime ims ir pasiseks. Kupini energijos ir pasitikėjimo galite kibti į reikalus, bet tai pavojingas ir apgaulingas laikas, kai geriau nieko neinicijuoti.

Mokėkite penktadienį, šeštadienį susitaikyti su neišvengiamais dalykais darbe, taip pat santykiuose su artimaisiais (ypač tėvais) – tuščia pūsti prieš vėją.

Neišsigąskite, jei įvyks neplanuotų dalykų, – jums sėkmingas laikas tik prasideda.

Vėžys (06 22–07 22)

Trečiadienis, ketvirtadienis – gerojo persilaužimo metas, kai gaunama grąža už patirtus išgyvenimus. Susitelkite, pasiruoškite rizikai, drąsiam manevrui ir laimėsite. Bus taip, kaip norėsite.

Tiesa, jau penktadienis, šeštadienis sudėtingi – tai apgaulingas metas, kai negalima pasiduoti emocijoms, kai svarbu nereaguoti į provokacijas.

Kad ir kas nutiktų, neskubėkite imtis atsakomųjų veiksmų, kiek palaukite, – mėnesio pabaiga, kito pradžia padės aiškiau įvertinti situaciją ir priimti teisingą sprendimą.

Šiomis dienomis nerizikuokite su pinigais, nepasirašinėkite svarbių dokumentų, sandorių. Venkite ginčų tiek su sutuoktiniu, su savo darbdaviu, tiek su draugais. Pirmadienį iki pietų imkitės įstrigusių reikalų.

Liūtas (07 23–08 22)

Netikėtas susitikimas, naujas pasiūlymas trečiadienį, ketvirtadienį gali pakeisti jūsų ketinimus, veiklos planus. Galite suvokti, ką darėte ne taip, ko reikia atsikratyti, ką įsileisti į savo gyvenimą, ko siekti.

Ketvirtadienį ir penktadienį nuo 12 val. 45 min. turite gerą progą atsikratyti ko nors pasenusio (tai gali būti blogas įprotis, netikę santykiai su mylimuoju, tėvais, pagaliau namuose vyraujanti tvarka).

Savaitgalis puikus pabendrauti su senais draugais. Leiskite sau pasvajoti pirmadienį. Tik tam diena ir bus tinkama. Nebent užsiimtumėte senų darbų užbaigimu.

Mergelė (08 23–09 22)

Trečiadienio, ketvirtadienio susitikimai, pokalbiai paskatins gerą persilaužimą veikloje, santykiuose su antrąja puse. Tai metas, kai randama nesėkmių, nesantaikos priežastis.

Jei trečiadienį, ketvirtadienį pasirodys, kad sklandote aukštai padangėse, galite nusivilti. Kad lydėtų sėkmė, neplanuokite penktadieniui svarbių dalykinių pokalbių, neaptarinėkite finansinių reikalų – tam tiks pirmadienis iki pietų.

Kad nereikėtų graužtis dėl nelaimingos meilės, nesiaiškinkite santykių, neskirkite meilės pasimatymų penktadieniui.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Trečiadienį, ketvirtadienį susikaupęs nepasitenkinimas mylimu asmeniu gali virsti rimtais veiksmais. Tačiau neskubėkite jo (jos) išgrūsti iš savo namų ir širdies – jau savaitei baigiantis apims nerimas dėl vienatvės, kai nepadės nei draugai, nei naujas gerbėjas.

Tiesa, jei seniai ruošėtės nutraukti išsekusius santykius, trečiadienio pavakarė tinkama apie tai pranešti. Penktadienis – įtartinos sėkmės metas. Neplanuokite tądien rimtų dalykinių susitikimų ir jokių avantiūrų – tai iliuzijų metas.

Neskubėkite džiaugtis tuo, ką sužinosite, kas įvyks, nes vėliau dėl menkos priežasties tai nepasiseks.

