Astrologė turi svarbią žinią dviem ženklams: nepraleiskite savo laimės

Savaitė po Velykų bus marga tarsi margutis, žada astrologė Palmira. Netrūks ir sėkmės, ir gerų sumanymų, ir aukštų įvertinimų. Ypač savo sėkme ir laime reikėtų pasinaudoti Dvyniams ir Vandeniams.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 6, 2021, 12:20 PM

Avinas (03 21–04 20)

Marga savaitė, kupina ir gerų progų, sėkmės, ir nelauktų problemų. Svarbiems sprendimams priimti bus tinkama savaitės pradžia. Naujo reikalo pradžiai, atsakingam susitikimui, pokalbiams su vadovybe sėkmingiausia diena – trečiadienis. Iki 19 val. bus geras laikas pokalbiui su savo pora apie tai, kokių pastangų tikitės.

Nuo ketvirtadienio viskas gali pakrypti nenumatyta linkme – kad nieko nesugadintumėte, svarbu nesivelti į santykių aiškinimąsi, atsisakyti pretenzijų artimiesiems, darbe siekti kolegų palaikymo, vengti konfliktų su šefu ar partneriais.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžia – laimingas metas, darbe jūsų naudai išsisprendžia svarbus klausimas, pavyksta ištaisyti bendravimo su vaikais, mylimu žmogumi nesklandumus.

Antradienį, trečiadienį drąsiai reikškite iniciatyvą – pavyks savo sumanymais, darbais sudominti svarbius asmenis. Jei antradienio vakarą ar trečiadienį su jais aptarsite jums svarbius klausimus, sulauksite tinkamo atgarsio.

Nuo ketvirtadienio verta stabtelėti. Prasideda apgaulingas, konfliktinis metas – galite apsirikti, kils nauja išbandymų banga. Sudėtingiausios dienos – sekmadienis, pirmadienis.

Dvyniai (05 21–06 21)

Jums nestinga nei gerumo, nei nuoširdumo. Aplink viskas keičiasi, atsiveria naujos galimybės, sprendžiami svarbūs klausimai. Grįžta jėgos, atsigręžia sėkmė, apima kūrybinis įkvėpimas. Tokios nuostabios dienos bus antradienis, ypač trečiadienis. Tai svarbus laikas ir jūsų dalykinei ateičiai, ir santykiams su mylimu asmeniu. Nepaleiskite savo laimės!

O štai iš ketvirtadienio daug nesitikėkite – bloga diena ir dalykiniams reikalams, ir meilės pasimatymui. Būsite pernelyg kategoriški ir neatsargūs.

Šeštadienį nusiraminsite, išspręsite nesklandumus, tačiau sekmadienis (ypač vakaras), pirmadienis pavojingi, galintys sugriauti gerovę šeimoje, darnius santykius su mylimu asmeniu. Šiomis dienomis labiau saugokite savo turtą.

Vėžys (06 22–07 22)

Jei ieškote naujų galimybių užsidirbti, sprendžiate savo veiklos ar būsto finansavimo klausimą, galvojate apie investavimą, savaitės pradžia – puiki ieškoti tinkamo sprendimo.

Tačiau nuo ketvirtadienio iki kitos savaitės pradžios nebesigilinkite į finansines problemas – apgaulingos dienos, lengva tapti sukčių ir intrigantų auka, patirti nuostolių. Įsidėmėkite, kas blogai šnekėjo apie mylimąjį (-ąją), ir venkite tokių draugų. Savaitgalis, pirmadienis – staigmenų ir pagundų kupinos dienos. Dominsite ne vieną asmenį, atsiras galimybių užmegzti flirtą, tačiau tam visiškai netinkamas laikas. Šiomis dienomis pavojinga ir aiškintis santykius su antrąja puse. Bendraudami venkite ultimatumų.

Liūtas (07 23–08 22)

Savaitės pradžios pokalbiai, susitikimai bus daug kuo naudingi. Svarbiausius darbus irgi planuokite iki ketvirtadienio. Ypač trečiadienis palankus atsakingiems susitikimams. Siūlykite savo idėjas, kreipkitės su prašymais – gausite, ko norite. Šis laikas palankus spręsti ginčą su artimu žmogumi, vaikais, klientais, kolegomis, vadovybe.

Pasistenkite, kad ketvirtadienį, penktadienį būtumėte laisvesni – gresia ne ypač malonios staigmenos, gali tekti bėgti taisyti situacijos. Jei sugalvosite ko nors atsikratyti, planuokite tai šeštadieniui ir nedarykite to sekmadienį, kai lengvai supykstama ir sprendimai priimami vadovaujantis užplūdusiais jausmais.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienis, trečiadienis – svarbios dienos, turėsite galimybę pakeisti kai ką svarbaus. Ruoškite dirvą sėkmei. Savaitės pradžia gera įvairiems darbo susitikimams, naujos darbo vietos paieškai. Darbo sutarčiai pasirašyti geriausia diena – trečiadienis.

