Astrologė: likimo vairas atsidurs šio ženklo rankose

Ši savaitė bus gana aktyvi, pavyks daug nuveikti, žada astrologė Palmira. Dvyniams ypač: likimo vairas atsidurs jų rankose.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-03-02 11:06

Avinas (03 21–04 20)

Nemanykite, kad reikalai stringa. Tiesiog dabar reikalingas kitas įvykių tempas! Tai mįslingas metas prieš gimtadienį, reikalaujantis pamiršti, palikti, atsipūsti. Per prabėgusius metus patyrėte daug įspūdžių, išgyvenimų ir dabar turite nuo visko tyliai pailsėti.

Nors jūsų šeimininkas Marsas Dvyniuose išdavikiškai skatins bendrauti, kur nors lėkti, skubėti, būkite savyje ir su savimi – tai svarbus ateities sėkmei introvertiškas laikas. Jei pamėginsite laužyti šią taisyklę, pasijusite lyg save apvogę. Tad nesiimkite iniciatyvos, nieko nereikalaukite ir niekam nieko nesiūlykite. Šią savaitę tai itin svarbu.

Tiesa, maža išimtis – penktadienis. Šios dienos susitikimai, pasiūlymai, susitarimai laimingai pakreips jūsų ateitį.

Jautis (04 21–05 20)

Gali tekti prisiimti atsakomybę už santykius su partneriais, savo pora. Tiesa, nebus lengva rasti geriausią išeitį: kai ko teks atsisakyti ar kai ką paaukoti. Venkite konfliktuoti – ieškokite bendrumų, o ne skirtumų. Tai nebus paprasta, nes galite sužinoti dalykų, kurie ilgai buvo slepiami.

Kebliai padėčiai aptarti tinkamas ketvirtadienis – lengviau susikalbėsite, rasite išmintingą kompromisą. Nepraleiskite progos finansinėms problemoms spręsti penktadienį. Diena tinkama ir draudimo bei mokesčių reikalams tvarkyti, pareikalauti iš užmaršaus giminaičio ar draugo grąžinti skolą, iš darbdavio – sumokėti algą.

Sekmadienis žada nepaprastų pokalbių, susitikimų, kurie laimingai pakeis jūsų ateitį.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia – ramus laikas, kai reikia pasikliauti savieiga, – sėkmės laivelis pats išplauks į plačiuosius vandenis. Ketvirtadienis atneš permainų, pajusite jų jėgą.

Likimo vairas atsidurs jūsų rankose. Marsas jau jūsų ženkle ir juo judės iki balandžio 23 d. Būkite drąsūs, ambicingi, siekite užsibrėžto tikslo – negaiškite.

Ketvirtadienis, penktadienis puikūs atsakingiems tiek dalykiniams, tiek asmeniniams sprendimams priimti – dabar tikrai neapsiriksite.

Sekmadienis ir pirmadienis – netinkamos dienos lemtingam žingsniui. Venkite konfliktų, nepasiduokite jokioms provokacijoms.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžioje gali pasiekti netikėta, intriguojanti žinia, jūsų gyvenime gali pasirodyti ypatingas žmogus.

Pakaks nedidelio atsitiktinio postūmio, ir ryšitės permainai. Tiesa, nuo ketvirtadienio reikėtų atsisakyti drąsių projektų – nieko nebekeiskite nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime.

Esate apdovanoti prigimtine intuicija, ir dabar atėjo laikas, kai verta pasikliauti nuojauta, pirmu įspūdžiu, gilintis į sapnus.

Jei savaitės pabaigoje ar kitos pradžioje stigs jėgų, noro ką nors veikti, nesiverskite per galvą – dalinkitės savo rūpesčiais, darbais su artimaisiais, antrąja puse. Nesistenkite dabar vieni visko patempti.

Liūtas (07 23–08 22)

Iki pat penktadienio nevertėtų planuoti naujovių, permainų. Gilinkitės į senus reikalus, užsiimkite atidėtais, nebaigtais darbais.

Daugiau laiko skirkite namams, prisiminkite, ką esate prisižadėję artimiesiems. Tik neperlenkite lazdos reiklumu ir valdingumu – nors artimieji ir draugai jums pritars, pasėsite įtampą.

Netikėtai sėkmingas ir džiugus taps penktadienis – ši diena atneš gerų permainų į jūsų gyvenimą. Atsivers naujų galimybių, atsiras naujų žmonių. Imsite kitaip matyti pasaulį, vertinti jus supančius žmones.

Nuo pirmadienio laukia nauja darbų ir rūpesčių griūtis, tik neišsigąskite: tai duos naudos ir lems sėkmę!

Mergelė (08 23–09 22)

Lengvai ir be įtampos tvarkysite susikaupusius reikalus savaitės pradžioje. Ir tai bus gera proga spręsti bendravimo su artimaisiais, kaimynais, giminaičiais problemas.