Savaitgalis bus puikus. Pirmadienis iki pietų tinkamas darbo reikalams tvarkyti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Ginčui spręsti, svarbiam susitarimui puiki antra trečiadienio pusė, ketvirtadienis. Tai gana romantiškas laikas, kai palanku aiškintis nesklandumus, santykius su mylimu asmeniu, sutuoktiniu.

Deja, penktadienį būsite nekaip nusiteikę – galite netyčia sugadinti santykius su artimaisiais, mylimuoju. Savaitgalis vers sunerimti, tiesa, dažnai be reikalo. Stenkitės daugiau pabūti gamtoje, pasivaikščioti prie vandens telkinių.

Pirmadienį trykšite meile, džiaugsmu ir pirmą dienos pusę seksis viskas, kad ir ko imsitės.

Šaulys (11 23–12 21)

Neatsisakykite bendrauti trečiadienį, ketvirtadienį – galite netikėtai susidurti su reikalingais žmonėmis, įgyti įtakingų draugų, aukštų užtarėjų.

Užtarimo, pagalbos darbe greitai labai reikės, nes prasideda introvertiškas laikas, kai darbo reikalai ims strigti, o vadovybė ims kritiškiau vertinti jūsų atliekamus darbus. Labiau seksis tiems, kurie dirba iš namų, nes būtent savi namai taps jėgos vieta, įkvėpimo šaltiniu.

Penktadienį galite pasijusti daug kuo nepatenkinti, tačiau šį savaitgalį pavyks kai ką pakeisti. Tai geras laikas aiškintis buvusius nesklandumus, tartis, derėtis, taikytis.

Pirmadienis sudėtingas – imkitės tik to, ką gerai žinote. Išaugs traumų tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jei esate sumanę kai ką rizikingo, jei reikia išspręsti konfliktą darbe ar gerai draugei priminti, kad skolos grąžinimo terminai seniai praėję, negaiškite laiko dvejonėms antrą trečiadienio pusę, ketvirtadienį.

Nekreipkite dėmesio į galimus nesklandumus penktadienį – tiesiog dažniau nusileiskite mylimam žmogui, sutuoktiniui, net ir savo vaikams – principingumu nieko nepešite.

Ne tik penktadienis, bet ir šeštadienio pirma pusė – apgaulingas metas, kai geri norai liūdnai baigiasi.

Pirmadienį skirkite supratimui ugdyti. Pirma dienos pusė tinkama taikytis, palanki susitarimams.

Vandenis (01 20–02 18)

Imkite labiau rūpintis poilsiu, sveikata, stiprinkite nervus. Neplanuokite daug veiklos.

Antra trečiadienio ir pirma ketvirtadienio pusė gali lemti didelę sėkmę tvarkant reikalą, kuris ilgai strigo.

Penktadienio, šeštadienio romantiški nuotykiai lemtingi – po jų ilgai neturėsite ramybės. Būsite linkę flirtuoti, įsimylėti, jums reikės ko nors kito, naujo, nepaprasto, nepažinto.

Pirmadienį imsite blaiviau mąstyti, net sąžinė kiek pakamuos, nors ir nesunkiai seksis ištaisysi padarytas klaidas.

Žuvys (02 19–03 20)

Likimas jums siųs slaptą ginklą. Tai, ką išgirsite, pamatysite trečiadienio antrąją pusę, ketvirtadienio pirmąją, padės suprasti tai, kas ilgai buvo neišsprendžiamas klausimas.

Deja, nuo penktadienio vėl gali kilti sumaištis, galite imti be reikalo drumsti vandenį. Tai iliuzijų metas, kai viskas netinka.

Jei ims atrodyti, kad jus vienaip ar kitaip varžo šeima, sutuoktinis, pagalvokite, o kaip būtų be jų. Ar ne blogiau?

Pasistenkite, kad savaitgalis būtų džiugus, šventiškas jūsų vaikams, sutuoktiniui. Pirmadienio rytmetį grįš nusiraminimas, tik nieko nesugadinkite po pietų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.