Palmira: pasiduoti bandos instinktui bus pavojinga

Šeštadienis nesukels ypatingų rūpesčių tiems, kas remiasi tik į save bei gyvena savo galva. Deja, fliugeriams, priklausomiems nuo svetimos nuomonės, besidairantiems į aplinkinius, bus sudėtinga. Pasiduoti bandos instinktui bus pavojinga, tad mažiau žvalgykitės į kitus.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2021, 5:30 AM

Tai diskomfortiškas metas, kai kyla protestas dažniausia dėl niekų (nors dėl esminių klausimų ir bus sutariama). Nenuoseklumas, konfliktiškumas, karštakošiškumas ir su tuo susijęs neapdairumas bei paviršutiniškumas darant išvadas, priimant sprendimus gali gadinti šeštadienio nuotaiką...

Pasistenkite tądien neįsižeisti, neužsiplieksti, nors pagundų ir namuose, ir svetur – kelyje, prekyvietėse, – pakaks. Ne laikas reikšti pretenzijas nei savo artimiesiems, nei kaimynams, draugams, giminaičiams, nei svetimiems, kurie galbūt ne laiku pasipynė jūsų kelyje.

Kad nebūtų laiko bei jėgų aiškintis santykius, verta imtis sunkių darbų, tvarkymosi iš esmės. Bus palanku ir daugiau pasportuoti – pasistenkite labiau apkrauti kūną.

Diena nebus tinkama pramogavimui, šventimams, naujų pažinčių užmezgimui. Labiau saugokitės vagių bei sukčių. Derėtų vengti rizikingo vairavimo – autoavarijos labiau tikėtinos nei paprastai.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tiems, kas kelyje, bei tiems, kas miegojo su atviru langu. Buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę – sėkmė, taipogi būti nuogam – sveikata. Atidaryti duris – naujas jūsų gyvenimo etapas, būti savo sename name – skolos sugrąžinimas. Maudytis – apkalbos, matyti vaisius, daržovės, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: purvu išsitepti, jei ant jūsų užkristų tinko gabalas, kas žemės grumstą mestų, jei bėgtų rudas vanduo, susižeisti kruvinai, jei iš nosies kraujas bėgtų, batas suplyštų, šukos sulūžtų, jei paukštis virš galvos klyktų, veidrodį sudaužyti; geltona, apelsininė, raudona; šviesios spalvos, ypač geltona, oranžinė, raudona.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, rasti monetų; juoda, ruda, tamsiai mėlyna; tamsios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Tylėjimo menas šeštadienį apsaugos nuo pačių įvairiausių nemalonumų. Patartina atsisakyti kelionių bei neprivalomų susitikimų su giminaičiais. Didesnė autoavarijų bei vagysčių tikimybė. Labiau pasaugokite telefonus. Venkite atsakingų pokalbių – tiek dalykinių, tiek asmeninių telefonu.

Jautis (04 21–05 20). Vargu ar šeštadienį aplinkiniams bus svarbu jūsų nuomonė, poreikiai bei kilnūs tikslai. Neverta dėl to nuliūsti ar pakeisti vektorių – kad ir ką dabar naujo nuspręsite, apsiriksite. Nepatartina pirkti vertingų daiktų, ryšio, transporto priemonių.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį aplinkiniai gali versti apsispręsti svarbiu klausimu, prisiimti atsakomybę, deja, jums nepalankiomis sąlygomis. Patartina vilkinti laiką ir išsisukinėti nuo konkrečių pažadų, įsipareigojimų. Galimi didesni pavojai kelyje. Didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį erzinsitės dėl niekų – verčiau neturėti išankstinių nuostatų bei mažiau tikėtis iš artimųjų. Jus gerai paveiks poilsis vienatvėje. Jei liksite namie – pasistenkite savo kalbomis ar nenoru džiaugtis gyvenimu niekam nesugadinti nuotaikos. Itin būkite atidūs vairuodami automobilį, labiau ir pasaugokite savo daiktus bei pinigus.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį taps aišku, kokiais draugais galite pasitikėti, o kokių turite vengti. Į kažkieno atsitraukimą žiūrėkite filosofiškai – juk nieko nėra amžino. Ne pati geriausia proga užmegzti naujas pažintis. Būkite atsargesni su kompiuteriais, su elektros prietaisais.

Mergelė (08 23–09 22). Daug nereikalaukite nei iš savęs, nei iš artimųjų šeštadienį. Neverta imtis svarbių reikalų tvarkymo – galite viską sugadinti. Jūsų lūkesčiai tądien vargu ar pasiteisins. Tądien bus didesnė konfliktų, traumų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį galimas praregėjimas, net persilaužimas – dabar aiškiai viską matysite, suvoksite. Tik nepraraskite savitvardos bei objektyvumo, išgirdę naujienas apie giminaičius, draugus, dalykinius partnerius.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis nekoks – liūdesio minutę net gali pasirodyti, kad toliau nėra nei kur eiti, nei kur skųstis. Bet tai laikinos nuotaikos, kurios jau sekmadienį išsisklaidys. Na, o šeštadienį verta nusiraminimo ieškoti labiau darbuojantis bei sportuojant nei rizikingai važinėjant gatvėmis ar išlaidaujant parduotuvėse. Ypač venkite ginčų su artimaisiais.

Šaulys (11 23–12 21). Nepraraskite šeštadienį humoro jausmo, tiesa, atsisakykite perfekcionizmo, kitaip gana greitai nuvils ir visuomenė, ir artimieji, ypač sutuoktinis, giminaičiai. Kad ir kaip nepatiktų išgirstos naujienos, įvykę nesusipratimai – nepamirškite, kad už debesų šveičia saulė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei susiruošėte kam padėti šeštadienį, darykite tai savo malonumui ar iš pareigos jausmo, nes vargu ar sulauksite dėkingumo ar bent jau deramo įvertinimo. Labiau pasaugokite savo ramybę, sveikatą bei gerą reputaciją. Galimos netikėto buitinės avarijos bei traumos, nesėkmės, nelaimės kelyje.

Vandenis (01 20–02 18). Viskas gerai dabar būti negali, tačiau jūs atrodysite puikiai ir jums seksis labiau nei kitiems. Jei išvengsite priekaištų mylimam asmeniui, savo tėvams, jei būsite atidesni savo vaikų kalboms bei žaidimams – jums pavyks išvengti konfliktų bei apsaugoti artimą žmogų bei vaikus nuo nelaimių, nusivylimų šeštadienį.

Žuvys (02 19–03 20). Užsiimkite šeštadienį vien namais, šeima, bet nepervarkite. Nepamirškite patinginiauti ir mokėkite atsiriboti nuo smalsių, jums neįdomių žmonių. Venkite tądien išlaidauti, skolinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.