Nuo ketvirtadienio tapsite labiau kategoriški, net kritiški, linkę dažniau matyti kitų (ypač partnerių, sutuoktinio) trūkumus nei privalumus.

Tiesa, ketvirtadienis geras atsakingam dalykiniam reikalui sutvarkyti, deryboms su partneriais, pokalbiui su viršininku dėl kilimo karjeros laiptais – nepraleiskite tokios puikios progos. Sekmadienį, pirmadienį gausite ypatingų, netikėtų, žavių dovanų iš maloningo likimo!

Svarstyklės (09 23–10 23)

Lyg ir viskas gerai, bet visa tai sunkiai apčiuopiama. Jei turite rimtų dalykinių rūpesčių, jei vargina šeiminio bendravimo keblumai, jei nesutariate su mylimu asmeniu, pamėginkite nuo ketvirtadienio ką nors keisti. Ši diena palanki ir svarbiam pokalbiui, santykiams analizuoti – surizikuokite apie viską, kas jums rūpi, pasišnekėti be užuolankų ir išsisukinėjimo.

Penktadienis žada įkvepiančių naujienų, smagių pažinčių. Sekmadienį, pirmadienį tinka spręsti senas problemas tiek šeimoje, tiek darbe, nes paliktos savieigai jos ims stabdyti reikalus, kliudys bendrauti, jaustis laisviems ir laimingiems.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nors nuo jūsų valios mažai kas priklausys, dabar Žuvų metas ir aplinkybės klostosi jums palankiai. Įvairiems susitarimams, ginčytiniems klausimams spręsti palankiausias trečiadienis.

Nuo ketvirtadienio teks labiau susitelkti, būti atidesniems, atsargesniems, paisyti nuojautų, elgtis ne kaip manote, o kaip jaučiate. Tiesa, šios dienos pažintys, gauti patarimai, pasiūlymai bus svarbūs ir gali laimingai pakeisti jūsų ateitį. Skubius darbus, svarbius susitikimus planuokite pirmadieniui, neatidėkite vėlesnėms dienoms.

Šaulys (11 23–12 21)

Beveik visa savaitė – ramus, pasyvus laikas, kai reikia daugiau ilsėtis ir užsiimti nebent nebaigtais darbais. Jei norėsis dėl ko nors pakovoti, darykite tai penktadienį, šeštadienį, tiesa, ne vieni, tuomet tikrai laimėsite.

Beje, jūsų siekius energingai parems draugai, gerbėjai, mylimas žmogus. Drąsiai ginčykitės ir įrodinėkite savo tiesas – bus taip, kaip pasakysite. Tai geras laikas ir įtikinti sutuoktinį, kad jūsų santykiai puikūs, ir priminti pareigą rūpintis jumis. Jei norite dovanos iš savo partnerio, užsiminkite jam (jai) apie tai ketvirtadienio vakarą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nežymus įvykis savaitės pradžioje, atsitiktinis susitikimas ar pokalbis gali į gera pakeisti santykius su bendradarbiais ir artimaisiais. Svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti puikus ketvirtadienis – atsigriebsite už praleistas progas. Diena gera ir ilgalaikiam darbo susitarimui.

Jei seniai svajojate apie generalinį tvarkymąsi namuose, nuo ketvirtadienio galite imtis nemaloniausių darbų. Tai, beje, padės pamiršti nuoskaudas ir nusivylimą – šiuo metu galite tapti smulkmeniški, priekabūs tiek artimųjų, mylimo žmogaus, tiek bendradarbių, klientų atžvilgiu.

Vandenis (01 20–02 18)

Nepersidirbkite savaitės pradžioje – nuo ketvirtadienio bus darbingesnis metas. Imtis ko nors naujo, planuoti atsakingus darbo susitikimus, rizikingus veiksmus patartina ketvirtadienį, penktadienį, šeštadienį.

Tai puikios dienos tiek veiklai, tiek svarbioms kelionėms ar darbo pažintims užmegzti. Galite gauti net kelis gerus pasiūlymus ir nebus lengva pasirinkti, apsispręsti. Sekmadieniui, pirmadieniui jau nieko nebeplanuokite – skirkite šias dienas tik artimiausiems žmonėms. Veiklai, aktyviam bendravimui dienos netinkamos.

Žuvys (02 19–03 20)

Nereikėtų viltis, kad jūsų galimybės neišsemiamos ir galite save alinti nesibaigiančiais darbais, varginti besidauginančiais rūpesčiais. Skubesnius ir svarbesnius reikalus sutvarkykite pirmą savaitės pusę iki ketvirtadienio.

Vėliau būsite priversti savo ar ne savo noru mažinti darbų tempą ir apimtį, pradėsite nebespėti. Ne laikas planuoti išgyvenimo egzaminus, atvirkščiai – pamąstykite, kaip suteikti sau galimybę dažniau atsipalaiduoti, patinginiauti. Įvykių neskubinkite – pasikliaukite išmintinguoju likimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.