Astrologė: vienas ženklas šią savaitę bus lyderis, gali nutikti kai kas svarbaus

Šią savaitę daugelį veiks pilnatis, perspėja astrologė Palmira. Puikiai seksis Vėžiams: jie bus lyderiai ir turės galimybę kai ką svarbaus pertvarkyti savo gyvenime.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 23, 2021, 10:57 AM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžia padės nusiraminti, o vidurys bus kupinas maištingų jausmų – viską norėsite keisti: netiks, ką anksčiau darėte, ko siekėte, kaip klostėsi santykiai su artimaisiais, ypač vaikais, mylimu asmeniu.

Tiesa, šios pilnaties dienos netinkamos siekti ko nors naujo, nors kritika (bei savikritika) ir bus pravarti – ketvirtadienis, penktadienis atskleis jūsų trūkumus, parodys tai, ką reikėtų taisyti. Savaitgalį (ypač sekmadienį) būsite linkę niršti dėl smulkmenų, nors iš tiesų trūks mylimo žmogaus dėmesio bei šilumos.

Pirmadienis gali būti naudingas tiems, kurie negali pasirinkti tarp sutuoktinio ir mylimo asmens (t.y. tarp pareigos, pastovumo bei akimirkos aistros, nuotykio) – tądien daugiau šansų turės sutuoktinis.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžios pastangos nenueis veltui – puiki proga greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą, išspręsti vilkinamą klausimą. Trečiadienio vakaras ypatingas – jūsų valdovė Venera atsidurs ypatingoje pozicijoje. Tai Jaučių jėgos metas, likimas bei asmuo, kurį mylite, pasiduos jūsų norų magijai...

Nuo ketvirtadienio nieko atsakingo nesiimkite darbe – atidėkite kitai savaitei. Ketvirtadienio vakaras, penktadienis nėra palankios dienos (ypač vyrams). Šeštadienis džiugus – jūsų romantiška svajonė gali netikėtai išsipildyti.

Deja, sekmadienis nekoks. Būsite linkę nervintis dėl visko: ne toks maistas, ne tie pinigai, ne toks mylimo asmens atidumas, vaikų nedėkingumas. Svarbiausia – nieko nekeisti. (Jei nenorite, kad dar labiau viskas pablogėtų.)

Dvyniai (05 21–06 21)

Pirma savaitės pusė puiki spręsti finansines problemas. Piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, darbo susitarimams naudingas ketvirtadienis iki 14 val. Deja, antra ketvirtadienio pusė, penktadienis vers be reikalo nervintis, įsitempti – apims prieštaringos mintys ir patys to nepastebėdami tapsite provokatoriais – stenkitės, kad nei darbe, nei namie dėl jūsų nekiltų konflikto. Šeštadienis leis nusiraminti, atsipalaiduoti.

Sekmadienis vėl keblus – nustojama vertinti tai, kas iki šiol buvo brangu, artima, sava, ir tampama svetimu sau bei kitiems (ypač artimiesiems). Kad ir ką jaustumėte, neskubėkite griauti santykių. Jūsų laukia džiugus pirmadienis – grįš gyvenimo džiaugsmas, sėkmė, tikėjimas ateitimi.

Vėžys (06 22–07 22)

Svarbius dalykinius reikalus planuokite antradieniui, trečiadieniui, pirmai ketvirtadienio pusei. Pakaks pasitikėjimo savimi, ryžto, sėkmės. Dabar būsite lyderiai ir turite progą kai ką svarbaus perdaryti, pertvarkyti savo gyvenime. Pasinaudokite savo jėga ir ilgam bus taip, kaip apsispręsite.

Nepasiduokite įtarinėjimams, provokacijoms ketvirtadienio antrąją pusę, penktadienį – galite išgirsti priešingų atsiliepimų apie svarbų reikalą arba žmogų. Ir jums nebus lengva suprasti, kas gerai, kas blogai. Sekmadienį venkite kategoriškų sprendimų bei ginčų su mylimu asmeniu, neaptarinėkite su sutuoktiniu nei buitinių, finansinių šeimos problemų, nei jausmų – netikėtai galite susivaidyti.

Liūtas (07 23–08 22)

Savaitė bus įaudrinta pilnaties nuotaikų, skatinančių imtis ko nors svarbaus, žengti lemtingą žingsnį, tačiau jei tik taip padarysite, pasigailėsite ilgam. Tai netinkamas laikas aktyviems veiksmams, atsakingiems sprendimams, radikalioms permainoms, naujų darbų pradžiai.

Ketvirtadienį, penktadienį būkite atidūs, kad nesusikompromituotumėte. Saugokite gerą vardą, sveikatą.

Šeštadienis padės taikytis. Beje, pagelbės maža, miela dovanėlė. Sekmadienis vėl sudėtingas – nesiaiškinkite meilės santykių, neaptarinėkite su sutuoktiniu šeimos biudžeto. Neišlaidaukite, nepirkite nieko vertingo.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienis, trečiadienis, pirma ketvirtadienio pusė – puikus metas įgyvendinti senus sumanymus. Gali tekti užsiimti ir sutuoktinio reikalais, jam padėti – neatsisakykite: jus tai labiau suartins. Kad ir kuo užsiimsite, pasistenkite į situaciją pažvelgti naujai, labiau įsiklausyti į aplinkinių (partnerių, sutuoktinio, draugų) nuomonę.