Nuo ketvirtadienio galima tam tikra suirutė – kils nenumatytų rūpesčių (nebūtinai tiesiogiai su jumis susijusių – tai gali būti jūsų sutuoktinio ar artimųjų reikalai, netikėtos problemos darbe). Nepalankiausia, net pavojinga diena gali tapti sekmadienis.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Suskubkite nuo savaitės pradžios tvarkyti svarbius dalykinius reikalus – dabar sulauksite reikalingų asmenų pagalbos ir komercinės sėkmės. Trečiadienis – palankiausia diena aktyviai veiklai.

Šios dienos palankios ir sprendžiantiems meilės dilemas. Dabar verta plačiai atverti akis, dar kartą į viską pažvelgti iš naujo, išsiaiškinti. Dabar būsite stiprūs, savimi pasitikintys, nesunkiai galėsite atsiriboti nuo emocijų. Tad jei reikia nukirsti ar pasakyti „taip“, tam tinkamas trečiadienis.

Savaitgalį geriausia skirti ramiam poilsiui, nes gali paaštrėti anksčiau neišspręstos partnerystės problemos.

Skorpionas (10 24–11 22)

Aktyviai darbuotis savaitė nebus labai tinkama, bet jos pradžioje galima imtis su nekilnojamojo turto įsigijimui, keitimu, nuoma susijusių reikalų. Antroji savaitės pusė tinkamesnė kam nors pertvarkyti, užbaigti.

Būkite atidesni nuojautai – ji padės laiku išvengti galimų rūpesčių. O jų gali pagausėti. Nebūkite patiklūs – šiuo metu atsiras tokių asmenų, kurie stengsis jumis pasinaudoti, – nereikia visų paeiliui gailėtis arba priimti kitų gailesčio: gana greitai suvoksite, jog padarėte klaidą, neapskaičiavote savo galimybių ar patikėjote kažkieno savanaudiškais siekiais.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžioje laukite gerų permainų veikloje – būsite aukštai įvertinti vadovų, įgysite naujų įtakingų draugų bei globėjų. Na, o gautais naujais pasiūlymais bus verta pasinaudoti. Tiesa, geras laikas iki ketvirtadienio.

Vėliau labai nepalankios dienos, verta atsitraukti nuo darbų, žmonių, su kuriais bendraujate. Dabar bus svarbu nekaupti įtampos, nes tereikės žiežirbos, kad imtumėte grūmoti žaibais. Atsiprašyti, taikytis tinkamas šeštadienis, tačiau sekmadienį, pirmadienį jums bus nesunku bet ką sutrinti į miltus.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Veiklūs būsite savaitės pradžioje – gali pasisekti įgyvendinti seną sumanymą. Gera proga sandoriams (šiam reikalui netiks ketvirtadienis, penktadienis, pirmadienis). Trečiadienis ypač geras pinigams investuoti. Palankus laikas spręsti gyvenamosios vietos klausimą, ieškoti rėmėjų ar tiesiog pagalbininkų.

Šis ketvirtadienis, penktadienis gana komplikuoti. Savaitgalį, pirmadienį galite susidursi su situacija, kurią jau anksčiau yra tekę išgyventi, tad sureaguosite optimistiškiau nei anksčiau. Vis dėlto sekmadienį, pirmadienį būsite linkę kelti triukšmą dėl nieko.

Vandenis (01 20–02 18)

Asmeniniam pripažinimui, veiklai, karjerai itin svarbūs antradienis, trečiadienis – kuo labiau pasinaudokite šių dienų sėkme. Trečiadienis – apskritai žvaigždžių laikas. Tik tarkite žodį – ir jūs jau padėties šeimininkai.

Ketvirtadieniui, penktadieniui – atvirkščiai, nieko neplanuokite. Itin atsargūs ir apdairūs būkite finansiniu klausimu. Sekmadienis, pirmadienis – labai nepalankios dienos meilės santykiams su pora aiškintis, galite prisišaukti skyrybas.

Negrasinkite ir žodžiu „niekada“ – bent jau Vandenių gyvenime šito žodžio prasmė dažnai verčiasi šimto aštuoniasdešimties laipsnių kampu.

Žuvys (02 19–03 20)

Jums reikia poilsio, ramybės – leiskite sutuoktiniui bei draugams labiau jumis pasirūpinti. Nesiveržkite prie darbų nuo savaitės pradžios – rimtą veiklą atidėkite savaitei. Dabar nebent užbaikite darbus. Jei šiomis dienomis pasistengsite dažniau atsipalaiduoti, po savaitės būsite maloniai nustebinti, kiek sugebate.

Savaitės pradžia – pasyvus, introvertiškas laikas, aktyvesni pasijusite nuo ketvirtadienio. Dabar geriau mažiau reaguoti, nieko nekeisti ir nesivelti į jokius reikalus. Labiau pasaugokite sveikatą, savaitgalį – dar ir turtą, o ypač ramybę šeimoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.