Palmira: mažiau planuokite, mažiau vilkitės

Nekurkite iliuzijų, mažiau planuokite, mažiau vilkitės – likimas baus ar krės savotiškus pokštus tiems, kam nesiseka susitaikyti su tuo, ką turi, kas siekia vis daugiau, vis geriau... Kad ir kuo užsiimsite, būkite ketvirtadienį pasiruošę galimoms kliūtims (ypač finansinėms), nenoru suprasti, atjausti, padėti.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2021, 5:30 AM

Sudėtinga diena, moterims itin. Tai bloga diena piniginių – turtinių reikalų tvarkymui, atsakingų finansinių sprendimų priėmimui, sandorių tvirtinimui, svarbioms finansinėms operacijoms, įsipareigojimams, susitarimams, svarbių dokumentų tvirtinimui, nors galite būti verčiami aplinkybių sutikti su negarbingomis, jums nenaudingomis sąlygomis. Nepalanku pradėti bylinėjimąsi, ypač siekiant išsiaiškinti finansinę neteisybę. Ir mažiau derėtų reikšti savo nuomonę (moterims itin), vengti prieštarauti vadovų nuomonei.

Taip pat stenkitės nepavydėti, nepavyduliauti – šios dienos įtarimai dažniai be pagrindo, iš didelio baimės jausmo, nepasitikėjimo... Tiesa, jei iš tiesų jau buvo jūsų partnerio puoselėjama „užklasinė“ veikla – panašūs nukrypimai kairėn, dešinėn išaiškės. Tai tas metas, kai tampa akivaizdi neištikimybė meilėje. Ylos maiše nebepaslėpsi.

Nepalankus metas ir širdies reikalams apskritai – nesiaiškinkite meilės santykių, neįkyrėkite dėmesiu jums patinkančiam asmeniui, nes spaudimu galite atstumti. Blogas laikas ir aptarinėti šeimos biudžetą. Bet kokios pastangos aiškintis kur dingo pinigai bei kur išskrido drugeliai iš pilvo bus destruktyvios...

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Pildysis greitai, reikšmės – tradicinės.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, jei namuose šuo staugtų, jei dantis nuskiltų, nagas nulūžtų, akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei prie jūsų durų svetimas šuo lotų ar gatvėje draugiškai prie jūsų prieitų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį įtemptas laikas – nereikėtų imtis sunkių, alinančių darbų, priiminėti atsakingų sprendimų: apsiriksite. O jei reikia išsiaiškinti silpniausią savo veiklos vietą, jei norite suvokti, iš kur artimiausiu metu reikėtų laukti nemalonumų – gilinkitės į šios dienos naujienas bei į savo nuojautas.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis kritinis. Nieko nekeiskite, džiaukitės tuo, ką turite. Ir nesikiškite į įvykių eigą, į partnerių sprendimus. Dabar prasminga atitolti, atsiriboti. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, nevertėtų jų skolinti draugams bei giminaičiams – ilgai neatgausite.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį derėtų imtis kraunamų užduočių darbe, bent jau todėl, kad viršininkai nesuabejotų jūsų atsidavimu bei galimybėmis. Kita vertus, šios dienos problema – kokybė... Būkite atidesni mylimam žmogui, artimiesiems.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį neskubėkite žavėtis avantiūristiškais pasiūlymais, projektais – šiuo metu būsite linkę tikėti iliuzijomis. Įsimylėti irgi ne laikas, kaip ir netinka skelbti ultimatumus mylimam asmeniui.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis – sunkoka diena, tačiau likite draugiški, diplomatiški, ir išvysite, kiek daug žmonių jums simpatizuoja. Na, o neatsargus žodis, neapgalvotas poelgis gali nublokšti atgal.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį galite patirti, kad nuo jūsų mažai kas priklausys – šiuo metu jūsų partneriai (o gal ir priešai) taps stipresni už jus. Tad ne laikas veltis į kovą, konfliktus. Ir mažiau ginčykitės, savo neįrodinėkite sutuoktiniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį ne laikas atsipalaiduoti – susitelkite, imkitės sunkių, gal net nemalonių darbų. Venkite prieštarauti vyresnybei, nesiginčykite su kolegomis. Galimi apsinuodijimai maistu, svaigalais, vaistais.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį reikalai pajudės sparčiau, bet vystysis kitaip nei planavote – vis tik pasiruoškite perimti iniciatyvą į savo rankas. Bent jau partneriais nepasikliaukite – per juos galite nukentėti. Ne laikas avantiūroms, ypač norint nesunkiai užsidirbti pinigų.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – išbandymų metas. Neskubinkite įvykių, mokėkite atsitraukti. Palankiau veikti per neoficialius kanalus. Ne laikas su vadovybe aptarinėti jūsų finansines perspektyvas, kaip ir su savo pora aiškintis meilės santykius (geruoju nesibaigs).

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį stigs erdvės bei laiko reikalingam manevrui veikloje, tad jūsų elgesys turi būti lankstus bei nesuvokiamas konkurentams, priešams. Mokėkite saugoti paslaptis, ypač susijusias su finansiniais reikalais.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį būkite taupesni, saikingesni ko nors norėdami, kitaip įsivelsite į nemalonią istoriją. Šios dienos finansiniai pasiūlymai gali pasirodyti visai gražūs, viliojantys, tačiau jie bus tušti – neverta rizikuoti ar kažko vertingo atsisakyti.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį svarbių reikalų tvarkymo niekam nepatikėkite (šiuo metu už jus niekas nieko geriau nepadarys). Neišsigąskite, jei kas prikiš senus, neįvykdytus įsipareigojimus, staiga aptiks dalykus, kuriuose slėpėte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.