Šios dienos tinkamos deryboms, prašymams, susitarimams. Antra ketvirtadienio pusė, penktadienis dvilypiai – apims silpnumo akimirka ir bus sunku tinkamai susiorientuoti. Šeštadienį vėl pasijusite stiprūs, dvejonės, liūdesys išnyks. Tik sekmadienį neperlenkite lazdos kovodami už tai, kas jums priklauso, – lengvai įsižiebs konfliktas.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Gali apimti ryžtas ką nors iš esmės keisti – išvaizdą, netenkinantį darbą ar santykius, gyvenamąją vietą. Tai nebloga mintis, kuria tiktų pasinaudoti pirmą savaitės pusę. Deja, antros ketvirtadienio pusės bei penktadienio pokyčiai jus gali sužlugdyti, tad nepriimkite jokių lemtingų sprendimų.

Savaitgalį labiau pasisaugokite – tai liūdesio, vienatvės dienos, tada beveik be priežasties nubraukiama ašara, labiau pasigendama švelnumo, jautrumo, dėmesio. Jei pasijusite pamiršti mylimo asmens, neskubėkite daryti išvadų – netrukus iš jų pasijuoksite. Jau pirmadienį pasirodys, jog išgyvenote be reikalo, – esate mylimi ir reikalingi.

Skorpionas (10 24–11 22)

Jei šią savaitę įsivelsite į meilės nuotykį, žinokite, kad jūsų gyvenimas gali apvirsti aukštyn kojomis! Savaitės pradžioje jausitės pakylėti ir ne tik guviai spręsite susikaupusias problemas, netrukdomi tvarkysite sudėtingus reikalus, bet ir lengvai įsimylėsite... Norėsis visko. Čia ir dabar.

Branginkite, ką gausite pirmą savaitės pusę. Rūpesčiai bei kitokie nesmagumai dėl neatsargaus elgesio, savo galimybių viršijimo laukia antrą ketvirtadienio pusę, penktadienį. Šeštadienį verta nuoširdžiai pasikalbėti su žmogumi, kurį galbūt užgavote, įskaudinote. Sekmadienį bendraujant taps svarbu atsargumas, saikas – gresia paskalos.

Šaulys (11 23–12 21)

Pirma savaitės pusė kupina netikėtumų – įvykiai gali pakrypti nenumatyta linkme. Daug kas priklausys nuo jūsų reakcijos, mokėjimo susivaldyti, kai ką nutylėti. Deja, šiuo metu kilusios problemos taip greitai neišnyks.

Ypač antrąją savaitės pusę būkite kuklesni, nesigirkite, pasisaugokite intrigantų, pavyduolių – dėl jų gali nukentėti jūsų santykiai su vadovybe (ypač jei darbdavys užsienietis), mylimu asmeniu. Susiturėkite nuo pagundos sekmadienį paišlaidauti ar ko nors reikalauti iš artimųjų, mylimo asmens.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžioje bus tai šalta, tai karšta nuo dalykų, kuriuos išgirsite ar patirsite. Būsite priversti ką nors paaukoti dėl ramybės ar pergalės. Vis dėlto iki ketvirtadienio pavakarės – daug kuo naudingas laikas, be išskirtinių pastangų seksis pakreipti kito žmogaus nuomonę, susitarti opiu klausimu.

Ketvirtadienio vakaras, penktadienis sudėtingi, bus sunku adekvačiai sureaguoti į įvykius. Ne laikas aiškintis santykius, rizikuoti darbe, kelyje. Šeštadienį pavyks nusiraminti, ši diena tinkama aiškintis nesklandumus su artimaisiais, vaikais, mylimi žmogumi. Pirmadienį neverta spręsti karjeros problemų – jei reikia, kreipkitės į šefą ar į naują darbdavį. Nesikuklinkite.

Vandenis (01 20–02 18)

Darbymetis – viską atidėkite į šoną ir susitelkite į veiklą. Tiks spręsti ir uždarbio klausimą. Nuo savaitės pradžios gerai atsisakyti nereikalingo bendravimo (jis blaškys, atims laiką) ir užsiimti darbais. Veiklos, verslo susitarimams tinkamiausia pirma ketvirtadienio pusė.

Penktadienį ir savaitgalį netvarkykite piniginių ir turto reikalų, nepirkite brangių daiktų. Ypač sekmadienį pasaugokite savo piniginę, asmeninius daiktus bei turtą – tikėtinos vagystės. O štai pirmadienis – laimės bei sėkmės, naudos diena: atsivers naujos galimybės.

Žuvys (02 19–03 20)

Sėkmingiausias metas – pirma savaitės pusė. Apims gerų permainų nuojauta ir viskas sklandžiai slys be išskirtinių pastangų. Tvarkykite darbo reikalus, spręskite asmeninio gyvenimo problemas. Ketvirtadienio antroji pusė, penktadienis dvilypiai – labai nesidžiaukite ką nors gero sumanę, susitarę ar išgirdę gerą naujieną, gavę intriguojantį pasiūlymą, ne tik dalykinį, finansinį, bet ir romantišką...

Tiek penktadienis, tiek šeštadienis netinkami gimtadieniui švęsti – palankesnis sekmadienis. Na, o jei kas nors jums nepatinka, jei ko nors norite atsikratyti (jausmo, žalingo įpročio), tai reikia daryti iki gimtadienio (geriausia ketvirtadienio vakarą, penktadienį).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.