Astrologė vienam ženklui: ši savaitė atneš pasisekimą ir pergalių

Ši savaitė ne vienam ženklui žada, kad įvykiai pakryps palankesne linkme, o ypač sėkminga ji bus Žuvims.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 4, 2021, 10:29 AM

Avinas (03 21–04 20)

Karminis laikas – įvykiai nepaklūsta jūsų valiai. Teks nurimti, su kai kuo susitaikyti, kai kam nusileisti, atsitraukti. Jūsų šeimininkas Marsas dabar Vėžyje, tad pagrindinis veiksmas vyks jūsų namuose.

Antradienis tinkamas pamąstyti, kaip pertvarkyti buitį, kad geriau atitiktų jūsų poreikius. Diena palanki ir aktyviam bendravimui.

Svarbių reikalų, naujų darbų trečiadieniui, ketvirtadieniui planuoti neverta. Penktadienis, šeštadienis – permainingos dienos: pakilimas, sėkmė ir stabdžiai vienu metu. Beje, kai Marsas Vėžyje (iki birželio 11 d.), seksis tik tuomet, jei palaikys šeima. Sekmadienį galite išgirsti naudingų patarimų, pasiūlymų. Pirmadienis nuostolingas.

Jautis (04 21–05 20)

Nerimastingas metas, kai netikėtai gali sugriūti gerai suplanuotas reikalas, kai tenka patirti ne pačias smagiausias mylimo asmens nuotaikas. Tiesa, tai labiau savaitgalio pojūčiai.

Savaitės pradžia – sąlygiškai perspektyvus laikas, jį verta panaudoti sudėtingoms problemoms įveikti.

Sekmadienį patartina dar kartą apgalvoti patirtas pamokas, kad suprastumėte praeities klaidas. Pirmadienis provokuos nereikalingai drąsai – ne laikas rizikuoti.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nuo antradienio pasijusite geriau – pats laikas grąžinti santarvę į širdį, namus, nuoširdžiai pasikalbėti su artimaisiais, antrąja puse.

Savaitės pradžia tinkama ir svarbiai kelionei. Jūsų laukia malonios staigmenos.

Venkite skubotų išvadų, impulsyvių sprendimų, nesiaiškinkite santykių su jums brangiu žmogumi penktadienį, šeštadienį – galite lemtingai suklysti.

Tai bus nervingos dienos, kai kyla nepagrįstų įtarimų, nuoskaudų. Sekmadienis išganingas – laukia geros permainos, atsivers džiugių perspektyvų.

Galima laiminga romantiška pažintis.

Vėžys (06 22–07 22)

Marsas, judėdamas jūsų ženklu, suteikia stiprybės, drąsos, ryžto. Pasinaudokite tuo jau savaitės pradžioje.

Tai geras laikas imti kreditą namams įsigyti, įsirengti, statyti. Trečiadienis romantiškas – gali užsimegzti aistringas ryšys.

Savaitei baigiantis ne laikas aiškinti sutuoktiniui, vaikams, kaip viskas turi būti pagal taisykles, – galite sulaukti skaudžios atsakomosios reakcijos. Tiesa, sekmadienio šiltas pokalbis gali padėti taikantis.

Liūtas (07 23–08 22)

Pirma savaitės pusė sėkminga veiklai. Tiks ieškoti naujų galimybių užsidirbti, veiklai plėsti, finansuoti. Gali megztis ir nauji jausmai, žiebtis karštos aistros.

Nuo penktadienio pasistenkite reikštis kiek nepastebimiau – dėmesys trukdys, sukels problemų. Svarbu likti saikingiems – neperlenkite lazdos bendraudami, ko nors reikalaudami.

Nesitikėkite stebuklų iš draugų. Pirmadienis sudėtingas – nesiimkite nieko keisti, labiau pasaugokite darbo vietą.

Mergelė (08 23–09 22)

Nuo antradienio viskas pasisuks geresne linkme, tik būkite atidesni aplinkiniams. Jus vertins, gerbs, tad galite išgirsti perspektyvių pasiūlymų (ir asmeninių, ir dalykinių). Jei pirmą savaitės pusę daugiau šilto dėmesio skirsite antrajai pusei, išvengsite nesusipratimų vėliau.

