Horoskopas kovui: šio ženklo laukia ypač džiugios permainos

Prasidėjęs pavasaris taps postūmiu ir gyvenime, ir karjeros reikaluose. Astrologė Ramunė kovą daugeliui Zodiako ženklų žada darbingą. Itin džiugios permainos laukia Dvynių.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 28, 2021, 10:45 AM

AVINAS 03 21–04 19

Pavasario pradžia atneš gerų žinių, greičiausiai susijusių su karjera ir finansine padėtimi. Tai jums padės pasijusti svarbiems ir turtingiems. Apskritai visą kovą jausitės puikiai – būsite energingi ir geros nuotaikos.

Vienišiems Avinams šis mėnuo gali būti reikšmingas – tikėtina, kad pagaliau rasite meilę. Esantiems poroje Avinams reikėtų daugiau dėmesio skirti antrajai pusei. Dėl dėmesio trūkumo galite išgirsti priekaištų ir iš bičiulių.

Kovo viduryje jums gali tekti kelioms dienoms išvykti iš namų darbo reikalais. Komandiruotės rezultatai bus labai geri. Paskutinėmis mėnesio dienomis labiau pasaugokite sveikatą – atidžiau rinkitės maistą ir nepamirškite fizinės veiklos.

JAUTIS 04 20–05 20

Laukia permainingas, bet sėkmingas kovo mėnuo. Seksis darbe, santykiai su pačiais artimiausiais žmonėmis taip pat bus darnūs ir džiuginantys.

Tam padės jūsų pasiryžimas drąsiai reikšti savo jausmus.

Vis dėlto bendraudami su draugais ar kolegomis būsite linkę elgtis egoistiškai, todėl natūralu, kad dėl to gali kilti nesutarimų. Laukia pokalbis su viršininku dėl tolesnės jūsų karjeros.

Tai laikas, kai turėtumėte pasidalyti savo idėjomis ir planais. Kai kurie jų tikrai verti dėmesio.

Mėnesio viduryje galite sulaukti džiuginančių žinių, susijusių su pinigais. Jausitės lyg laimėję Aukso puodą. Pavasario pradžia palanki investuoti, užmegzti verslo partnerystes.

Tačiau atidžiau bendraukite su banko atstovais. Įsitikinkite, kad abiem pusėms viskas aišku. Šiuo laiku tikėtina kelionė, greičiausiai su antrąja puse.

DVYNIAI 05 21–06 20

Jau nuo pirmų pavasario dienų pastebėsite savo gyvenime teigiamų pokyčių. Permainos džiugins ir asmeniniame, ir profesiniame gyvenime. Dėl įgūdžių ir drąsos imtis naujoviškų sprendimų jums pavyks išspręsti iki šiol daug nerimo kėlusią problemą.

Jeigu esate vieniši, tikėtina, kad šiuo laikotarpiu sutiksite žmogų, apie kurį svajojote. Jis jums idealiai tiks – tai pajusite nuo pirmų pažinties dienų. Beje, gali būti, kad šį žmogų jau pažįstate iš darbo aplinkos.

Pasistenkite vengti nereikalingų barnių su mylimu žmogumi ir šeimos nariais. Tiesa, šį mėnesį gali nepavykti išvengti dramų su buvusia antrąja puse.

Tikėtina, kad šį mėnesį išgirsite apie jums skirtą palikimą. Išgirdę naujienas nepameskite proto – elkitės apdairiai ir prieš imdamiesi tolesnių veiksmų pirmiausia juos gerai apgalvokite.

VĖŽYS 06 21–07 22

Jūsų laukia permainingas mėnuo, nesklandumų nepavyks išvengti. Labiau saugokite savo reputaciją darbe, o jeigu turite nuosavą verslą, venkite neaiškių sandorių. Šis laikas netinkamas investicijoms. Sulaukę prašymų paskolinti pinigų atsisakykite, antraip galite su jais tiesiog atsisveikinti – atgauti nepavyks.

Daugiau laiko praleiskite su savo antrąja puse – tai metas, kai turėtumėte atvirai ir drąsiai pasikalbėti apie tai, ko vienas iš kito norite ir kaip matote bendrą ateitį. Kartu priimdami sprendimus, kad ir kokie sunkūs jie būtų, sustiprinsite savo ryšį.

Rūpesčių gali kelti santykiai su tėvu ar vyresniu asmeniu darbe. Antrąją mėnesio pusę jums labiau nei įprastai reikšis tingulys. Jei galite, kelias dienas pailsėkite nieko neveikdami, bet neleiskite tinguliui įsisukti į kasdienybę.

LIŪTAS 07 23–08 22

Kovas jums – galimybių metas. Protingai jomis pasinaudokite. Pirmoji mėnesio pusė bus ypač daug žadanti, tačiau antrąją teks susidurti su iššūkiais. Jie gali būti susiję su senomis skolomis ir ligomis.

