Palmiros horoskopas antradieniui, kovo 9 d.

Antradienis vers susimąstyti apie savo laimėjimų kainą. Ar įdėtos pastangos buvo vertos gautų rezultatų? Pojūtis, jog buvote nepakankamai įvertinti, jog nesulaukėte tinkamo atpildo skatins naujai pažvelgti savo poreikius, norus, o taip pat ir prisirišimus, jausmus...

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2021, 12:01 AM

Susidūrimas su neteisingu santykiu, požiūriu į jus, jūsų pastangas (tiek veikloje, tiek asmeniniuose santykiuose) skatins kažką keisti, kažko atsisakyti, paaukoti, ieškoti naujų metodų. Gal todėl, kad seni tapo nebeefektingi? Gal todėl, kad nebesinori dar kartą užlipti ant netikusių santykių grėblio?

Ši diena skirta duoti, bet ne gauti. Ir geriau jausitės dovanodami, rūpindamiesi kitais. Beje, ji siejama su gėlėmis – raskite proga kam nors ir be priežasties įteikti puokštę.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį reiškė tik įspėjimą, tad geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą, grįžti namo, kažką užmiršus paimti.

Geras ženklas: kažką pamesti, jei kišenė prakiurtų, paukščio plunksna ant galvos nukristų, gauti gėlių (ypač rožių be dyglių) dovanų, jei namuose gėlė pražystų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – balta, raudona, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Kovą už principus, už įtaką pakeiskite bendradarbiavimu. Nusileisite pirmi, būkite draugiški – rasite naudingų kompromisų antradienį.

Jautis (04 21–05 20) Antradienį būkite atidesni tėvams, likite kantrūs jų pastaboms, priekaištams. Tądien venkite ginčų su mylimu asmeniu, su vaikais. Ir pasisaugokite vagių, sukčių, apgavikų.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors antradienis jums palankus metas, tačiau santūriau reaguokite į kitų komplimentus, itin naudingus pasiūlymus ar ypatingas dovanas – gal tai Trojos arklys?

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis nepalankus (geriau jį leisti namie). Nesiaiškinkite santykių su mylimu asmeniu – ne laikas ginčams, priekaištams (ar piktoms mintims). Beje, labiau pasaugokite pinigus – galimos vagystės, nuostoliai.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį derėtų labiau rinktis, su kuo bendrauti – venkite agresyvių, piktų, pavydžių asmenų. Būkite atidesni bei pagarbesni savo poros nuomonei bei norams.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį labiau pasaugokite pinigus ir turtą. Venkite ginčų su antrąja puse.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis svarbus bendravimui su vaikais. Būkite jiems atidesni ir mokėkite nereaguoti į provokacijas. Beje, tai karminių skolų grąžinimo savo vaikams laikas.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį savaime gali išsispręsti sudėtingas reikalas. Šeima, o taip pat seni draugai gali nemenkai padėti (ypač nelaimės atveju).

Šaulys (11 23–12 21). Ieškokite antradienį jus suprantančių asmenų. Neatsakykite prašančiam. Kita vertus, pasisaugokite melagių, liežuvautojų, vagių, sukčių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį pasistenkite likti kantrūs bendraudami. Itin atidūs likite savo poros jausmams, poreikiams. Ne laikas priekaištauti sutuoktiniui dėl jausmų (ar pinigų) stygiaus – tuomet jų dar labiau sumažės...

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis sėkmingas veiklai – pakovokite už svarbų reikalą. O štai bendraudami su artimaisiais būkite taktiškesni, labiau įvertinkite gerąsias partnerio puses – gal kartais kalate vinis mikroskopu?

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį saugokite savo ramybę, turtą, sveikatą. Ir būkite atidesni vaikams. Diena nėra palanki romantiškiems nuotykiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.