Penktadienį, šeštadienį jausitės gana nesmagiai. Svarbu nesiaiškinti santykių – nepriekaištaukite, nereikalaukite meilės įrodymų. Nenusiminkite – sekmadienio ramūs pokalbiai padės susitaikyti.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis sėkmingas – išsispręs nesklandumai darbe, pavyks gražiuoju išsiaiškinti nesutarimus su mylimu asmeniu ir artimaisiais. Dalykiniai reikalai irgi ims judės reikiama linkme. Tikėtina, kad savaitės pradžioje gali užsimegzti naujas romanas.

Nuo penktadienio gali apimti prieštaringos nuotaikos, tad verta daugiau laiko pabūti vieniems.

Sekmadienis romantiškas – jums reikėtų pabūti vien su antrąja puse. Pirmadienį galimi rūpesčiai, tad geriau nieko svarbaus neplanuoti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Pamirškite nuoskaudas, nepasitenkinimą. Jūsų problemos išsispręs, gal net labai greitai – jau šią savaitę. Nugalėsite konkurentus, sulauksite pagalbos, įvertinimų.

Jei mąstote apie veiklos plėtrą, stažuotę, mokslus ar darbą užsienyje, pirmą savaitės pusę palanku tvarkyti su tuo susijusius reikalus.

Trečiadienis palankus pinigams investuoti, kreditui imti, namams įsigyti gražių daiktų. Nuo penktadienio atsitraukite nuo reikalų ir atsisakykite noro tobulinti savo vaikų charakterį.

Šaulys (11 23–12 21)

Aktyviai veiklai, svarbiems susitikimams ir susitarimams palankus antradienis. Dalykiniais pasiūlymais pasinaudokite iš karto, tai padės užbėgti už akių galimiems konkurentams ir išvengti nemalonumų.

Nuo trečiadienio nebesiimkite nieko svarbaus darbe. Geriau daugiau laiko praleisti namie. Trečiadienį tiks ką nors gražaus nupirkti savo namams.

Labiau susirūpinkite sveikata. Nurimkite, nesikarščiuokite, kad ir kas nutiktų. Neskaudinkite savęs dėl to, ką atima likimas. Sekmadienis jus nuramins, įkvėps tikėjimo, kad gyvenimas puikus, kaip ir santykiai su mylimu žmogumi.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tampate itin populiarūs ir visiems reikalingi. Visur spėsite, viską padarysite. Laukia intriguojančios pažintys. Romantiškiems pokalbiams apie jūsų santykius, bendrą ateitį puikus trečiadienis.

Ši savaitė daug kuo naudinga – suskubkite jau nuo antradienio tvarkyti svarbius reikalus. Tik neplanuokite jų penktadieniui, šeštadieniui. Savaitgalį pradėkite jau penktadienį – bent jau nesiimkite nieko svarbaus, verčiau pagerbkite save poilsiu, ramybe, kurios gali prireikti, jei jūsų sutuoktiniui kils noras aptarti santykius ir šeimos biudžetą. Mėginkite pokalbį atidėti sekmadieniui.

Pirmadienis sudėtingas – netvarkykite jokių reikalų. Pasaugokite gerus santykius su antrąja puse.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienis – sėkmingiausia savaitės diena, kai apima pakilimas ir pajuntate neregimą apsaugą. Tądien spręsis nesusipratimai šeimoje, nesutarimai darbe. Įstrigęs svarbus reikalas irgi gali sparčiai susitvarkyti. Finansines problemas tvarkykite nuo trečiadienio.

Nors Marsas Vėžyje jums padės organizuojant darbus, savaitei baigiantis pajusite ir jo neigiamą įtaką: netapkite smulkmeniški, neįsileiskite į savo širdį nuoskaudų.

Ko gero, vėliau jų neprisiminsite, o dabar jos gali priversti suabejoti savo santuoka. Kita vertus, nereikėtų priešintis tam, kas vyksta: nelaikykite jėga to, kas tolsta. Nesielvartaukite dėl to, ko nespėjote nuveikti, patirti.

Žuvys (02 19–03 20)

Nuo trečiadienio – svarbus laikas, atnešantis pasisekimą ir pergalių. Imkite tai, ko bijote, vengiate, – jums pavyks! Tai puikus metas rizikuoti, kovoti už savo principus, dominavimą.

Tačiau to nereikėtų daryti savaitei baigiantis – galite viską sugadinti. Nuo penktadienio tapsite labiau avantiūristiški, mažiau atsargūs, kartais neteisingi, ypač jei reikės įvertinti santykius su šeima, mylimu žmogumi.

Mėginkite sekmadienį atvėsti analizuodami savo elgesio su artimaisiais, draugais, kolegomis, partneriais klaidas, pamąstyti apie priimamų sprendimų teisingumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.