Nepaisant to, kad nebus labai malonu, tai duos ir naudos. Gali būti, kad net ir finansinės.

Galite nusivilti savo dabartiniu darbdaviu, todėl tikėtina, kad pradės suktis mintys apie darbo keitimą. Naujos darbo vietos galbūt net pradėsite ieškoti užsienyje. Kad ir ką nuspręstumėte, labai tikėtina, kad jums pasiseks.

Priimdami sprendimus nebijokite patarimų klausti vyresnių jums artimų žmonių. Jie jums linki paties geriausio, tad jų patirtis ir išmintis padės priimti teisingą sprendimą.

Šiomis dienomis galite sulaukti naujienų apie vaiko gimimą ar vedybas. Nors žinios bus džiuginančios, jos gali sukelti ir šiek tiek įtampos bei nerimo.

MERGELĖ 08 23–09 22

Pirmąjį pavasario mėnesį aplinkinius žavėsite gera nuotaika. Pasitikėsite savimi ir būsite puikiai nusiteikę. Viskas atrodys lengvai įveikiama ir pasiekiama.

Šiuo laikotarpiu skirkite daugiau laiko savo šeimai, būkite dėmesingi ir paslaugūs. Jei šiuo laikotarpiu bus šeiminių švenčių, atšvęskite jas deramai pagal situaciją.

Džiaugsitės darbe sėkmingai įgyvendinę jums skirtas užduotis, tad nenuostabu, kad šiuo laikotarpiu jūsų karjeroje laukia teigiamos permainos. Asmeninis žavesys, darbštumas ir lankstumas ieškant sprendimų bus įvertinti ir vadovų, ir kolegų.

Nors finansinė padėtis šiuo metu stabili, gali kilti tam tikrų rūpesčių. Su jais turėsite susidoroti nedelsdami. Šis laikas netinkamas investuoti į nekilnojamąjį turtą.

Skirkite kovo mėnesį savišvietai. Lankykitės (galima ir virtualiai) muziejuose, parodose, koncertuose. Tai bus puiki proga priminti sau, kad esate gyvi ir kad gyvenimas – nuostabus.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Kovą teks tvarkyti nemažai su finansais susijusių reikalų.

Tikėtina, kad net ne savo, o giminaičių ar artimų draugų. Prisiėmę šią atsakomybę būkite itin atidūs – klaidos gali kainuoti brangiai ne tik finansine, bet ir emocine prasme.

Pirmąjį pavasario mėnesį dažniau nei įprastai jausitės patekę į keblią padėtį. Šiomis dienomis būsite linkę daug ką pervertinti ir iš musės padaryti dramblį. Galbūt tai lems nuovargis po ilgos ir niūrios žiemos. Bet kokiu atveju pasistenkite išlikti ramūs, nepanikuokite ir jokiu būdu nepulkite į savigailą.

Darbe viskas klosis gerai, jeigu bendraudami su kolegomis išliksite diplomatiški. Siekdami užsibrėžtų tikslų nebijokite pasinaudoti ir asmeniniu žavesiu. Jei šį mėnesį tektų keliauti, pasirūpinkite sveikatos draudimu.

Jeigu šiuo metu jums atrodo svarbu daugiau laiko skirti namams ir artimiesiems, taip ir darykite. Tiesa, būsite linkę perdėtai stengtis dėl to, kas jums teikia ar turėtų teikti džiaugsmą.

SKORPIONAS 10 23–11 21

Nors pavasario pradžia, jūs visą savo laiką būsite linkę skirti darbui. Praleistos pietų pertraukos, viršvalandžiai šiuo laikotarpiu bus jūsų kasdienybė. Kaltinti dėl to galėsite tik patys save – tai bus jūsų pačių pasirinkimas.

Norėsite sau ir visam pasauliui įrodyti, kad galite pasiekti viską, ką esate užsibrėžę, kad jums nėra nieko neįmanoma. Jus motyvuos ne tik noras realizuoti save, bet ir aplinkinių liaupsės, įvertinimas.

Kovo pabaigoje galite sulaukti įdomaus darbo pasiūlymo. Paskutinės mėnesio dienos ypač palankios verslo žmonėms. Tai bus tinkamas laikas investuoti, imtis naujų didelių projektų.

Asmeniniuose santykiuose tvyros štilis. Todėl jeigu svajojate apie artimus santykius, nors trumpam atsitraukite nuo darbų ir raskite laiko pabendrauti su draugais ar paieškoti naujų pažinčių.

Kol rasite tai, kas jums atrodys tinkama, leiskite sau pasimėgauti mėgstama veikla – sportu, kelionėmis, susitikimais su draugais.

