Palmiros horoskopas pirmadieniui, balandžio 19 d.

Pirmadienis apgaulingas – tai kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, netinkamas naujų darbų pradžiai, aktyviai veiklai. Patartina baigti užvilkintus darbus.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2021, 12:01 AM

Būkite apdairesni, jei tektų pasirašinėti dokumentus, atidžiau tikrinkite informaciją, ypač susijusią su pinigais. Darbe stenkitės kruopščiau atlikti savo užduotis – apsirikti, kažką supainioti bus lengva. Deja, anksčiau ar vėliau tai bus jūsų vadovybės pastebėta.

Pirmadienį 13 val. 30 min. Merkurijus įėjo į Jaučio ženklą, kuriuo judės iki gegužės 4 d. Kai Merkurijus Jautyje, nepalanku ką nors keisti ar diegti naujas idėjas. Bus sunkiau apsispręsti, greitai rasti išeitį. Pakaks praktiškumo, konservatyvumo, organizuotumo, bet stigs lankstumo, išradingumo. Reikalo sėkmę lems užsispyrimas. Bendravimas taps ramesnis, nuoseklesnis. Bus galima pasikliauti žodžiu ir seno draugo parama. Tai palankus laikotarpis spręsti materialines problemas.

Pirmadienį 23 val. 35 min. Saulė įeina į Jautį. Šis ženklas siejamas su žemiškojo gyvenimo pilnatve. Tai puikus laikas pasinerti į materijos pasaulį, kad įkūnytumėte svarbius sumanymus, išspręstumėte finansines problemas bei praturtėtumėte, o taip pat ugdyti gerus santykius šeimoje, puoselėti meilę bei stiprinti organizmą, pagyti. Dabar bus naudingas konservatyvumas bei mokėjimas vadovautis juslėmis.

Iš sekmadienio į pirmadienį labiau svarbūs nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Bet degančios knygos bei laiškai, ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei gestų be priežasties šviesa, ugnis, veidrodis ar stiklinis daiktas sudužtų – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą ar jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus aktyviam reikalų tvarkymui; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį geriausia skirti namams – aktyviam reikalų tvarkymui jis netinkamas.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį pasisaugokite apgaulių. Nesiimkite sudėtingų, painių užduočių.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis nepalankus tvarkyti svarbius piniginius – turtinius reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį nors jausitės stiprūs, tačiau niekuo svarbiu neužsiimkite.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis tinkamas nebent darbų užbaigimui.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį nieko nekeiskite. Netinkamas metas svarbiems susitikimams, susitarimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis iki pietų palankus deryboms dėl geresnių sąlygų darbe. Tik neperlenkite lazdos – ne laikas ultimatumams.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį būkite atidesni darbe, labiau pasaugokite sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis sudėtingas, vis dėlto tinkamas tvarkyti skolų, mokesčių reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį pasisaugokite apgaulės. Ne laikas susitarimams, įsipareigojimams.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį išaugs klaidų, broko tikimybė – kad ir kuo užsiimsite, būkite atidesni.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis apgaulingas – ne viskas bus taip gražu ir patikima, kaip pasirodys, tad atidėkite svarbaus sprendimo priėmimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.