Šis mėnuo palankus ir meilės nuotykiams. Jei ieškote antrosios pusės, tikėtina, kad ją sutiksite antroje kovo pusėje.

ŠAULYS 11 22–12 21

Kovas prabėgs taip greitai, kad net nepastebėsite. Įvairių reikalų ir darbų bus tiek daug, kad vos spėsite suktis.

Nepaisant to, jūsų laukia graži pavasario pradžia. Jausitės savo rogėse. Būsite užtikrinti tuo, ką darote, jausite artimų žmonių palaikymą.

Viską, kad ir ko imsitės, darysite su malonumu. Galbūt todėl jums pavyks lengvai įveikti net ir netikėtai iškilusius sunkumus ar nesusipratimus.

Siekdami išvengti nesusipratimų namuose venkite priešgyniauti savo antrajai pusei. Net kai jums atrodo, kad esate teisūs, svarbu įsiklausyti ir į kitos pusės argumentus.

Išlikite pakantūs, diplomatiški ir jokiu būdu nepirškite savo nuomonės. Leiskite savo mylimam žmogui pačiam priimti sprendimus, klysti ir pasimokyti iš savo klaidų.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Kovas – svarbių sprendimų metas. Nuo to, kaip elgsitės, kokius sprendimus priimsite, priklausys, kaip jums seksis ateityje. Liaukitės kliovęsi kitų gerumu ir imkitės iniciatyvos patys. Darbštumu, užsispyrimu ir kovingumu galite pasiekti viską, ko siekiate.

Kovas palankus kraustytis į naujus namus arba bent jau atnaujinti senuosius. Antroje mėnesio pusėje pagyvės jūsų socialinis gyvenimas. Sulauksite daugiau progų pabendrauti su seniai matytais artimaisiais ir draugais.

Jeigu jūsų antroji pusė pavydi, dėl to netgi gali kilti barnių. Jai atrodys, kad pernelyg mažai skiriate jai dėmesio. Vienišiems Ožiaragiams kovas palankus užmegzti artimesnius santykius. Jie gal ir nebus ilgalaikiai, bet šiuo metu jums suteiks daug teigiamų emocijų.

VANDENIS 01 20–02 18

Jūsų laukia daug žadanti pavasario pradžia. Susitelkite į darbus, sveikatą, šeimą ir finansus. Nors gali kilti nesusipratimų, kai kurie projektai gali vėluoti, iš esmės galėsite džiaugtis sėkmingais darbais. Galite tikėtis aukštesnių pareigų pasiūlymo ar didesnio atlyginimo. Naujiems iššūkiams įkvėps ir šeimos nariai. Jų parama bus visokeriopa.

Norėdami palepinti ar nustebinti antrąją pusę būsite linkę išlaidauti. Dėl to net gali kilti ginčų – jūsų mylimam žmogui atrodys, kad nemokate elgtis su pinigais. Pasistenkite apdairiau juos leisti ir niekam nieko neįrodinėti.

Bus dienų, kai norėsite nuo visko ir nuo visų pabėgti. Taip ir padarykite. Nevaržykite savęs. Nesileiskite įsukami į gandų ir apkalbų pinkles. Netikėkite viskuo, ką girdite, ir patys neskleiskite žinių, kurių teisingumu nesate įsitikinę.

Pagaliau šiuo laikotarpiu jūs aiškiai turėtumėte nuspręsti, kur link norite eiti ir ko siekti.

Jūsų užsidegimas žavės aplinkinius, todėl nenustebkite, jog padaugės norinčiųjų su jumis susipažinti ir pabendrauti.

Nors akimirkai pamirškite savo rūpesčius ir džiaukitės šylančiais orais ir gerėjančiais santykiais tiek su savimi, tiek su aplinkiniais.

ŽUVYS 02 19–03 20

Kovas – puikus mėnuo mokytis naujų dalykų, tvarkyti piniginius reikalus, įsigyti brangių daiktų ir investuoti. Tai sėkmingas laikas plėsti savo verslą, ypač jeigu jis susijęs su užsienio šalimis.

Tačiau neskubėkite stačia galva į rizikingus projektus. Vadovaukitės šaltu protu, o ne emocijomis.

Šis patarimas šiuo laikotarpiu jums padės visuose gyvenimo aspektuose. Net ir bendraudami su artimaisiais nesileiskite per daug užvaldomi emocijų. Atminkite, kad visiems būna ir gerų, ir blogų dienų.

Jei prireiks paramos, galite būti tikri, kad jos sulauksite iš draugų, šeimos narių ar net savo mokytojų. Jums ar jūsų šeimos nariams gali kilti nedidelių sveikatos sutrikimų. Jie gali būti susiję su astma ar alergijomis. Griežtai laikykitės gydytojų nurodymų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.